Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 mai 2013

ADEVĂRATELE ORIGINI ALE RASEI UMANE DE PE PĂMÂNT (II)



De la Conștiința Cosmică, prin Paul Shockley

(ultima parte)

Comentariul Conștiinței Cosmice la canalizarea de mai sus a lui Paul Shockley, cu privire la rasele umane.

Ar dori Conștiința Cosmică să comenteze cele de mai sus?
Conștiința Cosmică:
În materialul prezentat se face referire la crearea raselor umane de pe Pământ. Eu încă nu am oferit nicio informație privind acest subiect. Înformația pleacă de la crearea tipului de om Cro-Magnon având ca autoare civilizația extraterestră a Cenușiilor, care au folosit experiențele genetice pentru obținerea unor ființe umane. Nu se fac niște delimitări precise așa că nu apreciez c-ar exista o discrepanță vădită față de afirmația de mai sus, pentru a-mi permite un comentariu pertinent.

Din informarea primită de J.J.: ” Eu afirm faptul că la originea rasei umane au stat cinci grupuri de bază. Primul grup a fost cel care a format ceea ce voi numiți civilizația lemuriană.”  

Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Eu, Conșt. Cosmică, confirm că istoria poporului Lemurian este foarte veche pe Pământ și nu găsesc niciun dezacord în afirmația de mai sus. Adaug că acele entități aveau la un moment dat un interspațiu de călătorie care le permitea existența unor trasee prin care primeau sau efectuau vizite din alte sisteme planetare. Deci Lemuria era ”legată” cu alte sisteme planetare ale galaxiei.

Din inf. primită de J.J.: " Acesle creaturi, produse ale ingineriei genetice, au urmat treptat pe o linie evolutivă proprie, diferită de cea a maimuțelor din care proveneau. Evoluția lor a fost permanent supravegheată și ori de câte ori a fost cazul, s-a intervenit în sensul de a se sprijini dezvoltarea celor mai reușite exemplare”. 

Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Eu (C.C.) confirm faptul că am văzut cum, prin inginerie genetică, specialiști siriusieni au introdus gene umane sau gene siriusiene în corpul unor maimuțe existente la acea vreme pe Pământ. Însă, apreciez că aceste intervenții nu au fot profunde astfel încât, ulterior, maimuțele în cauză nu au evoluat complet diferit față de comportamentul anterior. Schimbările urmărite de siriusieni s-au produs în timp. Totuși, la acele antropoide au apărut schimbări comportamentale destul de evidente. Pe Pământ s-au acomodat și stabilizat siriusienii (în prealabil, corespunzător adaptați).
Efortul de a modifica genetic maimuțe autohtone a fost un experiment separat. Trebuie spus că modificări genetice s-au aplicat și altor ființe de pe Pământ, nu numai maimuțelor antropoide. Tipul acesta de experiment nu a fost unul de amploare, așa cum s-ar putea crede. Deci, Lemurienii, în general, au fost descendenți ai Siriusienilor, unele experimente genetice fiind făcute asupra siriusienilor, pentru o mai bună adaptare la condițiile dure (pentru ei) oferite de planeta Pământ, la acea vreme. Aceste modificări le-au permis celor de pe Sirius să supraviețuiască pe Pământ. Toate modificările aduse corpului siriusienilor, au urmărit tranferarea către ei a unor calități și însușiri native ale băștinașilor.

Din inf. primită de J.J.: ” Pe termen lung, aceste modificări au făcut ca ființele umane de pe Pământ să evolueze la o civilizație mult mai aveanswată”
Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley) : Acest lucru este adevărat. Vârful dezvoltării civilizaționale a omenirii a fost atins aproximativ cu 200.000 de ani în urmă. Oamenii acelei perioade atinseseră un nivel înalt de civilizație care se baza mai ales pe spiritualitate, pe psihic, inclusiv obținerea unor edificii (bunuri) materiale prin concentrarea colectivă și individuală a voinței, în contrast cu orientarea spre materialitate a omenirii actuale. În acele timpuri, oamenii Pământului au continuat să aibă contact cu entitățile siriusiene și călătorii spațiali. Mai mult chiar, exista un important și benefic schimb comercial între cele două lumi. Eu (C.C.) afirm faptul că civilizația a început să regreseze aproximativ cu 100.000 de ani în urmă, degradarea accentuându-se constant și periculos astfel că s-a atins nivelul cel mai scăzut aproximativ cu 50.000 de ani în urmă, când lumea voastră a fost la un pas de a se autodistruge în totalitate. Atunci nivelul apelor a cresut, apa mărilor și oceanelor inundând imense suprafețe ale uscatului, ocazie cu care acele grote și caverne au fost inundate, cu consecințe tragice asupra populațiilor care le locuiau.

Din inf. primită de J.J.:"Când lumea peșterilor a fost inundată și s-a scufundat, cele mai multe ființe au pierit.
Doar puțini s-au salvat și au fost nevoiți să trăiască pe micile insule care se formaseră. Aceasta este originea triburilor polineziene. " 

Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Și acest lucru este adevărat, în mare măsură. Mulți dintre polinezieni,
de fapt, au migrat din Africa, partea dinspre Pacific și nordul Africii, și parțial, au plecat, spre India, Indonezia și în Pacific, aducând cu ei invățături importante, primite de la strămoșii lor spațiali. 

 
Din inf. primită de J.J: "Al doilea grup au fost atlanții care au fost creați genetic din sămânță adusă din Pleiade și transplantată pe Pământ”
Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Aceste entități erau dușmani ai viitorilor Lemurieni înainte de venirea lor pe Pământ. Atlantis, sau atlanții au fost un grup a cărei origine se află pe Marte, ei fiind produse ale ingineriei genetice practicată de Cenușii, în special, Cenușii de pe Orion. Aceste entități din Orion, folosind ingineria genetică generică, au creat Semiții și pe unii din grupul cel mai avansat de Atlanți care se aflau pe timpul declinului Lemuriei.

Eu (C.C.) spun că, în realitate, civilizația care a existat pe Marte a atins cel mai înalt grad de dezvoltare cu aproape un milion de ani îHr. și a intrat în declin după ce Cenușii, folosind ingineria genetică, au început să-i folosesască ca bază (n.m.: un fel de cobai!) pentru crearea Atlanților pământeni de mai târziu.
Atlans-șii originali (Nota C.M.: cei veniți de pe steaua Atlas din constelația Pleiadelor) construiseră și foloseau baze pe Marte (a nu se confunda cu Atlanții). Încă din acele vremuri atlans-șii originali erau dușmani de moarte ai strămoșilor Lemurienilor.

Din inf. primită de J.J: "Prin manipulările genetice s-a obținut o evoluție rapidă a produselșor create care au interacționat cu alte rase venite mai târziu” 

Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Afirmația este exactă. Eu adaug că unele dintre aceste alte rase au inclus Semiții, ca rasa albă, primii sosiți în zona Caucazului, în Rusia sau munții Caucaz. Înainte de această sosire, majoritatea atlanților era formată din ”pieile roșii” (amerindienii), în termeni de rasă.

Atlanții supraviețuitori după scufundarea Atlantidei, au migrat în Europa Centrală și America de Sud, unde au devenit cunoscuți sub numele de mayași. Mayașii din Atlantida au migrat mai departe, în America de Sud unde au format diferite triburi, sub diferite nume, doar o mică colectivitate păstrându-și numele de populație Maya, cei de astăzi fiind îndepărtații urmaiși ai pupulației Maya inițiale.

Din inf. primită de J.J.: " Atlanții au constituit rasa oamenilor albi care, în timp, s-au amestecat cu alte rase cum ar fi indienii (India), arabi și evrei și filipinezii. Rasa albă de astăzi este urmașa atlanților veniți în Europa înainte de scufundarea Atlantidei. Inițial, au format colonii restrânse în diverse areale, după care au crescut ca număr și și-au extins teritoriile. 

Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Albii au sosit în munții Caucaz aproape de momentul în care s-a scufundat Atlantida (faza finală), adică cam cu 10.000 î Hr. și asta indică faptul că au fost aduși cu nave spațiale.
Nu vreau să spun că până atunci nu mai ajunseseră albi pe Pământ, dar înaintașii lor nu au fost cei care au colonizat Atlantida. Acești înaintași par a fi venit din Pleiade iar alții din sistemul de stele cunoscut cu numele de Lyra.

Din inf. primită de J.J.: "Aproape de sfârșitul civilizației Atlantidei, au sosit celelalte trei grupuri de călători spațiali, veniți de pe Arcturus (chinezii), Vega (indienii americani) și de pe Sirius (negrii). Negrii au rezultat din modificarea de către siriusieni a unor sclavi siriusieni, proveniți din reptilieni”
Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Afirmațiile par a fi corecte și confirmă indirect că atlanții au avut o contribuție nemajoritară în formarea rasei albe pe Pământ. Cei mai mulți veniseră din Pleiade și de pe Lyra. De asemenea, se poate afirma că în Atlantida a existat o influență importantă a Veganilor, afirmație întărită și de faptul că tehnologiile privind transporturile maritime, la care veganii se pricepeau, erau de vârf în Atlantida. Tot filiației vegane i se pot atribui călătoriile spațiale și contactele cu extratereștrii.

Din inf. primită de J.J.: ”Având în vedere starea inițială a planetei, care nu era locuită de ființe umane, nici măcar rudimentare, este interesant de observat că primii oameni au fost obținuți prin modificări genetice ale animalelor (maimuțelor) pământene cu gene ale ființelor extraterestre superioare. Grupurile care s-au format mai târziu au rezultat din modificări genetice ale călătorilor spațiali înșiși, pentru a se adapta condițiilor existente pe Pământ. Negrii sunt rezultatul unor combinații de gene reptiliene și ale maimuțelor pământene, care au fost modificate ulterior de către siriusieni pentru ca și această rasă să urmeze aceiași linie evolutivă cu ceilalți."  

Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Se face referire la ceea ce eu (C.C.) am spus despre Enlil și Enki, în perioada Sumer-ului și Ur; aproximativ 20.000 de ani în urmă, în ceea ce era Mesopotamia, adică zona dintre
râurile Tigru și Eufrat, despre care se vorbește ca fiind leagănul civilizației umane.
De fapt nu era vorba despre originea raselor sau a civilizației umane ci, mai de grabă, despre originea acelei civilizații care stă la baza începutului agriculturii.
Tocmai de acolo a început acea poveste a fructului interzis (de fapt culturi de fructe și legume, care, ulterior, s-au răspândit în întreaga lume). Era pe timpul omului de Cro-Mangon, cu primele sale exemplare rămase în istoria lumii voastre: Adam și Eva.

Legat de aceasta, trebuie să cunoașteți că Adam și Eva nu aparțineau rasei albe, așa cum majoritatea dintre voi crede, ci erau negri. Concluzia este logică: primul om de Cro-Magnon pe Pământ a fost de rasă neagră, mai degrabă decât de rasa albă, ambele sexe (masculin și feminin).
Adam reprezenta tipul de Cro-Magnon, ca persoană, Homo Erectus, entitate care stătea în picioare, în comparație cu tipul mai vechi, cel de Neanderthal. Rasa albă a apărut pe Pământ aproximativ 10.000 î.Hr., și a început din zona munților Caucaz și s-a răspândit spre India, spre Egipt etc. În Caucaz s-a născut ceea ce s-a numit mai târziu Marea Frăție Albă.

Entitățile venite cândva pe Pământ au vrut să cunoască viața de pe această planetă și, parte din ei, s-au hotărât să rămână și să trăiască pe ea.
Unele suflete fusereră deja pe Pământ (Nota C.M.: pribabil, în stare nefizică). Ele veneau din Pleiade, și, de data aceasta, au luat un corp fizic și, din zona Caucazului, s-au răspândit pe mapamond. Ei au ajutat la stabilirea sistemul de caste din India, au introdus un sistem nou de organizare a tipurilor de muncă (diviziunea muncii) și a societății. S-au făcut progrese în domeniul medicinii (mai ales a celei naturiste), a dreptului, a conducerii și al construcțiilor. S-a trecut de la starea nomadă la cea de ființă stabilizată, ca urmare a dezvoltării agriculturii. Au apărul satele și orașele.

Din inf. primită de J.J.:" Astăzi există doar mici diferențe între rase dar toate ființele umane de pe Pământ au în ființa lor Scâteia Divină (Spiritul Superior), ceea ce le permite să evoluieze și să se ilumineze. De asemenea, trebuie remarcat faptul că cele mai multe suflete aflate astăzi în corpuri umane au trecut, în multiplele lor vieți, prin mai toate rasele pământene, astfel că, practic, nu se mai poate spune decât cu aproximație cărei rase aparține de drept un anume suflet.”  

Conștiința Cosmică (prin Paul Shockley): Subscriu acestor afirmații. Aș face o mică completare în legătură cu rasa galbenă, și anume că din ea, o parte, a ales să trăiască în interiorul planetei unde și-a creat o civilizație înfloritoare și nu a luat parte la frământările și evenimentele tragice de la suprafață.

SURSA: http://www.thehealersjournal.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. Iniţiatul Român
    Planeta Terra este o Navă Cosmică Umană
    Revelaţia Divină din Ziua 04.02.2015
    Divinul Tată a spus: Planeta Terra, precum şi toate Planetele Albastre, Cele de natura ei, sunt Nave Cosmice Umane generate de Energiile Divine ale Duhului Sfânt Suprem şi Unic Universal într-un Sistem Solar, în care Nava Mamă este însuşi Soarele.
    În interiorul Navei Cosmice Pământene se imită viaţa vie a Existenţelor Raţionale. Toate Existenţele Raţionale au o formă de viaţă duală, o formă virtuală (energetică) şi o formă fizică (materială). În totalitatea lor sunt imitaţii naturale. Cu toţii suntem Roboţi Biologici Umani Artificiali, cu excepţia Umanilor descendenţi ai Extratereştrilor.
    Fiinţele Umane Raţionale conduc aceste procese artificiale ale vieţii vii pe perioade de timp limitat, Civilizaţie Umană după Civilizaţie Umană. Acele Civilizaţii care prin Iniţiaţii lor ajung să cunoască aceste Adevăruri Divine, sunt acceptate în Cercul Semioamenilor Cosmici ai Supergalaxiei.

    Rugămintea Iniţiatului Român
    Dacă acceptaţi acest Adevăr Divin al Creaţiei, transmis nouă prin Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte”(Vol.III), Carte în curs de realizare, Eu, Iniţiatul Român, vă rog, să încercaţi să vă exprimaţi o opinie în legătură doar cu acest Adevăr Divin, „Planeta Terra este o Navă Cosmică Umană”, într-un ziar românesc (preluând şi această Revelaţie Divină).
    Vă mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere