Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 1 mai 2013

Către toate Ființele Luminii, Arhangheli, Îngeri, Comandantul Ashtar și Federația Galactică a Luminii.


În Lumina Prezenței mele EU SUNT, lansez următorul APEL către toate Ființele de Lumină, Arhanghelii, Îngerii, Comandamentul Ashtar și
Federația Galactică a Luminii,
Cer insistent ca procesul de dezvăluire să înceapă cât mai curând posibil, în acest an 2013.
Fac apel pentru ajutor în creșterea vibrații mele și vibrației tuturor ființelor vii de pe Pământ, de la suprafața și din interiorul planetei, prin crearea de condiții adecvate și alungarea tuturor entităților negative din sistemul nostru planetar, în luna MAI 2013.
Vă cerem să ne ajutați în procesul comun de Ascensiune a tuturor oamenilor și ființelor trezite care doresc să ascensioneze în dimensiuni superioare. 

Avem nevoie de ajutorul vostru acum, așa cum a fost prevăzut în programul cu care am venit în această viață, pentru a lua parte la acest experiment al Înălțării. 
În caz contrar, voi considera Prezența Voastră în viețile noastre ca pe o interferență neamicală și inoportună în programul meu de viață și o ignorare a Liberului meu arbitru. 
Avem nevoie de ajutorul vostru pentru că toți suntem UNA și trebuie să lucrăm și să existăm împreună.

Așa spun și aceasta este voința mea.
Așa să fie!
Iubire si Lumina! Tauno-My

 

SURSA: http://spirittrainchronicles.com  

Nota blogger: Cititorii își pot exprima atitudinea față de acest apel, la rubrica ”Comentarii”, menționând și numele de botez, în cazul în care doresc să fie considerați ”semnatari” ai apelului.

(C.M.)

14 comentarii:

  1. Subscriu si eu acestui apel, dar tare mi-e teama ca nu are nici o finalitate, la fel ca si celelalte apeluri si promisiuni care ni s-au facut de atatea ori pana acum.

    Ar fi prea frumos, ca sa fie si adevarat !
    Din cand in cand,ni se serveste cu o pipeta minuscula cateva picaturi de speranta, si atat !In rest, lucrurile, timpurile, oamenii si mentalitatile raman neschimbate ! Din pacate !

    Eu una, mi-am pierdut definitiv speranta ca se va intampla CEVA, care sa schimbe soarta si mentalitatea omenirii si asta tocmai din cauza faptului ca, de fiecare data cand citeam astfel de apeluri, astfel de articole, ma mangaiam cu gandul,credeam cu tarie ca IN SFARSIT se va schimba ceva.

    Realitatea imediat urmatoare ne-a demonstrat exact contrariul, asa ca, cum sa mai credem ca acum ar putea fi altfel?

    Sa dea Domnul sa ma insel eu si intr-adevar SCHIMBAREA sa se produca! Acum !
    Doamne ajuta !
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  2. Constantin Smarandache
    18:11 -
    Distribuită în urma unui +1
    - Public
    In Lumina Prezentei mele Eu Sunt, sustin in totalitate apelul catre Fiintele de Lumina,Arhangheli,Ingeri,Comandamentul Ashtar si Federatia Galactica a Luminii,cerand cu toata taria dorintei mele, inceperea procesului de dezvaluire, cat mai curand(cat mai urgent Fiinte Celeste ,sper ca asta sunteti nu ?) declansandu-se procesul de crestere a vibratiei mele, si a tuturor fiintelor vii de pe planeta,din interiorul acesteia,evident aceeasi creare a conditiilor adecvate,si alungarea tuturor entitatilor negative de pe planeta in luna MAI 2013. Avem nevoie sa ne ajutati, in procesul comun de Ascensiune, al tuturor oamenilor si fiintelor vii trezite,care doresc ascensiunea in dimensiuni superioare. Ajutorul Vostru este esential, conform cu programul cu care am venit in aceasta viata, si pt. a putea astfel sa participam, la acest experiment al Inaltarii. In caz contrar,as putea admite Prezenta Voastra in vietile noastre ca o incursiune nedorita, si fara finalitate,si o incalcare a Liberului meu Arbitru. Daca toti suntem Unul, trebuie sa lucram si sa existam impreuna, este crucial sa avem ajutorul vostru. Ceea ce spun reprezinta vointa si dorinta mea ! Iubire si Lumina !Restrânge această postare


    RăspundețiȘtergere
  3. ma numesc costel, sunt de acord si subscriu in totalitate la toate solicitarile.
    doresc la randul meu ca dezvaluirea sa se petreaca astazi 01.05.2013.

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt Gabriel su semnez acest apel din toata inima. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt Camelia si subscriu acestui apel. Sa se intample acum dezvaluirea , facandu-se anunturi oficiale pe toate posturile de televiziune din intreaga lume !!
    Chiar ieri am facut o cerere personala pe aceasi tema si m-am bucurat enorm sa citesc acest apel !
    O zi buna tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt viorica si sunt de acord cu cele solicitate, poate sperantele se vor implini.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt Lizica ,semnez si ma alatur acestui apel. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  8. sa-ne ajute dumnezeu sa se implineasca aceste lucruri pe acest pamint

    RăspundețiȘtergere
  9. Subscriu cu multa bucurie acestui apel! Mirela Puica

    RăspundețiȘtergere
  10. ma numesc Marioara Constantin sunt din pitesti subscriu cu multa bucurie si iubire din inima la acest apel si Da doresc ca aceste dezvaluiri sa se faca acum sau cit mai curant, pe toate posturile de tv,subscriu si in numele familiei mele ,a multor prieteni , cunostinte , considerind ca suntem pregatiti ptru marea dezvaluire ,ptru ascensionare .eu consider ca foarte multi dintre noi suntem ascensionati ,suntem ,facem parte din fiinte de lumina eu am avut diverse expeiente ,fac parte dintr-un grup condusi de un lucarator in lumina ,(un mare noroc ) trecind prin toate etapele ,astept cu mult drag aceasta mare intilnire ,de foarte mult tim ii astept .cu MULTA IUBIRE . mc

    RăspundețiȘtergere
  11. SUNT IN TOTALITATE DE ACORD CU ACEASTA RUGAMINTE ADRESATA TUTUROR ENTITATILOR DE LUMINA CELESTE SI AL CSP,SAKIRA

    RăspundețiȘtergere
  12. Subscriu cu un DA hotarat acestui apel, doresc ca fratii nostrii stelari sa-si faca simtita prezenta in realitatea noastra fizica, sa ne ajute, sa ne indrume, sa fim cu totii solidari..nu doresc insa a-i conditiona cu nimic, nu doresc a le ”forta mana” in vreun fel! Dupa atatea milenii de zbatere in intuneric noi vrem ca peste noapte sa ne trezim ascensionati in dimensiunea a 5-a, fara a ne aduce cine stie ce aport la aceasta! Spun doar Rabdare, pt ca ceea ce este dat a se intampla, cu siguranta se va intampla..asa ca Faca-se Voia Tatalui (care este Voia cea mai Inalta a noastra) si cu Dumnezeu inainte!
    Namaste API Rm. Valcea

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunteti prajiti la cap fratilor ! Nu mai cred o iota din astea.

    RăspundețiȘtergere
  14. In Lumina Prezentei mele Eu Sunt, sustin in totalitate apelul catre Fiintele de Lumina,Arhangheli,Ingeri,Comandamentul Ashtar si Federatia Galactica a Luminii,cerand cu toata taria dorintei mele, inceperea procesului de dezvaluire, cat mai curand(cat mai urgent Fiinte Celeste ,sper ca asta sunteti nu ?) declansandu-se procesul de crestere a vibratiei mele, si a tuturor fiintelor vii de pe planeta,din interiorul acesteia,evident aceeasi creare a conditiilor adecvate,si alungarea tuturor entitatilor negative de pe planeta in luna MAI 2013. Avem nevoie sa ne ajutati, in procesul comun de Ascensiune, al tuturor oamenilor si fiintelor vii trezite,care doresc ascensiunea in dimensiuni superioare. Ajutorul Vostru este esential, conform cu programul cu care am venit in aceasta viata, si pt. a putea astfel sa participam, la acest experiment al Inaltarii. In caz contrar,as putea admite Prezenta Voastra in vietile noastre ca o incursiune nedorita, si fara finalitate,si o incalcare a Liberului meu Arbitru. Daca toti suntem Unul, trebuie sa lucram si sa existam impreuna, este crucial sa avem ajutorul vostru. Ceea ce spun reprezinta vointa si dorinta mea ! Iubire si Lumina !Restrânge această postare
    - Andrei 15:17
    - Romania , Bacau.

    RăspundețiȘtergere