Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 februarie 2014

„MAI SUNTEM ÎNCĂ ACOLO”?



 (1 feb.2014; channeler: Tarryn Crimi) 
Traducere Const. Mihăilescu

Astăzi dorim să ne concentrăm atenția asupra energiilor care vă încearcă în această perioadă, pe unii dintre voi. Ați simțit că energiile care v-au cuprins au produs asupra ființei voastre un fel de blocaj? Cu câteva săptămâni în urmă v-am atras atenția că este foarte probabil să vă confruntați, în perioada imediat următoare, cu anumite energii foarte puternice, care vă vor da senzația că v-ați izbit de un perete dur! Acum dorim să facem referire la aceste energii, în speranța că vă vom ajuta să atenuați efectul lor. 
Cei mai mulți dintre voi probabil ați fost dominați de un fel de letargie, de lipsă de chef pentru a face ceva. O totală lipsă de motivație pentru a desfășura aproape orice fel de activitate, a pus stăpânire pe voi. 
Deci, ce s-a întâmplat?

Așa cum am mai menționat, energia care v-a ajutat să pășiți în noul an, a avut asemenea caracteristici care a făcut pe mulți dintre voi vă simțiți plini de adrenalină, să aveți un nivel mare de agitație, de excitare, de anxietate; ați fost dominați de un fel de nerăbdare pentru a începe acest nou an. Interesant este că acest nivel foarte ridicat al energiilor a produs un fel de panică în ființa voastră, neobișnuită cu cote energetice atât de înalte. Ca urmare, a apărut un fel de recul, de blocare în care corpul și mintea voastră au impus o pauză de așteptare, de reflecție, înainte de a accepa să se folosească de acest val neobișnuit de energie.

Permiteți-ne să facem o analogie care vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce se întâmplă la nivel energetic. Imaginați-vă un baraj mare pe un râu învolburat. Dacă barajul s-ar deschide brusc și complet, apa ar dă năvală, fără a întâmpina vreo rezistență. Dacă barajul se închide suficient, manevra va reduce posibilitatea apei de a curge prin baraj. Ca urmare, pe cealaltă parte a barajului, nivelul apei va deveni mai mic. Apa se va scurge numai prin secțiunea mică rămasă deschisă. Dacă barajul se va deschide brusc, puhoiul de apă care s-ar prăvăli ar fi foarte mare și aceasta ar putea provoca chiar daune. Din acest motiv, mărirea secțiunii libere prin care se permite apei să curgă, se va face progresiv.
Tot astfel, fluxul de energie acceptat și primit de ființa voastră la începutul anului a fost foarte mare, dar „operatorul” a diminuat treptat acest flux care ar fi depășit capacitatea voastră de preluare și prelucrare a informațiilor, urmând ca progresiv, să acceptați din ce în ce mai multe informații, pentru ca, în final, să se atingă nivelul optim.

Mulți dintre voi ați creat în subconstient un baraj pentru a limita volumul enorm de energie luminoasă ajunsă pe Pământ și care vă penetrează ființa. Câmpul vostru energetic nu trebuie inundat cu cantități prea mari de informație, altfel s-ar face mai mult rău decât bine. 
Pe măsură ce aceste energii vor fi asimilate, „barajul” se va dechide corelat cu capacitatea de preluare a ființei umane. Deci, energiile care vin au fost diminuate ca flux nu pentru că ele ar avea o componență dăunătoare ci doar pentru că ființa are anumite limite de preluare. De altfel, pentru sănătatea voastră, nu trebuie să se depășească acele limite care ar scoate din uz sistemele voastre de protecție. În orice situație, supraîncărcarea este dăunătoare și poate duce la avarii. Voi cunoașteți, desigur, că proporțional cu creșterea frecvenței de vibrație, concentrația (densitatea) energiilor crește corespunzător. Altfel spus:„în aceeași unitate de măsură” intră mai puțină informație, în cazul frecvențelor joase și mult mai multă, în cazul frecvențelor înalte (n.m.:gândiți-vă la diferența dintre un CD și un DVD)
Cam aceasta ar fi explicația pentru care multe ființe umane și-au blocat sau și-au diminuat drastic capacitatea de preluare a informațiilor venite în mari cantități pe Pământ, în această perioadă. Ele însă vor mai rămâne aci suficient pentru ca să aveți timp să le preluați în doza pe care v-o permite nivelul de evoluție al fiecăruia dintre voi.

Pe de altă parte, trebuie spus că nu toate sufletele doresc să experimenteze pe deplin procesul de ascensiune, aici pe Pământ. Din acest motiv, pe măsură ce volumul și frecvența acestor energii vor crește, ființele vor avea de luat o decizie radicală (Nota C.M.: în majoritatea situațiilor, la nivel de suflet și în foarte puține cazuri la nivel mental), în ceea ce privește continuarea existenței lor pe planetă, în corp fizic, sau părăsirea corpului fizic. Dacă trupul fizic nu va reuși să-și crească corespunzător vibrația, pentru a se alinia noilor energii, coroborat cu dorința sufletului de a evolua, despărțirea de trup va deveni inevitabilă. În această privință, trebuie făcută mențiunea că nu există alegeri bune sau proaste ci doar alegeri. Fiecare suflet alege ceea ce cosideră că este mai bine pentru evoluția sa. Depinde în totalitate de programul pe care fiecare și-l alege pentru a avea experiențe viitoare.

Cu referire la simtomatologia cazurilor de blocare enegetică, facem mențiunea că aceasta se poate manifesta în diverse moduri precum: probleme de respirație [Nota C.M.: după cum mulți dintre dv. cunoașteți, în procesul respirației nu este indiferent pe ce cale inspirăm; energiile inspirate pe nara dreaptă sunt de tip „yang”, cele inspirate pe nara stângă sunt de tip „yin” iar cele inspirate pe gură intră în corp nepolarizate, sau, poate, amestecate. În general, și cu precădere la bărbați, media globală a energiilor din corp este „yang” iar la femei, mai mult „yin”. Pe total însă, ambele sexe sunt deficitare „yang”, ca urmare a faptului că marea majoritate a acțiunilor executate de om în plan fizic provoacă polarizare „yin” – munca fizică, hrana (axată pe carne, pe prelucrare termică, păstrare mai îndelungată, conținut mare de E-uri, de pesticide etc), sex, frigul, acte antisociale și neconforme cu corectitudinea (egoism, ură, invidie, minciună, corupție etc), stres.  Se urmărește deci ca prin diverse metode și tehnici (meditație, pranayama, exerciții tip yoga, contemplație, karma yoga, hrană vegetariană și neprelucrată termic, post etc) să crească aportul de energie „yang” în corp], infecții ale urechii, probleme de digestie, pietre la rinichi, căderi de tensiune, dezechilibre, oboseală etc.

Amintiți-vă și de faptul că nimic nu se manifestă la nivel fizic înainte de a se manifesta la nivel energetic și spiritual.
Există mulți care sunt preocupați de scăderea completă a motivație, a energiei care să-i mențină activi. Acestora le spunem că trebuie să-și păstreze calmul și încrederea deoarece este vorba de o perioadă pasageră în viața lor, provocată tocmai de acel blocaj energetic. Simptomele vor dispărea în timp și veți observa că totul va reveni la o stare care să nu vă provoace griji. Important este că va crește vibrația ființelor angajate în procesul de ascensionare și aceasta va aduce o substanțială îmbunătățire nu numai a stării de sănătate dar și a standardului de fericire personală și colectivă.


Celor care doresc să lucreze cu noile energii, le oferim un exercițiu simplu, de care să se folosească atunci când cred că este necesar:
 După ce vă găsiți un loc mai liniștit, încercați să vă goliți mintea de gânduri (n.m. ceea ce este practic imposibil, dar măcar le putem micșora numărul). Închideți ochii și vizualizați un fascicul de lumină alb-strălucitoare – culoarea soarelui în miezul zilei, vara. Vizualizați cum acest fascicul luminos intră în corpul vostru prin creștetul capului. (Probabil că, inițial, acest fascicul va fi foarte subțire; se va îngroșa pe măsură ce veți exersa). Vizualizați cum el se răspândește în corpul vostru fizic, pătrunde și luminează fiecare celulă. ”Observați” că, pe măsură ce lumina pătrunde în celule, din ele sunt eliminate toate rezidiile, iar locul eliberat se umple de lumină. Conștientizați cum, după „curățare”, celulele corpului vostru încep să vibreze pe o frecvență superioară. 
Conduceți apoi imaginar fasciculul prin picioare, lăsați-l să iasă prin tălpi și să se răspândească în mediul înconjurător, în cercuri din ce în ce mai largi, trecând spre inima planetei și spre stele.

T.C.
Am dorit să împărtășim acest mesaj special acelora dintre voi care simt un blocaj energetic și așteaptă cu nerăbdare să-și regăsească starea și dorința de a merge înainte, pe calea ascensiunii. Sfatul nostru este ca toate manifestările mai neobișnuite, resimțite în ființa voastră, să le tratați cu calm și acceptare, fără a vă înverșuna împotriva lor și fără a trece la un program de medicație alopată. 
Nu vă chinuiți să vă explicați tot ceea ce se întâmplă cu voi căci explicația este una ezoterică, la care nu veți putea avea acces acum. 
Noi nu vă putem spune cât timp va dura această stare specială și neobișnuită, dat fiind faptul că fiecare dintre voi este o entitate nerepetabilă.

Sperăm v-am fost de folos și că v-am putut aduce un sentiment de pace, încredere și mai multă plinătate.
În Iubire și Lumină, noi suntem Ghizii voștri Angelici
SURSA: www.Angelic-Guides.com
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu