Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 decembrie 2013

Dupa 50 de ani, NSA publica documentul secret despre discutia dintre Kennedy si Hrusciov in legatura cu civilizatiile extraterestre



10 dec.2013



Luna trecută, Agenţia Americană de Securitate (NSA) a publicat un document foarte secret despre interceptarea unei discuţii particulare dintre preşedintele american John Kennedy şi preşedintele rus, Nikita Hruşciov, care a avut loc în urmă cu 50 de ani. Discuţia dintre cei doi a avut loc la data de 12 noiembrie 1963, cu 10 zile înainte ca John Kennedy să fie ucis în timpul vizitei oficiale din Dallas.

Acest dosar secret ne arată în primul rând dorinţa lui Kennedy de a coopera cu Uniunea Sovietică în ceea ce priveşte dezvăluirile despre existenţa civilizaţiilor extraterestre şi a legăturilor pe care ele le-au avut de-a lungul timpului cu omenirea. Practic vorbind, Kennedy se pregătea prin aceasta să rescrie istoria lumii, însă după coordonatele ei reale.

În plus, dezvăluirile respective ar fi permis de asemenea evitarea riscului unor confruntări militare inutile dintre forţele armate de pe Pământ şi OZN-uri.

http://www.youtube.com/watch?v=Sk8gZoTMsW4#t=210


 SURSA: http://www.edituradaksha.ro

Un comentariu:

  1. http://2012indyinfo.com/2013/12/06/message-from-salusa-lord-ahstar-and-my-other-guardian-angels-and-guides-6-dec-2013-by-multidimensional-ocean/

    Acesta este un mesaj interesant..daca doresti domnul CM sa ii faci traducere.Multumesc anticipat.

    Alina

    RăspundețiȘtergere