Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 noiembrie 2012

SaLuSa, 7 nov.2012


Mike
(7 nov.2012; channeler Mike Quinsey

În următoarele săptămâni, anticipăm că agitația va crește deoarece se va face primul pas în linie dreaptă către momentul Ascensiunii. Din acest scenariu face parte și realegerea președintelui Obama. De fapt, la anumite nivele de spiritualitate, se cunoștea cu anticipație că el va fi câștigătorul, în ciuda unor estimări care-l dădeau câștigător pe opozant. Până la urmă, s-a dovedit că electorii nu s-au lăsat păcăliți de promisiunile opoziției. Acum se va recunoaște dorința sinceră a lui Obama de a lucra pentru binele țării și poporului său. 

Uraganul devastator care a lovit partea de N-E a SUA, a trezit multe conștiințe la realitate, lumea înțelegând că Obama s-a străduit să facă ceea ce era cel mai bine pentru poporul său, în situația globală dificilă. Sentimentul că a venit timpul pentru schimbări profunde și de amplare începe acum să se manifeste din ce în ce mai pregnant.

În mod natural, schimbările care vor urma vor fi explicate la nivelul de înțelegere al marii majorități a populației. Foarte multă lume va înțelegece se întâmplă și s-a întâmplat în toate domeniile de interes ale societății. Trecerea de la vechea la noua paradigmă se va face cu acceptul și înțelegerea majorității americanilor și aceasta se va răsfrânge pozitiv asupra întregii umanități. De fapt, scenariile care au avut loc, precum și cele care urmează, au fost de mult timp pregătite, ele fiind cuprinse în Programul Divin al acestei perioade, când se parcurg ultimii pași spre Ascensiune. La realizarea pas cu pas a programului au contribuit mult și Lucratorii în Lumină. Ritmul transformărilor se va accelera și ca urmare a faptului că puterea de intervenție a întunecaților a fost diminuată foarte mult. Deja influența lor a slăbit considerabil, și, împreună cu aliații noștri, ne vom asigura că vechile stări de lucruri nu se mai pot întoarce. Aceste stări de lucruri ne permit să vă asigurăm că nu mai este cazul să vă îngrijoreze ce va fi în viitorul apropiat. Ascensiunea se va produce așa cum a fost prevăzută, și toți cei care s-au angajat în această acțiune vor însoți planeta în dimensiunile superioare.

Vă sugerăm să tratați cu mare atenție ceea ce va declara Obama, după confirmarea rezultatului alegerilor. Abia acum americanii și lumea întreagă vor începe să înțeleagă adevăratele intenții și sarcini pe carte Obama și le va asuma în ceea ce privește soarta omenirii. De această dată, el va demonstra că nu mai este încorsetat de perspectivele realegerii și va putea să-și impună cu mult mai multă fremitate programul pentru care a ales să vină pe Pământ. Până acum, în primul său mandat, el a fost împiedicat să-și pună planurile în aplicare, de către întunecați și forțele obediente lor. Totuși, cu toată opoziția care i s-a făcut, el a reușit să ia unele măsuri importante. Vor mai fi încercări de a se opune măsurilor pe care intenționează să le ia, însă totul va fi pasager, deoarece puterea opozanților a fost diminuată foarte mult iar trendul este încă și mai descurajant pentru cei care se opun politicii lui Obama. De altfel putearea acțiunilor benefice va crește mult și ca urmare a diminuării drastice a întunericului căruia i se opune tot mai viguros puterea crescândă a grupurilor Lucrătorilor în Lumină. Forța globală a Luminii va crește formidabil de acum înainte.

Asigurarea întregului necesar de locuri de muncă nu va avea loc imediat după Ascensionare. Acesta este un program care se va mai prelungi spre Epoca de Aur însă îmbunătățirea situației va fi evidentă și se va constata o generală creștere a calității vieții. Nu va trebui să treacă prea mult timp pentru ca oamenii să uite definitiv de chinurile pe care le-au îndurat în dimensiunea a 3-a..

Dragilor, ce drum lung ați avut de parcurs în dimensiunile joase! Eoni de timp v-au trebuit pentru a ajunge la acest moment al înălțării. Voi știți foarte bine că și în tenebrele cele mai întunecate v-a însoțit o scânteie divină vare v-a arătat permanent calea de întoarcere la Lumină. În profunzimea ființei voastre ați știut că Dumnezeu nu v-a părăsit nici o clipă. Speranța și credința voastră v-a făcut să nu vă pierdeți și să nu renunțați la ideea că veți putea reveni în dimensiunile înalte, mai aproape de Sursa care v-a creat.

Oh, da, știm ce impact va avea asupra voastră și a noastră momentrul întâlnirii noastre!!. Cu toate acestea, pregătirea și parcurgerea a ceea ce a mai rămas din această lungă cale a suferinței trebuie să fie făcute în deplină siguranță, pentru ca totul să se petreacă așa cum a fost programat. Fiți calmi și răbdători, nu vă precipitați, pentru a anula orice posibilitate de producere a unui eveniment negativ. 

Refuzați orice sentiment de teamă pe care forțele care v-au ținut în ignoranță, vor mai incerca să îl provoace și mențineți-vă credința în lumină. Noi, cei din Federația Galactică a Luminii suntem frații și surorile voastre care am vegheat multă vreme pentru ca toate pericolele să fie înlăturate din calea voastră.

De mulți ani am încercat mereu să contactăm guvernele țărilor voastre pentru a determina liderii politici să accepte ajutorul nostru în vederea instaurării unui climat de pace și înțelegere între popoarele lumii voastre și pentru eradicarea definitivă a spiritului de război. Din păcate, de prea multe ori spiritul revanșard a predominat și cei mai influenți oameni ai momentului au refuzat sfatul, soluțiile și sprijinul nostru. Se împlinesc 70 de ani de când am reluat cu mai multă insistență demersurile noastre, deoarece planeta voastră ceruse ajutor universului. Dar și atunci ni s-a refuzat oferta.

Punctul de cotitură pentru voi toți a fost atins atunci când foarte mulți dintre voi au răspuns favorabil momentului Convergenței Armonice din 1987. Acela a fost momentul în care destinul omenirii și planetei voastre și-a schimbat radical direcția. De atunci v-ați asumat sarcina de a vă pregăti pentru Ascensiune cu un sentiment crescut al responsabilității față de soarta umanității și planetei. Civilizațiile avansate ale universului au primit cu bucurie sarcina de a vă ajuta și a pune în aplicare mai accelerat programul de ascensiune care, la un moment dat, se părea că va fi nepracticabil.

Mai devreme sau mai târziu, cei care se trezesc încep să-și dorească schimbările, și atunci au nevoie de îndrumarea și sprijinul celor care sunt mai în față, mai bine informați, mai avansați spiritual. Asemenea sarcini sunt preluate de Lucrătorii în Lumină al căror rol este din ce în ce mai însemnat. Informațiile care se dau celor care încep să se trezească le sunt prezentate gradual, în funcție de capacitatea lor de asimilare. O precipitare în acest sens, poate avea efecte nedorite. Nu este mai puțin adevărat că timpul care a mai rămas este foarte scurt, și, de aceea, trebuie utilizat cât mai judicios, pentru ca un număr cât mai mare de ființe umane să poată avansa suficient pentru a ascensiona.

Dragilor, relaxați-vă, fiți calmi și bucurați-vă de ultimele zile ale acestei perioade extraordinare, deși, unora le este greu să stea calmi și să aștepte în liniște deplină sfârșitul acestui an miraculos.

Nu vă opriți din munca voastră de a-i sprijini pe cei care au nevoie de o mână de ajutor pentru a se smulge din noroiul dimensiunii a treia. 

Dar faceți mai întâi ceea ce este nevoie pentru ființa voastră. Aveți mereu în minte că acest moment al înălțării este o oportunitate pe care trebuie să o folosiți căci următoarea va veni peste foarte multă vreme.

Sunt Salusa de pe Sirius și vreau să vă spun că am început să facem numărătoarea inversă până la momentul producerii evenimentelor pe care, în egală măsură, le așteptăm, noi și voi.

SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com

(C.M.)

2 comentarii:

  1. Eu am avut multa incredere in Mike, chiar daca predictia lui privind primul contact cu ET din 4 august 2012 a fost un bluf.Dar nu ma asteptam sa fie un sustinator atat de fervent al lui Obama, considerandu-l un binefacator al americii, in conditiile in care, sunt nenumarate fotografii cu el pe internet care il arata facand cu mana semnul satanic.In plus,multi opineaza ca uraganul Sandy a fost declansat artificial prin HAARP, tocmai ptr a-i ridica cota prin atitudinea ce ar fi trebuit s-o ia.21 decembrie ne va demonstra daca schimbarea se va produce brusc , printr-o epurare a populatiei si trecerea in 5D, daca se va produce lent, doar prin schimbari de ordin politic, economic sau social, sau...nu se va produce deloc, iar noi am trait doar cu speranta de mai bine.
    Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu privire la fraza de mai jos si care se refera la Obama:

    De această dată, el va demonstra că nu mai este încorsetat de perspectivele realegerii și va putea să-și impună cu mult mai multă fremitate programul pentru care a ales să vină pe Pământ

    Bun!
    Daca el a venit pe pamant cu o misiune sacra/divina/umanitara, de ce i-a fost teama de realegere?! doar tot ce facea, o facea pentru binele umanitatii, care ar fi apreciat asta!
    Obama va fi reinvestit in noul mandat abia in ianuarie 2013, iar ascensiunea este prevazuta pentru 21 dec 2012.Va mai avea timp Obama sa declanseze schimbari pozitive la nivel gobal?!

    Axandu-ma de luni bune pe acest subiect, ascensionarea, si citind poate mii de articole, am ajuns la concluzia ca aici este vorba de doua factiuni.
    Una, din care fac parte mai multe societati secrete de pe pamant(Miscarea de Rezistenta-reprezentata de Cobra, Societatea Dragonului Alb, precum si altele), care duc de mult timp un razboi nevazut cu Oculta Mondiala.

    Ei promit eliminarea acestora si instaurarea unei vieti libere si prospere.

    A doua factiune este de natura divina si extraterestra sine vorbeste despre o ascensionare brusca, ocazie cu care se va face o selectie naturala, dupa care, viata umanitatii se va derula la un nivel superior, adica 4 si 5D, dimensiuni lipsite de negativitate si principii telurice precum banii, puterea, pozitia sociala, si unde vor accede doar cei puri, cei cu o constiinta ridicata si o evolutie spirituala avansata

    Sincer, prefer a doua varianta

    Pe de alta parte, chiar credeti ca SUA este ombilico dell mondo de se refera Salusa la ea ca fiind inceputul/locul de unde va incepe ascensionarea?!


    Desi astept cu nerabdare 21 dec, si sunt pregatita ptr schimbare, imi este tare teama ca nu se va produce nimic, iar toate aceste comunicari transmise de aproape 10 ani pe internet, nu sunt decat rodul imaginatiei unor persoane cu talent literar, iar pe de alta parte, are doar darul sa ne induca in subconstient gandire pozitiva, iar in suflet speranta

    Sa dea dumnezeu sa ma insel!



    RăspundețiȘtergere