Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 iulie 2013

ÎMPREUNĂ PUTEM OPRI INTENȚIILE CRIMINALE !



Dragi prieteni,


Marea Barieră de Corali riscă să fie dragată pentru a se face loc unui mega-proiect minier. Dar dacă un investitor-cheie se va retrage, proiectul va fi abandonat și regiunea aflată în Patrimoniul UNESCO va fi salvată. Putem convinge investitorii să se retragă sau pe prim-ministrul Rudd să oprească acest plan, dar trebuie să acționăm acum! Semnează petiția urgentă pentru salvarea Barierei de Corali:

Semnează acum!
E de necrezut: greii industriei miniere din Australia pun la cale un nou plan scandalos! În timp ce planeta se confruntă cu schimbări climatice catastrofale, ei vor să construiască cel mai mare centru de exploatare de cărbune din lume. Iar coridorul de transport către acest port ar trebui să treacă prin inima celui mai prețios ecosistem de pe planetă: Marea Barieră de Corali!
Este o idee extrem de nocivă, cu consecințe devastatoare. Până și investitorii din grupul Aurizon, care sprijină acest proiect, sunt din ce în ce mai conștienți de implicațiile planului lor și au început să își piardă entuziasmul. Este șansa noastră de a îi convinge să iasă din joc și de a opri proiectul! Unul dintre cei mai mari potențiali finanțatori a donat chiar pentru campanii ecologiste!

Dacă un milion dintre noi își vor exprima dezaprobarea fermă față de acest proiect absurd în următoarele zile, putem convinge grupul Azuron să își retragă finanțarea și pe prim-ministrul australian să acționeze pentru salvarea recifului. Acesta este misiunea Avaaz: să dăm glas bunului-simț. Semnează acum:

https://secure.avaaz.org/ro/australian_coal_disaster_global/?bcZUqeb&v=27551
Marea Barieră de Corali - cel mai mare oganism viu de pe planetă și patria a peste un sfert din speciile care trăiesc în oceanele lumii - moare încetul cu încetul. În ultimele 3 decenii, peste jumătate din depozitele de coral au dispărut, iar pierderile cresc pe zi ce trece. Schimbările climatice sunt una dintre cauze, dar la fel de nocivă este industria minieră din Australia, aflată acum pe val. Săptămânalul german Der Spiegel a avertizat că "dacă acest trend va continua, inimaginabilul s-ar putea întâmpla: Marea Barieră de Corali ar putea muri."

Iar acum, industria minieră plănuiește construirea de noi porturi-gigant în nord-estul Australiei (chiar lângă recif), în cadrul unui centru numit Abbot Point, pentru a înlesni transportul cărbunelui către toate colțurile lumii. Acest lucru nu înseamnă doar dublarea numărului de vase care traversează reciful în fiecare an și smulgerea a 3 milioane de metri cubi de material de pe fundul oceanului. Dacă tot cărbunele extras din noile mine va fi ars, nivelul poluării în Australia va crește de 3 ori, aducându-ne din ce în ce mai aproape de o catastrofă ecologică de neevitat!

Investitorii se vor întâlni acum pentru a lua o decizie, iar Ministerul australian al Mediului va hotărî peste două săptămâni dacă să aprobe sau nu acest proiect.
Îi putem convinge să oprească acest dezastru. Prim-ministrul australian Kevin Rudd va fi cu siguranță receptiv la cererea noastră, pentru că speră să își păstreze nepătată reputația internațională, în încercarea de a fi reales.

Deciza va fi luată acum. Semnează petiția urgentă și trimite mesajul mai departe pentru a opri distrugerea Marii Bariere de Corali:
https://secure.avaaz.org/ro/australian_coal_disaster_global/?bcZUqeb&v=27551
Comunitatea Avaaz a luptat în numeroase rânduri pentru a salva frumusețea unică a acestui recif. Anul trecut, membrii Avaaz au făcut presiuni asupra unei bănci publice din SUA care era decisă să investească în distrugerea Marii Bariere. Iar sute de mii dintre noi au trimis mesaje Ministerului australian al Mediului pentru a îi convinge pe politcieni să pună bazele celei mai mari rezervații marine din lume. Haideți să ne unim forțele din nou și să salvăm reciful din mâinile acestor exploatatori obsedați de profit.

Cu speranță și determinare,

David, Alex, Emily, Lisa, Oli, Marie, Ricken, Alice și întreaga echipă Avaaz

PS: Multe dintre campaniile Avaaz sunt lansate de membrii comunității! Lansează-ți și tu propria campanie și fă o schimbare la orice nivel - local, național sau global: http://www.avaaz.org/en/petition/start_a_petition/?bgMYedb&v=23917

MAI MULTE INFORMAȚII:

Marea Barieră de Corali în pericol. Soarta comorii subacvatice din Australia atârnă de un fir de aţă (evz.ro, în română) http://www.evz.ro/detalii/stiri/marea-bariera-de-corali-in-pericol-soarta-comorii-subacvatice-din-australia-atarna-de-un-fir-de-ata-galerie-foto-1048974.html

Marea Barieră de Corali e în pericol (TIME, în engleză)
http://www.avaaz.org/time_great_barrier_reef_article
Înfloritoarea industrie minieră din Australia ar putea distruge Marea Barieră de Corali (Spiegel, în engleză)
http://www.spiegel.de/international/world/australia-debates-how-to-protect-the-great-barrier-reef-a-900911.html
Conform raportului, proiectul minier GVK din Australia este 'o încurcătură, nu o investiție' (The Times of India, în engleză)
http://timesofindia.indiatimes.com/business/india-business/GVKs-Australia-coal-project-a-quagmire-not-an-investment-says-report/articleshow/20651363.cms
Raport IEEFA: Eșecul proiectului minier Alpha în bazinul Galilee din Australia (IEEFA, în engleză)
http://www.ieefa.org/report-stranded-alpha-coal-project-in-australias-galilee-basin/
GVK neagă afirmațiile conform cărora proiectul Alpha a 'eșuat'(The Age, în engleză)
http://www.theage.com.au/business/carbon-economy/gvk-rejects-claim-alpha-is-stranded-20130619-2oj96.html
Harta centrului minier Abbott Point (Greenpeace, în engleză)
http://www.greenpeace.org/australia/en/what-we-do/climate/resources/reports/Cooking-the-climate-Wrecking-the-reef/

(pentru conf. C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu