Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 iulie 2014

Instruire cu St. Germaine.


(19 iulie 2014; channeler Linda Dillon. Emisiune radio realizată de Suzanne Matresca)
Traducere Const. Mihăilescu.
(prima parte)

Suzanne: Bună dimineața și bine ați revenit la o nouă ofertă de binecuvântări cerești, cu Linda Dillon, channeler pentru Consiliul Iubirii și autoare a “The New You, Emerging into the Brilliance of Humanity’s Heart Consciousness”, împreună cu mine, Suzanne Maresca. 
Saint Germaine va fi din nou împreună cu noi, printr-o legătură pe calea undelor, și mijlocită de Linda, pentru a continua ceea ce a început la întâlnirea de săptămâna trecută. Am așteptat să vedem rezultatele muncii noastre după acea emisiune dar, se pare că nu ne putem lăuda cu cine știe ce rezultate, dacă ne referim la ceva palpabil.
Astăzi vom primi unele clarificări care să ne ajute să obținem acele rezultate după care tânjim și ce ar trebui să facem în viitor pentru o mai deplină reușită.
Unii dintre ascultătorii noștri au făcut invocații către planurile superioare în dorința de a obține informații specifice care să-i ajute la o mai bună utilizare a instrumentelor eterice, acestora alăturânuli-se și meditația pe care Linda o face înaintea fiecărei întâlniri.
Așa dar, putem începe. Bună dimineața, Linda!
Linda: Bună dimineața, Suzie și bună dimineața, la toată lumea! Ei, da, este minunat să fiu aici în Florida într-o dimineață însorită, ca aceasta. De fapt, e cam cald si cam umed. (Râsete). Dar cred că așa este în toată regiunea, nu?
Suzanne: Oricum, cu siguranță, aici așa este. Avem o zi în care ni se oferă triplul H: tulbure, cald și umed, în New Jersey.
Linda: Știi ce? Dacă ne gândim la cât eram de înghețați astă iarnă, cred că ne putem bucura și de această vreme (Rade)
Suzanne; Oh, da, nu glumeam. Acum aș preferea totuși ceva zăpadă, dar știi, ne vom mulțumi cu ceea ce avem. Corect?
Linda: Sigur, e în regulă. Ei bine, se întâmplă atât de multe în aceste vremuri! Mă bucur că în această săptămână parcă lucrurile sunt mai liniștite, căci Mama Divină ne trimite adevărate tsunami de energii ale iubirii și clarificării. Suntem bombardați, de asemenea, de energiile lui St. Germaine și ale Maeștrilor Înalțați si ale Arhanghelului Mihail.
Suzanne: Da, într-adevăr. 
Linda: După părerea mea, perioada aceasta este foarte bună, poate mai ales pentru că haosul care se observă scoate la suprafață energiile vechi care trebuie eliminate. Este deci foarte bine ca acest haos să se manifeste din plin pentru ca energiile vechi, negative, să iasă din interiorul planetei, al țării, din interiorul nostru, al instituțiilor și de peste tot unde ele stagnau. Numai așa ne vom primeni. Nu este bine ca aceste energii să rămână îngropate. Dacă ar fi așa, ne-ar mânca de vii. Deci, să ne dorim și să le permitem să iasă la suprafață. Toți trebuie să acceptăm că ne află în perioada "Marii Epurări".
Suzanne: Da, percepția este totul. Dacă ne uităm la cum se declanșează evenimentele, putem fi recunoscători că procesul de purificare se accelerează, pentru noi toți aceasta fiind o mare oportunitate: de a scăpa de trecutul nostru împovărător.
Suzanne
Linda: Oportunitatea este pentru întreaga omenire. Asta e imens.
Suzanne: Da, este un enorm efort colectiv căci lucrăm pentru eternitate.
Linda: Știu că știi că, pentru mine, aceste suișuri si coborâșuri de energie, nu par a avea variații abrupte; oricum, însă, toți avem motive de bucurie și speranță pentru tot ceea ce se întâmplă. 
Suzanne: Important este să găsim bucuria de a trăi în acestă minunate vremuri ale profundelor schimbări. Oamenii sunt foarte interesați în utilizarea instrumentele care li se pun la dispoziție acum, pentru a-și îmbogăți cunoașterea.
Linda: Absolut! O mulțime de ascultători au scris și au întrebat despre cum se realizează meditația pentru St. Germaine și cum se poate invoca și utiliza Flacăra Violet. Dacă am înțeles bine, interesul lor este legat ăn special de starea de sănătate și de abundența financiară.
 Ce putem și cum trebuie să acționăm pentru a putea accesa și utiliza corespunzător și optim energiile Flacării Violet?
Reamintim că aceste energii sunt în aliniament cu chakra coroanei (n.m. Sahasrara) dar și cu prezența I AM (Eu Sunt) precum și cu principalele legi universale, în special cu Legea Universală a Transformăriiși Transmutării. Meditația cu Flacăra Violet ne aduce în aliniere cu aceste legi universale. De menționat că ancorarea acestor energii se poate obține prin intermediul chakrei inimii (n.m. Anahata).
 Suzanne: Pe site-ul tău., se fac prezentări nu numai asupra Flacării Violet, dar și asupra Flacării Albastre, a Flacării de Argint și a Flacării Verzi; toti arhanghelii și maeștrii lucrează cu o anumită flacără. Întrebarea este dacă în timpul meditațiilor se poate trece de la lucrul cu o flacără la alta?
Linda: Nu, ele nu sunt interschimbabile în timpul aceleiași meditații..
Aceasta și pentru faptul că fiecare Maestru sau Arhanghel își folosește Flacăra în mod ușor difert de ceilalți.
L.D.
Deci, să începem meditația înainte de a intra în legătură cu St. Germine.
La fel ca la toate meditațiile, vreau să vă relaxați și să vă deschideți inima pentru a ancora energiile care ni se vor trimite.Toată munca pe care o facem ca ființe multi-interdimensionale se referă, în fond, la posibilitatea de a recepționa și încorpora aceste energii, prin intermediul centrilor de forță cu care suntem dotați și pe care este nevoie să-i ținem activați (n.m.: în cazul acesta, sahasrara și anahata)
Deci, așezați într-o poziție confortabilă, ținând ochii fizici închiși, imaginați-vă cum din infinitul cerului, deasupra creștetului capului, aduceți în corpul vostru, prin chakra coroanei, energiile trimise de Soarele Central, energii care au fost captate de acest astru de la SURSĂ. Dirijați acest fascicul primit prin Sahasrara, către centrul inimii (Anahata). Prin centri inferiori ai plexului solar (manipura), plexului pubian (svadhisthana) și chakra bazei (muladhara), deirijați energiile către tălpile picioarelor și, printr-un canal energetic imaginat ca având o frumoasă culoare roșie, expediați aceste energii către centrul Pământului. Obsevați cum din centrul planetei se degajă un curcubeu de trei culori împletite (albastru-diamant, portocaliu-diamant și canary-diamant al Tatălui Ceresc) care, de fapt, formează o flacără. Percepeți cum această flacără revine dinspre inima planetei în inima voastră.
Vă vedeți ființa înălțându-se și plutind pe fundalul unui cer liliachiu, puctat din loc în loc de aglomerări de ametist. Simțiți frumusețea acestui peisaj mirific și aveți sentimentul de libertate pe care vi-l dă această plutire. Cu toate acestea, realizați că sunteți conectați cu punctul geografic de pe Pământ, acolo unde se află localizat corpul vostru fizic. Respirați culorile curcubeului în care violetul este nuanța cea mai pregnantă. Sunteți în deplină siguranță și armonie cu universul.
Chiar în fața voastră apare St. Germaine, stăpânul nostru iubit, care vă confirmă: „Da, EU SUNT. Eu sunt Prezența și Întruchiparea Flacării Violet.”
Obsevați cum St. Germaine ține în mâna dreaptă o făclie violet. Cu această făclie el a bântuit vechi castele, ruinele romane, catacombele egiptene.
St. Germaine: Salutări, eu sunt Germaine! Eu sunt Sfântul Germaine, deținător al lui EU SUNT, eu sunt profesorul, mângâietorul, colegul, cel care vă ajută să redeveniți îngeri.
 Stau în fața voastră și vă ofer Flacăra Violet. Vă invit să luați această torță cu flacăra violet căci ea vă va ajuta să vă transformați pe voi și planeta voastrră și vă va face cu adevărat liberei. Folosiți-o intens dar cu discernământ.
Vedeți-vă cum întindeți mâna pentru a primi această lumină căreia mie-mi place să-i spun lanternă.
Țineți-o în mână, ridicați-o deasupra capetelor voastre și imaginați-vă cum fiecare dintre voi este un fel de „Satuie a Libertății”. Declarați în sinea voastră și în fața mea că veți folosi această flacără cu înțelepciune, spre binele general al umanității, al tuturor celor care viețuiesc pe Terra.  
Relaxați-vă și decideți ca de această flacără să vă folosiți în fiecare zi, în fiecare moment în care lumina ei va fi necesară pentru eliminarea întunericului, a urii și inechităților, a durerii și sufereinței. De exemplu, folosiți această lanternă pentru stingerea conflictului din Orientul Mijlociu, înlăturarea haosului din lume, a neînțelegerilor și conflictelor de orice fel. Lanterna este acum a voastră și o puteți utiliza în toate situațiile în care este nevoie de restabilirea liniștii și înțelegerii între oameni. Cu ajutorul ei puteți aduce iubire și înțelegere acolo unde exista până acum ură și discordie.
Atunci când vă decideți să interveniți, imginați-vă cum vă prezentați la locul destinat, purtând în mână făclia păcii și iubirii și cum, printr-un gest hotărât și decisiv decretați că sunteți cel care a venit să aducă pacea, liniștea, vindecarea și iubirea în acea zonă.
Flacăra torței voastre are culoarea violet, ea nu distruge acolo unde ajunge, ci regenerează și revigorează. Ea este energia recuperării.
Păstrați această flacără în inima voastră și folosiți-vă de ea pentru vindecarea și recuperarea sentimentelor de iubire și compasiune. Toți cei care ați acceptat cadoul meu, considerați-vă pe viitor purtătorii Flacării Violet, îndrituiți, prin voința mea, să curățați lumea în care trăiți de haos, mizerie, rea-voință, suferință și tristețe.
SURSA: http://counciloflove.com

2 comentarii: