Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 decembrie 2014

CE VA FI ÎN ANUL 2015


Mesaj de la Ghizii Angelici


(28 dec.2014: channeler: Taryn Crimi)
Traducere Const. Mihăilescu
Taryn
Astăzi am dori să ne concentrăm atenția asupra anului 2015. Așa cum mulți dintre voi știu, nouă nu ne place să facem previziuni pentru viitor, aceasta deoarece viitorul nu este o mărime sau valoare care poate fi setată. El depinde de hotărârile și deciziile ființelor, în conformitate cu liberul lor arbitru. Cu toate acestea, "viitorul" privit ca energie colectivă a umanității este mult mai stabil și previzibil decât este cel al entităților luate separat. Se pot face deci anumite aprecieri asupra evenimentelor în funcție de tendința și natura energiilor care se acumulează într-o societate de-a lungul unei anumite perioade de timp. Mai sunt de luat în seamă și ciclicitățile locale, zonale sau universale, care concură sau determină producerea unor evenimente. De luat în calcul mai poate fi și modul în care viețile voastre se desfășoară ca urmare a acumulărilor anterioare.
Așa cum am spus de multe ori, anul 2014 urma să fie un an al încercărilor și credinței. Mulți dintre voi ați experimentat, pe parcursul acestei perioade de un an, o multitudine de circumstanțe, care au testat capacitatea voastră de a menține încrederea și credința în rezultatul dorit, fără a vă pierde în haosul care s-a creat în mai toate domeniile vieții, cu deosebire în cel politic și cel social.
S-a întâmplat aceasta mai cu seamă celor care și-au păstrat concentrarea pe anumite obiective, indiferent de ceea ce se producea în jurul lor. 
Anul 2014  a fost și o perioadă de învățare accelerată și însușire a unor experiențe individuale sau colective. Pe măsură ce fiecare își regăsește capacitatea de a deveni creator la nivelul planului fizic, transpunerea în realitatea palpabilă în care existați devine o posibilitate certă și provocatoare la noi experiențe încheiate cu rezultatele dorite.

 Anul 2015 va fi deosebit de provocator prin energiile noi pe care sistemul vostru planetar le primește, energii care vizează mai cu seamă progresul societății umane, deci și al fiecărui individ aflat în procesul ascensionării. Mulți dintre voi veți constata că în anul care începe, vă veți bucura de roadele eforturilor pe care le-ați depus în anul anterior. Aceasta nu înseamnă însă că orice dorință formulată în 2014 își va găsi materializarea în 2015, însă, procentual, veți avea un mult mai mare grad de realizare, comparativ cu perioade anterioare. La sfârșitul lui 2015, mulți dintre voi vor culege roadele bogate ale activității și strădaniei depuse în 2014 și 2015. Pentru unii, gradul de satisfacție va fi deosebit de mare, pentru tot ce au obținut de-a lungul actualei vieți. Anii de reflecție, strădanie de integrare, dorința de eliberare spirituală, mai ales din acești doi ani, vă vor propulsa observabil pe calea ridicării frecvenței voastre de vibrație, cu implicarea creșterii nivelului de conștiință, de o mai matură și cuprinzătoare înțelegere. Anii în care energia sprijină mișcarea spre progres pot fi resimțiți de multe ori un pic mai haotic, mai cu seamă de către cei care au avut un potențial de ridicare energetică mai scăzut. 
 Cu toate acestea, dacă cel în cauză va reuși să rămână concentrat pe obiectivul pe care și l-a propus, rezultatele pe care le va obține vor putea fi chiar spectaculoase, explicația constând în existența deosebitelor oportunități pe care le aduce acest sfârșit de ciclu cosmic.  Toate aceste posibilități sunt prevăzute în programul divin al ascensionării umanității voastre și planetei Pământ. 
Trebuie spus însă și faptul că nu același lucru se va întâmpla cu cei neimplicați în procesul înălțării, adică cei care fie nu au înțeles, la nivel intelectual necesitatea efortului și deschiderii pentru ancorarea energiilor divine care se trimit de o bună perioadă de timp pe planetă, fie s-au opus cu bună-știință asimilării acestor energii, lăsându-se manipulați de forțe ale întunericului. Această categorie de ființe umane vor constata nu numai că nu au progresat, că greutățile vieții nu s-au diminuat ci, dimpotrivă, s-au accentuat. Aceasta le va induce o stare de accentuată descurajare și chiar disperare. Speranța noastră este că la sfârșitul lui 2015 vor fi cât mai puține ființe umane în această situație de stagnare sau regres.
Cea mai importantă lecție de câștigat în anul viitor este de a rămâne concentrați pe obiectivul vostru final, ascensiunea. 

Destul de numeroase vor fi în 2015 întâmplările și conjuncturile care vă vor pune la încercare determinarea și voința de a nu ceda ispitei sau descurajării. Aceste experiențe vor fi resimțite atât la nivel individual cât și colectiv
Cei care vor rezista, vor avea satisfacția ca la sfârșitul lui 2015 să constate nu numai atingerea obiectivelor (mai ales de ordin spiritual) dar și marele salt pe care-l vor fi realizat. Volumul și calitatea acestor realizări, care vor veni la sfârșitul anului 2015, nu s-ar putea obține, în mod normal, decât într-un deceniu. Cu alte cuvinte, cei angajați pe calea ascensionării, vor cunoaște la sfârșitul anului care vine un salt calitativ pentru care, în mod obișnuit, ar fi nevoie de zece ani.

Anticipăm că lumea voastră va privi anul 2015 cu uimire și multă emoție.

Accentuăm însă că este necesar să vă clarificați obiectivele și să vă mențineți concentrarea pe realizarea lor, fără a vă lăsa scoși din starea voastră de echilibru și stabilitate, indiferent de ceea ce veți constata că se petrece în jurul vostru.

Pentru mulți dintre voi , realitatea va fi comparabilă cu un adevărat vârtej de evenimente minunate, interesante și chiar palpitante, în care ființa voastră va fi implicată. 
Noi vă recomandăm cu toată prietenia și dragostea, să folosiți energiile benefice ale anului următor cât mai complet, altfel spus, să vă deschideți acestor energii, să le acceptați și să vă bucurați de sosirea lor. 
 Sperăm acest mesaj vă va servi în anul viitor, bucuria noastră fiind să constatăm că v-am fost de folos.
Iubire și Lumină! 

Noi suntem Ghizii voștri Angelici.

SURSA: www.Angelic-Guides.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu