Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 21 august 2014

MATEI, 12 aug.2014


Channeled by Suzanne Ward

Traducere Const. Mihăilescu

(selecțiuni)

Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație; sunt Matei. Mulți dintre numeroșii cititorii ai mesajelor mele întreabă despre izbucnirea epidemiei de 
Matei
Ebola, care a speriat foarte multă lume. De altfel, motivul reaparției acestei boli este tocmai teama pe care o induce în populație. Vă amintesc că acest virus este unul dezvoltat în laborator de către oamenii de știință ai Illuminati, cu aproape 40 de anui în urmă. Ca și în cazul altor boli virulente și contagioase, și crearea acestui virus a avut un dublu scop: provocarea unei pandemii, în care să moară cât mai multe ființe umane, cât și producerea la scară largă a energiei fricii, energie cu care se hrănesc aceste ființe malefice, Illuminati.
Nu vom minimaliza severitatea cu care se manifestă astăzi, în lumea voastră, Ebola. Este, într-adevăr o boală cumplită prin modul ei de manifestare, ușurința cu care se transmite și ineficiuența tratamentelor. 
S-a răspândit rapid și a suprimat mai multe vieți, înainte de a fi pusă sub control; izbucnirea ei a crescut negativitatea pe planeta voastră, ca urmare a numărului de decese și ariei de răspândire. Este de înțeles că cei care au decedat, în urma contractării acestei boli, au avut un sistem imunitar slab, sau au atins un nivel înalt de epuizare, ca urmare a excesului de efort depus, cu intenția de a salva cât mai mulți dintre pacienți. Cu toate acestea, intenția Illuminati de a „recolta” un mare număr de decese, nu va fi pe măsura așteptărilor lor criminale, așa cum s-a întâmplat în toate cazurile anterioare, în care s-a intenționat decimarea populației și creșterea negativității pe planetă.
Vă amintiți doar cu câțiva ani în urmă SARS, gripa aviară, gripa porcină și relansarea virusului N1H1, cărora li s-a făcut o mare publicitate, la nivel mondial, nu au avut efectul scontat de malefici, în final, dovedindu-se că publicitatea era nejustificată, numărul îmbolnăvirilor fiind minim și lumea nu s-a înghesuit să se vaccineze. 
Oamenii de știință din rândurile lucrătorilor din lumină au neutralizat virusurile din vaccinurile care fuseseră concepute nu să oprească boala ci să o răspândească. Efectul final a fost că maleficii, în frunte cu vârful lor de lance, Henry Kissinger, nu și-au atins scopul de a extermina miliardele de ființe umane, pe care le îndemnau să se „vaccineze”, pentru a evita îmbolnăvirea.  
Cu SIDA, care a fost creată în laboratoarele Illuminati cu cca 5 ani după Ebola, maleficii consideră că au avut mai mult succes, ca urmare a perioadei de incubare mult mai mari și a modului de transmitere. La aceasta a contribuit și „tratamentul” la care sunt supuși purtătorii HIV, precum și faptul că infestarea poate proveni de la indivizi aparent sănătoși. De-a lungul anilor, din cauza acestei boli perfide, și care implică sentimente și porniri, până la un punct caracteristici normale ale ființelor umane, au decedat milioane de oameni.
Această boală a ajuns să fie o modalitate prin care unele suflete decid să experimenteze alegeri pe care și le planifică în programul de viață.
Cu toate acestea, este logic să ne întrebăm de ce această boală aducătoare de moarte, Ebola, revine după o perioadă relativ lungă de timp? Există două motive. După fabricarea lor în laborator, virusurile SIDA și Ebola au fost prezentate Gaiei ca alternative legate de ascensionare (Nota C.M.: variantă care nu mai este valabilă astăzi, și care presupunea necesitatea exterminării în masă a populației, în vederea ascensionării, fără corpul fizic). Renunțarea la acest mod de trecere la o dimensiune superioară, a fost o hotărâre a lui Dumnezeu, ca urmare a faptului că o mare parte a populației planetei a luat hotărârea (la nivel de suflet) să condame planurile forțelor întunericului și să nu se mai lase manipulată de acestea. De menționat că în urmă cu cca 30 de ani, corpurile ființelor umane erau mult mai vulnerabile la aceste boli, ca urmare a lipsei luminii pe planetă și în trupurile ființelor.

Iată câteva dintre întrebările  care preocupă numeroși cititori. „Cum putem ști care dintre simptomele de boală sunt legate de ascensiune și care nu sunt? 
In ce măsură modificările genetice afectează starea de sănătate a oamenilor și cât de negativ influențează această stare chimicalele și toxinele din alimentație? 
Ce putem face pentru a consolida sistemul imunitar, o imunitate scăzută inducând oboseala cronică și reducând energetica corpului?  
Când vor dispărea toate bolile cu care încă se mai confruntă partea fizică și psihică a ființelor?”
În toate aceste situații, răspunsul pentru toate întrebările, este unul singur: capacitatea de a absorbi și asimila lumina. Întotdeauna scopul mesajelor noastre a fost de a oferi iluminare, îndrumare și încurajare, în acest timp al transformărilor care au loc pe planetă și în corpurile voastre. Creșterea frecvenței de vibrație este obiectivul care trebuie urmărit de fiecare dintre voi. O creștere a vibrației ființei umane va conduce la o stare de bine și o sănatate din ce în ce mai sigură, în timp ce scăderea frecvenței de vibrație agravează și amplifică starea de rău. Este vital să vă îngrijiți de sănătatea corpului vostru.
Sufletele voastre vă îndeamnă să priviți dincolo de iluzie, să vă deschideți mințile și inimile pentru a afla și primi adevărul despre voi înșivă.
In această perioadă, nivelurile tot mai ridicate de energie care ajung pe Pământ produc o mare varietate de anomalii la nivel fizic, mai cu seamă în ceea ce privește starea vremii dar si starea de sănătate și confortul ființelor, în plan fizic, emoțional și psihic. 
 Vă puteți aștepta la schimbări bruște de dispoziție, apariția unor impulsuri care nu vă caracterizau, nervozitate, confuzie, oboseală, uitare, congestii la nivelul pieptului, depresii, greață sau stare de vomă, erupții cutanate, arsuri la stomac, constipație sau diaree, stare generală de disconfort și acută slăbiciune generală. 
Cu cât un corp aflat în transformare este mai slăbit, mai puțin fortificat, cu atât va suporta mai greu stările inerente ascensiunii. Când aceste stări și senzații sunt datorate vibrațiilor sporite, care implică structura celulară (trecerea de la carbon la cristal; n.m.), cei sănătoși și plini de vigoare, le vor resimți ca pe niște manifestări pasagere, care vor dispărea odată cu asimilarea următoarelor energii din fluxul care urmează să sosească pe planetă. Astfel, la aceste persoane, ajustările vor fi rapide și se vor face „din mers”, spre deosebire de cei cu trupuri mai firave și mai „încărcate”.
Fiți conștienți de faptul că simptomele asociate cu ascensiunea, pot fi indicii ale unui proces de reașezare și consolidare a stării de sănătate. 
 Cu toate acestea, dacă starea de sănătate neconformă persistă sau se agravează, vă rugăm să consultați specialiștii în medicină, de preferat pe cei care practică medicina și terapia "holistică" sau "alternativă", căci ei cunosc mai bine decât ceilalți că medicamentele de siteză nu vindecă ci ascund boala, ele acționând asupra efectului nu asupra cauzei bolii. 
 Mai este un alt factor important aici. Pentru a echilibra alte vieți sau lecții karmice neîncheiate, unele suflete aleg o boală gravă, boli cronice de debilitante, depresie sau funcționări mentale aberante
 În astfel de cazuri, nici cei mai performanți medici și specialiști nu vor avea succes în tratarea unor asemenea boli. Nici chiar bioterapeuții nu vor avea rezultate în tratarea acestor pacienți, decât cel mult pe o perioadă scurtă de timp. Acest lucru nu înseamnă energia-luminii iubirii, canalizată prin lucrătorii luminii, nu poate ajuta la îmbunătățirea stării de sănătate a celor care li se adresează; m-am referit doar la acea categorie de ființe care au în programul lor o anumită încărcătură karmică.
De altfel, oricine poate trimite iubire-lumină către oricare ființă, indiferent de locația unde se află cel vizat. (Nota C.M.: reamintesc una dintre formulările care pot fi utilizate pentru trimiterea unei ofrande de lumină către o persoană :„ Doamne, Dumnezeule, Tată Ceresc, cu umilință te implor, dacă ființa umană ....numele de botez...merită, miluiește-o, revărsând asupra ei, prin mine, grația Ta Divină. Facă-se voia Ta! Amin!”) 
   
În ceea ce privește alimentele modificate genetic, se face caz exagerat asupra daunelor pe care le-ar produce acestea asupra sănătății consumatorilor. Mult mai dăunătoare este formarea credinței, mai ales la nivel colectiv, că aceste alimente sunt nocive. Această credință poate, cu adevărat, înfluența negativ starea de sănătate a oamenilor. Din acest motiv este important ca fiecare om să nu ia drept certitudine, părerea altora asupra nocivității „indiscutabile” a alimentelor modificate genetic.  
Mult mai dăunătoare sunt chimicalele care se adaugă în produsele alimentare, cu scopul de a le modifica gustul, a le păstra prospețimea și a le preliungi termenul de valabilitate. Tot astfel, erbicidele, insecticidele, îngrășămintele chimice, multe dintre procesele de prelucrare, produsele farmaceutice de sinteză, antibioticele, steroizii dați animalelor etc. sunt mult mai periculoase pentru sănătatea voastră. 

Alimentele cele mai pline de lumină sunt fructele și legumele, mai cu seamă cele cultivate ecologic; consumați-le, dacă prețurile nu sunt prohibitive. Dacă sunteți consumatori de carne animală, încercați să o procurați din surse cunoscute care să vă garanteze că animalul sacrificat a fost hrănit și întreținut corespunzător normelor de igenă și într-un spațiu corespunzător. 

 Oricare ar fi hrana pe care o consumați, este extrem de important să gândiți că ea ajută sănătății voastre și este liberă de orice factor dăunător. 
Fiți recunoscători pentru hrana cu care vă alimentați corpul (Nota C.M.: înainte de a începe să mâncați faceți consacrarea hranei: „ Tată Ceresc și Suprem, primește această hrană și sfințește-o. Nu lăsa nicio urmă a lăcomiei să o păteze. Eu o folosesc pentru menținerea tempului Tău sfânt; spiritualizeaz-o. Spiritul meu se adresează Spiritului Universal care ești Tu. Cu toții suntem petale ale manifestării Tale. Tu ești întreaga floare, întreaga viață, întreaga iubire. Impregnează, Doamne, această hrană cu parfumul prezenței Tale. Amin! 
Evident, înainte de masă, creștinii pot spune ”Tatăl nostru”) 

În cele din urmă solul, aerul și apa vor fi din nou curate iar substanțele nutritive pierdute din alimente, se vor regăsi în aceste produse naturale. 
 Ființele cu structură celulară cristalină se vor hrăni, în viitor, cu fructe, legume, cereale, renunțând la carne și fructele marine, care nu le vor mai face plăcere. 
Când sistemul imunitar va funcționa corect, ființa umană își va păstra o stare foarte bună de sănatate, chiar dacă va mai întâlni substanțe cu anumit grad de nocivitate. Organismul uman bazat pe cristal, își va crea mecanisme de auto-vindecare și imunizare a substanțelor nocive întâlnite accidental.  
Lumina este esențială în menținerea  unei depline imunități, iar cel mai bun mod de a absorbi lumina este păstrarea unei atitudini pozitive (sentimente, gânduri și atitudini pozitive). Vă reamintesc că mulți reprezentanți ai civilizațiilor universale lucrează activ la anularea sau reducerea efectelor nocive ale chemtrails, deșeurilor radioactive și a altor poluanți aflați în atmosferă, pe pământ sau în apele planetei voastre.
Mai menționăm și faptul că asimilarea luminii se întâlnește mai cu seamă la persoanele echilibrate, care tratează toate problemele vieții cu calm, încredere și optimism. 
Pentru a vă stabiliza o asemenea stare, vă recomandăm să petreceți cât mai mult timp în aer liber, în natură, în liniștea pe care v-o poate asigura singurătatea, meditația și contemplarea. 
Aveți preocupări artistice care vă pot umple inima și sufletul de bucurie inefabilă. Fiți buni cu toate persoanele și animalele și reacționați cu calm chiar în fața surprizelor neplăcute. Alegeți lecturi care vă fac inima ușoară și vă binedispun. Zâmbiți și râdeți cât mai des. Promovați auto-ironia, care vă face să evitați starea de prețiozitate, de infatuare.  
Nu uitați să folosiți aurul monoatomic, cel mai bun și mai cunoscut element pentru îmbunătățirea funcției creierului, întărirea sistemului imunitar și creșterea clarității spirituale.
Evitarea cronicizării stării de oboseală se obține dacă vă alegeți un mod de gândire care acceptă și tinde spre procesul de ascensionare.  
Păstrați hidratarea corpului vostru, căci prin aceasta asigurați fluxurile energetice și eliminarea toxinelor din corp. Nu uitați că cea mai importantă sursă de toxine este alimentă de felul în care gândiți. O îngrijorare puternică vă provocă o scădere drastică a nivelului energetic al corpului.
Expunerea prelungită la emisiile provenite de la computere, televizoare și telefoane mobile reprezintă modalități prin care vă lezați starea de sănătate. 
Evitați stări emoționale precum: frica, furia, frustrarea, resentimentele, vinovăția, remușcarea, amărăciunea, gelozia. Evitați relațiile care vă solicită o puternică pierdere de energie.
Nu uitați că realitatea este creată de credință. Bolile vor dispărea atunci când umanitatea va fi convinsă că boala este o chestiune de gândire. Tot de asta depinde și puterea voastră de a vă reîntineri corpul sau unele organe componente. În viitor omul va fi capabil să-și regenereze organe sau membre pierdute accidental. Totul este o chestiune de credință. 

Într-o zi toată lumea va ști și va înțelege ce trupuri magnifice aveți și ce suflete puternice sunteți.
Preaiubiților, suntem nerăbdători să ajungeți la momentul în care veți decoperi că voi sunteți ființe multidimensionale, aștepate să-și reia locul în marea familie universală.
Sursa: http://www.matthewbooks.com


2 comentarii:

  1. "Nu uitați să folosiți aurul monoatomic,"
    -Asta a fost cea mai tare faza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Alexandru Dragomir.
    Ce vă nedumerește la afirmația pe care o face Matei? El s-a referit la utilizarea pentru uz intern a unei soluții care conține aur monoatomic. Tehnica de obținere este cunoscută și folosită de multă lume. C.M.

    RăspundețiȘtergere