Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 10 decembrie 2012

Mesaj de la Comandorul Zunko, din civilizatia 3D aflată în interiorul planetei Marte


Zunko

(9 dec.2012; channeler Konstantinos)

Multe salutări!
Eu sunt Comandantul Zunko. Am condus o flotă care provine din interiorul planetei Marte, unde avem densitatea 3D. Această flotă circulă în sistemul nostru solar și dincolo de el și cooperează cu alte flote ale Forțelor Galactice sau unor confederații.

Recent, ați aflat mai multe adevăruri despre natura reală a planetei Marte. Cunoșteați deja că pe planeta noastră există piramide construite de o civilizație care a existat la suprafața planetei, civilizație care a dispărut, parte din ea retrăgându-se în interiorul lui Marte. Există proiecte secrete ale civilizației umane de pe Pământ, referitoare la utilizarea unor similitudini privind atmosfera și solul marțian cu Pământul.

Multe lucruri încep să fie cunoscute sau aprofundate nu numai din cauza unor realizări tehnice dar, mai ales, ca urmare a subțierii vălului care există între dimensiunea voastră 3D și cea în care trăim noi, tot 3D dar o zonă de vibrație mai înaltă, la limita cu 4D. Toate spre câștigul umanității. Cel mai indicat lucru, în această perioadă, este să vă concentrați pe procesul ascensiunii voastre, despre care și noi suntem la curent. Priviți cu încredere și liniște ceea ce se întâmplă și pregătiți-vă să treceți dincolo de 23 dec. 2012, perioadă care vă va aduce noi dovezi ale Ascensionării voastre.

Multe dintre realitățile la care vă gândiți și sperați se vor înfăptui după ascensiune, însă trebuie să aveți răbdare căci ele vor apărea treptat, nu de la început. Aveți credință în Creator și încredere în inima voastră.

Din experiența noastră, vă putem spune că atunci când planeta noastră a întrat în colaps, mulți dintre marțieni au părăsit-o cu speranța că în viitor vor reveni. Unii au ajuns pe Pământ și au trăit printre voi. După un timp, o parte dintre ei au revenit pe Marte și au decis să locuiască în interiorul planetei, unde s-au refăcut ca civilizație. Astăzi, noi colaborăm cu Federația Galactică și sprijinim alte lumi să se dezvolte.

Există pe Marte baze americane dar ele nu ne produc neplăceri. De altfel, noi suntem foarte bine protejați și ele nu ar avea cum să ne facă rău. Permanent, noi le monitorizăm dar le și asigurăm protecția, atunci când este cazul.

Foarte puține au fost cazurile în care noi ne-am întâlnit cu personalul american aflat pe planeta noastră. Noi nu ne opunem existenței acestor baze deoarece gândim că cercetările pe care le întreprind sunt menite să ajute, până la urmă, cunoașterii celor două civilizații. De fapt, în această privință, lucrurile au avansat foarte mult și nu se mai pune problema ”dacă se va întâmpla, ci când” .

Unele locații ale orașelor noastre subterane se află sub rămășițele piramidelor și templelor de la suprafața planetei. Aceste vechi construcții, observabile și de pe Pământ, sunt puncte de orientare importante pentru noi, când navigăm în spațiu.


Revenind la ceea ce se întâmplă acum la voi, vă sfătuim să lăsați evenimentele să decurga așa cum le-a gândit Creatorul, să nu aveți așteptări și nici stări de anxietate, că trece timpul și nu se întâmplă. 
Konstantinos

Zilele acestea sunt foarte importante pentru sistemul vostru planetar. Primiți-le cu totală deschidere și încrederea că viitorul vostru va fi minunat.
Modificările dramatice care erau planificate, s-au produs deja. Observați și simțiți, fiți martori plini de iubire ai situațiilor care vi s-au promis. Tot ceea ce se întâmplă pe Pământ nu este o distrugere ci o renaștere. Pasărea Phoenix este gata să apară din nou. Voi sunteți pasărea Phoenix.
Primiți dragostea și respectul meu și al oamenilor din interiorul planetei Martie, pe care-i reprezint și în numele cărora m-am adresat vouă acum.
La revedere! Comandorul Zunko de pe Marte 3D.

SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. Sa speram ca cele comunicate de Zunko ca si cele transmise de SaLuSa in ultimile saptamani vor fi lucruri care se vor intampla cu certitudine pentru cei mai multi dintre noi sau pentru toata lumea care crede din inima in Ascensiune si nu doar niste incurajari, pozitive de altfel , caci multe alte surse entitati "extraterestre" ne cam sperie de ceva vreme insinuand ca ascensiunea de fapt, prin similitudinea cu raiul , este totusi numai pentru cei "alesi"

    RăspundețiȘtergere