Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 octombrie 2014

SaLuSa, 24 oct. 2014


Channeler Mike Quinsey

Traducere Const. Mihăilescu.

Dragilor, am auzit strigătele celor care cred că au fost abandonați, ale celor care cu greu își înțeleg menirea în această viață, a celor care sunt dezorientați și caută un punct de sprijin.

În mijlocul actualei crize în majoritatea aspectelor vieții, ei se află în imposibilitatea de a vedea un viitor pentru ei înșiși și pentru familiile lor. 
Cei care au capacitatea de a înțelege și sesiza schimbările care se produc pe planeta voastră nu sunt îngrijorați de ceea ce le oferă viitorul. Căci, dragilor, schimbările sunt majore și în plin proces de desfășurare.

New Age (Noua Eră) a început cu anul 2014, atunci când energiile vechi au început să se retragă și să cedeze locul noilor energii.

Practic, aceasta înseamnă că, pentru moment, ambele tipuri de energie există pe planetă și vă pot influența gândirea și acțiunile.

Noile energii înlocuiesc treptat pe cele vechi, aducând progresul și schimbările necesare, care vor trasa coordonatele viitorului omenirii. Omenirea trebuie să le accepte, să le primească. Este nevoie să priviți cu mare atenție, dacă doriți să sezizați aceste schimbări. Vă asigurăm că, la voi, pe Pământ, lucrurile au început deja să se schimbe în bine. 


Da, este adevărat, conflictele regionale sunt încă departe de a se fi stins, pacea pe Pământ pare a se afla la mii de km distanță de planeta voastră. Cu toate acestea, un lucru sigur s-a obținut: convingerea generală că războaiele sunt inutile și că toți cei implicați în ele au doar de suferit. Acum și în viitor, tuturor diferendelor li se vor căuta și li se vor găsi rezolvări pașnice, fără vărsare de sânge. Ființele umane încep să înțeleagă acest adevăr. Progresul durabil nu se poate obține prin beligeranță ci prin pace și înțelegere.
Incearcați să vedeți dincolo de prezentele tulburările de pe Pământ, nu vă lăsați copleșiți de tragediile prezentului. Mingea se joacă pe terenul vostru, chiar acum.
Multe grupări de la nivelurile superioare își mai folosesc încă influența și puterea de a face legea, de a-și impune voința și de a inflența cursul vieții pe planeta voastră. Ele nu sunt salvatorii păcii ci sabotorii ei.

Când ați intrat în noua epocă, ați avut posibilitatea de a alege, de a vă exprima și manifesta opțiunile (la nivel de suflet). Ați ales să creșteți, să evoluați și să lăsați în urmă întunericul. Sămânța progresului pentru care ați optat a încolțit și prinde rădăcini. 
Pentru a vă putea materializa alegerile, sunteți ajutați de cei din univers, cei care vă iubesc și care au legături strânse de rudenie cu voi, oamenii planetei Pământ. Totul este să învățați cum să intrați în legătură cu ei, la nivel energetic. Alegerile voastre sunt în concordanță cu liberul vostru arbitru. Nimeni nu are dreptul și nici puterea de a vă impune o voință exterioară, nimeni nu vă poate manipula. Voi vă decideți direcția pe care o urmați

Astăzi, vă confruntați cu o situație mult mai acceptabilă, o situație în care vechile influențe care v-au marcat de-a lungul istoriei, nu mai au puterea de a vă păstra în vechile tipare de gândire, caracterizate de confruntări și dorințe de cucerire. În jurul vostru se manifestă o mișcare tot mai accentuată și mai largă de promovare a păcii și progresului. În multe locuri și domenii acestea nu sunt acum decât niște tendințe. New Age a început și schimbările vor apărea nu numai în jurul vostru ci și în ființa voastră. Numeroase tehnologii așteaptă să fie puse în practică pentru ca progresul vostru în diverse domenii să crească vertiginos.
Salturile vor reprezenta caracteristica de bază a societății voastre. Nimic nu-și va mai păstra forma structura și consistența, totul se va alinia structurii de cristal, abandonându-se vechea structulă a moleculei de carbon, care a stat la baza vieții pe planeta voastră. Încompatibilitățile vor dispărea în timp și alinierea la noile structuri va avea loc. Progresul în multe domenii va fi atât de abrupt, atât de neașteptat, încât vechi edificii, vechi concepte, vechi organizări vor fi abandonate sau demolate.Construcția Noii Epoci nu va mai putea fi viciată, iar Decizia Divină va deveni un fapt. Finalul acestei etape evoluționiste va fi unul fericit. Majoritatea dinte voi veți putea trăi aceste schimbări încă din această viață, căci ele sunt chiar acum în desfășurare.


În această vastă operă a schimbărilor, noi și Mama Pământ suntem implicați profund. Desigur, în marea lor majoritate, aceste schimbări nu vor apărea peste noapte dar fiecare dintre voi va sesiza că ceea ce a fost ieri nu mai este identic cu ceea ce este astăzi iar ceea ce va fi mîine, va fi din ce în ce mai diferit de cum artată astăzi. Progresele obținute de Pământ sunt sesizabile și foarte clare pentru observatorul extraterestru.  Aceste progrese au fost obținute într-o perioadă mai scurtă decât s-a presupus anterioar. Voi și ghizii voștri ați făcut până acum o treabă bună. Multe suflete aflate acum în corp fizic nu vor mai trebui să se reîncarneze, căci și-au încheiat programul karmic. Cu alte cuvinte, mulți dintre voi ați ajuns la „sold zero”, adică, la sfârșitul acestei vieți, nu veți mai fi nici pe plus nici pe minus în „contabilitatea datoriilor” pe care le-ați avea față de alții sau alții față de voi. În consecință, selecția celor care nu vor mai reveni în materialitate se va face automat, în funcție de nivelul de evoluție la care ați ajuns. (Nota C.M.: cu toate acestea, sufletul total va putea decide ce va face în viitor, unde-și va petrece viețile viitoare, la ce nivel, în ce areal și în ce tip de mediu și societate va exista, desigur, în limitele trasate de nivelul său de spiritalizare). Oricum, EVOLUȚIA va fi cuvântul de ordine pentru marea majoritatea sufletlor umane. Evident, vor fi și dintre cei care vor urma o cale diferită dacă vor alege altfel sau nu vor fi evoluat suficient până în acel moment.
Întregul univers așteaptă ca rasa umană să meargă mai departe, să avanseze spre noi dimensiuni de spiritualitate, deci și de vibrație. 
Mulți, dacă nu cumva majoritatea dintre voi, nu puteți aprecia, la modul conștient, cam care vă este nivelul de evoluție pe care l-ați atins. Spre bucuria noastră, atunci când veți conștientiza aceasta, marea majoritate dintre voi vor avea motive să fie fericiți. Veți avea motive de sărbătoare și veți fi înconjurați de cele mai dragi ființe. Bucuria înălțării voastre va fi și bucuria celorlalți.

Noi, cei din Federația Galactică, care am urmărit îndeaproape aventura vieților voastre vom avea nu peste multă vreme ocazia ca, în sfârșit, să vă reîntâlnim. Avem multe de făcut împreună în viitorul apropiat, pentru ca voi să vă accelerați intrarea în dimensiuni mai înalte. Trăiți vremuri extrem de interesante, indiferent ce v-ați rezervat să îndepliniți în această viță. Bazele Noii Ere pe Pământ se pun acum într-un ritm alert, aproape amețitor. Programul multora dintre cei mai înaintați în vârstă poate fi devansat pentru ca etapa actuală să se încheie în limita de timp a contractului de viață actual. Împortant este ca aceștia să se fi trezit și să fi început ascensiunea. Cei încă netreziți, cei care nu se pot elibera de convingeri anacronice și retrograde, își vor încetini mult ritmul dezvoltării spirituale. Primordială este convingerea fiecărui suflet că, împreună cu întreaga creație, aparține Unicității. Cea mai armonioasă dezvoltare are loc atunci când se face în grup Singura excepție este atunci când puteri mai mari decât cele de pe Pământ decid să intervină asupra viitorului unor coolectivități. 

De multe ori, aceasta are loc la sfârșitul unui ciclu cosmic, atunci când sunt regularizate și aliniate evenimentele. Cu toate acestea, decizia unilaterală a fiecărui suflet este respectată însă sufletul poate participa la un program de accelerată înțelegere, pentru a putea alege în deplină cunoaștere și acceptare. Firește, există întotdeauna influențe care pot atrage într-un fel sau altul, alinierea sufletului la caracteristicile etapei cosmice de dezvoltare,  permițându-i să facă alegeri care să nu-i încalce Liberul Arbitru.

Sunt SaLuSa de pe Sirius și, odată cu trecerea timpului, iau act de faptul că mai multe suflete au început să-și extindă conștiința și să-și amplifice Lumina pentru a-și asigura un progres continu. Cei care au ales calea Luminii părăsesc întunericul spiritual și se îndreaptă spre noile tărâmuri ale înaltelor vibrații.
SURSA: http://spirittrainchronicles.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu