Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 iunie 2013

O revoluție magnifică a unității scânteilor individuale.



Mesaj de la SanJAsKa și Consiliul Pleiadian al lui Nouă.

(7 iunie 2013; channeler Wes Annac)


De-a lungul drumului pe care l-ați parcurs și-l mai aveți de străbătut, a-ți întâlnit multe obstacole care v-au împiedicat să asimilați mai multă lumină și să cunoașteți adevăruri despre a căror existență nu sunteți conștienți.
Este important să vă amintim absolut tot ce se întâmplă are o explicație și o conexiune divină, chiar dacă, aparent, dificultatea cu care vă confruntați nu pare a avea o legătură cu ceea ce experimentați. Experiențele tragice sau fericite prin care treceți sunt teste prevăzute de voi înșivă pentru a putea acumula cunoaștere și a vă apropia măestria. Fiecare dintre voi este un aspect al lui Dumnezeu, căci din ce altceva ați fi putut fi creați dacă nu din ființa Creatorului? Ființele create formează colectivități care lucrează pentru evoluția fiecărui individ, chiar dacă, uneori, nu aleg calea cea mai ușoară pentru a evolua.
În timpul experiențelor care nu duc spre evoluție, se acumulează energii dintre cele mai lipsite de lumină. După perioade mai lungi sau mai scurte, indivizii încep să conștientizeze că drumul pe care și l-au ales nu este cel care duce acolo unde vor ei să ajungă. Atunci, începe munca de curățare a negativității pe care singuri și-au creat-o, și, după ce fac curățenie, își reiau înaintarea pe calea pe care trebuia să meargă de la început. S-a pierdut timp inutil când ei și colectivitatea lucrau pentru edificarea unei societăți care nu corespundea idealului lor? Da, dar nu în totalitate. Nu în totalitate deoarece eșecurile , reaua credință, i-au învățat să nu mai greșească în viitor. Ei știu că acea cale care i-a dus la o fundătură nu mai trebuie urmată.

Cum voința colectivă este un cumul al voințelor individuale, există mereu posibilitatea ca nici de data aceasta, calea pe care o aleg să nu fie cea indicată. Revenirile vor exista până când nivelul conștiinței colective va crește suficient pentru a îngusta foarte mult posibilitatea de a face o alegere din nou greșită. Calea către măestrie este cea mai scurtă, dar, din păcate, ființele au tendița de a o căuta acolo unde este cel mai greu să ajungi la ea. 
Curățenia care trebuie făcută după o experiență proastă, trebuie pornită totdeauna din interior spre exterior. Aceasta înseamnă că și schimbările trebuie începute din interior. Nu poți impune o nouă gândire, un nou concept, societății (exteriorului) dacă tu ca individ consideri că nu ai nimic de schimbat în ființa ta. Din acest motiv, toate schimbările trebuie începute cu liderii.
Vă aflați acum pe drumul ascensiunii și realizării Noii Ere. Nu veți putea pune bazele acestei noi societăți (aflată în dimensiunea a 5-a) dacă veți accepta să fiți conduși de aceiași lideri cu interese retrograde, de grup sau individuale. Unii membri ai societății consideră că dacă majoritatea și-a ales conducători din generații mai tinere, ”oameni netarați”, este suficient pentru a avea certitudinea unei alegeri corecte. Din păcate, aceasta nu este suficient și poate deveni o capcană. Dacă liderii pe care vi i-ați ales nu corespund unor principii precum: cinstea, corectitudinea, devotamentul față de interesul colectiv, cumpătarea, compasiunea și, dimpotrivă, sunt interesați de realizarea intereselor personale sau de grup, sunt ipocriți, egoiști, dornici de a fi adulați, își însușesc meritele altora etc., în asemenea cazuri, contestați-le dreptul de a vă mai conduce. Aceasta deoarece, asemenea ființe nu vor face decât să vă întârzie evoluția. Desigur, și ei vor trece cândva prin procesul evoluției conștiinței, dar, deocamdată, locul lor nu este în fruntea celor care doresc cu adevărat să evolueze.Dacă vreți să-i ajutați, nu-i mai lăsați să vă facă rău!
 
Dragilor, am văzut poluarea și distrugerile pe care societatea voastră le-a făcut pe Pământ. Casa voastră, Pământul, a fost la un pas de anihilare. E adevărat că situația s-a îmbunătățit, în primul rând datorită ajutorului imens de care ați beneficiat din partea civilizațiilor avansate ale galaxiei și univerului. Aceasta i-a permis să-și corecteze și stabilizeze traiectoria, și-a crescut frecvența de vibrație, a anulat mult din negativitatea care se crease de-a lungul timpului. Trebuie ca voi să conștientizați toate acestea și să înțelegeți că îmbunătățirea stării generale a sistemului vostru planetar nu s-a produs de la sine și că, în acest efort uriași, sarcinile și rolul vostru nu s-au diminuat. Este vorba despre casa voastră, care vă asigură existența și trebuie ca voi să fiți cei mai interesați în a o păstra curată, frumoasă și plină de viață.
Pentru pregătirea condițiilor de a ascensiona, cu corpul fizic, în dimensiune a 5-a, planeta voastră mai are multe de făcut și i-ar fi mult mai ușor dacă și voi, fiii ei, ați ajuta-o mai mult decât o faceți astăzi. Unii dintre voi o fac, foarte mulți dintre voi o pot face iar o bună parte, nu. Nu, pentru că nici ei nu au făcut prea mult pentru evoluția personală, fără de care n-ar avea cum s-o ajute pe Mama Gaia. 
Multe schimbări urmează a se produce pe planeta voastră, atât la nivel fizic cât și subtil. Deși, pentru aceasta, nu se vor impune evenimente catastrofale, totuși, ele vor trebui, cu necestiate, să se producă.

Necesitatea schimbărilor planetare. 
 Așa cum am menționat, există schimbări foarte reale și necesare la care este supusă Gaia. Unele vor fi modificări ale formei și reliefului, ceea ce va implica deplasarea unor părți de uscat și de ape. Toate aceste modificări vor avea loc la un nivel suportabil iar părțile de lume aflate în acele zone vor afla din timp, într-un fel sau altul, că urmează a se produce asemenea mișcări, în așa fel încât să fie suficient timp pentru ca populația să se evacueze. Repetăm că nu vor exista schimbări fizice pe scară largă care să se producă brusc. Mari modificări vor avea loc la nivel subtil, fără o manifestare corespunzătoare în plan fizic.
Atunci când tehnologia utilizării energiei libere, tehnologie care era utilizată pe scară largă pe Pământ de către civilizațiile antice (pe vremea Atlantidei și Lemuriei, de exemplu) va reveni în actualitate, va dispărea complet poluarea de orice fel a planetei, rodnicia pământului va fi refăcută, iar abundența și ușurința obținerii celor mai bune condiții de viață vor avea un caracter de generalitate. 

 Dragilor, vă așteaptă vremuri minunate, vremuri pe care vi le puteți apropia mai repede dacă veți conștentiza necesitatea de a vă implica mai mult și de a vă aduce modificările necesare în ființa voastră. Noi vom fi aproape de voi și vă vom ajuta, în măsura în care fiecare dintre voi, și societatea voastră, în general, o vor dori. 
 Am știut că aveți nevoie de ajutor, și vi l-am acordat. Știm că încă mai aveți nevoie de prezența și sprijinul nostru, și vi le vom acorda, dar, nu uitați: rolul vostru nu este de spectatori la ceea ce se întâmplă ci de lucrători activi și puternic implicați. 
Acestea nu sunt vorbe fără conținut: amintiți-vă că în urmă cu doar câteva zeci de ani, când Gaia a cerut ajutorul Universului și lui Dumnezeu, voi și sistemul vostru planetar vă aflați într-o situație disperată, erați la un pas de a cădea în hăul dezintegrării, pentru a relua procesul creației de la capăt. Cu sprijinul civilizațiilor surori, din dispoziția Dumnezeului acestui univers, ați trecut dincolo de acel pericol, ce părea iminent, și v-ați redresat. Acum v-ați înscris pe drumul spre dimensiunea a 5-a. Este adevărat, foarte mulți dintre voi aveți ”restanțe”. 
De voi depinde să vă continuați drumul ascensional. 

Prima chemare a Gaiei.
Când prima bomba atomică a explodat pe planeta voastră, a avut loc un efect devastator și pe alte tărâmuri dinafara Pământului (Nota C.M.: cred că se referă la evenimentele tragice care au distrus și scufundat Atlantida și Lemuria). Gaia a lansat atunci chemarea către eșaloanele superioare ale existenței; multe suflete din univers au dorit să ajute la scoaterea planetei din dimensiunea inferioară 3D. Ca urmare, aceste suflete au cerut permisiunea și s-au decis să se nască pe Pământ pentru a contribui la scoaterea planetei din starea latentă în care se afla. Pentru aceste suflete superioare, nașterea pe Pământ a însemnat un sacrificiu important, majoritatea dintre ele acceptând un ciclu de reveniri pe Pământ, nu doar o viață. Nu este ușor să suporți condițiile existențiale de joasă frecvență pe care ți le oferea Pământul, ca planetă aflată în dimensiunea 3D, când veneai din dimensiuni superioare unde viața este o fericire și o binecuvântare.
Mulți dintre voi, cei de astăzi, vă aflați în această situație. Unii încep să conștientizeze acest adevăr și printre aceștia se află și cei care sunt stăpâniți de o dorință neclară pentru un loc pe care l-ar putea numi ACASĂ. Altora le-a fost greu să se adapteze noilor condiții de pe Pământ, unde îi apăsa densitatea grea a dimensiunii inferioare, comportamentul necivilizat (uneori, animalic și rudimentar) al unora dintre ființele umane. Majoritatea sufletelor celor veniți cândva pentru a ajuta la înălțarea Pământului se află în cei pe care, cu iubire și apreciere, îi numim Lucrători în Lumină. Ei sunt cei care-și înțeleg rolul și rostul pe Pământ deși, nu toți realizează foarte clar de unde vin și unde se află adevărata lor CASĂ.
 


Copiii de Cristal și Introducerea noastră.
Mulți dintre copiii născuți în anii optzeci și nouăzeci, și, cu deosebire cei născuți în acești ultimi ani, sunt așa-numiții copii de cristal, cu ascendențe pe planete superior dezoltate din univers. Deși sunt condiționați de experiențele de pe Pământ, copiii de cristal asimilează mult mai puternic Lumina și își aduc o contribuție însemnată la ancorarea energiei Luminii pe planetă.

În perioada următoare, multe suflete pleiadiene se vor încarna pe Pământ, unele dintre aceste fiind chiar dintre ființele extraterestre care au staționat în jurul planetei, în navele spațiale care v-au monitorizat. 

Vom continua ne referim la asistența pe care am acordat-o și o acordăm Pământului și civilizației umane, nu pentru a ne evidenția meritele ci pentru ca omenirea voastră să înțeleagă și să accepte că are în civilizațile extraterestre, care o monitorizează, prieteni de nădejde, frați și surori, aflați aici de mult și doar cu intențiile cele mai frățești. Cum ar putea fi altfel, din moment ce istoria voastră a fost scrisă împreună cu noi și când printre voi se află milioane de suflete plecate de pe planetele lor prospere (de acolo de unde venim și noi) pentru a vă ajuta?
Dragilor, suntem și am fost cu voi, chiar dacă densitatea planetei nu v-a permis să conștientizați aceasta. Niciodată nu ne-ați fost străini și niciodată nu v-am părăsit, mai ales în momentele când vă era cel mai greu. Veți afla cândva de la noi, sau veți conștientiza singuri, că anumite civilizații extraterestre (printre care ne numărăm și noi) DE MULTE ORI AU INTERVENIT PENTRU A EVITA CATASTROFELE CARE AMENINȚAU PĂMÂNTUL. 

Evoluția voastră nu se va opri niciodată.
Evoluția voastră nu poate înceta, pentru că ați fost întotdeauna meniți să evoluați, să creșteți și să reveniți, din nou, în tărâmurile făurite de Creatorul nostru atotputernic.
Menirea și ambiția voastră a fost nu numai să cunoașteți Creația dar să și participați la procesul de co-creare a luminlor. Ați contribuit, ca și toate celelalte creaturi, la lărgirea spațiului cunoașterii și v-ați extins mereu domeniile prin actul de co-creare, împreună cu Dumnezeu. Năzuința voastră a fost mereu să vă creați un tărâm al fericirii, dreptății și abundenței. Vă rugăm să începeți să înțelegeți că acest vis din totdeauna al omenirii începe să prindă contur: un viitor luminos și minunat se întrevede și el se va numi Noua Eră, ce se va edifica în dimensiunea 5D.

Vă rugăm, pe fiecare dintre voi, să vă asigurați că, în fiecare zi, faceți ceea ce vă dictează inima, pentru a vă apropia cât mai repede de acest tărâm al fericirii. Creatorul nostru se îngrijește ca voi să primiți din ce în ce mai multă Lumină, pentru a vă crește vibrația și conștiința. Voi trebuie să o acceptați și să o asimilați. Până acum, ați făcut-o cu destul de mare succes, dar puteți obține rezultate încă și mai bune. 

Trezirea la o mai mare înțelegere.
Dragă channeler, cu doar câțiva ani în urmă (în conceptul vostru de timp),  interesul vostru în desfășurarea procesului ascensiunii încă era axat pe aspectele exterioare, aspecte legate de realitatea palpabilă care să vă dovedescă schimbarea.
Lucrurile și optica s-au mai schimbat de atunci, voi înțelegând din ce în ce mai bine că sunteți pe deplin responsabili pentru realitatea care vă înconjoară, realitatea în care vă desfășurați experiențele de viață.
Tot mai mulți ați început să înțelegeți că schimbările ”nu cad din cer” ci ele sunt consecința directă a faptelor voastre. Mulți dintre voi înțeleg mai bine acum că inundațiile, incendiile, cutremurele, erupțiile vulcanice, bolile și seceta, starea de bine sau de rău a societății, voi vi le creați, nu altcineva. Mulți dintre voi nu sunt convinși nici acum de aceste adevăruri. Noi nu avem nicio grijă în această privință: fiecare dintre voi va înțelege clar legătura, nu peste prea mult timp. 
Wes
 Într-adevăr, locul de muncă este necesar pentru a obține abundența dar mai important este modul în care te raportezi la cel de lângă tine și la Dumnezeu. Legea Atracției se manifestă în toată creația și se aplică în funcție de energia fiecăruia, adică de gândurile, vorbele și faptele fiecărui individ. Iubești și respecți fiecare produs al creației, ești iubit și răfățat de Creator. Nu uita să te iubești în primul rând pe tine (Nota C.M.: a nu se confunda cu egoismul sau narcisismul).
În încheiere, vrem să ne exprimăm bucuria că observăm din ce în ce mai multă lumină în voi și în jurul vostru.
Mulțumesc Consiliului Pleiadian al celor Nouă și ție, SanJAsKa, pentru tot ceea ce faceți pentru noi! Wes.

SURSA: WesAnnac.com și AquariusParadigm.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu