Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Actualizări de frecventă în pregătirea pentru ascensionare,o armonizare cu vibratiile dimensiunilor superioare.


Mesaj de la Consiliul Angelic si de la Arhangheli.


(19 sept. 2014; channeler Goldenlight 

Traducere Const. Mihăilescu




Bună ziua, suntem Consiliul Angelic care include și Arhanghelii Zadkiel, Michael, Chamuel și Raphael.

După cum cunoașteți, arhangh. Michael, deținătorul Razei Albastre, îngerul protector și iubit este inarmat cu scutul adevărului și acordă protecție și dragoste oameniilor care au nevoie. Dragul nostru Chamuel, purtător al frumoasei Raze Roz, vă trimite iubirea lui necondiționată și de neclintit și vă înfășoară în această pătură de iubire neconditionata acum și tot timpul. Dragul Arhangh. Raphael, îngerul vindecării și deținător al Razei Verzi este mereu alături de voi, iar iubitul Arhanghel Zadkiel, îngerul transformărilor și alchimiei, este purtător al Flacării și Razei Violet.

Suntem o parte dintre îngerii care formează Consiliul Angelic al Luminii Aurii. Acest consiliu s-a constituit în 1993 printr-o meditație comună după care a început să funcționeze și să fie conștientizat. Reafirmarea puternicei conexiuni cu lumea voastră s-a produs în urmă cu doi ani, adică în 2012.

În timpul acestei noi sesiuni vă ajutăm să vă reconectati la cunoșterea originilor vostre ca suflete, originile galactice și a modelului de ființe căruia-i aparțineți. Conform Planului Divin, sunteți ajutați să vă amintiți contractele de suflet pe care le-ați încheiat înainte de a vă naște în această viață. Vă veți aminti, de asemenea, misiunea cu care ați venit în viața prezentă pe Pământ.

În timpul acestei sesiuni, canalul nostru permanent de comunicare, Goldenlight, s-a reconectat pentru o mai puternică stabilitate a conexiunii cu noi. Ea are acces la noi în orice moment, pur și simplu de la prima acordare frecvențială

Reconectarea făcută la ea, la acest nivel, vă poate ajuta să vă apropiați mai mult de Sinele vostru Superior și de Sufletul vostru, la modul conștient, ceea ce nu era ușor de obținut înainte. Toată această apropiere va accelera procesul spiritual pe care mulți oameni de pe Pământ îl derulează în această perioadă.

Aceia dintre voi care au ales creșterea spirituală rapidă, în acestă viață pe Pământ, sunt semințe stelare care doresc să ajute pe mulți dintre cei care acum se "trezesc" și-și manifestă dorința de a merge pe drumul cel bun, al progresului spiritual. Ei încep acum să-și amintească că sunt, în fapt, ființe spirituale venite să acumuleze experiență umană, ființe care își vor crește forța energetică atât de mult încât mintea lor nu-o poate imagina.

Deci, toate semintele stelare, și cei care au venit aici pentru a ajuta procesul de ascensiune, își vor aminti ei înșiși motivul alegerilor lor și vor începe să dorească să fie factori activi ai procesului de Înălțare, nu numai a lor dar și a colectivităților în care trăiesc. Aceasta va stimula o accelerare a ascensionării colective. 
Așa cum am mai menționat în mesajele noastre anterioare, ascensiunea este pur și simplu o ARMONIZARE cu frecvențele dimensiunilor mai înalte, armonizare care s-a accelerat rapid în sistemul vostru planetar. 

Aceste frecvențe mai înalte se reactualizează acum, procesul cuprinzând atât corpurile voastre materiale, inclusiv creierul, cât și corpul vostru nematerial. Sunt supuse acestei accelerări toate ființele materiale din jurul vostru. Însă transformările cuprind și ceea ce numiți voi obiecte și lucruri. Este posibil să fi observat în cea mai recentă perioadă de timp că în jurul vostru, în casa vostră, în gospodărie, la locul de muncă, etc, au apărut necesități de înlocuire, reparare sau  modernizare a unor obiecte și echipamente, ceea ce nu de mult, nu apărea a fi o necesitate.

Channeler-ul Goldenlight a experimentat acest „fenomen” recent, când patru dintre echipamentele și dotările importante pe care le are au avut nevoie de reparații sau înlocuiri parțiale. (printre acestea, autoturismul pe care-l deține). Totul s-a produs în ultimele două săptămâni. 

Dragilor, aceste reînnoiri au loc acum pe întreaga voastră planetă și ele nu sunt întâmplătoare. Ele sunt simtomatice și în conformitate cu programul de transformări și modificări la care este supus totul în jurul vostru dar și în interiorul ființei voastre.

După cum probabil știți, sistemul vostru de chakre este în curs de modernizare: se trece de la cele șapte chakre principale la douăsprezece. (Nota C.M.: de fapt, acest process a început de câțiva ani)
Mulți dintre voi veți începe să remarcați că gama culorilor din spectrul vizibil, pe care le percepeți, începe să se extindă. "Noi" culori și noi nuanțe vor complecta spectrul vostru vizibil. Se întâmplă aceasta ca urmare a „recablărilor” care se realizează acum în sistemul vostru nervos, în creierul vostru. Aceasta va conduce la modificarea percepțiilor, a senzațiilor, la o amplificare a simțurilor și la o lărgire a conștienței. Corpul vostru începe să se racordeze rapid la noile vibrații ale energiilor care sosesc pe planetă.

Creșterii rapide a frecvenței în jurul Pământului și a planetei în sine trebuie să-i urmeze trupurile voastre care sunt obligate să se adapteze și să se sincronizeze frecvențial pentru a supraviețui. Dacă ar exista ființe, plante sau obiecte de orice fel care nu s-ar alinia acestor modificări vibraționale, ele ar trebui să dispară, să părăsească acest sistem planetar sau să se dezintegreze.  

Dar, nu vă faceți griji, nu este nimic ce ar trebui "activat" sau "dezactivat", la nivelul conștienței voastre. Modificările au loc în AND-ul vostru, fără ca mintea voastră să conțientizeze aceasta. Programul de „modernizare” trece sau a trecut în structura AND și va fi activat la momentul potrivit.

Noi suntem Consiliul Angelic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu