Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 12 aprilie 2014

SaLuSa, 11 april. 2014



Channeled by Mike Quinsey

Traducere Const. Mihăilescu


Am venit din nou vă spunem că problemele cu care în viitorul imediat vă veți confrunta, au drept scop implementarea și stabilizarea Luminii și Iubirii pe Pământ. Fiecare dintre voi poate acorda mai mult credit schimbărilor care urmează și noi vă dorim mult succes și deplină reușiră în asimilarea acestor energii.

Monitorizăm în permanență evenimentele pe Pământ și vă asigurăm că deținem un control total asupra lor. Deși, pentru voi acțiunile noastre rămân în totalitate necunoscute, vă asigurăm că avem importante succese în realizarea Programului Divin pe Pământ. Cei care urmăresc evoluția evenimentelor descrise de diversele surse, au o imagine destul de corectă asupra a ceea ce se petrece acum în lumea voastră. Nu vă lăsați induși în eroare de aparenta noastră inactivitate.

Sunt destui ani de când navele noastre survolează de la diverse înălțimi cerul planetei Pământ. Monitorizăm tot ceea ce este de interes pe planetă și în societatea voastră.  
Uneori trebuie să acceptăm consumarea unor situații karmice dar urmărim cu atenție efectele care se produc asupra celor implicați și asupra colectivităților în care ei există. Interesul este ca toate încărcăturile karmice venite la scadență să fie lăsate să se consume și să-și facă efectele.


Devastările care au avut loc și care mai continuă încă în Siria au adus multă suferință foarte multor ființe umane din acea zonă. Mulți se întreabă dacă acest tribut plătit cu imense suferințe a fost necesar. Noi spunem că ”da” , au fost și încă mai sunt necesare, din cauza încărcăturilor karmice care se acumulaseră în acea zonă. Acumularea acestor mari încărcături, un adevărat balast, împiedica evoluția acelor suflete.

După sosirea noastră pe Pământ, eveniment care va fi anunțat în viitorul apropiat, vom lucra cu voi pentru a șterge toate rănile războiului din acea parte de lume și din alte zone. Se va reda frumusețea acelor locuri și se vor asigura toate condițiile unei reveniri la o viață normală, nemarcată de lipsuri materiale sau spirituale.

Stă în puterea noastră să transformăm într-un timp scurt acele zone și să le redăm frumusețea de odinioară. Vor fi vremuri ale reconstrucției și împlinirilor care vor face să dispară traumele și suferința acelui popor.

Acțiunile de redresare și restaurare nu vor întra în contradicție cu planurile Mamei Pământ de curățare și purificare pe care le urmărește de mai mult timp. Tehnologiile de care dispunem ne permit să acționăm extrem de eficient și foarte operativ, din momentul în care asemenea activități vor fi demarate.

Pământul, în totalitatea sa, va redeveni acel paradis pe care fiecare locuitor al său îl visează. Acțiunile noastre vor fi protejate și prin Decretul Creatorului, de interzicere a utilizării armelor nucleare în conflictele terestre. Această siguranță face posibilă deschiderea unor lucrări de amploare dar de relativ scurtă durată pe planetă.

Deoarece oamenii de pe Pământ vor avea mult mai multă libertate de a călători, procesul cunoașterii reciproce între diverse civilizații și rase, va cunoaște o dezvoltare explozivă. Oamenii Pământului se vor convinge că universul în care trăiesc este plin de frați și surori, mai mult sau mai puțin asemănători cu ei, însă plini de prietenie și buneintenții. Argumentele și motivațiile care au condus la declanșarea neînțelegerilor și războaielor,  au fost create și menținute în de către forțele întunecate în mod deliberat. Amestecarea diferitelor rase de oamenii pe planeta voastră a fost un motiv de creare a unor neînțelegeri nejustificate decât de intențiile forțelor care doreau să țină lumea voastră sub control și să o manipuleze. Acea concepție separatistă va dispărea iar fiecare ființă umană va realiza că există o singură caracteristică a locuitorilor planetei care trebuie să-i unească, nu să-i dezbine: calitatea de pământean, de locuitor al planetei Pământ. Acest argumet va fi puternic susținut atunci când veți înțelege că fiecare dintre voi a putut fi, în viețile anterioare, negru sau alb, bărbat sau femeie, mai înstărit sau mai pauper, mai mult sau mai puțin important pentru societatea în care a trăit cândva. La drept vorbind, fiecare dintre voi este un zeu, un unicat în acest univers, și prezența lui în societatea umană aduce beneficii nu daune. 

De altfel, voi nu sunteți corpul vostru; corpul vi l-ați luat pentru a-l folosi ca pe un vehicul, pe această planetă pe care existați temporar. Corpul material al fiecăruia dintre voi este foarte important și trebuie corespunzător îngrijit, pentru a vă da posibilitatea să vă faceți experiențele pe care vi le-ați propus în planul existențial în care v-ați încarnat sau reîncarnat.

Cu toate acestea, după moarte vă veți muta în alt plan, în altă versiune a timpului și spațiului, sau în una unde nu se operează cu asemenea noțiuni. Totul va depinde de nivelul vostru de evoluție pe care-l veți avea după consumarea vieții actuale.

De fapt, versiunea viitoare în care vă veți afla va fi perfectă pentru a exprima nivelul de evoluție la care veți fi ajuns și alegerea perfectă pentru ceea ce sufletul vostru cumulativ își va propune să-și continuie infinita sa existență.

Fiind pe Pământ, în dimensiunile de vibrație mai scăzută, ați avut suișuri și coborâșuri, dar acest traseu a corespuns perfect planului vostru de ascensiune. Nicăieri altundeva nu ați fi găsit condiții mai prielnice evoluției ființei voastre totale. Poate multora dintre voi li se pare puțin probabil ca viața pe care a avut-o până acum (și de care a fost conștient) a fost formula ideală de dezvoltare spirituală. Să știți însă că vă aflați exact acolo unde v-ați propus și acolo unde ar fi trebuit să fiți. Și acesta este un motiv de deplină satisfacție, nu de întristare.

De asemenea, să fiți convinși că, la nivel conștient, dimensiunea în care vă aflați nu vă permite să vedeți întregul tablou al vieților voastre trecute, prezente sau viitoare. Aceasta este o pictură măreață, o panoplie extrem de bogată și de meritorie, care indică numeroase aspecte existențiale care, cumulate, au contribuit la formarea unei minunate entități universale, iubită fără limite de către Creator.

Conștiința voastră se află într-un vast program evolutiv, care vă va asigura obținerea unor abilități și caracteristici cu adevărat multidimensionale.

Momentul cheie al declanșării unor procese rapide de dezvoltare îl constituie acela în care ați realizat că vreți mai mult și că rămânerea în dimensiuni inferioare nu vă asigură îndeplinirea tuturor năzuințelor voastre universale.

Vă spun toate acestea pentru că a venit timpul să cunoașteți întregul vostru adevăr.  

A fi uman este o experiență remarcabilă, dar vă puteți imagina cum este să fii un înger, o ființă de Lumină. Aveți tot dreptul să năzuiți la o condiție divină, în care să nu mai fiți condiționați de existența unui corp material. Drumul vostru către dumnezeire este asigurat și, cu siguranță, vă îndreptați spre el. Potențialul vostru este nelimitat, tot așa cum libertatea voastră de a alege este deplină și nu va fi îngrădită niciodată.

Revenind „cu picioarele pe pământ”, noi vă sfătuim cu iubire să faceți tot ceea ce puteți pentru a ajuta și alte suflete să se trezească și să pornească pe calea ascensiunii. Faceți tot ce puteți pentru a ajuta alte suflete în călătoria lor. Asta nu înseamnă că trebuie să sufocați pe cineva cu convingerile și adevărurile voastre; este suficient ca, în mod delicat, să sugerați unele modalități simple care să trezească interesul celor cu care veniți în contact, pentru ca ei înșiși să înceapă să-și pună întrebări. Nu în mod necesar voi sunteți cei care vor fi chemați să le dați răspunsurile. Oferiți-le dacă vă sunt solicitate dar nu vă erijați în persoanele care dețin adevărul.

Sunt SaLuSa de pe Sirius și aștept cu nerăbdarevă întâlnesc pe Pământ pentru ca, împreună, să ajutăm la accelerarea progresului pe minunata voastră planetă. În viitorul apropiat veți înțelege mai bine ce ar trebui să faceți pentru ca ajutorul pe care-l puteți oferi să aibă maximă eficiență.

Tehnologiile pe care noi le deținem și le utilizăm, vi se vor părea de domeniul irealului, al imposibilului. Ele sunt cu adevărat miraculoase dar, după ce le veți înțelege, nimic nu vă va putea opri să veniți cu propria voastră inventivitate, pentru a reface frumusețea Planetei Albastre. Restaurarea planetei la starea sa puritate necesară va fi una dintre  primele noastre priorități. Resursele noastre sunt practic nelimitate și dispunem de milioane de ambarcațiuni spațiale care ar putea fi chemate pentru a desfășura cele mai neașteptate activități.

Deci, înaintați cu încrederea deplină totul se va rezolva chiar mult dincolo de așteptările voastre. 
Vă însoțesc cu dragostea și binecuvântarea mea, SaLuSa
SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com 
(C.M.)




Un comentariu: