Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

INTÂLNIRE CU ADAMUS



(8 dec.2013; de la o întâlnire shaumbra, Cercul Crimson)

 

Adamus (St.Germain): Eu sunt cel ce sunt: Adamus cel suveran.
Azi camera e plină de oameni dar și de entități.  Eu, de obicei, nu am invitați in shoud, dar azi mi s-a inmuiat inima când cineva m-a intrebat unde este Kuthumi.
David a rostit mai devreme un nume care s-a auzit in intregul univers: Nelson Mandela. El a fost shaumbra? Nu, nu a știut ce e shaumbra. Nelson Mandela avea un mare simț al umorului. Un mare lider trebuie să aibă simțul umorului.

El a fost un sclav in multe vieți, până când a spus: ”niciodata!”. Cu timpul a obținut cu claritate foarte mare credința că va fi un lider adevarat.Nu era interesat de bani, de putere, intelegea libertatea pentru el si pentru alții. Sunt foarte mulți oameni care trebuie să audă că sunt liberi. Cel care abuzează actionează în conformitate cu victima. Nimic nu vă poate reține să ieșiți din starea de victimă. Odată ce victimele spun GATA, abuzatorii nu mai există. Respirati!
”Care este diferența între religie și spiritualitate?” Religia e plină de victime, de oameni care nu gândesc pentru ei. Care e diferența între shaumbra și spiritualitate?
 Asistența: e ca diferența între zi și noapte.(rasete).
 Adamus: voi de ce sunteți aici?
 Asistența: pentru a fi un standard, pentru a-i enerva pe alții.
 Adamus: Mulți oameni din spiritualitate se elibereaza parțial; există multe căutări și găsiri; toate astea pot conduce la mult makyo. E foarte ușor să fii atras în ritualuri spirituale. Voi v-ați luat angajamentul pentru iluminare. In spiritualitate e vorba despre a vă face viața mai suportabilă.
Calea shaumbra e mai grea decât calea spirituală. Calea shaumra inseamnă redefinirea vieții. In iluminare cuvintele fericire, calmul, dispar. Nu este vorba despre confort. Trebuie să vă onorez pe fiecare dintre voi care mai sunteți aici. Este ca și cum ați merge cu mașina cu 200 km/h pe o rampă de gheață. Stiu cât de important e acest lucru pentru voi. Nu in viața urmatoare. Voi o vreti acum, nu în viața viitoare. Să ne distrăm. Sunteți diferiți, chiar și față de viețile in care ați fost spirituali sau religioși. Voi vreți iluminarea dar nici nu știți ce este. Si asta e bine. Voi știți ce este. Să jucăm jocul cu Iisus.(aplauze) Jocul incepe cu Yeshua ben Joseph in rolul lui Iisus.(rasete).
Totul a fost o mare poveste. Compoziția Yeshua a fost o poveste reală.
  
Dragă asistență, avem un nou invitat: Iisus Hristos, chiar aici in Cold Creek Cannion.

In această perioadă a anului se vorbește mult despre Iisus; e singura perioadă in an când îl dau jos de pe cruce și îl pun într-un coș (n.m. iesle).(rasete).
Mulți dintre voi ați mers alături de Yeshua. Există un Yeshua și un Iisus. Iisus a fost inventat de catre religie și oamenii au crezut. Iisus salvatorul, dumnezeu stie ce salva! (rasete): poate a doua venire, care nu va veni.
Era un barbat frumos, înalt, brunet, cu ochii albaștri, căruia îi placea ca oamenii să îl venereze. Mergea mereu pe apă, facea minuni la fiecare pas. E real. Nu inventez. Puteți merge în alte tărâmuri și îl veți întâlni acolo.
 Oamenii de acolo îl strigă și îl roagă sa le ierte păcatele. Si el le spune :”dar eu nu știu ce ați făcut”.(rasete).
 Apoi, există adevaratul Yeshua care a existat ca om. Cu el ați mers, ați spus bancuri, ați cinat. Sunt multe povești despre Yeshua și am încredere că voi stiți adevărata poveste. Conectați-vă la Yeshua să vedeți cât de bine îl cunoașteți.
Yeshua a fost cea mai elaborată compozitie din istorie. Yeshua era compus din mine, din tine, din fiecare dintre voi. A fost o combinație de suflete. De ce religie era Yeshua? Era catolic? 
Un ascultător: Nu știu. 
Adamus: ieși afară timp de 3 minute.(rasete).
Al doilea ascultător: evreu.
Adamus: într-un fel, era evreu. Yeshua era esenian (nota C.M.: traducătorul folosește cuvântul asenian dar eu consider că este o eroare. Pe timpul lui Iisus existau patru grupări religioase: fariseii, zeloții, saduceii și esenienii)
Mama lui nu a fost virgină, după cum probabil v-ați dat seamă până acum.(rasete) Parinții lui nu erau căsătoriți; esenienii nu credeau în căsătorie.
Nemăritată fiind, Maria rămăsese insărcinată. Ei erau evrei fundamentaliști extremi. Deci, ce era de făcut? Să nască copilul și să trăiască în rușine!? In această comunitate nu aveai voie să preacurvești.(rasete)
Deci, Yeshua a fost un bastard.(rasete).
Ce meserie avea Yeshua? 
Un ascultător: era tâmplar. 
Adamus: mai gândește-te.(rasete).
Nu-a fost tâmplar. Comunitatea în care trăia vindea mâncare. Ei erau considerați niște ciudați, de către ceilalți evrei.
Yeshua a studiat pentru a deveni un fel de preot sau învățător.
Nu a lucrat în lemn, nici nu prea exista lemn în Israel atunci. El a studiat mult regulile eseniene. Nu era un barbat musculos, nu ar fi putut lipi 2 bucăți de lemn.(rasete).
Dar de unde a apărut ideea ca ar fi fost tâmplar? Când oamenii bisericii inventau povestea cu Iisus, breasla tâmplarilor avea o mare influență asupra bisericii pentru că de acolo veneau banii. Iisus a fost căsătorit? 
Asistența: da.
Adamus: cu cine?
Asist.: cu Maria. 
Adamus: nu, nu cu Maria Magdalena. Yeshua studia pentru a deveni un învățător și nu-i păsa de nimic altceva. Dar, fiind și el muritor, a descoperit ca avea și el nevoi umane. Aha.(rasete) In acea comunitate era o fată numită Ignes și, într-o noape, și-au unit energiile masculine cu cele feminine. V-a plăcut cât de delicat m-am exprimat? (rasete)
Esinienii cei buni nu trebuiau să facă așa ceva. Ei erau și vegetarieni. El încerca să fie un esenian bun dar a fost prins cu.... preacurvia (!)
A trebuit să se căsătorească cu Ignes. De fapt, o iubea foarte mult. La puțin timp, ea a rămas însărcinată. El a început să simtă pasiune și iubire pentru un alt uman și pentru sine. La puțin timp, Ignes a murit, împreună cu copilul sau. In acel moment Iisus a crezut ca Dumnezeu l-a uitat. Ce s-a întamplat, apoi? Abia avea 17 ani. Puteți simți, vă puteți pune pe voi în pilea lui Yeshua? Ceea ce credeați că erau greșeli erau de fapt lucruri perfecte.
El a plecat la miezul nopții. Unde a plecat? Voi unde ați pleca dacă ați fi deprimați?
Asist,: în marele oraș.
Adamus: a plecat în deșert. A inceput să hoinărească prin deșert. Si unde a ajuns? Unde mergeți voi când sunteți dezamăgiți?
Asist.: în Las Vegas.(rasete) 
Adamus: Vedeți? De asta shaumbra e specială.
Asist.: a ajuns la o oază.
Adamus: asta a fost în prima noapte. Ulterior a ajuns in India. El căuta răspunsuri. Acolo a intâlnit învățători mareți. A învățat că Dumnezeu e în interior și nu e o ființă exterioară, furioasă.

Iisus era deprimat, suferea. In căutările lui, el se afla într-o mare călatorie a sinelui său.
Povestea lui Yeshua e povestea voastră, a vieții, a învățăturii, a descoperirii. Maeștrii de acolo l-au învățat să respire.
A făcut Yeshua sex după ce a părăsit comunitatea? Cu femei, cu barbați,....cu oi? (rasete). 
Asist.: da. 
Adamus: des?
Asist.: cât de des posibil.(rasete) Prefera scunde sau înalte? (rasete)
Adamus: bună întrebare.(rasete). Yeshua se masturba? 
Asist.: da. 
Adamus: normaaaal!! Se simțea vinovat pentru asta?
Un ascultător: la fel ca și mine! (râsete).
Adamus: la inceput da, dar apoi a învățat că asta înseamna iubirea de sine. De ce s-a întors în Israel?  El a călătorit prin Anglia, Spania, Portugalia, Franța. A vizitat piramidele. De ce s-a intors? Pentru a preda. Pentru că acumulase multe informații. Pentru că acolo era acasă. Pentru prieteni și familie. Cei din comunitate nu doreau să-l revadă. Si voi călătoriți prin Europa sau America pentru  a vă revedea vechile vieți. Când s-a întors, mulți l-au ridiculizat, dar câțiva l-au ascultat. Unii au auzit cuvintele ”și eu sunt dumnezeu!”. Unii dintre ei au devenit discipolii lui. Voi nu l-ați considerat un salvator ci un prieten.

El s-a intors pentru a vă întâlni pe voi. Voi, la vremea respectivă, nu cunoșteați oameni care să fi călătorit atat de mult. El nu facea minuni pentru a fascina oamenii; voi i-ați simțit rezonanța.
Aici a întâlnit-o pe Maria Magdalena și s-au îndrăgostit. El învățase arta tantra yoga. Știa deci cum să facă din iubire un act divin. Maria Magdalena avea și ea demonii săi, iar el a învățat-o cum să se iubească. Ea era o victimă, se temea de energia masculină. Nu au vrut să se căsătorească. „Yeshua și Maria Magdalena au avut copii?” Da, dar dupa ce Yeshua și-a părăsit corpul fizic. Nu au ales să aibă copii pentru că știa că el va pleca curând. După plecarea lui Yeshua, avut loc o relație intre fizic și spirit după care Magdalena a rămas însărcinată și a născut 2 copii. Vi se pare imposibil? Viața continuă și după presupusa moarte. Iisus a eșuat? A eșuat pentru că a fost de acord să moară? 
”Un adevarat salvator nu și-ar fi permis să moară.” Mohamed a ascensionat, Iisus a murit. Există oameni care cred în eșecul lui Iisus. Apropo, crucificarea lui chiar a fost reală.
De ce a ales moartea? Poate fi un semnal greșit pentru cei care se află pe cale: ”Priviți ce veți păți dacă veți deveni maeștri!”, li s-ar putea spune. El ar fi putut scăpa, ar fi putut evita totul, dar el i-a provocat pe romani. De ce a facut asta? Tu ai muri pentru iluminarea ta?
Asist..: nu mai trebuie să facem asta.
Adamus: deci, nu este un eșec la un anumit nivel? De ce să treci prin atâta suferință? Yeshua face parte din voi. Dacă el a fost omorât, și o parte din voi va fi omorâtă. Deci Yeshua a fost un eșec? 
Asist.: a vrut să ne dovedească că există viață și după moarte. 
Adamus: Unii dintre discipoli au fost decapitați, dar să nu vorbim despre asta acum.(rasete)

Voi ați adus semințele christice pe Pământ și le-ați lăsat să moară?
Eșecul Yeshua? Există acest lucru în fiecare dintre voi. 
Scena nașterii lui Iisus nu este reală, nu s-a întâmplat așa cum vi se povestește în fiecare an, de Crăciun. Comunitatea în care trăiau ei nu era nici săracă, nici bogată. Există un anumit sentiment al eșecului în voi.
Dacă un maestru ca Yeshua a ales să moară, atunci..…Dar care a fost scopul? De ce a ales să moara pe cruce? 
Asist.: pentru a deveni un martir. S-a vorbit mult despre aceasta poveste.  
Adamus: a durat secole în care această poveste s-a tot amplificat.
Asistența: a vrut să ne predea torța, să începem să trăim conform adevărului nostru și nu al lui. Povestea noastră e a noastră, povestea lui e a lui.
 Adamus: este adevărat. Yeshua simțea că discipolii devenisera obsedați de imaginea lui. A simțit că devenise un idol. Le-a spus că dacă vor continua în acest fel, el va disparea.  Le-a spus ”nu îl căutați pe Dumnezeul din mine, ci pe Dumnezeul din interiorul vostru”.
I-a spus Mariei Magdalena de la început că nu vor avea o relație lungă, că nu vor ajunge să își legene pe genunchi nepoții.(rasete) Adevarata dovadă că viața continuă și după moartea fizica a fost faptul ca Maria Magdalena a rămas însărcinată (cu Yeshua, după ce acesta și-a părăsit corpul fizic).
 Asist.: de unde stim că Maria Magdalena a rămas însărcinată cu Yeshua?
 Adamus: Intreab-o pe ea.(rasete). Ea a spus că este însărcinată. Oamenii au inceput să bârfească: ”Yeshua a murit, iar Maria s-a culcat cu alții”.
 Dar cei care o cunoșteau bine, știau că spune adevarul. Apoi, când copiii au crescut se vedea cu ochiul liber că semănau bine cu Yeshua. Aveau acea lumină a lui Yeshua.
Copiii nu au trăit mult: au murit imediat după ce Maria a ajuns în Franța. La ce vă așteptați, era spermă spirituală.(rasete). 
E adevărat, copiii nu au rezistat acelor energii. Există și în ziua de azi copii care au autism, add, sau alergii, tocmai pentru ca energiile înalte îi afectează foarte mult.

Așteptați să vedeți ce va fi anul viitor (n.m.: 2014)
Văd că aveți o întrebare care vă frământă la fiecare nivel: „Cum se va sfârsi pentru noi? Am 64 de ani, am 84 de ani, voi mai apuca iluminarea? Voi fi atât de deosebit de ceilalți încât să trebuiască să părăsesc planeta? Ce ați proiectat pentru asta?”
Cum veți muri? Nu va fi nimic din ceea ce v-ați gândit.

Uitați ce s-a întâmplat cu Yeshua. Yeshua s-a întors în Israel. E o mare ruptură in biblie intre 14 si 30 de ani, în viața lui Iisus. Ce a facut în acel timp? Să nu spuneți că facea scaune și cruci.(rasete) De ce nu întreabă nimeni asta? 
Asist.: pentru că nu se potrivește planului.
Adamus: de ce sunt oamenii atât de adormiți? Nici măcar nu încearcă să inventeze o poveste despre tâmplari pentru a umple acei ani. 
Aceste lucruri nu vor mai rezista. 2014 va fi anul iubirii dure. Există lucruri în interiorul vostru, daruri și talente care vă vor uimi. Vremurile vor fi dure. Creativitatea înseamnă încercare dar și eșec. Cei cu adevarat creativi sunt cei dispuși să greșească.Un uman face lucrurile corect doar în18% dintre cazuri, asta înseamnă că restul sunt așa zisele greșeli. Un creator nu incearcă să facă ceva neapărat corect. El doar crează. Creatorul iluminat știe că a creat în alte tărâmuri perfect iar în această realitate încă nu s-a manifestat cum trebuie. Asta-l determină să creeze din nou. În 2014 trebuie să reveniți în voi. Pentru asta vă trebui să aveți încredere în voi. Increderea e ca o predare, e o acceptare.
Pentru unii dintre maeștri încrederea e tot ce mai au, restul a dispărut. Anul viitor (2014) veți avea încredere în voi.
Chiar și atunci când credeți că ceva e greșit, acel lucru este corect. Uitați-vă la Yeshua. Nu și-a putut ține obiectul sub robă (rasete) și a trebuit să se căsătorească, apoi a trecut prin durerea morții persoanei iubite pentru ca apoi să plece în India, în căutari spirituale. Moartea iubitei sale nu a fost un accident. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă ar fi avut încredere în el. Nici el nu ar fi trebuit să moară, dacă alții ar fi avut încredere în ei înșisi.
Mulți dintre voi aveți potențialul pentru realizare, și o veți face dacă veți avea încredere în voi. Dacă nu veți avea încredere în voi, totul va dispărea încât să rămâneți doar cu voi înșivă. Eu nu vă pot preda ”increderea”, dar vă pot ruga să simțiți în interior. Când aveți încredere în voi, aveți încredere în toți ceilalți. Să facem un merabh.(?)
Partea voastră din Yeshua revine la voi pentru a vă întreba : ”Sunteți pregătiți pentru a avea încredere în voi? Incredere profundă, neconditionată?” Chiar daca credeti că faceți greșeli. Chiar dacă vă sperie. Sunteti pregătiți pentru a fi în „starea de încredere”?
Increderea e unealta cu care să lucrați în anul 2014. Pentru unii dintre voi e tot ce mai aveți. Să nu sfarșiți ca Yeshua. Dacă veți avea încredere, totul se va schimba, totul va fi bine. Oricât de dificilă ar fi viața, amințiți-vă întotdeauna că totul este perfect în întreaga creație. 

Și așa este.
Adamus.

Postat de Alexandra Grigorescu
http://alessandragrigorescu.blogspot.ro
(C.M.)


Un comentariu: