Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 noiembrie 2013

MATEI 22 nov.2013 (1)



Taifunul Haiyan, acordul masei de suflete, asasinarea președintelui american John F. Kennedy, mesajul său, cometa Ison, asistență ET din antichitate până în prezent; Ho'oponopono

(prima parte) 

Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială; sunt Matei.


* În primul rând, vom vorbi despre o chestiune care a atins inimile de pretutindeni: Taifunul Haiyan, eveniment tragic de pierderi a multor ființe umane. Dacă aceasta vă poate consola, vă putem garanta că aceste ființe au fost în acel moment, în acel loc deoarece, la nivel de suflet au fost de acord să facă parte din acest act important de curățare planetară. Eliberarea negativității acumulată în acea zonă era esențială pentru ca Pământul să-și poată menține trendul crescător al consolidării echilibrului său planetar Toți oamenii ale caror vieti fizice s-au încheiat precum și milioanele de oameni care se luptă să înlăture urmările furtunii, au îmbrățișat oportunitatea de a evolua spiritual prin participarea la acest act de sacrificiu la nivel fizic.
Oricât vi s-ar părea de neverosimil, acest act în masă a fost acceptat și înfăptuit cu mare entuziasm de către sufletele celor împlicați. Acele suflete au ales cu mare bucurie să facă parte din marele grup de ființe umane care părăseau planeta într-un act de emoționantă solidaritate, știind că folosind această oportunitate, vor beneficia de un salt semnificativ în evoluție, pentru care, altfel, ar fi trebuit aștepte, în mod normal, poate mii de vieți.

Vă rugăm să nu credeți că acestea sunt explicații de complezență sau că noi minimalizăm efectele devastatoare asupra celor care și-au pierdut frați, copii, părinți sau bunuri materiale. Suntem alături de acești oameni îndurerați, dar îi rugăm să ne creadă că cei care i-au părăsit au respectat un program de viață cu care veniseră pe Pământ și că din acest eveniment vor avea numai de câștigat. 
Mai există însă și un câștig, să-i zicem colateral, și anume acela că poporul filipinez va ieși mai călit, mai puternic ca forță interioară și mai capabil să treacă peste greutăți viitoare. 
Pe de altă parte, trebuie să menționăm și faptul că, prin această purificare, nivelul vibrațional în zonă a crescut și încă va mai crește, adică s-a făcut un pas important în înaintarea către dimensiunea superioară pe care sufletele umane o au în programul lor de ascensionare.
Știm că fiecare dintre supraviețuitori ar dori să cunoască ce s-a întâmplat cu sufletele celor „plecați”.
Toate aceste suflete au ajuns, în corpore, în Nirvana, unde au fost primite cu multă dragoste și atenție. Actul lor de curaj și sacrificiu este unanim recunoscut și apreciat, deoarece a ajutat planeta și umanitatea să facă un important pas înainte. Mama Gaia își manifestă față de acest important grup de suflete recunoștință că, prin gestul lor colectiv, au făcut ca planeta să-și mențină și să-și consolideze echilibrul iar strălucirea ei să crească observabil.
Compasiunea umanității care și-a exprimat solidaritatea cu sinistrații și ajutoarele pe care le-au primit și le vor mai primi, contribuie, de asemenea, la creșterea strălucirii în zonă și la alinarea durerii multora dintre cei afectați. Ființe de lumina din acest univers canalizează acum energii ale iubirii și lumină către cei care au avut de suferit. Ar fi mult de explicat în ce mod ajută aceste energii. Important este să se cunoască faptul că acest eveniment, ca de altfel, oricare, nu trece neobservat în univers și că, de fiecare dată, are loc o mobilizare pentru vindecarea rănilor, chiar și la nivel material. 


* În urmă cu cincizeci de ani, asasinarea președintelui american John F. Kennedy a șocat lumea vostră, dar chiar și astăzi, foarte puține persoane știu că moartea lui a avut mult mai mult decât un impact profund emoțional.
În cele din urmă, adevărul va apărea la suprafață, și atunci se va înțelege că unul dintre motivele pentru care a fost ucis  J.F.K. a fost să se împiedice desființarea Federal Reserve System aflat în proprietate privată și revenirea monedei naționale, ceea ce ar fi dus la scoaterea de sub controlul Illuminati a economiei țării. 
Iată că, după o jumătate de secol, intențiile și dorința lui Kennedy încep să se realizeze.

Am rugat-o pe mama mea să copieze aici mesajul pe care l-a primit de la spiritul președintelui Kennedy în urmă cu câțiva ani. [nota Suzannei: mesaj primit pe 30 dec. 2004).
Kennedy: Spiritul și dragostea mea pentru țara și planeta pe care am părăsit-o cu peste 40 ce ani în urmă, au rămas acolo. Plecarea mea nu a fost un accident, tot așa cum nici moartea prințesei Daiana nu a fost o întâmplare.

Sufletele noastre au fost de acord să servească în acest mod. La un anumit nivel, știam că viața noastră va fi scurtă pe Pământ.

Lucrurile bune care s-au petrecut, ca urmare a plecării noastre, au fost mai importante decât dacă ne-am fi continuat viața pe planetă.
Nu ne-am trăit viața ca ființe perfecte, nici nu aveam în program acea perfecțiune. Slăbiciunile noastre umane au fost precum ale multor altor ființe de pe planetă, dar știm că am ajutat la ridicarea spiritului uman și la promovarea valorilor vieții.

Aș folosi din nou cuvintele mele, care încă mai sunt amintite public și astăzi pe Pământ : ”Intrebarea nu este CE FACE ȚARA TA PENTRU TINE CI CE FACI TU PENTRU EA! Întrebați-vă mereu ce puteți face voi pentru țara voastră!”

Acum, însă, aș modifica un pic cele spuse atunci. Acum voi reformula: ”Întreabă nu ce poate face lumea pentru tine ci ce poți face tu pentru ea! IUBIREA este SINGURUL răspuns corect, pentru a depăși starea de mizerie în care se zbate atât de multă umanitate”.

Spiritul în care Diana și cu mine am încercat să servim omenirea este acum mai puternic decât oricând în noi.

Mai mult decât oricând înainte în istoria Pământului, acum există posibilitatea de a răspândi iubirea în întreaga lume, prin sentimente și acțiune. Mai mult ca oricând este nevoie imperativă pentru asta! Momentul marii tranziții vă oferă tuturor această minunată posibilitate. Nu pierdeți această rarisimă ocazie! Contribuiți la aceasta de dragul vieții de pe planeta voastră, Pământ, și cultivați divinitatea sufletului din voi.
Noi nu suntem separați unul de altul. Noi suntem una cu Universul”.
 
Mulțumesc, mamă!
Iar acum vom aborda anumite aspecte pe care cititorii le-au pus la îndoială.  

* ”Dacă explodează cometa ISON, s-ar putea ca unele fragmentele din ea să pună în pericol viața pe Pământ?”      Nu. Aceasta deoarece există permanent nave spațiale ale civilizațiilor avansate care caută, descoperă și monitorizează orice corp ceresc care s-ar putea înscrie pe o traiectorie periculoasă pentru Pământ. În asemenea eventualitate, tehnologia extrem de avansată a acestor civilizații oferă posibilitatea de a schimba traiectoria acestor corpuri sau a le dezintegra cu mult înainte să devină un pericol pentru planeta voastră.

* Nu. Nu s-a stabilit o dată până la care liderii planetei voastre să recunoască existența civilizațiilor extraterestre și nici momentul în care ar urma să aibă loc, pe Pământ, debarcarea solilor acestor civilizații, moment care să fie public.
Dumnezeu este singurul care decide la ce nivel de conștiință a omenirii se poate ca aceste evenimente să fie aprobate. Depinde de mulți factori, între care foarte importantă este frecvența de vibrație, nivelul și natura energiilor în care se va afla sistemul planetar.  Este nevoie să crească nivelul de conștiină colectivă peste o anumită valoare, pentru a contracara munca asiduă a industriei cinematografice care nu a încetat să bage spaima în oameni cu producții dintre cele mai înfricoșătoare, în ceea ce privește intențiile acestor civilizații extraterestre. Creaturi grotești, scene de cruzime dintre cele care populează filmele voastre de groază, nu au cum să fie o potrivită invitație pașnică pentru efectuarea unor asemenea vizite. Din păcate, nivelul de conștiință actual face ca foarte multă lume să fie convinsă și oripilată de asemenea filme.


* Unii cititori simt că nimic important nu se poate schimba pe planetă până când nu-și vor face apariția acești reprezentanți ai lumilor din univers. Nu este deloc așa. 
Lumea în care trăiți este lumea voastră, pe care v-ați creat-o așa cum ați dorit și pe care o puteți schimba oricând, dacă vă luați soarta în mâini și vreți, cu adevărat, să o schimbați. Peste liberul vostru arbitru nu va trece nimeni; nici chiar Dumnezeu.
Dar societatea voastră nu stă pe loc; ea înaintează. O face cu viteza cu care ea o dorește. La volanul ”VIEȚII PLANETARE” se află cei pe care voi vi i-ați ales să vă conducă. Toți ceilalți din afară sunt spectatori. Ceea ce pot ei face este să vă planteze semne de circulație, să vă îndrume cam pe unde este bine să mergeți, ce pericole vă așteaptă etc. Dar volanul din mâna celor care vă conduc prost, nu-l vom lua noi, pentru a-l da celor care v-ar conduce bine. 
 Frații voștri dinafară nu v-au întors niciodată spatele și n-o vor face nici de acum înainte. Ei vă ajută cu tot ceea ce au mai bun, vă pun la dispoziție cunoașterea lor, tehnologiile lor, iubirea lor. Singura condiție este ca voi SĂ CEREȚI să fiți ajutați, altfel ar însemna să vă fie încălcată voința, liberul arbitru.
Să vedem dacă am fost clari în exprimare: luând-o erarhic, de la nivel de familie, de comunitate, de țară, de planetă, voi îi alegeți pe cei care să vă reprezinte. Pentru aceasta faceți reguli, elaborați legi, în baza cărora vă numiți reprezentanții. Periodic aveți posibilitatea să-i schimbați pe cei care nu v-au reprezentat bine interesele sau să-i reconfirmați în funcție pe cei care au fost buni, cinstiți și devotați colectivității. Întrebarea de bun simț este: dacă unii n-au corespuns, v-au mințit, au furat, au încălcat promisiunile, DE CE ÎI REALEGEȚI?
Neîncrederea voastră în frații voștri din univers, vă întârzie dezvoltarea, dacă luați în considerare la ce nivel de tehnicitate, de cunoaștere au ajuns ei și că toate vi le pun la dispoziție, cu dragă inimă. 
Însă acest sprijin nu poate fi pus la dispoziția planetei voastre atâta timp cât există pericolul ca toate aceste tehnologii să poată fi folosite împotriva majorității sau a planetei însăși.

Din cauza faptului că vibrația sistemului nu este suficient de ridicată, slugile plătite ale ”Iluminaților” mai sunt pe planetă și încă destul de active și plasate în posuri de decizie sau de influențare, acolo unde voi înșivă îi așezați.
În loc să vă concentrați atenția asupra eliminării acestora din aceste puncte cheie, voi vă mulțumiți cu ceea ce ei vă promit sau le ”scapă printre degete”, dar vă opuneți venirii pe planetă a celor care, cu adevărat, v-ar putea ajuta.
Vă lăsați cu ușurință convinși că dacă ar veni cei din univers, viața și planeta voastră ar fi puse în pericol. Asta e o minciună sfruntată, la care prea mulți dintre voi plecați ureghea. 

SURSA: www.matthewbooks.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu