Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 5 august 2014

CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (1)

Mai mulți cititori m-au rugat să repun în pagină articolele publicate pe acest blog, începând cu 9 sept.2010, cu titlul de mai sus, și care redau fragmente din cartea cu același nume a lui Adrian Dvir. Mă conformez, deși nu înțeleg de ce doritorii n-ar putea accesa aceste articole chiar la data când au fost publicate, ele fiind în arhiva blogului.(Presupun că din motive de comoditate sau din cauza unei anumite lipse de abilitate în căutare). Oricum, faptul că și-au amintit de acea carte îmi dă speranța că lumea a mai evoluat și nu mai consideră aberații unele certitudini. C.M.

 (Repostarea articolului apărut pe acest blog, la data de 9 septembrie 2010)



Autor Adrian Dvir

Câteva fraze lămuritoare.

Titlul de mai sus este al unei cărţi apărută la Ed.Miracol, în anul 2002.Autorul s-a născut în România. Familia din care făcea parte s-a repatriat în Israel pe când Adrian avea doar câţiva ani. De profesie inginer electronist, Adrian descoperă că are abilităţi extra-senzoriale care-l ajută să vadă şi să comunice cu fiinţe aflate în planuri superiore. Decide să aprofundeze domeniul şi să întreţină legaturi cu aceste fiinţe. De-a lungul căutărilor sale, întâlneşte o echipă de cercetători în medicină formată din fiinţe extraterestre care îi cer permisiunea să deschidă o clinică alăturată apartamenrului său. Suprafaţa clinicii se extinde şi dincolo de planul material iar încăperile sunt dotate, înafara mobilierului material cunoscut oamenilor, şi cu echipamente, mobilier etc. invizibile şi nedetectabile cu simţurile noastre obişnuite.
După instalarea şi dotarea corespunzătoare, clinica a început să funcţioneze pentru tratamente efectuate oamenilor care doresc să fie trataţi de diverse afecţiuni. Echipe ET de înaltă specializare consultă, diagnostichează şi vindecă prin intermediul cătorva medici pământeni pe care-i coordonează şi, dacă este nevoie, le conduce mecanic mişcările pentru a efectua manevrele necesare unor operaţii sau palpări, fiinţele umane care tratează devenind adevărate prelungiri ale specialiştilor ET, în spaţiul material.
În luna Iunie 2004 Adrian Dvir a încetat din viaţa. În amintirea sa, prietenii şi colaboratorii i-au păstrat sit-ul, pe care-l puteţi accesa la adresa: http://adriandvir.tripod.com.

De notat că asemenea clinici, în care lucrează specialişti ET, există în multe localităţi din Israel, dintre care menţionez câteva.
- Herzlia (chkatz@bezeqint.net)
- Carmiel (telef. 972-4 9881312),
- Kibutz Iahad (telef. 972-4 6786255),
- Naharia (telef. 972-4 9923981),
- Rehasim (telef.972 -50 7244266),
- Givat Tal (telef.972-4 8481360),
- Kiriat Mozkin (telef.972-52 3454 954)
- Kibutz Hazorea (marinarashkow@yahoo.com),
- Haifa (trivial@netvision.net.il),
- Kibutz Shfaim (telef.972-9 9523652),
- Ranana (kraitzer@bezeqint.net)
etc.

Mai fac menţiunea ca, ulterior, clinici similare au fost înfiinţate şi în alte ţări precum: Canada, Anglia, Danemarca, Australia, Noua Zeelandă, (SUA).
(Prin anul 2005, am făcut demersuri pentru înfiinţarea şi în România a unei asemenea clinici, fără a avea succes însă, la acea oră eu neştiind că Adrian îşi încetase existenţa pământească încă din 2004).

Incepând cu acest articol, intenţionez să prezint fragmente mai importante din această carte pe care o consider unică şi de mare utilitate pentru umanitate, în această perioadă de trecere a planetei Pământ şi sistemului planetar aferent la o nouă dimensiune, până în prejma anului 2012.
Rog eventualii cititori să-mi comunice părerea şi sugestiile lor pe adresa : const.mihailescu38@gmail.com sau la rubrica ‘’comentarii’’, de la subsolul fiecărui articol ce apare pe http://spirituletern.blogspot.com

Mulţumiri!
(C.M.)



CLINICA EXTRATEREŞTRILOR (I)
Descrierea echipei medicale formată din Aliens (entităţi extraterestre invizibile)

Aliens lucrează în cadrul echipelor medicale, ei fiind ‘’văzuţi‘’de mine şi de alţi vindecători, precum şi de pacienţii care au abilitatea de a ‘’vedea’’cu cel de al treilea ochi.
Fizionomia lor este asemănătoare cu a fiinţelor umane, în sensul că au căte două picioare, două mâini, un cap. Aici se sfârşeşte însă asemănarea.  Unii dintre ei au în jur de 70 cm înălţime, iar alţii ating aproape 4 m. Forma şi aspectul obrazului şi al ochilor este deosebită, variată şi ciudată. Unii au pielea întinsă, a altora este tare şi aspră în timp ce alţii au faţa acoperită complet cu păr des, ca la urşi. Chiar stilul lor de îmbrăcăminte variază de la o vestimentaţie uşoară (pantaloni şi sandale), până la o costumaţie grea şi complicată (costumul spaţial actual).
Echipele se schimbă la câteva luni.  Cu regularitate, după un anumit interval de timp, grupul are în componenţă specialişti pe diverse domenii: cardiologie, articulaţii, genunchi etc., în funcţie de necesităţile pacienţilor umani. În afara cadrelor medicale (medici, asistenţi), din echipe mai pot face parte vizitatori, observatori ET oficiali, studenţi, turişti, o serie de supervizori precum şi entităţi sosite din pură curiozitate.

La fiecare sesiune de tratament există o clară ierarhizare a membrilor echipei. Pe prima treaptă se află Doctorul Principal sau Chirurgul Şef, care este răspunzător de tot ce se petrece în sala de tratament sau de operaţie, şi este cel care încheie tratamentul sau operaţia. Din echipă mai poate face parte un psiholog sau un psihiatru, după caz.

Pot exista echipe combinate, de cadre medicale sau specialişti, din locuri diferite ale universului. Uneori, sunt incluşi în echipă şi entităţi Beings (adică fiinţe care au trăit pe Pământ în trup fizic).
În timpul unui tratament am chemat de o parte un Being tânar.  Mi-a spus că a trăit pe Pământ şi a murit imediat după terminarea studiilor medicale la Haifa iar acum era încântat că-şi poate continua cariera pentru care se pregătise pe Pământ, şi după părăsirea corpului fizic.

 În cadrul altor tratamente am cunoscut un Being care pretindea că, în timpul vieţii pe planetă, fusese medic chinez. Telepatic mi s-a comunicat că acesta fusese cu adevărat un medic chinez, în vechime. Acumulase multă experienţă în domeniu, fapt pentru care, deseori, primea sarcina conducerii echipei medicale. Mi-a explicat că acum este constituit din energie, sub privirile noastre demonstând o mare mobilitate de deplasare.

 Deplasarea unei fiinţe Being se limitează la zona Pământului. Deplasarea în locuri mai îndepărtate presupune utilizarea unui vehicul spaţial, aşa cum, de altfel, se întâmpla şi cu Aliens.

La un moment dat, din echipa aflată în schimbul de serviciu facea parte şi un student Alien, cu care am avut următoarea conversaţie, prin mijlocirea unui prieten cu care am reuşit să stabilesc contactul.
Adrian : Cine sunt cei prezenţi în echipă?
Michael: Un doctor şi doi studenţi.
 Ad.: Cum se numesc studenţii?
Mich.: Irit şi Avi.
 Ad.: Sunt bucuros să vă întâlnesc. Mă numesc Adrian. Vă rog să-mi spuneţi câte ceva despre voi.
 Irit: Suntem din altă galaxie. Eu lucrez în medicina complementară (medicina convenţională a extratereştrilor Aliens).
Avi: Eu m-am născut pe Pământ. Am fost medic în timpul revoluţiei industriale.
Ad.: Înseamnă că aţi avut multe lucruri interesante de învăţat. 
Avi: Nu în mod special. Echipamentul medical a avansat dar conduita medicului şi relaţia sa cu pacientul nu s-au schimbat. 
Medicii au depus jurământul lui Hipocrate şi îl respectă, de atunci şi până acum.
Ad.: Unde lucraţi ?
Avi: Oriunde este nevoie de ajutor. Această clinică de la tine este şi casa-clinică a noastră, dar noi ajutăm şi în afară, la alte clinici.
Ad.: Locuiţi aici în casa-clinică ?
Avi: Nu, avem alt domiciliu unde suntem încartiruiţi şi unde ne întâlnim cu medicii din alte echipe. In clinca asta doar lucrăm. --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Redau mai jos o serie de întrebări pe care le-am pus grupului de Aliens care lucrau cu mine şi de la care am primit răspuns prin telepatie.
 Adrian: Cât timp veţi sta în acestă zonă?
 Alien : Mai mulţi ani. Data finalizării cercetărilor noastre încă nu a fost fixată. Dacă cercetarea se va dovedi productivă, vom sta mai mult. Depinde dacă merită osteneala.
 Ad.: Sunteţi, deci, un grup de cercetare ?
 Alien : Da, suntem o echipă de cercetare însărcinată cu studierea planetei voastre. Studiem oamenii din diverse zone şi pe diverse teme. Printre motive este şi curiozitatea ştiinţifică. Suntem, după cum ştii, mult mai avansaţi decât voi.
 Ad.: Cum, de altfel, şi noi vă studiem pe voi.
 Alie: Corect şi justificat. Noi trebuie să vă cunoaştem bine, inclusiv bolile psihice sau fizice de care suferiţi, pentru a vă putea trata corespunzător. De aceea au venit de la noi echipe specializate şi în diferite locuri unde efectuăm tratamente pe fiinţele umane. Ajutăm cât mai mult posibil, inclusiv pentru dezvoltarea abilităţilor voastre extrasenzoriale şi, prin aceasta, avem şi noi ce învăţa.
  Ad.: Ce veţi face cu observaţiile voastre acumulate în domeniul medical ?
Alien: Mai întâi, observaţiile servesc instruirii noastre şi cercetării. În final, autorităţile vor decide ce vor face cu materialul acumulat şi cum va fi făcut el public. Informaţiile mai puţin interesante vor rămâne pentru utilizare de către cadrele medicale.
Intre timp, noi adunăm informaţii şi le clasificăm pentru a fi căt mai eficienţi în tratamentele şi vindecările pământenilor. Adunăm informaţii despre planeta voastră sub diferite aspecte. 
 Ad.: Ce puteţi spune despre aspectele etice? Aţi avut vreodată permisiunea cuiva pentru programul vostru de cercetare?
Alien: Nu. Noi nu cerem nimănui de pe Pământ acordul, deoarece nu există cineva căruia să ne putem adresa. După cum cunoşti, pe Pământ nu există nicio organizaţie sau guvern care să ne recunoască existenţa şi prezenţa.  Avem însă acordul unei autorităţi extratereste. Această autoritate este un fel de speţă în cadrul Guvernului Galactic, organizare care supervizează dezvoltarea planetelor. Deşi această organizaţie (specie) cu autoritate supremă nu poate vorbi, deocamdată, în nume propriu, în Cosmos, ne garantează nouă recunoaşterea cercetărilor efectuate. Altfel nu am fi avut dreptul de a fi aici în scopul de studiere şi ajutorare a sistemului vostru planetar.
Ad.: Pentru a primi această autorizare, a trebuit să daţi ceva în schimb?
 Alien: Da. Informaţiile adunate vor fi puse la dispoziţia Organizaţiei Galactice, pentru a fi utilizate în caz de necesitate, pentru orice fel de intervenţie. Cunoştinţele acumulate vor fi folosite în viitor pentru binele planetelor. Tu te-ai putut convinge despre acest adevăr. Aşa cum am mai spus, ţelul Organizaţiei Galactice este de a sprijini planetele în evoluţia lor, fără a le face vreun rău. Altfel spus, cunoştinţele acumulate vor servi unor scopuri înalte. Acestea sunt căile şi principiile noastre. Este ceva rău în faptul că învăţăm să vă vindecăm de diverse boli?

Pentru conformitate (C.M.)

2 comentarii:

  1. mulțumesc mult, pentru toată activitatea dvs laborioasă, și numai bine

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE !!! IATĂ ŞAPTE CAPITOLE,MAI DEGRABĂ FRAGMENTE DIN CARTEA "CLINICA EXTRATEREŞTRILOR A REGRETATULUI ADRIAN DVIR !
    CAPITOL 1

    RăspundețiȘtergere