Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Planeta continuă să treacă la niveluri mai ridicate de conștientizare


MESAJ DE LA YAHWEH (DUMNEZEU)


(27 dec.2012, 11pm,New York; channeler Kathryn May)


 Nota de la HJ : Unul dintre lucrurile interesante menționate în mesajul de la Yahweh este faptul că entitățile aflate în dimensiuni inferioare, deci cu vibrații mai joase, și care încă operează la aceste niveluri, nu vor mai fi capabile să supraviețuiască mult timp de acum încolo, după ce Gaia a ascensionat. Probabil că ați aflat că mai mulți lideri mondiali, cu ”contribuții” serioase la menținerea planetei și a omenirii în dimensiunea a 3-a, sunt bolnavi, suferind de diverse maladii. Incidența îmbolnăvirilor în rândul acestora va crește simțitor în viitor, și, deși diagnosticele sunt unele cunoscute de medicină, cauza este una singură: aceste ființe au devenit incompatibile cu nivelul de purificare și vibrație care crește accelerat pe planetă. Mediul în care se simțeau ei bine se epuizează rapid, locul lui luându-l noile energii în care cei neevoluați, cei care nu și-au putut crește nivelul de vibrații nu vor putea supraviețui. Ei se vor hotărî (la nivel de suflet) să părăsească planeta, prin abandonarea corpului lor fizic.
Yahweh descrie succint câteva dintre calitățile emergente de schimbare, care sunt în prezent în plin proces de apariție. Pot adaugă și mențiunea că, în următorii ani, începând cu 2013, toată lumea se va confrunta cu realități decurgând din nivelul evolutiv la care a ajuns fiecare. Cei care se află ”mai în față” în procesul evolutiv cât și cei care se vor strădui sincer să recupereze rămânerile în urmă, vor fi sprijiniți, și vor avea parte de recompense generoase în plan spiritual. Efortul principal trebuie să fie făcut în anul care urmează.
 
 Yahweh: Multe vreau să vă comunic, copiii Mei. Timpul schimbării trece foarte repede. Schimbările vor fi rapide. Mulți dintre voi au perceput valurile energetice care vi s-au trimis pe planetă. Ele continuă să spele întregul Pământ și să lumineze totul în jurul vostru.

Unii dintre voi veți putea avea stări neobișnuite, percepții noi. Vă puteți confrunta cu apariții aparent ireale sau cu stări de insomnie.

Nu vă speriați, sunt manifestări normale care apar sub impactul noilor energii purificatoare, pe care trupurile voastre și trupul planetei le asimilează. Puternicele energii sunt trimise pentru a vă ajuta, a vă accelera evoluția și purificarea.

Partea care vă revine este cea legată de accepătare, de deschidere față de aceste energii pe care Eu vi le trimit.

Intrați în fluxul schimbărilor, nu vă cramponați de vechile energii, vechile atitudini. Energiile vor avea un impact profund asupra minții voastre, a sistemului vostru nervos. Aceste noi energii pe care vi le trimit au fost prevăzute în contractul vostru cu care ați venit în această viață. Nu vă temeți; totul se întâmplă în conformitate cu ceea ce a fost prevăzut între voi (Sinele vostru Înalt) și Mine.



Pe măsură ce energiile Luminii vor lua amploare, oamenii vor începe să se implice mai mult în acele activități spirituale care să-i ajute pe ei și pe cei din jurul lor, diminuând treptat influența pe care a avut-o, și încă o mai deține, la unii, egoul vostru uman.

Centrul vostru de comandă se va muta definitiv în inimă. Deși această schimbare pare, pentru unii, nesesizabilă sau insignifiantă, ea există și se amplifică cu fiecare zi care trece. Cei la care frecvența de vibrație este deja la nivelul celei de a 5-a dimensiuni, pot să nu resimtă schimbări importante de aliniere la noile energii.  Ei se vor concentra mai mult pe atingerea unei stări de pace și împăcare, și se vor implica mai puțin în viața dinafara ființei lor, ei ”aprinzându-se” pentru cei care au nevoie de lumină, fără a face ceva anume. 
 
Și așa este, dragii Mei, căci evoluția planetei Pământ continuă. Gaia însăși a ajuns la împlinirea visurilor sale de Ascensionare. Evoluția ei în cea de a cincea dimensiune este un obiectiv îndeplinit, anumite elemente ale ființei ei trecând dincolo de această dimensiune: a 7-a, sau chiar mai sus. Cum se întâmplă aceasta este dificil de exprimat în limbajul oamenilor planetei voastre, care are multe limitări, din cauza încă existenței noțiunilor de timp și spațiu liniare.
Ceea ce vă pot spune Eu este că voi v-ați ridicat cu planeta voastră în dimensiunea imediat superioară și că, în aceste circumstanțe, se va produce o accelerare a purificărilor încă neefectuate, ceea ce va afecta serios ființele umane, mai ales cele care mai au încărcătură energetică de joasă vibrație.  
Cu trecerea în această dimensiune, nu înseamnă că v-ați terminat treaba pe care era necesar să o efectuați: multe sunt de finisat, de înlocuit, de rejectat. Corpurile voastre vor suferi multe modifiucări pentru a deveni perfect compatibile cu această dimensiune în care ați intrat. Este, dacă vreți, o cursă contra cronometru, dat fiind faptul că aceia care vor rămîne la nivelul actual nesatisfăcător, vor fi percepuți de noua dimensiune ca un corp străin care va fi rejectat. Cei care vor lucra corect pe linia creșterii nivelului lor vibrațional, vor fi acceptați și asimilați de noua dimensiune. [Nota C.M.: În unele comunicări se face precizarea că perioada de asimilare în noua dimensiune se va încheia pe 21 sept.2013. Aceasta mi se pare că are o semnificație aparte, deoarece intervalul de 9 luni (adică între 21 dec.2012 și 21 sept.2013) corespunde cu perioada proprie ființei umane de la procreare până la naștere. Va fi o ”naștere” deoarece putem spune că Vechiul Om, cu structură celulară de carbon și ADN-ul cu 2 spirale, se va transforma în Noul Om, cu structură moleculară de cristal și ADN-ul cu mai multe spirale (probabil, max.12, pentru dimensiunea a 5-a) ].
Deci, vedeți, pentru voi, drumul este deschis și plin de oportunități, pe care ar fi păcat să le ratați.Dragilor, acțiunile și gândurile pe care le creați acum vor determina, într-un mod mult mai direct și puternic, ce se va întâmpla în zilele următoare. Cei care vor privi cu teamă zilele ce vor urma, vor avea parte de evenimente pe măsura fricilor care-i domină. Cei care sunt luminoși și privesc cu încredere ziua de mâine, vor beneficia de o viață din ce în ce mai plină de satisfacții și împliniri.

Revendicați-vă locul și puterile pe care Eu vi le-am acordat încă de la crearea voastră!

Majoritatea dintre voi spun că pe 21 dec. nu s-a întâmplat nimic. Eu vă spun că planeta voastră și voi v-ați ridicat în dimensiunea a 4-a. (Nota C.M.: Urmând ca după 21 sept. 2013 să accedem în 5D).

Lucrurile vor evolua acum mai repede deoarece Legea Atracției va lucra cu mai mare eficiență. Cei care se vor simți în continare nemulțumiți, dezamăgiți, neîncrezători în viitorul lor luminos, vor putea pierde oportunitatea de a accede în 5D.

V-ați eliberat de greutatea realității dimensiunii a 3-a treilea, vă aflați în afara ei, sunteți în 4D, dar abia ați intrat, mulți ați venit cu unele poveri ale dualității, deși ar fi trebuit să le părăsiți. Alții, nu mai aveți bagaje dar sunteți încă neîncrezători că le-ați lăsat în urmă. (Nota C.M.: Este reacția tipică pe care o are un om căruia i s-a amputat, să zicem, un deget, dar el continuă să aibă senzația că-l mai are)


Lucrurile vor deveni mai ușoare de acum înainte, pe măsură ce relațiile de compasiune, înțelegere și iubire se vor stabili între ființele umane, între ele și planetă, între ele și civilizațăiile universului, care mereu au avut grijă de voi, mereu v-au ocrotit, iar în ultimii zeci de ani, v-au fost foarte aproape.

Așa cum am mai spus, Legea Atracției va lucra puternic în viitor, învingînd toate reținerile, toată opoziția, toată izolarea.

Eu, Dumnezeul vostru, vă recunosc meritele, recunosc eforturile pe care le-ați depus pentru a ascensiona cât mai mulți împreună cu planeta voastră. Ați lucrat eroic pentru a face posibilă această Ascensiune, și aceste eforturi au fost obsevate de toate civilizațiile avansate ale Universului, căci și Universul a avut de câștigat din această Înalțare.


Un al doilea efect al Ascensiunii voastre este faptul că ființele întunecate, ale căror vieți au fost dedicate actelor de îmbogățire materială pe seama acțiunilor lor necinstite, a exploatării altora și a minciunii, vor fi repede anihilate. Se vor salva doar aceia care se vor trezi repede și vor renunța la tot ceea ce au acumulat pe nemerit. În marea lor majoritate, vor pleca deoarece noile energii, care vor deveni majoritare în mediul ambiant, vor fi de nesuportat pentru ei.

Kathryn
Efectul va fi ca și cum sângele lor ar fi otrăvit.

Urmarea va fi că mortalitatea în rândul acestora va crește exponențial, în perioada următoare. Niciun ajutor medical nu-i va putea salva, căci, pentru ei, energia Luminii Divine va fi o adevărată otravă.

Aerul pe care-l respirați va fi din ce în ce mai bogat în energiile Iubirii și Luminii.. Fiecare nouă zi care vine va fi pentru voi un nou și minunat început.

Respirați, dragilor, Lumina, respirați IUBIREA!
Voi reveni în curând cu noi detalieri ale procesului Ascensionării prin care AȚI TRECUT.
Sunt Domnul vostru, SUNT TOT CEEA CE ESTE.

SURSA: http://www.thehealersjournal.com
(C.M.)


5 comentarii:

  1. da,am citit articolul si mi se pare cel putin ciudat! nu inteleg,cum energia divina poate o otrava pt om! mi se pare ca toate aceste articole care circula pe net si asa zise comunicari cu alte fiinte sunt doar niste falsuri facute de catre ..nu stiu cine ..! atatea au fost zis despre 21 dec si nu numai si nimic nu se intampla iar acum citesc ca ,,energia divina este o otrava pt om''! si mai sunt si alte chestii dar ma opresc la asta! salutari si sper sa mi raspunda cineva pt ca poate,astfel ma lamureste si pe mine! daca toate aceste articole sunt facute de catre cei rai si sunt ,deghizati'in ingeri pt a ne face rau..totul e posibil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dimpotrivă, eu consider acest mesaj foarte clar, lămuritor și transmis la momentul potrivit: atunci când majoritatea ființelor umane ”conveniseră” că, pe 21 dec., nu s-a întâmplat nimic. Această atitudine descurajantă produce foarte mult rău prin energiile negative, defetiste, pe care le răspândește în lume. Cred că Dumnezeu tocmai aceasta vrea să prevină.
      Eu nu pot ști cât de ”curat” este comunicatorul, dar apreciez după pertinența argumentărilor, că, în acest caz, nu este vorba de manipulare, inducere în eroare etc.
      De data aceasta, eu sunt cel care nu înțelege cum dv.....nu înțelegeți efectul de otravă al energiei divine asupra unora. Vă voi da un exemplu: cineva este bolnav din cauza unui virus care i-a invadat organismul.Pentru a se însănătoși, i se prescrie un medicament,și, într-adevăr omul se vindecă. Bine, bine,acel bolnav s-a vindecat, dar cum? Prin distrugerea virușilor,a acelor minuscule ființe care-i infestraseră corpul.
      A făcut bine medicul atunci când i-a prescris tratamentul sau a săvârșit un act criminal, căci a distrus acele ființe numite viruși? Și virușii și oamenii sunt creații ale lui Dumnezeu (Este adevărat că se spune că virușii, țânțarii etc. sunt creații ale lui Satana, dar și Satana este o creație a lui Dumnezeu, și cum toată creația a fost făcută din ființa Creatorului.....!!)

      Când preotul cu har exorcizează o ființă umană stăpânită de diavol (eu am asistat la asemenea momente, care sunt cât se poate de reale. E adevărat, mai există și ”făcături” ale unor preoți fără har și ....fără Dumnezeu) bombardează duhul rău cu energii pe care acesta nu le poate suporta, și până la urmă părăsește corpul posedatului, face rău sau bine că-l lovește pe ivadator, care efectiv suferă și ar fi dazintegrat dacă nu ar alege să fugă?

      Din scripturi, din memorialistica omenirii, în general, se cunoaște că atunci când o ființă pură (să zicem un arhanghel sau Iisus etc) alege să coboare la nivelul ființelor umane, pentru un anume motiv, acel sfânt se acoperă cu un anumit număr de straturi energetice, pentru a putea ca, pentru un anume interval de timp, să-și scadă frecvența de vibrație (implicit, puterea radiației sale luminoase). De ce? Pentru că dacă Ființa Luminată ar apărea în fața omului în toată strălucirea sa, corpul uman s-ar dezintegra. Nu este locul, dar există o explicație științifică a acestor posibile efecte, absolut distructive, și ele se referă la frecvența de vibrație diferită pe care o au omul și sfântul.

      În sfârșit, aș mai da un exemplu: Cunoaștem cu toții că există tratamente cu raze pentru însănătoșirea unui organ bolnav. Limitele în care se administrează aceste fascicule sunt strict determinate ca durată a expunerii, frecvență și intensitate, orice depășire fiind periculoasă pentru organism.
      Exemplele ar putea continua.

      Revenind la nedumeririle dv., eu nu găsesc nicio explicație logică, niciun argument, care să susțină afirmația dv. că cele scrise în articolul de mai sus ar fi niște falsuri.
      Apoi, cum ar putea dăuna conținutul comunicării dacă el ne cere să fim buni, să fim curați, să credem în viitorul nostru și în puterea Divină?
      Plecând de la adevărul universal că NU există cu adevărat moarte, avertismentul care se dă celor care mai au mult de lucrat la evoluția proprie, trebuie interpretat nu ca o amenințare ci ca o dorință a lui Dumnezeu de a ne trezi și a acționa astfel încât să ne putem ridica până la dimensiunile cele mai înalte, apropiindu-ne, astfel, de ACASĂ, de starea de dumnezeu.
      Mai gândiți-vă!
      Sărbători fericite și să așteptați cu mai multă încredere anul care vine.
      Cu iubire!
      (C.M.)

      Ștergere
    2. http://www.youtube.com/watch?v=QprwYl9XWHU

      studiati pe Drunvalo Melchizedek are ore intregi de inregistrari cu sute de intrebari si raspunsuri traduse in limba romana,aveti toate raspunsurile aici; si da energiile primite de terra pot deveni otrava daca nu esti pe partea cu iubirea neconditionata,recunostiinta,mila,ajutor etc.tot ce e scris pe acest site este cam adevarat;trebuie sa citim printre cuvinte nu adliteram;cititi Apocalipsa din biblie si daca stiti sa o interpretati traim exact ce scrie acolo Acum..Dumnezeu ne da ne arata, dar trebuie sa stim sa citim printre randuri..nu e greu deloc si in plus Drunvalo va raspunde la toate intrebarile;este exact ce e pe acest site;prin aceste energii raul se curata,toti cei pe partea cu ura,egoismul,lacomia,orgoliile,datul in cap vor zbura in urmatoarele doua decenii,se face curatenie si asta se vede si fara acest site nu?in plus cei care nu au activat campul Merkaba iar vor pleca din corp nu vor rezista transformarilor si sunt miliarde asa..oricum nimic nu se pierde.

      Pace si iubire

      Ștergere
  2. Cunosc persoana care mananca produse alimentare cu foarte multe chimicale{adaptat?}si se simte "aparent"bine dar, daca mananca peste..da totul peste cap si sufera doua zile.Nu poti amesteca intunericul cu lumina.Ori una ..ori alta si daca trebuie sa trecem intr-o noua era{pentru cei ce vor}atunci, sa trecem curati,lepadati de tot ce este negativ si nefolositor noului aspect.Sa nu vorbim despre spiritualitate.Sa zicem ca mergi in piata sa cumperi o haina ,de exemplu ,daca, ea este rupta,peticita sau murdara ,dai banii pe ea?a-i investi tot chegul tau de pana acum intr-o afacere care pune multe semne de intrebare si ar marca viitorul tau?Sper ca am fost pe frecventa ta si ti-am dat cheia descoperirii adevarului.O ZI BINECUVANTATA...Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  3. va multumesc mult pt raspunsuri si imi cer scuze pt greselile gramaticale,abia acum le am vazut!legat de articol si de raspunsurile voastre, va multumesc pt ele si as vrea sa va spun ca cea ce mi ati spus voi ,cam la fel gandeam sau gandesc si eu numai ca ,acea fraza cu energia divina poate fi o otrava si cateva articole,nu neaparat de pe acest site, m au facut sa fiu putin nelamurit si putin trist ,ca sa zic asa pt ca la prima vedere pare ca sa nu se intampla nimic in lume ,desi nu trebuie sa vezi ci sa simti!imi place sa citesc astfel de articole zilnic si parca ma simt in lumea mea cand le citesc si imi place sa cred in ele,tocmai de aceea as vrea nu fiu dezamagit si ca toate aceste lucruri sunt niste falsuri sau sa aiba doar o parte de adevar! imi doresc ca lumea sa se schimbe si sa fie o lume mai buna,plina de iubire,sa stim sa ne bucuram de viata si sa scapam de acele setinemnte de ura,minciuna si tot ce ne dauneaza ! va multumesc inca o data si va urez tuturor un an nou fericit si sa aveti o viata exact asa cum vi o doriti! va saluT!

    RăspundețiȘtergere