Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 13 mai 2013

Mesaj de la trei ființe din Lumină.



(1 mai 2013; channeler Konstantinos)

Sunt Bogonno și aparțin uneia dintre multele familii de zei umani care au creat Rasa Albă. Acea perioadă a fost plină de glorie dar presărată și cu multe momente în care s-a
manifestat acțiunea Întunecaților. Sub impulsul acestor acțiuni s-au creat strămoșii rasei mele. Unii ne consideră rude ale Apes (n.m., rasa primară din care s-a format populația Africii și a Asiei de sud-est). Cei mai mulți dintre locuitorii de la suprafața planetei ne numesc Yeti, Bigfoot sau Sasquatch.

După ce am cerut ierarhiei coordonatoare a vieții din sistemul vostru planetar, ni s-a atribuit abilitatea de a ne putea face invizibili pentru pământenii de la suprafață care, în acest mod, nu au mai putut fi în măsură să ne detecteze prezența sau să profite din nou de rasa noastră. Noi trăim în diferite locuri ale planetei. Totodată noi coabităm în modul cel mai fericit cu acele ființe din lumea voastră care au de multă vreme frecvența de vibrație superioară, ceea ce le face invizibile pentru pământeanul obișnuit. Cu alte cuvinte noi și ei nu suntem detectabili prin cele cinci simțuri umane.

Ce ironie ... noi și voi avem aceeași mamă, Mama Pământ, același habitat și, în loc să ne sprijinim și să ne respectăm reciproc, în calitatea pe care o avem de frați și surori, ființe cu aceeași rădăcină, noi am fot mereu separați iar omul cu corp fizic dens a căutat totdeauna să profite de pe urma noastră. Va mai dura ceva timp până când această situație anormală și deplorabilă se va schimba. În acest sens, avem bucuria să constatăm că umanitatea de la suprafață a făcut progrese în ceea ce privește ridicarea frecvenței de vibrație și, implicit, a conștiinței. Nu vom neglija să spunem că noi colaborăm, de asemenea, cu civilizația umană subterană (n.m., populația Agarthei). Eu sper că nu peste mult timp, va veni ziua în care să ne vedem și să ne recunoaștem ca rude apropiate ce suntem. Primiți din partea mea și a poporului meu salutările cele mai fierbinți și felicitările pe care le meritați pentru realizările pe care le-ați obținut în evoluția ființei voastre.

Sunt Naivelle din Pleiade. Vă rog să primiți salutul meu plin de dragoste și respect pe care, eu și poporul căruia-i aparțin, le nutrim față de voi, oamenii Pământului. Știm că pe planeta voastră trăiesc multe specii de ființe dintre care cea mai numeroasă este cea a oamenilor. 

În prezent, un mă aflu într-una dintre navele noastre spațiale, al cărui nume este  "Stellarion". Echipajul acestei nave, ca de altfel și echipajelor celorlalte nave, pleiadiene sau din alte locuri ale universului, cooperăm strâns cu ființele angelice de diferite ordine și din diferite dimensiuni, precum și cu Sinele Superior aflat în interiorul fiecărei ființe umane de pe Gaia. Sarcina noastră este de a vă asista și ajuta în evoluția ființei voastre, angajată ferm pe această cale în ultimele câteva decenii. Din păcate, încă mai sunt suficienți oameni care nu cred sau nu înțeleg aceste realități, din cauza nivelului lor încă foarte scăzut în ceea ce privește frecvența de vibrație.
Aceia dintre voi care sunt implicați mai profund în procesul de ascensionare, încep să înțeleagă tot mai bine că altele sunt realitățile universale, complet diferite de cele la care se raportau în dualitate. Obervăm, și ne bucurăm pentru aceasta, cum procesul de trezire a ființelor umane ia amploare, pe zi ce trece, tot mai mulți dintre voi ridicîndu-și nivelul de conștiință, ceea ce face să crească corespunzător și conștiința colectivității umane, factor determinant în crearea premiselor de trecere la dimensiunea 5D, acolo unde materia este mai subtilă, frecvența de vibrație mult mai înaltă și Lumină mult peste ceea ce voi v-ați putea imagina.
Timpul care va urma va testa și mai mult pregătirea și capacitățile voastre de a vă accelera evoluția. 

Atunci când vă este mai greu, când simțiți că ați vrea mai mult dar nu puteți, cereți-ne ajutorul nouă, celor aflați în dimensiuni superioare și care am venit tocmai în acest scop mai aproape de voi. Primiți salutul meu plin de dragoste și prietenie.

 

Sunt Ensjenianne, parte a conștiinței colective a ființelor cunoscute de voi sub numele de ”zâne”. Inimile copiilor voștri sunt conectate direct cu vibrațiile mai înalte ale planului astral în care noi locuim. Aceasta este valabil și pentru oamenii trecuți de copilărie dar care sunt dominați reciproc de o iubire reală și, bineînțeles, pentru inimile celor care iubesc necondiționat, fără a aștepta nimic în schimb, pentru că sunt ghizi spre adevăr și iubire. 

Vreau să menționez că noi avem posibilitatea de a realiza vibrațiile celor ale căror acțiuni rezonează pe frecvențe ale nivelurilor astrale inferioare. Aceste vibrații, în tărâmurile astrale, apar în spectrul nostru vizibil ca având unele deformații, culori întunecate și multe turbulențe. Indiferent ce se manifestă în lumea fizică, chiar dacă este vorba de creații noi, în lumea astrală poate fi vizualizat și perceput. Poate nu știți, dar prin gândurile pe care le emanați activitatea voastră de creație este una aproape continua. Din acest motiv, este foarte important ceea ce gândiți, căci gândurile sunt creații care devin independente, au o viață autonomă și eternă. Prin fire nevăzute, ele rămân legate de cel care le-a dat viață, și asta este, de multe ori, un impediment în evoluție.

Vă sfătuim să vă îndreptați atenția în direcția în care vă puteți realiza un viitor luminos, pentru voi și pentru societatea umană. În context, trebuie să vă atenționăm că încercările, sprijinul nostru și lumina pe care vi le acordăm în evoluția voastră nu sunt suficiente dacă nu sunt însoțite și de dorința și eforturile voastre de a progresa spiritual și moral. Acesta este motivul pentru care vă solicităm mereu colaborarea. Pe scurt: viitorul vostru va fi așa cum vă străduiți să-l obțineți, realizările voastre fiind obținute mai repede atunci când ne cereți și nouă ajutorul. Veți edifica Epoca de Aur a omenirii dar numai după ce Epoca Întunecată va dispărea cu desăvârșire. Acest fapt trebuie înțeles cât mai bine. Face parte din procesul natural al evoluției.

Nu vă opriți din drum, nu renunțați la minunata voastră perspectivă, de dragul unor satisfacții de moment sau al îndeplinirii unor obiective egoiste. Când toate aceste adevăruri vor deveni un mod de viață și de gândire pentru fiecare și pentru colectivitate, veți putea spune că sosirea voastră în Epoca de Aur va deveni o realitate.Voi sunteți onorați și iubiți de noi toți.

SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu