Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 aprilie 2013

Am trăit pe Saturn!



Discuție cu Sinele meu Superior.


(15 april.2013; channeler Laura)

Laura: ca oameni, am trăit noi, vreodată, pe Saturn, Jupiter, Io sau Europa?
Sinele Superior: da, într-adevăr, dar, reține, nu sub forma fizică întâlnită în dimensiunea 3D. Condițiile aflate pe acești doi giganți au fost mai "prietenoase" față de viața organică. Pentru multe milenii, casa noastră favorită a fost Saturn; cele mai multe dintre speciile aflate pe Pământ își au originea acolo, draga mea.

 Forma umană a fost creată de către strămoșii noștri, pe Saturn. Creatorii noștri au realizat că exista o bună șansă de populare a unor planete solide (cum ar fi Pământul) cu forme de viață mai dense, create acolo.

Multe alte specii au făcut parte din acest proiect, curând devenind evidentă posibilitatea și necesitatatea de a coborî aceste specii în densități mai grosiere pentru a se adapta noilor condiții, în vederea extinderii lor în dimensiunea 3D. A fost o adevărată provocare crearea unor specii care să-și dezvolte o conștiință într-un habitat diferit și solicitant.
Jupiter și Saturn sunt locuite, în special, de ființe non-fizice și care nu ar reprezenta niciun pericol pentru lumea materială.  
Pe aceste planete există însă și forme de viață materială dar care nu trăiesc la suprafață. Nucleul acestor planete este format din substanțe cât se pote de solide, cu o consistență chiar dură. În spațiile dintre aceste formațiuni solide există adevărate bule de aer enorme în care există viață înfloritoare. Accesul la aceste largi caverne se face pe la poli, prin tuneluri care ajung până în inima planetei.
Există multe ființe organice inteligente care trăiesc în aceste enorme caverne unde este atmosfera necesară vieții și o gravitație artificială și reglabilă. În interiorul acestor planete există deci viață, inclusiv viață inteligentă. O natură bogată cu vegetație luxuriantă, arbori de diferite specii, mări și oceane pline de apă curată și de viețuitoare. Navele spațiale pătrund în mod curent în aceste enorme tunele pentru a ajunge la civilizația interioară. În această lume a cavernelor poți întâlni orașe pline de prosperitate.

În ceea ce privește Io și Europa (n.m. sateliți ai lui Jupiter): în prezent, pe Io (n.m., mai mare ca Luna) nu mai există viață și nu mai este în circuitul traseelor spațiale. Satelitul ”Europa” (n.m., un pic mai mic decât Luna) este într-adevăr foarte frecventat în acest sistem solar, fiind folosit ca bază de tranzit, intermediară, spre alte lumi (cum ar fi Pământul) de către multe civilizații din univers. Pe ”Europa” trăiesc anumite ființe acvatice. Dar principalul rol al acestui satelit este de gazdă permanentă a mai multor baze ale călătorilor galactici.
 În interiorul acestui satelit se află câteva baze construite de unele civilizații din univers, baze utilizate în unele scopuri strategice. Trebuie spus că, totuși, ”Europa” nu oferă un mediu romantic sau prietenos pentru cei care-l vizitează. Din acest punct de vedere, seamănă mult cu Luna Pământului și are rol mai de grabă de loc-escală, pentru diferitele nave spațiale plecate în diverse misiuni.
Destul de curând, oamenii Pământului vor afla că viață există peste tot în univers, în unele locuri fiind înfloritoare, și la diferite niveluri de conștiință și dezvoltare. Sunt multe dimensiuni în care există civilizații mai mult sau mai puțin dezvoltate spiritual și tehnologic, multe dintre ele cu mult peste nivelul la care a ajuns Pământul. Este drept, pe unele există condiții imposibile de proliferare a unor ființe inteligente, pe altele viața este la nivel larvar etc. O diversitate infinită de forme de viață, poate fi întâlnită pe corpurile care alcătuiesc universul.
Teoria că distanțele sunt prea mari pentru a fi străbătute de ființe inteligente este izvorâtă din necunoașterea legilor acestui univers. Pentru a ajunge dintr-un loc în altul al universului, spațiul și timpul, practic, nu contează: există ”coridoare” și pasaje interdimensionale , ”găurile de vierme”, care facilitează orice deplasare în orice punct al universului și al cosmosului. Numai să le cunoști, să cunoști legile care le guvernează și să dispui de mijloace de deplasare adecvate. Trecerea dincolo de zonele în care lucrează timpul și spațiul este o facilitate de mult utilizată de numeroasele civilizații galactice și universale. 
 Draga mea, nu mai este mult până când umanitatea Pământului va intra și ea în circuitul călătorilor spațiali, și atunci se va înțelege cât de îngustă a fost zona la care pământenii și-au limitat existența.
Știu că mulți dintre voi ar dori să viziteze planeta Saturn, leagănul civilizației pământene, laboratorul în care s-a plămădit omul pentru ca, ulterior, să fie adus pe Pământ. Visul lor se va împlini în viitorul nu foarte îndepărtat. 
Tu, draga mea, vei lua parte la multe misiuni galactice, vei cunoaște adevărata istorie a planetei și a omenirii dar și a altor planete precum și a galaxiei etc.


SURSE : http://multidimensionalocean.wordpress.com        și  http://auroradreamflights2.wordpress.com
(C.M.)


Nota blogger:

1. In cadrul unui nou studiu, cercetatorul Richard Greenberg de la Universitatea din Arizona, a ajuns la concluzia ca oceanul global aflat pe luna Europa a planetei Jupiter ar putea fi căminul a trei milioane de tone de creaturi asemănătoare cu peștii, care ar trăi sub ape.  
SURSA: http://www.descopera.ro


2. Fizicianul Freeman Dyson sfătuiește oamenii de știință să caute viață extraterestră acolo unde ea poate fi găsită mai usor, chiar daca acele forme de viata nu sunt exact ceea ce ne-am imagina noi.
In opinia acestuia, sondele spatiale de cercetare ar trebui sa caute la suprafața lunilor inghețate care orbiteaza planetele din sistemul nostru solar, flori similare cu cele descoperite in regiunea arctica a Pamantului.
“Cred ca strategia căutarii vieții in Univers ar trebui sa aibă in vedere ceea ce este detectabil, nu ceea ce este probabil”, a declarat Dyson in cadrul unei conferințe din Cambridge. “Exista tendința in rândul teoreticienilor de a ghici probabilitatile, dar asta poate fi greșit, deoarece noi nu am avut niciodata la fel de multă imaginație precum natura”.

In viziunea lui Dyson, sondele de cercetare ar trebui să își focalizeze atenția asupra Europei, luna inghețată a lui Jupiter. Despre Europa se crede ca ar avea ascuns sub stratul de gheață un ocean lichid, ceea ce acorda sanse destul de mari existentei unor forme de viata. O astfel de forma care si-ar putea gasi adapost intr-un mediu atat de indepartat ar putea fi reprezentată de florile cu formă parabolică, care se indreaptă intotdeauna către lumina solară. Flori de acest gen au fost descoperite in Arctica, iar forma lor a evoluat pentru a maximiza utilizarea energiei solare.

O dezbatere de mare actualitate in randul cercetătorilor aflati in cautarea vietii extraterestre incearca sa stabileasca daca urmatoarea mare aventura a NASA in Sistemul Solar ar trebui să vizeze luna lui Saturn, Titan, sau satelitul natural jupiterian Europa.
Drumul catre oricare dintre cele doua destinatii astrale presupune costuri uriase si eforturi majore, dar ambele se bucura de acelasi interes din partea oamenilor de stiinta in ce priveste verificarea posibilitatii de formare si intretinere a vietii. Se crede ca Europa adaposteste oceane lichide sub suprafata sa inghetata, iar o misiune pe aceasta luna ar permite, ulterior, si explorarea lui Ganymede, cel mai mare satelit natural al lui Jupiter. De asemenea, cercetatorii suspecteaza ca oceanele lunii Europa au platouri stancoase, care, pe Pamant cel putin, sunt o sursa de reactii chimice ce sustin viata. Cercetatorii urmaresc, ca atare, sa scaneze suprafata astrului pentru identificarea unor fragmente de material care ar fi putut razbate la suprafata, de sub gheata.
In comparatie cu Europa, Titan are doua avantaje importante: prezinta substante in stare lichida la suprafata si are o atmosfera mai consistenta, care poate servi la incetinirea unei aeronave si la plasarea sa pe orbita lunii. Lichidele de la suprafata sunt, totusi, considerate a fi in mare parte metan, care nu este un stimulent al formarii vietii in masura in care este apa. Apa de la suprafata Titanului este prinsa in crusta, sub forma de gheata, iar cercetatorii suspecteaza ca ar putea exista si un ocean subteran, unde apa sa fie amestecata cu amoniacul. Pe parcursul acestei saptamani, programata joi, va avea loc o intalnire, intre directorul NASA, cercetatorul Ed Weiler si omologul sau european David Southwood, in cadrul careia intreaga comunitate stiintifica spera ca se va lua o decizie permanenta. Indiferent de aceasta, misiunea intreprinsa va fi realizata printr-un parteneriat intre NASA si ESA, cu posibila participare a Rusiei, care se angajeaza sa construiasca un lander potrivit explorarii suprafetei lunii vizate. Posibila misiune, fie ca va insemna abordarea Europei sau a lui Titan, se estimeaza ca va necesita fonduri cuprinse intre doua si trei miliarde de dolari.
Sursa: Discovery

 ** După cunoașterea mea, cea mai veridică descriere a ceea ce este și se întâmplă pe Saturn ( precum și pe inelele și sateliții acestuia) se găsește în cartea ”Saturn” a lui Lorber, scrisă la cererea și sub dictarea Domnului. Pe acest site găsiți serialul de articole ”Saturn, planeta giganților” care este o prezentare a celor mai importante părți ale acestei cărți.
C.M. 

2 comentarii:

  1. Credeam ca nu mai scrieti,si ne obligati sa-i privim interminabil fata spasita a lui Francisc, pana ne apuca somnul..... Deci multumim din inima nu partidului, ci celor care s-au hotarat sa mai slabeasca cititorii, cu incercarile rasuflate de a mai obliga, sa citim blogul de atatea ori pana-l invatam pe de rost. Pace si Iubire !

    RăspundețiȘtergere
  2. Este ciudat si curios in acelasi timp , de ce cercetarile unor institutii serioase de stiinta nu isi indreapta atentia , nu spre alte planete din sistemul nostru solar sau alte stele mult mai indepartate ci catre Pamantul noastru ... spre partea lui interioara. Stim sigur ca exista viata acolo , inteligenta , chiar foarte inteligenta , numai ca anumite cercuri Illuminati sau "intunecate " se pare ca nu vor.
    Astept cu mare emotie acea zi ( care se zice ca se apropie cu repeziciune ) in care se va vorbi si despre civilizatia ( civilizatiile ) din interiorul Pamantului !
    DAurel.

    RăspundețiȘtergere