Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 31 august 2013

A doua lege a universului, Legea Intenționării (1)


(23 august 2013; channeler Linda Dillon)

Suzanne Maresca: Bună dimineața și bine ați venit la o nouă întâlnire cu Linda Dillon, canneler la Consiliul Iubirii și autoare a cărții "The Great Awakening," și cu mine, Suzanne Maresca.


Sizanne
În a doua parte a seriei noastre de explorare a Legilor Universale vom discuta despre Legea Intenției (intenționării) avându-l ca invitat pe marele Sanat Kumara.
Alinierea fiecărui gând de-al nostru, acțiunea care urmează gândului emis și relația cu scopul nostru sacru sunt cuprinse în Legea Universală a Intenției. Aștept cu nerăbdare să extind propria mea înțelegere asupra puterii acestei legi, mai ales în cazul în care intenționăm să facem un serviciu cuiva. Bună dimineața, Linda.
Linda Dillon: Bună dimineața, Suzi. E minunat să ne regăsim acum aici. Vrem să ne întâlnim cu ascultătorii noștri, pe calea undelor, pentru a le face un minunat cadou.
SM: Mulțumesc Linda, apreciez asta. Mă bucur că ai adus vorba, deoarece există o serie de diferite personaje fabuloase despre care s-a vorbit la radio și despre care se pot afla mai multe pe situl www.whaletailsbysuzi.com 


Linda Dillon
 LD: Vreau să mă refer un pic la week-end-ul care tocmai s-a încheiat și care a fost fenomenal. A fost un week-end de vindecare, predare LaHoChi Octave 13, unui mic grup de oameni veniți de peste tot – între care, un oaspete sosit tocmai din Noua Zeelanda. Alții erau din Colorado, California și diferite părți ale Floridei. Atunci când vorbim despre binecuvântările cerului, despre multitudinea de cadouri primite, trebuie să spunem că mai toate s-au primit prin intermediul acestor clase. Fiecare clasa a Consiliului care a predat vreodată, a primit un cadou unic.
Ei bine, darul acesui week-end a fost un cadou de la Mama Divină constând în activarea unui tanzanit de culoare albastră, cu reflexe purpurii. Darul în sine oferit de această minunată podoabă, care putea fi văzut cu al treilea ochi, la nivelul liniei care delimitează fruntea de păr, este creșterea abilității de a ”vedea” prin ochii și inima Mamei Divine. 

Am putut vedea lumea, planeta, lucrurile, în general, așa cum le vede Mama. A fost un cadou extraordinar și cei care l-au primit au putut lucra cu el pe întrega durată a week-end-ului.
Ei bine, așa cum îți spuneam, chiar înainte de a începe emisiunea, pe măsură ce mă adânceam în meditație, împreună cu toți cei din această nouă serie, m-am simțit ca și cum m-aș fi scufundat foarte adânc în apele unui lac sau ale oceanului. Această imersare ne-a făcut să avem o profundă claritate și înțelegere a legii universale despre care vorbim astăzi. Eu, și cred că toți participanții, aveam senzația că vedem și înțelegeam o tapiserie, în care se leagă și se întrepătrund Legile Universale, chiar dacă astăzi se va vorbi doar despre Legea Intenției. Chiar și în meditația mea dinainte de emisiune, mă gândeam cum se îmbină și se completează atât de perfect acest șir de lecții pe care le primim săptămânal. Cred că după ce vor trece cele 14 săptămâni, vom avea un minunat tablou, o minunată tapiserie.

SM: Este într-adevăr un minunat cadou. Revenind la Mama Divină, a existat o întrebare referitoare la unele probleme de iubire vis-a-vis de o persoană, iar sugestia a fost să cerem și să permitem Mamei Divine să trimită undele dragostei prin ființa noastră, ceea ce va face calea mai ușor de străbătut între cei care relaționează.
LD: Aceasta este foarte adevărat, mai ales în cazul în care este vorba de o persoană care ne agasează de la prima privire.
SM: Exact. Eu care am practicat această metodă am constata că este un lucru minunat, frumos și divin și nu cere eforturi. Este suficient dacă ne deschidem, adică devenim disponibili, ca acea posibilitate să se întâmple. 

LD: Se schimbă totul.
SM: Într-o clipă. Și ăsta e un alt lucru la care vreau să mă gândesc, sau despre care să vorbim, căci oamenii au tendința de a crede că într-adevăr, pentru ca ceva să apară în realitatea lor, trebuie să se concentreze o lungă perioadă de timp. Focusarea pe un anume obiectiv este foarte importantă, dar evenimentul poate să se producă într-o clipă.
LD: Da, cred că e foarte adevărat. Există lucruri și evenimente care se pot manifesta în realitatea noastră cât ai clipi din ochi. Asta te poate face să sari în sus de bucurie, să te extaziezi sau poți să spui că ne este real ceea ce vezi.

Atunci când lucrăm cu Legea Universală a Intenției, o clipire poate fi suficientă pentru ca așteptările noastre să fie chiar depășite.
Sanat Kumara ne-a învățat multe despre creație și despre cum putem aplica această minunată lege. Uneori ne gândim cum va fi când Arhanghelul Mihail, Sanat Kumara, Arhanghelul Gabriel vor începe să umble printre noi! Pare a fi un vis care nu suntem siguri că se va realiza.  

SM: Eu sper ca munca noastră, ale cărei rezultate se răspândesc în eter, va fi o acțiune de succes și că visurile noastre cele mai îndrăznețe vor coborî în realitatea noastră palpabilă.
LD: Noi nu ne dăm seama cât de mare este puterea ființei umane și ce posibilități au conștientul și, mai ales, subconștientul omului. Ceea ce facem noi este parte din prerogativele ființelor umane din dimensiunea a 5-a. Învățăm să creăm realitățile Noului Pământ. Treptat ni se dau toate uneltele necesare pentru a clădi această Nouă Lume.
SM: Însăși faptul că am început să ne punem aceste probleme, că ne gândim la posibilitățile de creare a lumii noi cu oameni noi, este deja un prim pas către edificarea acelei lumi. Eu sunt sigură că unul dintre scopurile tuturor channelr-ilor este de a ajuta la această mare operă care se clădește în dimensiunea a 5-a. Nu știm cât va dura dar nu se poate ca finalizarea să nu fie în concordanță cu visurile noastre cele mai cutezătoare.Trebuie să fim conștienți de faptul că foarte multe ființe umane tratează cu neîncredere și suspiciune noile aranjamente energetice care încep să fie din ce în ce mai prezente pe planetă.  

LD: Trebuie să spun că, înaintea acestei emisiuni, m-am așezat în meditație și am simțit energia minunată și luminoasă a lui Sanat Kumara, a Arhanghelului Gabriel, de un auriu fin șlefuit, și a Memei Maria, care doar și-a semnalat prezența.Vom avea, deci o companie foarte selectă și mult îndrăgită.

Dragi participanți la această emisiune specială, vă invităm să vă deschideți chakra coroanei și să permiteți, mai întâi, eliberarea iluziei, stresului și a tensiunilor de orice fel. Lăsați grijile voastre cotidiene și centrați-vă atenția pe ceea ce vor spune înalții noștri invitați. 

Începeți cu respirații profunde de liniștire și interiorizare. Primiți prin chakra coroanei înaltele energii divine și conduceți-le în chakra inimii. 
Creați o stare de liniște și acceptare și imaginați-vă cum vă conectați energetic cu centrul Mamei Gaia. Simțiți energia care se scurge în jos prin corpul vostru, trecând din chakră în chakră, prin chakra frunții, a gâtului, a inimii, a plexului solar, a plexului pelvian și chakra bazei, după care, energiile se scurg prin picioarele voastre spre pământ, trecând prin stratul moale, apoi prin roci, prin straturile lichide, pentru ca, în final, să ajungă în centrul planetei. 
Sesizați că în calea voastră se deschide o fereastră, un portal, unde o veți vedea pe Gaia, pe Arhanghelul nostru iubit, pe Sanat Kumnara și pe iubita noastră Mamă Divină așezați în jurul unui foc de tabără. 
Observați cum Gaia se apleacă și ia o flacără aurie din focul sacru pe care o pune direct în inima voastră. Simțiți cum această flacără vă umple de căldură și de înțelepciune. 
Cu inima încărcată de acest minunat dar, începeți să simțiți cum sunteți resorbiți înapoi spre suprafața planetei, trecând consecutiv prin toate straturile prin care trecuserăți la coborâre. 
Ați revenit în corpul vostru fizic; respirați adânc și adânciți-vă în inima voastră. 

Imaginați cum coborâți acum până în partea centrală a inimii voastre, unde vă veți întâlni cu sufletul vostru. Observați că în inima voastră apare un mic orificiu prin care trece o lumină. Intrați în acel flux luminos și imediat veți observa mai multe puncte mai puternic luminate: sunt încăperile inimi voastre în care vă propuneți să intrați. 
Pe măsură ce intrați în aceste camere, veți vedea că ele au ziduri magnifice pe care sunt inscripționate simboluri, fraze, limbi antice, formule etc. Toate reprezintă bagajul de cunoaștere pe care l-ați acumulat în viețile pe care le-ați avut până acum. Privind aceste inscripții, începeți să vă înțelegeți mai bine pe voi înșivă și să întrevedeți scopul pentru care vă aflați acum pe Pământ.
Care a fost intenția voastră în ceea ce privește misiunea și scopul stabilit înainte de a reveni pe Pământ? 

Căutați pe aceste ziduri și găsiți unde este inscripționat programul vieții voastre actuale. Citiți-l cu atenție și propuneți-vă să-l țineți minte. 
Respirați adânc, reveniți. Încercați imediat să vă reamințiți acel program, și, dacă este cazul, notați-vă pe hârtie ceea ce vă amintiți.

Încercați să sintetizați care este intenția voastră, care trebuie să fie planul vostru de acțiune în conformitate cu prevederile din programul cu care ați venit în această viață. Cum vă imaginați că ar trebui să vă continuați viața pentru a vă putea accelera ascensiunea? 

Mișcați degetele de la mâini și de la picioare; deschideți ochii. 
Mulțumiți Divinității pentru această minunată incursiune și realimentare cu cunaștere.
Acum, îl vom asculta pe minunatul nostru Sanat Kumara.

SURSA: http://counciloflove.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu