Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Un mesaj de la channelerul Mike Quinsey


4 april.2013  
Salut prieteni,
Având în vedere starea mea de sănătate, am decis să suspend comunicarea mea cu SaLuSa, din Federația Galactică, până la însănătoșirea mea completă.

Recuperarea decurge foarte bine până acum. După cum prietenii mei cunosc, am avut un accident vascular cerebral care mi-a afectat parțial memoria, ceea ce face ca preluarea mesajelor să fie dificilă. Sper că-mi voi reveni complet pentru a putea să reiau aceste comunicări. Deocamdată voi activa doar la posturile de radio unde mă voi putea auzi cu ascultătorii care vor dori în continuare să-mi pună întrebări.
Sper să nu dureze prea mult această recuperare; numai timpul va arăta dacă fac progrese.

Vă mulțumesc pentru sprijinul și interesul pe care-l arătați față de mine! Trăiesc cu speranța că voi putea și în viitor să mai pot contribui la efortul general de revenire a Luminii pe Pământ și la victoria finală a binelui pe această minunată planetă.
Iubire și Lumină!
Quinsey Mike
---------------------------------------------------------------------------------------------
5 april.2013
Salut prieteni,
Am fost copleșit de comentariile voastre și de bunele urări de însănătoșire pe care mi le-ți transmis. Din fericire, am avut doar un atac de cord foarte ușor, în care nu mi-am pierdut cunoștința. Deocamdată, accidentul vascular mi-a afectat vederea la un ochi, dar am înțeles că acesta este temporar. Din cauza afectării parțiale a memoriei, nu pot să mai folosesc, pentru o perioadă, calculatorul. Așa cum am comunicat în mesajul anterior, îmi voi continua programul la posturile de radio.

Mi se recomandă, cel puțin pentru o perioadă, un mod de viață mai lejer, la care mă adaptez, între care și interdicția de a șofa.
Sunt convins că este vorba doar de o perioadă pasageră.
Vă mulțumesc pentru toate urările pe care mi le-ați transmis. Sunt sigur că voi reveni la o stare bună de sănătate și la o viață normală.
Iubire și Lumină, 

Mike Quinsey.

SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Sa speram si noi alaturi de toti ceilalti cititori si prieteni al d-lui Mike Quinsey ca acel nefericit accident vascular nu-i va afecta in viitor , in mod negativ , activitatea de channeling. Sa-i uram insanatosire grabnica , multa sanatate in continuare, bucurie si lumina!

    RăspundețiȘtergere