Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 octombrie 2014

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR(19)


Autor Adrian Dvir

(continuare)                          

(reluarea art. publicat pe 20 dec.2010)


COMUNICAREA TELEPATICĂ   

Contactul telepatic este faşcinant. Este un fenomen cu multe aspecte. Eu am avut posibilitatea de a mă întâlni cu destul de multe persoane care stabilesc legături telepatice, fiecare dintre ele folosind metode diferite şi particularizate.

Prima persoană de acest fel a fost Valerio Borgush. El mi-a spus lucruri înţelepte şi precise despre mine însumi, fără să fi avut posibilitatea să le afle cumva anterior.

La primul contact,Valerio mi-a declarat că era în legătură cu Spiritele. Opinia lui era că Spiritele văd viaţa diferit decât noi şi anume, mult mai clar şi cu o mai completă înţelegere. A susţinut că Spiritele îi furnizeză informaţii despre pacienţii săi. Contactul pe care-l stabilea el era unul verbal. De multe ori, Valerio utilizează şi ‘’scrierea direcţionată’’ pentru a nota adumite informaţii primite. Metoda aceasta este mai recomandată, mai ales pentru începători. 
În timpul comunicării prin channeling, persoana implicată se află într-o stare deosebită de conştienţă. După comunicare, este destul de dificil pentru channeler să-şi amintească conţinutul comunicării. Din acest motiv, este indicat ca în timpul legăturii să se folosescă scrierea (de mână, pe clculator etc) pentru a nu se pierde din informaţie. Personal, recomand ca în timpul channelingului, să mai existe o persoană care să dirijeze discuţia spre subiecte de interes, dat fiind faptul că channelerului îi este greu să o facă, el aflându-se într-o stare de conştiinţă modificată.

O dificultate constă şi în nevoia de discernământ, pentru a nu amesteca sau confunda propriile gănduri cu ceea ce ţi se transmite. Multe din aceste posibile confuzii se evită dacă channelerul, sau persoana care-l asistă, are întrebările pregătite. Corectitudinea comunicării depinde de stabilitatea frecvenţei recepţionate (similar cu ceea ce se întâmplă la recepţia unui post de radio, de telefonie fără fir sau tv).

Primul contact l-am stabilit verbal, când eu nu aveam experienţă ca receptor. M-am lămurit răpede că trebuie să folosesc scrierea, dacă doream eficienţă şi claritate în comunicare. Când foloseşti scrierea, nu mai eşti preocupat de ideea că ai putea uita ceea ce ţi se comunică.

La comunicările telepatice care se trec în această carte am folosit scrierea pe calculator.

Pentru a ilustra această tehnică, voi reda următorul dialog purtat de mine cu Centrul Aliens.

Adrian: Vă rog, contactul.

Aliens: Suntem deja în legătură.

Adrian: Văd un fel de lumină albastră în jurul şi deasupra mea. Ce este asta ?

Aliens: Reprezintă un sistem de volum amplificat prin care poţi auzi mai bine ceea ce-ţi comunicăm. Înţelegi ?

Adrian: Doriţi să conduceţi comunicarea ?

Aliens: Nu. Ar fi mai bine dacă tu ne-ai pune întrebări. Imediat materialul informativ va fi adunat şi canalizat către tine, ca răspuns la întrebări.

Adrian: Mă simt puţin defocalizat. Parcă m-aş balansa într-un vis.

Aliens : E foarte bine ! Înseamnă că am stabilit un profund nivel de comunicare, mai bun decât cele de până acum. Prin această modalitate vom putea să-ţi trimitem informaţii precise, chiar dacă la prima vedere vor părea mai dificil de interpretat. Să începem…..

Explicarea fenomenului de comunicare telepatică (channeling).

 Comunicarea telepatică cu Fiinţele Aliens este posibilă deoarece fiinţele umane au o poziţie a corpului verticală. Să reamintim că fiinţa umană este alcătuită din mai multe corpuri dispuse ca nişte straturi (Nota, C.M, ‘’sac în sac’’). Fiecare dintre aceste corpuri are abilităţi diferite: unul poate vedea, altul mirosi, altul are capacitatea de a auzi, altuia îi este proprie vorbirea. Coordonarea şi sincronizarea acestor corpuri se face fără intervenţia conştientului nostru (deci, fără utilizarea minţii). Oamenii cu calităţi mediuumice, dispun de percepţii diferite şi neîntâlnite la omul obişnuit. Aceste persoane au abilitatea de a culege înformaţiile de la corpurile subtile şi a le transfera corpului fizic şi minţii. 

Comunicarea verbală (orală) sau prin canal telepatic.

Una dintre cele mai dificile comunicări cu un ‘’străin’’a fost cu un Alien-fizician. Apelativul pe care mi l-a comunicat era X.Z. Ne aflam faţă în faţă.

I-am transmis subiectul pe care doream să-l trateze, o problemă de mare complexitate din domeniul fizicii.

Adrian: Spune-mi ceva. Discuţi cu mine sau îţi transmiţi telepatic gândurile?

X.Z.: Eu îţi vorbesc ţie, iar tu traduci ceea ce îţi spun în gând. Aceasta este calea cea mai uşoară pentru a ne înţelege. Uneori, informaţiile sunt transmise prin gânduri abstracte. În acest mod trimitem informaţiile care nu au un corespondent în vocabularul vostru. 

Vederea cu ’’cel de al treilea ochi’’

Această capacitate diferă de la om la om. La cea mai mare parte a populaţiei  Terrei, ’’al treilea ochi’’ nu funcţionează, aceasta neînsemnând că este complet  închis. La unele persoane, el are suprafaţa fie parţial acoperită, fie este complet deschis.

Abilitatea de a vedea cu ‘’al treilea ochi’’poate fi obţinută dar cel în cauză trebuie să procedeze cu multă precauţie şi, în paralel, trebuie să se ocupe intens de dezvoltarea sa spirituală.

Deschiderea acestui organ de percepţie subtilă înainte de atingerea unui nivel suficient de evoluţie spirituală, poate provoca importante daune fiinţei respective. Dereglări psihice importante pot apărea dacă decalajul dintre cele două aspecte este important. Absorbirea unor informaţii peste capacitatea din acel stadiu a persoanei respective, poate deregla iremediabil discernământul.

Aliens dispun de tehnici de deschidere a ‘’celui de al treilea ochi’’. Aceasta se practică în cazul în care Aliens au anumite interese în cercetările pe care le întreprind, cum ar fi pregătirea unui medium cu nivelul de percepţie adecvat.

Îmi amintesc de o prietenă, vindecătoare, care a solicitat echipei medicale Aliens să-i deschidă acest ‘’ochi’’. Intervenţia a durat doar câteva minute.

La întâlnirea de a doua zi, prietena mea mi-a declarat că n-a putut dormi toată noaptea, după intervenție. Vedea în faţa ei diferite figuri. S-a acomodat apoi cu noua sa abilitate, utilizând-o cu succes şi în mod agreabil.

O persoană cu centrul vederii subtile deschis, îşi poate vedea ghizii şi diferite entităţi din lumea spiritului, imposibil de observat de către un om obişnuit. În raza sa vizuală vor putea intra : Entităţi umane –Beings (sufletele morţilor), Ghizi spirituali, Îngeri, Entităţi Aliens venite din Univers. 

Posibilitatea de a viziona memoria altei persoane

În condiţii absolut sigure (în scopul efectuării unui tratament) există posibilitatea realizării unui contact cu memoria din vieţile anterioare ale unei persoane. Informaţiile sunt parţial însoţite de imagini. Personal, am văzut imagini (scene animate) din vieţile trecute (petrecute chiar cu sute de ani mai înainte) ale unora dintre pacienţii mei.

Nu este o dificultate să parcurgi înregistrările din memoria cuiva; e ca şi cum ai răsfoi o carte. Informaţiile obţinute te pot conduce la depistarea cauzei unor boli, altfel greu de diagnosticat, cu care se confruntă pacientul. Prin regresie se poate afla cauza unei stări de boală.

L-am întrebat pe un Alien, care este mecanismul care stă la baza acestui fel de investigaţie şi el mi-a răspuns că se bazează pe ’’ difuzie’’.

Adrian: Există diferenţe principiale între diferitele moduri de canalizare utilizate de mediuumi? Unii pretind că aud voci, alţii că recepţionează informaţii abstracte pe care trebuie să le interpreteze etc. Ce mecanism stă la baza acestor moduri de comunicare?

Alien: O zonă importantă a minţii conştiente este bombardată constant cu informaţii venite din diverse surse interne sau externe. Una dintre cele mai importante atribuţii ale conştiinţei este aceea de a filtra informaţiile de impact şi a le ordona pe categorii de importanţă pentru acea minte. Informaţiile considerate neimportante sunt şterse imediat, altele sunt reţinute şi depozitate pe diferite nivele de memorare.

Informaţia telepatică ajunge la mintea conştientă în acelaşi fel ca şi celelalte, urmând să treacă prin filtrul creierului. Mintea conştientă selectează informaţiile care sunt compatibile cu modelele sale de recunoaştere; pe celelalte, nu le reţine.

Cănd se recepţionează o informaţie abstractă, ea trebuie tradusă în codul limbajului subiectului. Când informaţia este scrisă, ideea abstractă este tradusă şi  imediat imprimată prin mecanismul de scriere utilizat.

Dictarea poate constitui un exemplu bun. Când cineva dictează unei persoane care scrie la maşina de scris ori la calculator, cel care scrie devine ca o maşină bine unsă. El nu se gândeşte la conţinutul dictării, putându-se concentra doar asupra tastaturii.

Ţinând ocupată o bună parte a minţii conştiente cu acţiunea de scriere realizezi o legătură telepatică mai bună.

Adrian: Mediulmul trebuie să fie implicat în subiect?

Alien: Da. Mediuumul trebuie să aibă o atitudine deschisă, pozitivă faţă de ceea ce i se transmite, prin aceasta înlesnind, cu un efort minim, recepţionarea. Dacă mediuumul consideră că ceea ce i se transmite este ilogic, un nonsens, mintea sa se va bloca iar transmisiunea este compromisă. Când materialul este înţeles de mediuum, procesul de comunicare se deruleză uşor şi corect.    

Adrian: Vorbeşte-mi, te rog, despre cei care pretind că aud voci.

Alien: Comunicarea prin urechea interioară este rară. În general, mintea este blocată din afară într-o astfel de împrejurare, ca o măsură de protecţie împotriva alienaţiei mentale.

Imaginează-ţi că ai auzi în minte permanent voci străine. Ai fi cu siguranţă înspăimântat. Ai considera că nu mai dispui de intimitate. Acesta este motivul pentru care asemenea modalitate de comunicare este rară şi evitată. Dar există un alt mod de a auzi voci. Este aproape obişnuit să ’’auzi’’, de ex., o melodie pe care ai ascultat-o mult timp de la o sursă (radio, tv.etc). Din punct de vedere tehnic, creierul filtrează. Poţi să-ţi obişnuiesti mintea să audă voci în interior (n.m., de ex. auzirea unei mantre lansată tot de tine, pentru a face meditaţie pe ea; o tehnică frecvent utilizată de yoghini). După un anumit exerciţiu, creierul acceptă informaţia şi va da liber vocii interioare.

Pentru conformitate,
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu