Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 noiembrie 2012

MARI SCHIMBĂRI SUNT PROGRAMATE.


Saul
(Destinația noastră spirituală)
De la SAUL

(18 nov. 2012; channeler John Smallman)

Trezirea este acum în mintea tuturor Lucrătorilor în Lumină și, în puținele zile care au mai rămas, se resimte efervescența tot mai puternică a sfârșitului de an. Toți se așteaptă la ceva foarte surprinzator și, oricum, la ascensiune.

Ei bine, nu veți fi dezamăgiți. Păstrați credința că veți fi printre cei care vor încheia acum acest proces al trecerii într-o altă dimensiune. Vă veți apropia mai mult ca niciodată de ceea ce înțelegeți voi prin ACASĂ, căci promisiunea lui Dumnezeu de a-și apropia copiii a fost și va rămâne mereu valabilă. Nu aveți motive pentru dubii asupra celor care urmează căci ele sunt cuprinse în Programul Divin al înălțării celor merituoși și a planetei.

CASA voastră este aproape peste drum. Conform programului, totul progresează și nu mai poate fi pusă la îndoială atingerea acestui minunat obiectuv pe care v-ați străduit să-l atingeți. Păstrați-vă ferm în intenția de a ajunge la destinație și nu vă lăsați ademeniți spre alte destinații. Când aveți îndoieli, cereți ajutorul Ființelor de Lumină, ghizilor voștri spirituali din tărâmurile superioare, care sunt totdeauna la dispoziția voastră, așteptând să-i chemați.

Iubirea este forța vieții și tot ceea ce s-a creat s-a realizat cu iubire și din iubire. Atunci când părea prea greu, unii dintre voi s-au rătăcit, dar mereu li s-a arătat calea pe care trebuiau să meargă și asta i-a ajutat să părăsească căile întunecate care-i conduceau spre profunzimile durerii. Mulți se trezesc chiar în aceste ultime zile și, ajutați de ghizii lor, mai pot încă să treacă linia de sosire în timp util.

După cum vedeți, chiar și acum dramele lumii voastre nu au încetat, probleme de ordin militar, economic, financiar, religios, politic, la nivel local sau zonal, mai există, și asta face ca multă lume să sufere, să se îmbolnăvească sau să moară. Explicața acestor stări de lucruri se poate găsi în una dintre aceste cauze: 

 -) unora li se încheie programul pe acest Pământ, în această viață, 
 -) alții se grăbesc să-și lichideze încărcătura karmică, 
 -) unele suflete, deși evoluate, doresc să facă ultimele eforturi pentru a se folosi de oportunitatea pe care o oferă această ultimă perioadă de existență a planetei în dimensiunea inferioară, aceasta oferindu-le o propulsare foarte mare în planuri încă și mai înalte. 
 -) unii încă nu s-au trezit iar alții sunt încă dominați puternic de forțe ale întunericului care, deși în marea lor majoritate au plecat, continuă, de acolo de unde sunt, să-și manevreze supușii.

Îndoielile unora dintre voi asupra a ceea ce se întâmplă acum și asupra perspectivelor, își găsesc explicația în istoria neamurilor pământene și în statistica conflictelor militare. Mai mereu, pe Pământ au existat diverse incidente militare sau războaie locale, zonale sau mondiale. Intrigile politice n-au încetat să existe între diverși adversari politici, în goana lor pentru acapararea puterii, care le asigură poziții avantajoase pentru a jefui fără ca poporul să-i poată trage la răspundere, căci ei au avut mereu grijă să-și facă legi care să le apere interesele de clan.

Schimbările care au loc pe întreaga planetă semnifică faptul că Noua Epocă este foarte aproape.

Noi sisteme și organizări au fost pregătite pentru ca imediat după ascensionare să fie implementate pentru a pune bazele și a consolida Noua Lume.

Trupele militare de pe teritoriile străine vor fi retrase, iar aceasta va stinge multe focare de conflice și nemulțumire.


Cei care vor dori să fie oameni politici, vor avea numai intenția de a sluji comunitatea și nu vor mai avea gânduri de îmbogățire. Aceasta deoarece mai toată lumea va înțelege lipsa de importanță a bogăției dincolo de necesități precum și faptul că abundența va fi o caracteristiocă generală a societății umane.

Seturile de valori vor fi complet schimbate, și fiecare va încerca să-și îmbunătățească evoluția spirituală.

Companiile transnaționale nu vor mai fi constituite pe descoperirea de debușee pentru mărirea profitului, pe falimentarea sau subordonarea companiilor concurente. În primul rând pentru că nu va mai exita concurență și, în al doilea rând, pentru că ceea ce societatea are nevoie va fi asigurat din surse fie infinite (cum ar fi cazul energiei libere) fie din surse unde productivitatea va fi atât de mare încât va depăși cererea.


Organizațiile religioase își vor pierde importanța deoarece oamenii vor înțelege că pot avea o relație directă cu Divinitatea, fără mijlocitori. ”Marfa” pe care a ”vândut-o” biserica nu va mai avea căutare.

Exploatarea haotică, jaful, care s-au practicat asupra bogățiilor planetei, va înceta cu desăvârșie, căci cine ar mai avea, de exemplu, nevoie de lemn pentru construcții, pentru mobilă, etc, dacă acestea se vor putea obține din infinita energie liberă a cosmosului, printr-un efort de concentrare a voinței? Ce nebun va căuta să mai extragă țiței, gaze naturale sau cărbune dacă energia de care are nevoie omenirea va fi asigurată din cea primară?


Evident că aceasta înseamnă că nu va mai exista poluare, apele curgătoare, mările și oceanele lumii vor fi curate și pline de viață. Nicio viețuitoare nu-și va mai asigura hrana mâncând altă viețuitoare, căci toate se vor hrăni cu fructele planetei.

Dragilor, nimic nu mai poate opri acest proces. Jocurile sunt făcute! 

John Smallman
Toate sufletele care au ales să aibă acum o viață pe Pământ, nu se află aici din întâmplare. Ele au un rol bine definit și faptul că mulți nu-l cunosc încă este o chestiune temporară.

Cei care doriți să vă cunoașteți rolul, puteți să exersați meditația care vă va dezvălui acest rol. Fiți atenți la tendințele noi care apar în comportamentul și preferințele voastre. Dacă simțiți că anumite activități vă atrag, vă fac plăcere și sunt în folosul vostru și al societății, este foarte probabil ca aceasta să fie menirea voastră în această viață.

Nu vă așteptați să vi se acorde roluri extraordinare, ieșite din comun. Unii poate veți avea și asemenea roluri, dar, în marea majoritate, oamenii se vor axa pe îndeletniciri precum: creșterea nivelului de spirtitualitate proprie, compasiune și întra-jutorare pentru alții, ocrotirea și refacerea naturii, depoluarea mediului, mediatizarea mesajelor transmise de către Ființele de Lumină, pentru ca lumea să se trezească și să înțeleagă adevărul divin, ocrotirea tururor viețuitoarelor planetei, precum si exprimarea permanentă a atașamentului făță de Divinitate. Oricum, nu există ființă umană în viață care să nu aibă un anumit rol de jucat în această extraordinară și Divină piesă. Aveți încredere în Planul lui Dumnezeu care v-a ocrotit de la crearea voastră.
Cu deosebită dragoste, Saul.

SURSA: http://johnsmallman.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu