Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 ianuarie 2014

Despre ISON și nava sferă



Mesaj de la St. Germain

(3 ian.2014: channeler B.Nijboer)
Traducerea: Const. Mihăilescu
.


Nota channeler-ului: Dragi prieteni, 
B.N.
În ultimele două săptămâni, energia lui Saint-Germain pe care am recepționat-o a fost din nou puternică și a rămas așa pe tot timpul cât am fost conectat cu el. În timpul conversației, am abordat multe subiecte. Cel mai mult s-a referit la proiectele imediate și la schimbările care vor veni pe planetă. Voi trata în cele ce urmează chestiuni legate de ceea ce va fi în 2014.
Vă invit să citiți cele ce urmează.

Cu iubire, B.Nijboer
SUSA: http://www.lovehug.eu/channeled-messages-from-bnijboer.html


1. ASCENSIUNEA 
 (3 ian.2014: channeler: B.Nijboer) 

Dragilor, sunt St. Germain, salutări! 

Concentrați-vă pe Lumină, concentrați-vă pe culorile Luminii, concentrați-vă pe culorile curcubeului! Fiecare culoare are propria ei frecvență de vibrație și se află în armonie perfectă una cu alta. Fiecare floare are frumusețea și splendoarea ei și se oferă privirilor celui care o observă. Prin ce se realizează aceasta? Prin fluxurile energetice. Aceste fluxuri au, intrinsec, anumite caracteristici care le definesc și le deosebesc. Când vă concentrați asupra unui obiect sau unei idei, vă aliniați cu frecvența enegiilor care le definesc. Cocentrarea puternică și menținerea ei în timp, fără întrerupere sau fluctuații, asupra unei idei, unei dorințe, conduce la materializarea acelei idei, oricât ar fi ea de elaborată. Sistemul devine productiv pe măsură ce ființa obține o aliniere, o simbioză între minte și inimă. În asemenea situație, totul se aliniază unui singur scop.
Pentru o mai bună înțelegere, noi vă cerem să vă relaxați, să vă adânciți în interiorul vostru și să simțiți cum energiile sunt mobilizate pentru completa edificare asupra subiectului pe care-l tratăm.
Toate acțiunile voastre trebuie să pornească din centrul ființei, din inimă, chiar dacă în realizarea lor este implicată și mintea. Trebuie spus că atunci când realizarea obiectivelor este propusă de inimă, energiile necesare sunt armonizate cu întreaga ființă și aliniate la energiile din Lumină ale universului. Inima nu greșește nociodată în alegerile sale pentru că ea este instrumentul sufletului, în timp ce, mintea este unealta ego-ului vostru uman. Când aveți încredere în inima voastră, în sufletul vostru, aveți implicit încredere în Sinele vostru Înalt, și în voința Divină.  
 În cadrul Iubirii Divine există o perfectă simetrie între iubirea universală și iubirea indivizilor care acționează cu recunoașterea comandamenelor inimii.

Sarcina actuală cea mai importantă a ființelor umane este să creeze energiile iubirii, singurele capabile să inhibe întunericul și să pregătească trecerea în dimensiunile superioare. Spațiul vostru 3D a fost îmbibat mii de ani cu energiile discordiei, egoismului, separării, dușmăniei, interesului individual sau de grup. Puținele insulițe ale iubirii au fost permanent sub amenunțarea uriașului val al energiilor întunecate, care a dominat lumea voastră. Acest spațiu a avut însă mereu nevoie de dragoste, de armonie, de nerestricționat acces la legile divine.
Împreună cu acest channeler uman, noi lucrăm la acele proiecte care nu mai impun restricții, nu mai impun limite în ascensiunea sufletului uman către cele mai înălte poziții. Iubirea universală a pătruns destul de viguros în sufletele ființelor umane, în ultimii câțiva ani. 
Când „teritoriile au fost cucerite, ariergarda poate să înainteze”. Marea orchestră intonează melodiile iubirii! Cântăreții și compozitorii sunt cu noi. Dați muzica Iubirii la volum maxim! Puneți-vă în rezonanță cu Sursa Divină! Cu cât mai repede ne vom prinde în horă, cu atât vom învăța să trăim noua viață. Jucând împreună, ne vom armoniza mai repede, fiecare va învăța de la cel de lângă el și marele cerc universal se va extinde și se va înălța tot mai sus, slăvind VIAȚA și IUBIREA
Eu sunt Maestrul de Sunet și de Lumini.

SUSA: http://www.lovehug.eu/channeled-messages-from-bnijboer.html


2. In legătură cu ISON și Sfera Spațială. 
 Mesaj suplimentar de la St. Germain.
(8 ian.2014: channeler: B.Nijboer)

Dragilor,
Mulți știu că Maeștrii Inalțați lucrează împreună, conform Planului, pentru realizarea unui obiectiv măreț. 


Imensa navă spațială, aflată sub comanda Procyon, înaintează în majoritatea timpului, camuflată sau înconjurată de particule pulverizate, pentru a crea imaginile dorite.
Fiecare meteorit mai mare sau mai mic este controlat și dirijat într-o anume arie de răspândire(!)
Munca Ființelor ascensionate este coordonată de către Galactians ( n.m.: ființe galactice?), ființe din Lumină ce vor fi menținute în atmosfera planetei, în proximitate. Veți vedea munca lor și vă veți convinge că nu este împotriva voastră, deși, probabil, se va face propagandă și vor exista zvonuri alarmiste care vor fi orchestrate din interesul celor rău intenționați, pentru a crea panică și neîncredere. Marele Proiect va fi pus în aplicare prin răsturnarea, în multe locuri, a organizării actuale, folosindu-se noile energii.
Repetăm că Marea Navă spațială se deplasează programat, păstrându-se în majoritatea timpului sub camuflajul unor câmpuri energetice specializate, până la momentul oportun, când se va lăsa observată de toată lumea. La crearea unui câmp energetic favorabil întâlnirii vă puteți aduce și voi, oamenii Pământului, contribuția, prin emiterea de gânduri de prietenie și iubire față de solii veniți din univers și care formează un grup suficient de mare pentru a cuprinde reprezentanți ai multor rase existente în acest univers.  Energia gândurilor voastre favorabile este concentrată și utilizată la deplina reușită a acestei acțiuni de importanță capitală pentru planeta Pământ.
Atunci când este programat, pe cerul planetei voastre va fi observat un mare curcubeu, susținut de niște enorme coloane de lumină. Din acest mirific și impunător aranjament va ploua efectiv cu picături de lumină peste umanitate. 
 Pregătiți-vă de o mare și copleșitoare surpriză. O sferă enormă numită Xantarex sau X-antarex, va apărea însoțită (flancată) de două nave de luptă Procyon, ele având rolul de a observa și asigura protecția și paza necesare, fiind capabile să reacționeze în timp real, dacă ar exista provocări. Escorta va fi asigurată și de nave ale Comandamentului Ashtar care vor rămâne sub camuflaj pe toată duirata acțiunii. Cele două nave Procyon poartă numele de Gobritsjaia, respectiv Natsjoerits.
BN: Parcă ar fi nume rusești!?
St G: Procyon seamănă cu un caucazian, dragul meu, dar aduce și cu tipul omului nordic, după cum știi. Căpitanii celor două nave spațiale se numesc Moratch, respectiv Kadush. Misiunea lor este: Aducerea Acasă!
Ciocnirea (impactul) cu energia de transformare ce va fi dirijată spre planetă de către cei de pe ISON, are drept scop trecerea ființei voastre la structura cristalină, care are la bază energia Iubirii de Aur ...ființa rămânând complet conștientă și în timpul acestei metamorfoze.
Dăm această informație cu dragoste și grijă pentru toți.

Nietzsche a spus cândva: ... " Lumea este urmașa întunecată a culorilor !”
Acum este timpul să-și strălucească lumina de aur.
EU SUNT St Germain.
BN: Muțumiri, St Germain pentru acest nou mesaj și pentru informații. Nu știu prea multe despre Nietzsche, dar voi încerca să găsesc acel citat sau formulări similare.


Source: http://www.lovehug.eu/channeled-messages-from-bnijboer.html

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu