Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 3 decembrie 2014

ATENTIONARE DE LA MINISTERUL DE INTERNE

     (Informatii  utile)
        
Un nou tip de frauda face ravagii: esti sunat de cineva care se da drept operator la  Cosmote , Orange sau Vodafone.
Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru ca are acces la baza de date. Iti spune ca e ceva in neregula cu factura ta si te roaga sa tastezi un cod de cifre. Daca ai facut asta, ii  incarci cartela respectivului cu 300 EURO!  
Da mai departe daca vrei sa ajuti  si pe altii.

Cu respect, Adrian Daniel Apostol - Referent - Biroul
Instante si Proceduri Judiciare - Directia Juridica -
Tel: 
0372262306 Informare a Ministerului de  Interne
 
     In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane  mobile:
Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06  07 74 52 41, NU apelaţi în nici  un caz acest număr; altfel factura  dumneavoastră va fi foarte  mare. Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de  StopareaTerorismului, a fost
comunicată în  masă. 
După un timp escrocii au găsit un alt  sistem pentru utilizarea frauduloasă mobilelor. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind "Provider" Orange , Cosmote (sau orice retea in care sunteţi  abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându- va că este vorba de o verificare a  mobilului dumneavoastră.
NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI  INCHIDETI IMEDIAT. 
Hotii dispun de  dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM. Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă   (sau oricat de multe) cu care vor vorbi in contul tau.
Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar  ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.
ATENTIE de transmis URGENT
Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează "A C E" nu răspundeţi; anulaţi apelul. Este un virus  care distruge cartela SIM şi distruge mobilul.
Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia
In atentia utilizatorilor Internetului
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI ETC....
Fiţi vigilenţi în următoarele zile! Nu deschideţi niciun mesaj  care are ataşata o filă numita "Invitaţie", indiferent cine o trimite. Este un virus care deschide o Flacără Olimpică.
Aceasta "arde" întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de  la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea   trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
E mai bine să primiţi acest  mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi  să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de 'invitaţie", chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea. Acest virus a  fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu  pentru el.
Prof. univ. dr. ing.
Constantin Nitu
 Academia Tehnica
  Militara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu