Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 decembrie 2012

MEDITAȚIE PENTRU ACTIVAREA GRIDULUI CRISTALIN al Pământului.


(în perioada 10-21 dec.2012)
Mesaj de la Ashtar
Channeled by J’Tariah En’Ra El


Trimite intențiile tale și meditează pentru a ridica GRIDUL în jurul Pământului.

Sunt Ashtar, fericit să intru în legătură cu voi, pentru a vă vorbi despre o meditație care poate ajuta la completarea și ridicarea Gridului Cristalin din jurul planetei, prilej așteptat nu numai de către voi dar și de către noi, cei aflați în tărâmurile superioare.

Este momentul cel mai favorabil, din istoria Pământului, pentru ca voi și planeta voastră, să ascensionați. Deci, haideți să începem, nu? 


Pentru a începe meditația, vă rugăm să vă faceți timpul necesar în care să nu aveți alte preocupări.
Ocupați o poziție convenabilă. Relaxați-vă ! Concentrați-vă interior, asupra inimii voastre. Simțiți un flux de energie care vă unește ființa cu centrul Pământului. Exprimați-vă dorința de a vă unifica propria energie cu energia tuturor ființelor umane de pe glob. Doriți-vă să aparțineți unei conștiințe comune, Conștiința Unității. Energia care vă unește este energia IUBIRII, cea mai puternică forță din întreaga Creație manifestată. Imaginați cum fluxul energiilor voastre cumulate, se unește și activează Regatul Cristralin al Pământului (Acesta cuprinde toate structurile cristaline din interiorul sau de la suprafața planetei, inclusiv cele din corpul vostru fizic). Vizualizați cum fluxul acesta cumulat al energiei iubirii,  ancorează în miezul planetei, apoi se extinde în întregul corp planetar, după care iese și cuprinde toate formele de viață de la suprafața Pământului. Acest puternic câmp energetic al iubirii se extinde apoi în afara Pământului și se încorporează în Rețeaua Cristalină, Gridul, care înconjoară planeta.

Faceți acest exercițiu de concentrare și imaginație cel puțin 15 minute în fiecare zi, până pe data de 21 dec. 2012. 

(Așa cum am mai spus și cu alte prilejuri, există anumite procese pe care noi, cei din dimensiunile superioare, le derulăm cu succes. Alte procese au nevoie, pentru finalizare, și de implicarea voastră, ajutoarele noastre de la sol. Este și cazul activării noului Grid Crisalin al planetei voastre.)
Noi, în tărâmurile mai înalte, vom facilita deblocarea codurilor cristaline, în timp ce voi ne veți ajuta la difuzarea acestor coduri în energiile cristaline.

Dragilor, acest Grid, această Nouă Rețea Cristalină este Metrix-ul Noului Pământ, planeta pe care veți exista după Ascensionare. 

Așa să fie!!

Eu sunt Ashtar, care vă înconjoară cu iubirea lui..

SURSE: http://www.ascensionearth2012.org/ 

              http://www.ashtarstrinity.sanandaseagles.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu