Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 martie 2013

CĂLĂTORIE ÎN ASTRAL



Comunicare de la Arhang. Mihail și legiunea sa angelică.


(3 mart. 2013; channeler Wes Annac)

În această săptămână (n.m.: 3-9 martie 2013), primim un mesaj special de la Arhanghelul Mihail. În această comunicare el se va prevala și de prezența grupurilor angelice pe care Arhanghelul le are. Nu știu ce intenționează să spună sau să facă. Vom vedea!
Pentru cei nefamiliarizați cu modul nostru de comunicare cu AA Mihail, menționăm că utilizăm aceeași metodă ca în cazul comunicărilor cu Hathorii.

Mi s-a indicat ca, în prealabil, să facem următorul exercițiu de imaginație: 
 Ne vom imagina că am ieșit în astral cu corpul nostru nematerial, și acolo ni se înfățișează o pădure frumoasă, plină de culoare, cu arbori cu trunchiuri groase și netede și de jur-împrejur un covor minunat multicolor de flori minunate care răspândesc un parfum înbătător. Peste tot, o vibrație plăcută se face sesizată de ființa noastră. În fața noastră, la o distanță oarecare, întrezărim o poiană mai mică decât un teren de fotbal obișnuit. Ne simțim atrași spre acel loc ce pare a fi o oază de verdeață în mijlocul pădurii seculare.
(Unul dintre cele mai importante lucruri ce trebuie cunoscute în astfel de ieșiri în astral, este capacitatea noastră nelimitată de a crea. Ne putem permite să creăm imaginar orice dorim și să încercăm, de fiecare dată când ”călătorim”, să regăsim acele peisaje pe care ni le-am format anterior, eventual îmbogățindu-le la fiecare revenire, așa cum se face la un obiectiv aflat în construcție. Dacă de fiecare dată vom reveni la acest peisaj creat imaginar, se va obține o anumită stabilitate a creației noastre, care ni se va părea din ce în ce mai veridică).
Aș dori acum ca voi să vizualizați cum un portal de energie se deschide chiar deasupra copacilor pădurii în care vă aflați. Portalul se așază cam la înălțimea copacilor dar este centrat deasupra acelei poienițe, spre care vă îndreptați, dintr-o dorință irezistibilă de a fi sub acea ”cupolă” prevăzută cu un fel de horn care duce în sus (N.M. un fel de pâlnie de gramofon). Imaginea este cunoscută de aceia dintre voi care au mai lucrat cu noi în momentele în care am avut comunicări de la Hathori sau cei care au activat ”cel de al treilea ochi”. 
După ce ați reușit să vizualizați acel portal amplasat deasupra poieniței, observați cum sub cupolă se formează un vârtej care coboară spre sol. Dacă priviți cu atenție acel vârtej, veți începe să deslușiți că în el începe să se contureze o ființă angelică, mai întâi foarte transparentă, după care, din ce în ce mai bine conturată. Făptura care vă devine din ce în ce mai clară, începe să semene cu chipul Arhang. Mihail. Totodată, observați cum el este urmat de ființe angelice, întregul grup coborând lin pe sol. Încercți să relaționați empatic cu acel grup angelic.

Declarați în sinea voastră ca ceea ce vedeți reprezintă energiile pure și holograma Arhan. Mihail și a îngerilor săi însoțitori. Întăriți-vă credința că acel grup nu este ”impostor”, format cumva din ființe cu conștiință inferioară, și invocați chiar sprijinul Arhan. Mihail pentru a vă feri de influența unor energii malefice.

Imaginați-vă cum, coborând la sol, grupul anegelic împreună cu Arhan. Mihail ajung pe o scenă, adhoc creată de voi. Percepeți cum un nimb (o aură) având o frumoasă culoare albastă, cu irizații strălucitoare, cuprinde acea zonă în care vă aflați și voi.
”Ascultați” acum mesajul pe care vi-l transmite Mihail, mesaj pe care-l auziți în inima voastră sau cu urechile voastre:
"Iubite ființe trezite, care călătoriți acum în astral, eu sunt Arhanghelul Mihail și vă urez bun venit în realitatea astrală pe care v-ați creat-o. Ați făcut mereu asemenea deplasări, chiar dacă nu ați fost conștienți de ele. De fiecare dată, ființele angelice v-au protejat în călătoria pe care o făceați, astfel că ați revenit nevătămați în corpul vostru fizic. Călătoriile voastre în astral v-au permis să vă expansionați și să vă îmbogățiți cunoașterea într-un plan în care n-ați ajuns cu corpul vostru material.      Pentru voi, Lucrătorii în Lumină, călătoriile în astral v-au dat ocazia să ajutați lumea din care faceți parte precum și alte multe lumi care urmează un program de înălțare. În viitor veți deveni mult mai conștienți de faptul că aceste călătorii nu sunt simple exerciții ale imaginației ci moduri existențiale pe care voi le încercați acum.
Toate acestea vă vor ajuta să vă creșteți abilitățile de maestru care lucrează cu energiile din tărâmurile superioare și experimentează diverse tipuri de construcție energetică astrală.
În viitor, vă veți întâlni cu noi din ce în ce mai des, atât în plan astral cât și în plan fizic. Suntem mândri de ceea ce ați realizat până acum și vă asigurăm de ajutorul nostru permanent, în munca voastră de co-creare a lumilor. Voi și planeta voastră vă aflați acum într-un amplu proces evolutiv care vă apropie tot mai mult de dimensiunile superioare, spre care vă îndreptați cu atâta hotărâre. 

  Între noi și voi se crează acum o legătură energetică foarte reală, capabilă să deschidă și să crească în voi noi capacități de ființe multidimensionale care vor putea efectua călătorii în diverse planuri și zone ale Creației.  
 Mai rămâneți în preajma noastră o vreme pentru ca în ființa voastră să se inducă o stare de pace și de bucurie care să vă permită să vă continuați drumul evoluției pe care ați ales-o.
Voi sunteți ființe nobile și vă salutăm deciziile și hotărârile pe care le luați în fiecare moment. Dacă vă veți hotărî să reveniți, ne veți găsi din nou în acest spațiu sacru. De fiecare dată vă vom ajuta să vă ” reîncărcați bateriile” pentru a putea înainta cu mai multă ușurință spre destinația minunată pe care v-ați ales-o ".

Îți mulțumesc foarte mult Arhan. Mihail pentru discursul plin de îmbărbătare și iubire. Cu siguranță că frumoasele tale cuvinte ne vor crește energiile și hotărârea de a ascensiona cât mai repede.
W.A.
 La rândul meu, încurajez pe cei care au citit acest mesaj să experimenteze cele de mai sus cu încrederea că ocrotitorul nostru Arhan. Mihail și grupul său angelic, ne așteaptă în planurile astrale pentru a ne încărca cu Lumină.
  Sper că noi vom folosi toate prilejurile de a răspândi această Lumină celor care încă nu s-au trezit sau nu sunt pe deplin conștienți de ceea ce ar trebui să facă în viitor.
Este nevoie de o trezire colectivă, în masă, a umanității.


SURSA: http://wesannac.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu