Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 septembrie 2014

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (10 și 11)


(republicarea art. din 1/17 nov.2010) 
Autor Adrian Dvir                             

(continuare)   

ENTITĂŢI  ALIENS DIN ALTE ORGANIZAŢII GALACTICE.

Pe 23 iulie 1997, Chaya şi eu ne-am întâlnit cu un director al unei societăţi de film, care intenţiona să realizeze un fil documentar despre UFO şi Aliens.
 În dimineaţa următoare, m-am trezit cu o senzaţie ciudată: mă simţeam ca un trunchi de copac. Mi-au trebuit căteva minute pentru a-mi aminti unde sunt şi cine eram. Vorbind cu Chaya, şi ea mi-a spus că a avut o experienţă stranie în noaptea ce trecuse. Văzuse o lumină colorată ce aducea cu un snop de grâu. La trezire nu-şi mai putea aminti diverse lucruri. Am întrebat dacă era posibil ca echipa medicală să mă fi dus pe nava lor spaţială pentru tratament, în timpul nopţii. Chaya l-a întrebat pe medicul alien Gideon care nu a confirmat bănuiala mea. Trebuie să fi fost altă echipă, a presupus el. Apoi, Gideon mi s-a adresat mie:

Gideon: Ai cumva nişte semne pe corp?

Adrian: Nu, după câte ştiu. Ar fi posibil ca nişte echipe medicale să sosească pe Pământ, fără permisiune sau necoordonate de voi?

Gideon: Poate că au avut permisiunea altcuiva. Noi putem verifica dacă au fost înregistraţi la Centrul de Comunicări.
                                                      ***

 În acea seară, m-am întins pe pat dar nu am putut adormi. Am încercat să-mi reamintesc, dar nu am aflat nimic edificator. Am hotărât să încerc să-mi coordonez imaginaţia în speranţa că voi descoperi ceva în subconştient.

Am început să percep un Being care mă învestiga; era o creatură mică şi cenuşie, cu o poziţie încovoiată, stând lângă o masă rotundă. Părea foarte serios şi preocupat. Vorbea Hebrew cu un ciudat accent, asemănător ciripitului unei păsări.

Am încercat să iau legătura cu Centrul de Comunicărin al Entităţilor Aliens.

Adrian: Aveţi vreo înregistrare referitoare la vizita unei alte echipe de Aliens?

Centrul: Nu deţinem o astfel de evidenţă, dar nu este aceasta neapărat filiera prin care altcineva putea să vină. Presupunem că era o echipă de Aliens activată de un director pentru filmări. Putea veni în acelaşi fel ca echipele medicale care te-au activat ca Vindecător. Evident, ei au vrut să te verifice pe tine si pe Chaya, în vederea întâlnirii voastre cu acel director. Din câte cunoaştem, acea echipă este una corectă şi bine intenţionată.

Am vorbit la telefon cu Chaya care mi-a spus că, de căteva minute, Aliens încearcă să ia legătura cu alte echipe Aliens, care se află în zonă pentru cercetări diverse. (Una cerceta nişte cariere de piatră iar alta era formată din cercetători în biologie).

                                                            ***

 În ziua următoare, 26 iulie, Chaya mi-a telefonat si mi-a spus că a descopetit un ciudat petic de piele în nas, petic care era lovit şi cu unele rosături. Lângă acel petic era un semn de vaccin contra variolei. M-a sfătuit să iau legătura cu Centrul de Comunicări, şi a adăugat că de câţiva ani avea unele probleme cu nasul. Diverşi medici au presupus că era vorba de un fragment de piele sau de os şi au recomandat o intervenţie chirurgicală. Tocami i se întâmplase acest lucru, despre care avea de gând să le vorbească şi celor din echipa medicală Aliens. Ea credea că era vorba de un implant facut cu 22 de ani în urmă, la primul contact cu UFO. De atunci avea unele probleme cu respiraţia nazală.  
 Adrian: Solicit, vă rog, contactul cu Centrul de Comunicări Aliens.

Centrul: Da, Adrian, te citim.

Adr.: Aş dori să verificaţi dacă este posibil să se fi dat vreo aprobare altor „ străini” Aliens, din alte galaxii şi care nu sunt conectaţi cu dv. S-a mai clarificat în vreun fel acest lucru?

Centrul: Să verificăm. Cineva a lucrat pentru această întrebare. Există o organizaţie superioară care ţine evidenţa tuturor Entităţilor care vin pe Pământ. Ne referim la Uniunea Naţiunilor Aliens. Această organizaţie nu face parte din reţeaua noastră. Cineva s-a interesat dacă v-a vizitat nişte entităţi şi de ce s-a dat o asemenea aprobare fără o prealabilă coordonare. Aceasta este ceea ce se numeşte “spatele diplomaţiei”.

Adr.:Chaya reclamă implantarea unui cip. Ce poate fi?

Centrul: Verificăm şi aceasta.

Adr.: Am înţeles că implantul meu transmite tot timpul. Este corect?

Centrul: Da, este corect.

Adrian: Deci, dacă m-ar fi vizitat alţi Aliens, contactul ar fi fost înregistrat.

Centrul: Noi înregistrăm totul. E posibil ca înregistrările acelei nopţi să nu fi fost încă prelucrate. Dă-ne un moment de răgaz să verificăm. Marţi noaptea, da. Vom cere computerului clarificări. Te-ai trezit în timpul nopţii. Apare şi o componentă hipnotică. Ai răspuns întrebărilor ca un robot. Ţi s-a făcut o investigaţie în subconştient, fără implicarea minţii tale conştiente. Au fost înregistrate la Centru.

Adr.: Ce am fost întrebat?

Centrul: Întrebările au fost banale precum „Ce mai faci, care sunt scopurile tale în viaţă...” Au dorit să-ţi cunoască intenţiile şi se pare că au  fost mulţumiţi de răspunsuri. Era o învestigaţie standard. Noi nu suntem îngrijoraţi.

Adr.: Cine erau cei care m-au învestigat?            

Centrul: Un grup de Aliens “cenuşii” care sunt dintr-o galaxie îndepărtată. Noi nu am colaborat până acum cu aceştia. Fiecare grup îşi rezolvă problemele de cercetare pentru propriile scopuri. Întâmplător, s-au intersectat interesele lor cu ale altor grupuri, în ce vă priveşte pe tine şi pe Chaya.

Noi nu avem un control direct asupra lor iar munca lor nu este în coordonarea noastră. Din experienţele anterioare, cunoaştem că diversele grupuri evită să se interfereze unele cu altele, numai dacă apar cumva conflicte de interese. În cazul vostru, nu există un astfel de conflict.

Adr.: Cum au procedat cu Chaya ?

Centrul : În mod similar. Un set de teste şi de întrebări standard. Ei fac asemenea teste asupra oamenilor pe care-i consideră potenţiali colaboratori. Voi aţi făcut diverse însemnări despre ei, în diverse scopuri, mai ales în ce priveşte un posibil contact viitor. Ei au în vedere producerea unui film care promovează ideea descrierii lor ca fiinţe pozitive. Alte scopuri, nu cunoaştem dacă au avut.

Adr.: Aţi luat contact cu ei?

Centrul: Nu încă. Trebuie să ne acordăm pe canalele potrivite, pentru a putea intra în legătură cu ei. Există o punte de comunicaţii între diversele reţele de comunicare Aliens.

Adr.:Nimeni din grupurile medicale nu a solicitat acest lucru ?

Centrul: Nu. Sunt ocupaţi momentan cu alte probleme.

Adr. : Cei care ne-au investigat erau supăraţi pe ceilalţi Aliens ?

Centrul : Nu, deoarece ei nu cred că cineva ar intenţiona să vă facă vreun rău. De fapt, nici noi nu putem controla totul în spaţiu.

Adr. : Altfel spus, există Aliens cu care nu aveţi relaţii diplomatice.

Centrul : Da, sunt foarte mulţi.

Adr. : Sunt şi Aliens pe care voi nu-i înţelegeţi, adică Aliens de diferite specii, din alt fel de materii, necunoscute vouă ?

Centrul: Da, sunt foarte mulţi. Noi îi investigăm permanent, dar sunt şi alţii aflaţi la mari distanţe şi extrem de avansaţi, pe care nouă ne-ar fi imposibil să-i investigăm. Pentru noi, ei rămân un mister. Există a convenţie nescrisă care nu ne permite să întervenim în existenţa lor. De altfel, aceasta este şi raţiunea pentru care noi nu facem investigaţii asupra celor din acele planuri, care ne vizitează. Cam asta este. Vouă vi s-a făcut un simplu control şi aţi fost însemnaţi de către acei Aliens, care nu sunt în contact cu noi, în mod direct. Asta este tot.

Adr.:În concluzie, nu vă deranjează acest eveniment.

Centrul: Nu, atâta timp cât nu aduce atingere intereselor noastre.

Incercarea de a lua contact cu ei este în desfăşurare. Vei afla când ni se va da un răspuns, cu toate că nu garantăm că ne va fi trimis unul. Din motive care ne scapă, ei ignoră uneori asemenea solicitări din partea noastră.

Adr. : Este posibil să fie reproduse întrebările pe care le-am adresat. ?

Centrul : Intrebările nu au fost îregistrate la Centru. Doar evenimentul, mai ales termenii care te-au afectat.

Adr. : Căt am fost investigat?

Centrul : Cca o jumătate de oră.

Adr. : Eram treaz ?

Centrul : Nu, în sens obişnuit. Erai în somn. Ei ţi-au activat subconştientul.

Adr. : Sentimentul cu care m-am trezit dimineaţa era în legătură cu ceea ce se întâmplase în acea noapte ?

Centrul : Nu ştim precis. Ar putea să fie legat de condiţia medicală.

Adr.: Esti sigur că am fost învestigat?

Centrul: Absolut sigur. Centrul are o înregistrare provenind de la procedeele tale telepatice.

Adr. : În legătură cu Chaya, sunt înregistrări şi de la ea ?

Centrul : Nu. Ea nu este conectată cu Centrul. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea.

Adr. : O puteţi pune în regresie ?

Centrul : Da, este posibil.

Adr. : Mai aveţi să-mi spuneţi ceva în legatură cu acel eveniment ?

Centrul : Nu. Dacă mai primim informaţii, ţi le vom transmite. Înţeleg că această întâmplare te-a cam tulburat !

Adr. : Chaya şi eu avem mare încredere în voi, dar nu ştim nimic destre alţi Aliens.

Centrul : Aveţi dreptate. Ne vom interesa mai mult despre ceea ce s-a întâmplat.

Adr. : Multumesc! La revedere!

Ceva mai târziu, seara, am luat legătura din nou cu Centrul de Comunicări Telepatice, fără intermediul calculatorului. Am înţeles că fusese vorba de nişte creaturi cenuşii care doreau să mă contacteze. Am informat-o promt şi pe Chaya care mi-a spus că tocmai sosise la ea X3 pe care-l rugase să verifice acel implant din nas. A simţit o presiune şi o durere puternică la nas deoarece X3 i-a mutat implandul din nas în picior. I-a explicat că, de regulă, implanturile făcute de alţii nu trebuie mutate.

Pe data de 27 iulie, Chaya m-a chemat să-mi spună că echipa medicală nu era cu ea, membrii acesteia fiind ocupaţi cu nava spaţială. În schimb, a apărut un Alien care nu făcea parte din echipă. Mai întâi i-a simţit prezenţa, fără să-l vadă. În retrospectivă, a realizat că el umblase din loc în loc în jurul casei dar abia acum Chaya s-a hotărât să-l contacteze. A constatat că acel Alien era membru al grupului de cercetări biologice şi aştepta să revină echipa medicală. Se învârtea în jurul ei punându-i întrebări inocente, ca un copil. De ex. a întrebat ce gust are prăjitura pe care tocmai o mânca Chayia.

I-am cerut să-i pun întrebări prin Chayia.

Adrian: În ce scop ai venit aici?

Alien: Păstrez secretul informaţiei. Nu sunt şeful grupului şi nu am calitatea de a răspunde la această întrebare.

Adr.: Câţi ani ai?

Alien: Am 340 de ani.

Adr.: Eşti căsătorit?

Alien: Ce înseamnă acest cuvânt?

Adr.: Ai făcut învestigaţii asupra mea şi a lui Chaya? Marţi noaptea, ne-ai aplicat marcaje?

Alien: Prietenii mei le-au făcut. Au avut aprobare ca să ia legătura cu subconştientul tău şi al Chayei.

Adr.: De ce ne-aţi introdus marcaje?

Alien: Marcajele sunt pentru o lungă perioadă de timp şi sunt informaţii privilegiate (nu se dau detalii). Noi punem marcaje multor persoane.

Chaya: Locul unde mi-aţi aplicat marcajul mi-a provocat dureri.

Alien: Ce înseamnă ’’durere ‘’?

I-am cerut Chayei să-i descrie ceea ce simţise.

Chaya: În primul rând că nu-l pot vedea clar.

I-am cerut Alienului să se transfere într-o dimensiune mai apropiată de a noastră, pentru a-l putea vedea mai clar. În final, am reuşit să văd o figură de cca 1,7 m înălţime, ochi înclinaţi şi o faţă deformată. Nu purta îmbrăcăminte şi nici încălţăminte. În zona genitală nu se putea observa ceva anume.

Adrian către Alien: Tu mănânci?

Alien: Nu, dar aveţi cumva nişte ulei de maşină? 

DOI GENETICIENI 
Într-o seară de august 1997, apropiindu-mă de automobilul meu, am putut desluşi două figuri neclare stând pe bancheta din spate şi aşteptându-mă. După ce am intrat şi am pornit maşina, am încercat să iau legătura cu ei. Am reuşit să înţeleg că erau două fiinţe de gen feminin, studente geneticiene, care doreau să facă un tur prin zonă în maşina mea. Plimbarea părea a fi interesantă pentru cele două vizitatoare. Am folosit ocazia de a le întreba câte ceva. Cum se văd ele când sunt în maşină sau în afara ei?

Aliens: Imaginează-ţi un balon de forma unui om, aşezat pe banca din spate. Balonul este luminos dar cu conturul invizibil.

Conducând maşina am avut impresia că ceea ce vedeau prin fereastră le producea satisfacţie.

Adrian: Voi cum ne vedeţi pe noi?

Aliens: În condiţii normale, oamenii nu sunt vizibili pentru noi dar, pentru a-i putea observa, ne folosim de un echipament special (asemănător binoclului).

Adr.: Te rog, descrie acest echipament.

Aliens: Există mai multe tipuri – unele pentru folosinţă personală, altele pentru a fi utilizate de un grup de Aliens. Uneori, vizualizarea este transmisă direct la creierul privitorilor, unde se crează un fel de realitate virtuală.

În ziua următoare am avut o bună oportunitate de colaborare. Chaya m-a sunat ca să mă anunţe ca dr.X3 va veni mai târziu şi ea mă va anunţa când.

După un timp, am observat că telefonul meu nu mai funcţiona, motiv pentru care am luat legătura cu Chaya, de la alt telefon. Mi-a spus că de cca o jumătate de oră tot a încercat să mă contacteze, timp în care X3 privea la televizor, aşteptând să stabilească legătura telefonică cu mine.

Adrian: Cum vede el la televizor?

Chaya: Poartă nişte ochelari speciali.

Adr.: Au un echipament special care le redă imagini tv?

X3: Folosim un echipament special pentru lectură, individual sau pentru un grup. Echipamentul este proiectat pentru a reda în timp real holograme în 3D, lumea voastră. Îl utilizăm şi la intervenţiile chirurgicale.

Adrian: Doi Aliens au călătorit cu mine în maşină.

X3: Da, îi cunosc. Sunt studente geneticiene. 

UN SPIRIT ALIEN NUMIT AL 
Într-o noapte, culcat fiind, am devenit conştient de prezenţa unei figuri lângă patul meu. Avea o siluetă păroasă care-mi amintea de un câine crescut peste măsură. Am luat contact cu el.

Alien: Eu sunt spiritul unui Alien şi am nava mea specială, denumită ‘’Free lancer’’ . Consiliul m-a angajat ca supervizor.

Adr.: Crezi că Aliens vor avea succes în rezolvarea problemelor medicale de care se ocupă?

Alien: Ei lucrează pe specific. Fiecare decizie este luată de către un anumit consiliu sau de către un comitet. După ce hotărârea a fost luată, cei implicaţi depun efortul de a o îndeplini. Puteţi fi siguri că echipa medicală face tot posibilul pentru a vă ajuta. Procedeele medicale şi echipamentul utilizat de către ei aici, pe Pământ, nu sunt dintre cele mai performante, deşi depăşesc cu mult ceea ce foloseşte medicina voastră. Dacă, spre exemplu, un important membru al Consiliului ar fi rănit foarte grav, şi, cu excepţia capului, restul trupului ar fi distrus, Alies sunt capabili să-i reconstruiască trupul. Reconstruirea se realizează cu un echipament complex care face ca moleculele şi ţesuturile să se refacă la loc, reproducând structura genetică a celui în cauză, în conformitate cu datele din banca biologică de date, unde se găsesc toate informaţiile privind entitatea respectivă. Un asemenea echipament ultramodern poate fi găsit doar în centrele medicale mari.

În ziua următoare, am vrut să discut pe această temă cu dr.X3.  

X3: Sursa de informaţii a sufletelor Alien este neclară pentru mine. Din câte cunosc, după moarte, populaţia de pe Sirius se întoarce la Lumină. Nu sunt un expert în acest domeniu. Când ai spus că cel pe care l-ai contactat avea o figură de om-câine, aceasta poate însemna acest lucru. Oricum, explicaţia pe care ai primit-o cu privire la reconstituirea moleculară şi a ţesuturilor distruse, este corectă. Un asemenea echipament nu există decât în centre ET unde nu pot fi aduşi bolnavi umani. Asemenea centre medicale primesc şi stimulatoare biologice sau părţi ale acestora. (X3 se referea la utilizarea unui tip de fiinţă zombi - corpuri omeneşti vii dar fără suflet - create în laborator, pentru prelevarea de organe).

Adrian: Sunteţi în stare să reproduceţi şi organe umane?

X3: Din nefericire, nu le putem reproduce pe toate. E o chestiune de buget. Alte departamente primesc fonduri de sute de ori mai mari; de ex. cele care se ocupă de cercetări nucleare şi de ecologie.

Adrian: Poţi fi mai precis?

X3: Mă refeream la echipele Aliens care studiază depozitele secrete de arme nucleare şi cele care se ocupă de problemele ecologice de pe Pământ.

Pentru conformitate,

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu