Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 noiembrie 2012

PEISAJE ASTRALE.


Discuție cu Hathorii

(6 nov. 2012, channeled by Wes Annac) 

Wes: Dragi Hathori, aș dori să cunosc mai bine realitățile voastre. Voi intra într-o stare meditativă mai profundă și voi încerca să primesc imgini pe care voi sunteți de acord să mi le trimiteți...................................................................................
Vizualizez un aspect de junglă, puternic colorat. Apar și dispar imagini care-mi sugerează o junglă plină de culoare și de sunete. Îmi mai apare și un alt aspect de realitate pe care nu-l pot preciza. Ambele imagini par a se suprapune.
Hathorii: Ceea ce vezi și simți reprezintă tărâmurile purei noastre conștiințe în care existăm în cadrul Pământului vostru, precum și mai multe versiuni de realitate astfel ca să descoperi varianta cea mai potrivită pentru înțelegerea și percepția ta fizică a acestor tărâmuri. Tu, dragă Wesley, vei alege tărâmurile care corespund cel mai bine nivelului tău de conștiință și percepție. Voi experimentați un tip de realitate cerească în care regăsiți o natură înconjurătoare în care abundă o multitudine de culori. Voi percepeți ceea ce s-ar putea numi o variantă densă a realității în care noi existăm în planurile astrale superioare ale Pământului vostru, dar, încă o dată, voi puteți avea numai o reprezentare simplificată, nedetaliată, deci nu o imagine pură a acestor tărâmuri, ca urmare a filtrării vibraționale posibile în dimensiunea 3D.
 

Wes: Văd. Am perceput mai clar acest tip de realitate în momentul în care m-am concentrat mai bine asupra voastră.  
Hathorii: Ai perceput tărâmurile noastre și o vastă zonă de alte tărâmuri luminoase și colorate ale deplinei conștiințe pe care o experimentezi și care este în creștere, ceea ce ți-a creat stări minunate și pure de conștiință pe care te-am ajutat să le trăiești câteva clipe în dimensiunea grosieră a Pământului. Este ca și cum, pentru a putea vedea ceva, trebuie să-ți pui niște ochelari. Numai că acei ochelari vor avea o anumită definiție și-ți vor putea oferi doar acele detalii care pot fi interpretate și pot avea impact asupra senzorilor cu care mintea ta poate lucra.
Fiecare suflet drag care va citi această comunicare este invitat să se apropie, prin meditație, de tărâmurile noastre pe care, după mai multe ședințe, va putea ajunge să le vizualizeze. Oh, dragă Wesley, există mai multe tărâmuri ascensionate ale Pământului pe care, în vieți anterioare, ați avut experiențe, dimensiunea actuală, în care vă aflați acum, fiind doar una dintre ele. 


WES: Înțeleg că te referi la "viziuni". Multă lume de pe Pământ s-a trezit și încearcă să readucă planeta și conștiința omenirii la starea normală, care să ne asigure o evoluție sănătoasă. Clipele de fericire și extaz, pe care uneori le trăim, ne determină să continuăm munca de a construi o lume mai bună, mai luminoasă și mai dreaptă.
Hathorii: Oh, da, și nu ar fi chiar atât de multe de făcut. Dar noi ne referim în special, nu doar la acele tărâmuri dar și la "linia timpului", ca să spunem așa, care v-ar putea duce în realități care merg mult dincolo de ceea ce se poate obține prin reconstrucție.
Noi vedem că există acum pe Pământ anumite grupuri (colective) restrânse, este adevărat, care au atins un nivel destul de avansat de conștiință care le plasează chiar și dincolo de dimensiunea a 5-a.

Consideră, dragă Wesley, vizualizarea pe care ți-am oferit-o ca pe o simplă exemplificare. A fost o reprezentare a tărâmurilor în care noi locuim, realizată cu ajutorul sunetului și culorii, la care, ne pricepem foarte bine. Când Pământul va redeveni o planetă curată și va avea un nivel vibrațional ridicaț, nu va fi nicio problemă pentru voi să ne percepeți și să ne vizualizați vecinătatea. Dealtfel, atunci ne vom putea face vizite reciproce, fără a ne lua măsuri speciale de adaptare.

Wes: Da, înțeleg. Vă mulțumesc foarte mult, dragi prieteni! M-am bucurat această discuție excepțională prin exemplificarea pe care mi-ați trimisă. Mă întrebam ce diferență este între primele "flash-uri" de imagini pe care le-am putut vizualiza cu cel de al treilea ochi și petele de culoare pe care le-am perceput în starea de meditație!? Am auzit că "petele" reprezintă, de fapt, granițele celei de a 4-a dimensiuni care încep să devină cunoscute, dar care sunt motivele afișării fluctuante?
Hathorii: Particulele strălucitoare și viu colorate, în percepția ta, sunt într-adevăr pete de energie care se formează la barierele celei de a 4-a dimensiuni. Tu ți-ai crescut (și nu doar tu) nivelul de conștiință, ceea ce te-a făcut să poți accesa anumite zone din ființa ta, zone care erau imperceptibile mai înainte.
Vom încerca să facem această explicație cât mai clară posibil. Pentru o minte liniară, s-ar părea dificil să încerce înțelegerea și explicarea conceptului experimentării a unor aspecte ale unui suflet în relație cu un alt suflet, dar aceasta este exact ceea ce s-a întâmplat atunci când tu ai vizualizat puncte și pete colorate și strălucitoare precum și pâlpâirea (clipirea), unor peisaje astrale pe care mulți încep acum să le sesizeze.

Voi accesați acum părți din inconștientul vostru pe care abia acum le descoperiși și cu care începeți să vă familiarizați. Prin ele descoperiți noi tărâmuri, care, de fapt, vă erau cunoscute și în care ați existat, dar de care, din cauza ”depunerilor mâloase” ale dimensiunii a treia în care ați existat atât de multă vreme, totul s-a acoperit și voi nu ați mai fost conștienți de faptul că lumile prin care ați trecut, ați existat și ați avut experiențe, se află ascunse în ”mina voastră de aur” acoperită de sedimentele dualității. Deocamdată vizualizați niște pete strălucitoare și tremurânde, dar, cu timpul, ele vor deveni realitatea voastră cunoscută și stabilă. Încet, vă veți re-familiariza cu realitățile din voi, cu lumile prin care ați existat și de care vă veți aminti din ce în ce mai mult, le veți percepe din ce în ce mai bine, până când vor intra în realitatea voastră permanentă și cotidiană.

Veți pătrunde din ce în ce mai adânc în profunzimile ființei voastre, ceea ce este similar cu expandarea voastră în universul căruia i-ați aparținut din totdeauna.

Wes: Vă mulțumesc foarte mult pentru această explicație, dragi prieteni! Dacă înțeleg eu bine, ”ascensiunea” va însemna mai de grabă ”deblocarea” diferitelor noastre păți aflate în ființa noastră mai mult sau mai puțin adormită. Aceste ”săpături” pe care le facem în profunzimile noastre vor avea loc nu deodată, ci gradual. Totul va începe să ne fie din ce în ce mai clar, mai luminos și mai accesibil.
Hathorii: Permite-ne să continuam, dragă Wesley! Mai avem încă multe de comunicat și multe informații de dat.
În prezent, omenirea se confruntă cu un moment critic în evoluția sa naturală, pentru a depăși granițele dimensiunii a 3-a și a accesa dimensiunile superioare, obiectivul următor fiind cea de a 5-a dimensiune.

Trebuie să se depășiți mai multe porți de energie, fiecare dintre ele însemnând o treaptă mai înaltă de puritate. Cea mai apropiată este cea din 11 nov. 2012 (n.m.: portalul 11.11) Acest portal aduce energii foarte puternice, în ceea ce privește calitatea schimbărilor care se urmăresc a fi obținute de ființele umane. Influențele vor fi resimțite atât în plan fizic cât și la nivel energetic (spiritual). 

Mulți dintre voi se vor putea confrunta cu situații dificile în viața lor coridiană. Cei mai purificați vor depăși perioada mai ușor, chiar imperceptibil, dar cei care au mai mult de aruncat, se vor confrunta cu situații mai dificile, poate chiar foarte dificile.
Există, desigur, foarte mulți dintre voi care se află la sfârșitul procesului de purificare. Aceștia încep să se simtă din ce în ce mai confortabil, mai liniștiți, nu au probleme stresante, găsesc armonie în ei și, prin ”întâmplătoare” coincidențe, evită situațiile conflictuale din jurul lor. Pentru ei viața începe să fie un șir de evenimente fericite care ”se leagă” și care le asigură din ce în ce mai multă libertate, sincronicități, oportunități, coincidențe fericite, bucurie. 

Ei văd și înțeleg din ce în ce mai bine cum totul devine mai clar, haosul se limpezește, deși în jurul lor mulți se plâng de ceea ce li se întâmplă, de ”ghinioanele” care vin peste capul lor și pentru care nu găsesc nicio explicație, nicio justificare. Aceasta este, de fapt, schimbarea pe care o așteptați și pe care mulți o experimentează. 
Wes,tânăr

Wes: Ei bine, mulțumesc de o mie de ori, dragi prieteni! Am avut o discuție interesantă în această seară, așa că pot spune că am dreptul la un somn liniștit și odihnitor. Aștept cu nerăbdare să avem alte discuții interesante în viitor..
Hathorii: De acord, dragă Wesley, și așteptăm de la tine alte întrebări. Ne dorim să facem tot ce putem pentru a vă fi de folos în creșterea nivelului vostru de conștiință și de cunoaștere.
Noi am vrut să ne încarnăm pe Pământ, în lumea voastră, dar ne-a fost imposibil să rezistăm în condițiile densității foarte mari a planetei, și asta ne-a oprit. Ne-am conectat, totuși, la anumite conștiințe colective pe care le-am ajutat să descopere tehnici și tehnologii performante în domeniul energetic (prelevări de energie din tărâmurile/straturile mai înalte ale atmosferei pământești), și care permit o creștere graduală a energiei nepoluante în bilanțul consumului total energetic al lumii voastre.
Ca întotdeauna, vă asigurăm de iubirea noastră nemăsurată. 

Wes: Mulțumim dragilor Hathori, aflați în astralul superior al planetei noastre.
 

SURSA: WesAnnac.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu