Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 decembrie 2013

Conversație cu Federația Luminii



(10 dec.2013: channeler Blossom Goodchlid) 

Traducere Constantin Mihăilescu

Blossom (Bl): Bine v-am găsit! Ce mai faceți? Am multe întrebări în capul meu și aș dori să mă ajutați să le clarific. Se poate? 

Federația Luminii (FL): Totul este în ordine și suntem bucuroși să-ți răspundem la întrebări.

Bl: Perfect. Au ajuns până la mine zvonuri că există mai multe persoane sintonizate (n.m., acordate frecvențial) pe diferite subiecte, cu adevăruri diferite referitoare la procesul de Ascensionare și cu privire la Eveniment (n.m. momentul contactului public cu civilizațiile ET). Nu pun la îndoială buna intenție a celor care difuzează acete știri, uneori contradictorii. Este însă evident că nu toți pot avea dreptate, că nu toți exprimă Adevărul, din diferite motive. De exemplu: cometa ISON este sau nu o navă spațială? Unii așa spun.Tot astfel: Evenimentul, multașteptatul eveniment, va avea loc sau nu? Vrem o explicație și de la voi.

FL: Înțelegem perfect ceea ce ne întrebi. Totuși, n-ar trebui să te surprindă că ceea ce înseamnă pentru unii ADEVĂR nu are aceeași valoare pentru alții. Poți accepta?


Bl: Nu, cu tot respectul! Nu cred în asta.  Pentru că Ison, dacă este o cometă nu poate fi și o navă spațială, de exemplu.  

FL: Ar trebui să accepți ambele versiuni. 


Bl: De ce nu ne-ați explicat asta cu o lună în urmă, când am tratat acest subiect? 

FL: Pentru că am așteptat să vedem care este nivelul de înțelegere al umanității. Vom fi cât se poate de deschiși față de tine, căci nu dorim să ascundem nimic; nu stă în natura noastră să ocolim adevărul. Când o informație lansată este pe drumul înțelegerii corecte, atunci nu considerăm că trebuie să mai insistăm cu clarificările. Când însă apar evidente devieri de la înțelegerea corectă, putem ca, ulterior, să intervenim cu explicații, cu condiția să avem certitudinea că ele vor fi acceptate și înțelese corect. Dacă însă nivelul de ințelegere este departe de a lămuri chestiunea, vom amâna explicațiile pentru timpuri mai favorabile. (La voi se spune: ”Nu da mărgăritare la gâște”).


Bl: Este corect și vă înțeleg poziția. Putem continua discuția despre această cometă/navă, sau ce o fi ea? 

FL: Noi deținem o informație completă asupra acestui corp dar, deocamdată, din motive pe care le veți putea afla, poate nu peste prea mult timp, preferăm să păstrăm tăcerea. 

Bl: Ok, respect poziția voastră (parcă aș avea de ales!); nu mai insist asupra subiectului. Dar, măcar, puteți să ne spuneți dacă este mai mult decât o …cometă?

FL: Da, mult mai mult! 


Bl: Ok, las subiectul acesta pentru un moment în acest punct, pentru a vă respecta dorința. Dar despre ..EVENIMENT…? Unii spun că, de fapt, nu este vorba de un ”eveniment” cu adevărat ci doar despre un salt de conștiință la fiecare individ, adică o schimbare bruscă care va îmbunătății mult modul nostru de gândire și înțelegere.. 

FL: Cu tot respectul pe care-l avem pentru tine, Blossom, și pentru cititorii tăi, nu ne permitem și nici nu dorim să comentăm informațiile primite din alte surse. Noi vă putem vorbi în limita ADEVĂRULUI nostru și a celor care vibrează pe frecvențe compatibile cu noi.


Când ne referim la EVENIMENT, ne gândim că ceea ce va avea loc va putea fi văzut cu ochii, auzit cu urechile și simțit cu inima. Ceea ce se va produce va avea energia cea mai înaltă, de o inspirație divină și deplină, un eveniment cu care nu v-ați mai întâlnit nici în această viață și nici în toate celelalte pe care le-ați mai avut. În ceea ce ne privește, vom fi bucuroși, fericiți și onorați că vom fi contribuit la aducerea lui în realitatea voastră.


Bl: Bine, în definitiv, noi înțelegem că voi ați fi ”inspectorii inspectorilor”, legat de pregătirea și producerea acestui eveniment.

 FL: Mai corect ar fi să spui că noi facem parte dintre autori, căci nu suntem singurii. Oricum, va fi o descătușare de energii, o bucurie imensă și o fraternitate deplină.


Bl: Este ciudat că am sentimentul că, cel puțin în această privință, suntem la unison, suntem în perfectă aliniere. Parcă ceea ce se petrece în mintea mea se extinde și se regăsește și în mintea voastră! Minunat sentiment! În viața mea cotidiană, mă pomenesc câteodată, că trăiesc acele sentimente, acele stări de nemărginit entuziasm, de dorită și multașteptată întâlnire. Doamne, binecuvântează-mă cu acele clipe!! Cu toate acestea, nu rămân permanent cantonată în acele trăiri. Ar trebui? 

 FL: Pentru ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să faci, Blossom, e bine să decidă sentimentele din ființa ta, din inima ta. Plasează-te în starea în care te simți cel mai confortabil. Noi nu suntem aici pentru a vă impune ceva anume, nu avem dreptul să vă spunem ce și cum trebuie să faceți ci doar încercăm să vă expunem din experiența noastră, din sentimentele noastre, prezentându-vă situații prin care am trecut, pentru ca voi să alegeți ceea ce credeți că se potrivește cel mai bine cu aspirațiile voastre. Dispuneți de liberul vostru arbitru și vă urmați propriul destin.


Când EVENIMENTUL va avea loc, fiecare dintre voi se va comporta așa cum îi va dicta inima și sufletul. Există însă o certitudine: nimeni nu va putea să fie indiferent, nimeni nu va putea să-și ascundă sentimentele și credințele, nimeni nu va putea spune că ceea ce vede nu se întâmplă. Totul va fi ”pe față” în deplină onestitate, în deplină corectitudine și cu deplina apropare a sufletului. Noi pariem pe IUBIRE, pe BUCURIE, pe PACE și deplină ARMONIE. Lumina care va străluci atunci pe Pământ și în inimile voastre va fi de puritatea cea mai desăvârșită și nimic nu va putea să o umbrească.


Bl: Vă referiți exclusiv la EVENIMENT? 

FL: Exact. Pentru că va exista o schimbare a luminii mediului determinată de energiile divine care vor curge ca niște fluvii. În istoria voastră mai veche se făc referiri la niște evenimente mărețe, când parcă totul se transformă, totul este mai înălțător, mai curat și mai plin de iubire. Acelea erau momente de extaz și de GRAȚIE DIVINĂ. 


Bl: Au fost? Vă referiți la Biblie? 

FL: Nu în mod necesar, aceasta deoarece nu tot ceea ce găsiți în aceste scrieri corespunde realității. Multe ”povești” se mai găsesc în religiile voastre, unele inventate, mai puține reale, dar totul scris cu interesul de a canaliza lumea într-o anume direcție. Multe au fost rescrise, ocazie cu care s-au făcut ”operații chirurgicale” astfel ca acel document să stea la baza unor doctrine ale unor pături conducătoare și, adesea, asupritoare. Cei interesați le-au numit scriptuiri, ”cuvântul lui Dumnezeu”, Adevăruri imuabile.


Bl: Stați un pic! Am nevoie să recitesc aceste pasaje. Le puteți dezvolta? 

FL: Nu este necesar căci inima ta ȘTIE foarte clar adevărul, definește precis interesul pe care-l au religiile sau guvernele. Toți au încercat și încearcă să se folosească de Dumnezeu pentru a-și umple …cămările și conturile. Asta vrem noi să vă arătăm.  


Bl.: Dar, în privința ritmului în care ne înălțăm, există o individualizare, nu?

Fl: Desigur. Și, cel puțin la nivel de suflet, fiecare este conștient de asta. De altfel esența voatră, sufletul și spiritul vostru cunosc și asistă la toate schimbările care se petrec în ființa căreea-i aparțin. Dar totul este particularizat.


Asta este lesne de înțeles din moment ce în întreg universul nu există două ființe absolut identice. Dar după EVENIMENT, ritmul de creștere al fiecăruia se va accelera. Fiecare dintre voi ocupă locul lui, extrem de precis definit în univers. Oricum, limitările, căci există și așa ceva, sunt impuse de nivelul de la care plecați și de ritmul pe care vi-l impuneți.

Vedeți voi, vi se croiește altă haină, mai nouă, mai strălucitoare dar pe măsura fiecăruia dintre voi. Altfel, dacă ar fi mai strâmtă sau prea largă, nu v-ar putea fi de folos.


Bl: Atunci, cum se face că, ajunși la ”punte”, trebuie să ne ținem de mână și să trecem ”dincolo”, ajutându-i eventual și pe alții s-o treacă?

FL: Pentru că ”dincolo” aveți nevoie unul de altul pentru a clădi ceva trainic și impunător. Știți voi: ”Unde-i unul, nu-i putere, unde-s doi…. ”.  Noul teritoriu vă așteaptă să-l amenajați cât mai frumos, căci, de fapt, voi vă clădiți viitorul, pe care vi-l doriți cât mai frericit.  

Ceea ce faceți voi se referă la pregătirea sufletului nu a …picioarelor. Când vorbim de cât de bine pregătiți veți fi la ”traversare” ne gândim cât de sus va fi nivelul vostru de evoluție pe care-l veți fi atins la acel moment.


Multe surprize vor fi pentru foarte mulți dintre cei care vor ”traversa”, căci adesea nu se vor regăsi pe locul la care s-au gândit că se vor afla. Cu adevărat, va funcționa o scară corectă a valorilor. Unii pe care, până atunci societatea îi așezase în coada listei, vor primi ”diploma” de profesor sau maestru iar unii, care-și făcuseră loc ”cu coatele”, vor încheia plutonul sau vor fi nevoiți să repete cursurile pe care credeau că le-au absolvit.


Mulți dintre voi simt că lumea lor nu este pregătită pentru un asemenea EVENIMENT. Este adevărat că mulți au pierdut timpul cu acumularea și consumarea bunurilor materiale, neglijând sau refuzând să lucreze pentru progresul lor spiritual.

Vă garantăm însă că Mama Pământ este mai mult decât pregătită pentru a trece ”dincolo” (Nota C.M.: reamintesc că Gaia, sufletul planetei, se află deja în 5D).

Ea așteaptă cu emoție și iubire să vadă pe cât mai mulți dintre copiii săi încheind traversarea zonei 4D.

Vor fi, din păcate, destui care nici în cel de al 12-lea ceas nu se vor trezi; nici măcar când ”ceasul divin” va suna. Unii vor sări din pat, vor vedea cum alții deja au trecut iar ei nici măcar nu s-au trezit bine. Unii se vor culca din nou, alții se vor grăbi, dar prea târziu, pentru a-i ajunge pe ceilalți din urmă. O disperare, un cumplit regret îi va cuprinde și amarnic se vor căi.

OAMENI AI PĂMÂNTULUI, TREZIȚI-VĂ ACUM CĂCI NU MAI AVEȚI TIMP DE AȘTEPTAT!! Înlocuiți tristețea cu speranța, necazul cu bucuria, ura cu iubirea!

Nimeni nu va scăpa de această TREZIRE; important va fi prețul pe care vor trebui să-l plătească până când va sosi și momentul lor.

Blossom
Bl: Când se va încheia jocul ”tăblițelor”?

FL: Doar atunci când toți vor fi ajuns ACASĂ. Numai că unii vor ajunge mai devreme, alții mai târziu, deși oportunitățile s-au oferit în același timp tuturor. Unii le-au refuzat, alții le-au luat dar s-au ”culcat pe ele” și doar unii le-au pus imediat în operă.


Dragilor, vă reamintim că noi suntem prietenii și frații voștri și ne-am oferit mereu să vă ajutăm. Voi și noi SUNTEM NUMAI IUBIRE!


Bl.: În ceea ce mă privește, aștept cu nerăbdare și emoție noile cexperiențe pe Noul Pământ unde sper să ajung cât mai curând.

Vă mulțumesc mult pentru această minunată și instructivă conversație.

FL: Multă iubire și multă pace!



SURSA: Website: Blossom Goodchild

 (C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu