Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 decembrie 2014

Vă nașteți încă o dată.


Mesaj de le ființa colectivă Isis.


(14 dec.2014; channeler Maryann Rada)
Traducere Mihăilescu Constantin.

 Noi suntem Isis. Suntem grupul de suflete care formează sufletul cumulativ cunoscut ca entitatea ISIS. Facem parte din istoria omenirii de pe planeta Pământ. Noi am trăit cândva pe planeta voastră. Sufletul nostru colectiv, sub forma sa energetică, revine pe Pământ în momentele în care planeta trebuie să renască, să cunoască o nouă formă a existenței.
În istoria planetei  Pământ și civilizației umane, Isis este MAMA și întruchipează forma naturală a iubirii care nu poate fi negată. Amintiți-vă că ea a făcut parte din transformarea umanității în trecut, în momentul în care lumea și-a schimbat modelul său de exprimare, atunci când sosise timpul ca bărbații să apară în forță în lumină ieșind din umbrele întunericului. Din acel moment, nimic nu a mai fost ca înainte. Spiritul matern (feminitatea) a dăinuit  peste veacuri, fără a putea fi anihilat, dar manifestarea masculinității în ființele umane a făcut ca ignoranța, forța și spiritul războinic să cucerească umanitatea. 
Acum a venit momentul ca ignoranța să se transforme în înțelegere și înțelepciune. Sentimentul de durere și dezorientare care a cuprins lumea voastră va duce la vindecarea umanității prin iubirea mamei Isis care a auzit strigătul vostru disperat și revine acum pentru a insufla o viață nouă pe planetă.
Unde era cea pe care o numiți Isis când lumea voastră își crea acțiuni lipsite de sens și practica abuzul sau fără-de-legea? Ea se regăsea în inima oamenilor, în primul rând a femeilor, cuprinse de o profundă și nerostită durere. Prezența ei a făcut ca flacăra iubirii să nu se stingă și să nu dispară în întunericul nopții conștiinței. Ea a ajutat și ajută la regăsirea drumului drept, plin de lumină, care va face ca ființa umană, omenirea să revină la principiile morale ale iubirii, fără limitările impuse de necunoaștere și de întuneric. În acest sens, Isis a fost canalul care v-a ajutat să treceți prin viață, și vă arată cum să parcurgeți această tranziție. Isis va da răspuns chemării fiecăruia dintre voi, indiferent în ce colț al lumii v-ați afla.

Dragilor, să știți că noi, sufletele care alcătuim sufletul cumulativ Isis, călătorim și înconjurăm lumea voastră, fiind permanent la dispoziția voastră, pentru a ocroti Natura și viața însăși. Vă vom ajuta în procesul de înțelegere că moartea nu este decât o trecere care, doar aparent, este definitivă și irevocabilă. Când veți fi gata să renunțați la etichetele și artefactele cu care v-ați definit, veți deveni ființe libere, capabile de o mult mai mare iubire. Isis locuiește deja în mulți dintre voi, cei care participați și asistați la renașterea planetară. Ea, spiritul ei se regăsește în iubirea mamei care ține în brațe și-și alăptează copilul.
Suntem peste tot în Natură, pretutindeni acolo unde există viață. Vă așteptăm să parcurgeți cu bine această perioadă de transformare, cu bucuria cu care natura salută fiecare impuls de viață, pe care-l înconjoară cu dragoste și-i oferă căldura și binecuvântarea razelor solare. În meditațiile voastre viitoare, invocați, amintiți-vă, vedeți cu ochii minții și ai inimii cine este cea pe care o numiți Isis și încercați să simțiți marea sa iubire pentru omenire, pentru fiecare dintre voi.    
Noi ne aliniem conștiința la conștiința umanității pământene și rămânem în serviciul iubirii și al Luminii.

Sursa:  http://changingaddress.wordpress.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu