Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 30 iunie 2013

Mama Divină despre dispensă, judecată, puterea noastră divină și îndeplinirea misiunii noastre (1)



(16 iunie 2013; channeled by Linda Dillon )


Timpul subestimării importanței sufletului nostru a trecut. Este momentul de a ne reconsidera ființa care suntem și a înțelege că în ea se află Divinitatea, ca parte integrantă a ființei Creatorului. Fiecare dintre noi transportă Puterea Divină. Încă urmează să ni se releveze adevărata noastră natură, și asta va face să ne acceptăm cu mai mare respect pe noi înșine și pe toate ființele...



Geoffrey West: salutări și binecuvântări tuturor. Bine ați venit la emisiunea săptămânală ”O oră cu un Înger”, intermediată de Linda Dillon, channeler al Consiliului Iubirii și autoare a cărții ”Marea trezire” . Este prezent, deasemenea, Steve Beckow, fondator al site-ului Epoca de Aur dot.com Gaia (http://goldenageofgaia.com/) și participant la crearea Noului Pământ: o lume care va fi a tuturor.

Sunt Geoffrey West și mă aflu în această seară la Graham Dewyea.
Invitata noastră de onoare este Mama Divină care a acceptat să fie, în această seară, alături de noi, pentru a ne furniza informații de ultimă oră despre Ascensiune și, probabil, despre alte subiecte legate de misterele vieții pe Pământ.

Și cu asta, voi reveni la tine, Steve. 
Steve Beckow: mulțumesc foarte mult, Geoff. Și bun venit, Mamă Divină! Pentru noi este o mare onoare și plăcere, ca întotdeauna ... Personal, nu-mi pot imagina o mai mare bucurie și onoare decât să am fericitul prilej de a comunica cu tine, Mamă Divină. Deci, încă o dată, bun venit! 
Mama Divină: Și, bine v-am găsit! Bine ați venit și voi, dragi suflete de pe Pământ, din aer, și de dincolo de planetă! Voi, pământenii, nu vă dați seama întotdeauna ce audiență largă are această emisiune-show și pe ce arie de cuprindere sunteți ascultați. 
Trimit salutări tuturor celor care ascultă în ascuns (n.m.: din cauza interzicerii de către regimurile locale a unor asemenea emisiuni), celor care ascultă cu speranță, celor doar curioși și, desigur, celor care așteaptă cu dragoste și înțelegere aceste emisiuni. Tuturor, vă ofer astăzi, pe această cale, dragostea mea. Nu contează care sunt motivele pentru care ascultați (sau citiți, ulterior) cuvântul meu în această emisiune. Eu respect poziția și convingerile fiecăruia dintre voi, oricare ar fi ele.
Acum, am putea permite difuzarea unei muzici adecvate momentului și temei alease pentru această emisiune. Fluxurile iubirii vor curge și se vor strecura în inimile voastre. Îngerii gingași și maeștri înălțați vă privesc acum bucuroși pentru că vă urmați calea plină de Lumină, drumul Ascensionării voastre, care este esențială în această perioadă (pauză muzicală).
Unul dintre lucrurile despre care doresc să vorbesc se referă la Legea Universală. Ce înseamnă Legea Universală înafara adevărului pe care l-am împărtășit cu voi, adevăr stabilit de la început și care se referă la călătoria voastră de revenire ACASĂ?
S-a scris și s-a discutat mult despre această lege universală dar nu s-au abordat suficient aspectele dispensei. Ce este această dispensă? Este pur și simplu un act de toleranță, un gest divin al iertării, o Grație Divină care poate fi acordată ființei umane, din compasiune, din multă iubire și multă înțelegere.
Mulți dintre voi, copiii mei luminoși, ați purtat mereu grija și povara a ceea ce ați considerat voi că este datorie neîmplinită, față de promisiunile pe care le-ați făcut dar pe care nu vi le-ați respectat. Din cauza acestor ”datorii neîmplinite” v-ați creat sentimente de frică pentru ”judecata de apoi”. Mereu vă întrebați dacă v-ați respectat promisiunile, dacă și cât de mult v-ați abătut de la prevederile Legilor universale.

Dragilor, noi nu stăm aici cu mâinile în sân, în especativă, măsurând și cântărind mereu faptele voastre bune sau rele. 
Dacă suntem asistați de Compania Cerului, Consiliul Iubirii, de frații și surorile voastre din stele, de maeștri ascensionați, de îngeri și arhangheli? Da, și ne bucurăm de această companie și acest ajutor. 
Copil iubit, niciodată, niciodată noi nu întreprindem acțiuni, nu gândim acțiuni de genul:" Ei bine, asta a fost în neregulă. Asta nu se pune. Asta nu este ceea ce am cerut ". Tot ceea ce cerem de la voi, dragilor, este să vă aplicați liberul arbitru. Asta înseamnă că noi vă vom respecta mereu alegerile și nu ne vom interfera în deciziile voastre. Și, ce v-am mai cerut? Să fiți IUBIRE! Am cerut de la voi să vă iubiți reciproc și să vă iubiți propiria ființă, așa cum este ea, tot așa cum eu vă iubesc pe voi.
Există momente - și acesta este unul dintre ele, în realitatea voastră colectivă - când simțiți nevoia de a fi ajutați mai mult, când v-ar prinde bine o dispensă (o Grație) pentru a vă redresa, pentru a reveni pe calea de la care intuiți că v-ați abătut. Însă libertatea voastră continuă să existe, liberul vostru arbitru să se exercite, deși în sinea voastră apare acea îngrijorare că v-ați abătut de la cale sau ați rămas în urmă. Dar acesta nu este planul meu sau al altcuiva. Atunci, vă întoarceți la mine. Asta nu înseamnă că eu m-aș fi îndepărtat de voi; nu ar fi posibil pentru că eu, pur și simplu, sunt peste tot, anvergura mea este infinită și veșnic prezentă. Dar, vă acord ajutorul atunci când mi-l cereți. Asta nu dintr-o anume ambiție sau delimitare ci pentru că, nu vreau să mă interpun acțiunilor voastre, dacă voi nu considerați că aveți nevoie de mine. Totdeauna când îmi veți cere ajutorul, îl veți primi.
Deci, cum legăm toate astea de noțiunea de dispensă?
Mulți dintre voi au devenit siguri sau confuzi, în procent cam de 50%, în ceea ce privește distribuția și locarea entităților divine. Oh, voi întrebați dacă există maeștri pe Pământ, dacă există îngeri pe Pământ, arhanghelii pe Pământ? Cine și unde sunt aceștia? Preaiubiții mei, cine credeți voi că sunt acești îngeri, acești maeștri, aceși serafimi sau arhangheli?  Dragilor, ei sunt voi, în voi, părți din voi sau totalitatea voastră. A trecut timpul când vă puteați permite să vă subestimați. Da, dragilor, voi sunteți toți aceștia, sub acoperire. În fiecare dintre voi există puterea divină..
Despre aceasta am vorbit cam puțin până acum. Dar acea entitate sfântă, cel care poartă puterea, nu este, să zicem, liderul de la Ottawa sau Washington, sau de la Geneva. Acea entitate în care se regăsește puterea divină este fiecare dintre voi. Asta nu ține de fizionomie, de vârstă, de gen, de funcție etc. Nu este dependentă nici măcar de structura ADN a fiecăruia și, surprinzător poate, nici de evoluția fiecăruia. Când ați plecat de ACASĂ fiecare v-ați primit ”pachetul” cu același conținut de dumnezeire.
Ca mamă a voastră, cer ca fiecare dintre voi să vă uitați în pachete, să vă scoateți dumezeirea la vedere, să v-o recunoașteți și să v-o etalați. Fiecare dintre voi are permisiunea mea de a-și clama divinitatea.

Există un domino, un efect de undă de-a lungul multiversului. Este ființa umilă și smerită care nu se caracterizează prin ceea ce credeți voi cei cu gândirea și mentalitatea din 3D, adică nu acea ființă lacomă, plină de bani, deținătoare de putere și de control. Este ființa umilă care înaintează și spune: "Eu sunt tare pentru că aparțin lui UNU. Eu mă simt și declar că, prin procesul Ascesiunii în care mă aflu, sunt glorios și liber".

Blândețea și smerenia sunt atitudini și calități admirabile și necesare, dar asta nu înseamnă că ești obligat să taci, să vezi răul și să nu deschizi gura.Ți s-a dat glas și trebuie să te folosești de el în apărarea ta și a adevărului. Glasul tău trebuie să demaște mincina și ipocrizia, coprupția și nedreptatea.

Acum , dragii mei, cum ați vrea să începeți această zi?
SB: Ei bine, mulțumesc, Mamă. Îmi propun să experimentez manifestarea în ființa mea a a unei puteri spirituale personale. Cu siguranță voi încerca să rezonez mai bine cu ceea ce spui.
Mamă Divină, putem continua cu subiectul pe care le-i abordat? Permiteți-mi să spun , într-o conversație recentă, Arhanghelul Mihail, a vorbit despre necesitatea ca noi să devenim pe planetă emanațiile arhanghelilor, serafimilor și elohimilor. În această privință și pe acest subiect, au apărut progresiv revelații la care se adaugă și cea de la această întâlnire. Poți să ne spui ce se înțelege prin emanație a unui arhanghel și despre modul în care aceasta diferă de la o flacără geamănă la alta; câte emanații poate avea un arhanghel?

MD: Sunt bucuroasă să o fac. Haideți să începem prin a face precizarea – deoarece ne folosim acum de limbajul umanității voastre și ținem cont de tentația voastră de a face unele judecăți de ”mai mare sau mai mic” – că nu sunteți pregătiți să faceți o egalizare completă asupra lucrurilor pe care voi le vedeți individualizate.  

Deci, fiecare dintre voi, în umanitatea voastră, în a cărei realitate sunteți ancorați sau în altă parte, aveți mai multe aspecte, pe care, în marea voastră majoritate, le ignorați sau nu le credeți posibile. Dar, desigur, există printre voi și indivizi care le acceptă existența sau chiar au experimentat-o. Ei bine, această optică foarte diferită, se va schimba.
Arhanghelii ... ca să dăm un exemplu, au modalități de a prezenta diferite emanații în diferite realități, sau diferite planuri [Nota C.M.: se referă la abilitățile unor entități divine, printre care și arhanghelii, care pot apărea în diferite dimensiuni sau spații, manifestându-și o prezență observabilă, totul depinzând de ceea ce au intenționat și de capacitatea (de fapt, frecvența de vibrație) a celor în prezența cărora se maniferstă], fie pentru foarte scurt timp sau pentru o perioadă mai lungă de timp. Manifestările pentru "o scurtă perioadă de timp" sunt cele mai numeroase.  

Cel mai frecvent, planeta voastră a fost vizitată de aspecte ale mele, ale arhang. Mihail, ale arhang.Gabrilel și, desigur, ale lui Iisus (Sananda). Dar au fost și alții. Deobicei, aceste sunt proiecții scurte, în care apare o formă cvasi-fizică sau chiar fizică, și au drept scop: o binecuvântare, o atenționare, transmiterea unui mesaj pentru o ființă umană sau pentru o colectivitate etc.
Apoi, există momente în realitățile unui plan existențial când se lansează chemări către anumite entități din planurile superioare, legate de o situație dată, de un moment crucial, când se solicită ajutor în timp real etc. (Nota C.M.: cei care urmăresc și articolele de pe ascensiuneaspiritului.blogspot.com, își pot aminti de articolul ”O experiență terifiantă….” în care channeler-ul Konstantinos a cerut intervenția arghan. Mihail, deoarece fusese agresat de către o entitate malefică din planul astral inferior). 
Totuși, asemenea incursiuni nu sunt cotidiene și nici foarte frecvente. Ele sunt manifestări care aparțin portofoliului sacralității și neobișnuitului. Cum însă voi trăiți acum niște vremuri neobișnuite, puteți presupune că asemenea manifestări sunt mai frecvente ca altădată.
Ca să mă refer la această emisiune la care sunt invitată, vreau să fac mențiunea pentru acei ascultători care mă solicită chiar în noaptea acesta sau chiar în momentul în care sunt în această emisiune, că, pentru ca efectul așteptat să se producă, este nevoie să intre într-o meditație profundă, coborând în inima lor, de unde pot lansa chemarea către mine.
Pentru a nu vă crea dezamăgiri, trebuie să fac mențiunea că, deși eu răspund oricărei solicitări, înfăptuirea ei se întâmplă doar în cazul celor cu un câmp magnetic suficient de puternic, câmp ale cărui vibrații sunt în armonie cu câmpul meu energetic. Tot astfel se întâmplă și în cazul altor entități superioare cum ar fi Tatăl Ceresc, Yeshua, Budha, Maitreya, Kuthumi etc.

Aș vrea să spun că nu a fost niciodată în intenția mea ca jumătate din planeta voastră să fie domeniul meu de manifestare și cealaltă jumătate să aparțină arhan.Mihail. Nici eu și nici Mihail nu am accepta o asemenea împărțire. Poate că unii dintre voi șimțiți că aveți afinități către unul sau către celălalt și aceasta vă determină să frecventați mai mult pe unul dintre noi. E foarte bine, aici nu există concurență.

Linda Dillen

Emanațiile își vor face apariția din ce în ce mai des, pe măsura ascensiunii voastre către dimensiunile superioare. Este nevoie de asemenea apariții pentru a încuraja lumea voastră, pentru a o ajuta mai mult și mai eficient, pentru a vă ghida și a vă vindeca.
Văd că vreți să mă întrebați dacă ”există milioane de emanații?” Nu, nu sunt. Ele sunt manifestate foarte special având roluri universale sau globale și servesc muncii pe care entitatea superioară respectivă (arhanghel, maestru înălțat etc) dorește să o desfășoare într-o perioadă limitată de timp sau pentru veșnicie.

SURSA : http://counciloflove.com
(C.M.)

Un comentariu: