Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 octombrie 2012

Încă strălucește! Actualizare la evenimentele misterioase ale ultimelor zile.



1 oct.2012; de la Greg Giles.

Bună ziua tuturor. Sunt Greg.
Greg Giles
Abia am primit un mesaj telepatic, în această dimineață, în care mi s-a spus că "liniile mele telefonice", (ca să folosesc o metaforă, căci eu nu folosec circuite telefonice pentru comunicările mele ci un canal telepatic) au fost “sparte” zilele trecute și eu am primit ultimele mesaje negative; vă las să ghiciți de la cine, dar vă spun că nu au fost de la Federația Galactică a Luminii și nici de la Comandamentul Ashtar. Am o oarecare incertitudine în acest momet, în ceea ce privește susa care mi-a trimis mesajele. După ce mă voi edifica, voi scrie un articol mai lung care să detalieze această intruziune produsă în ultimele zile în canalul meu telepatic. Am vrut doar să-i informez pe cei care au fost preocupați de starea mea și care mi-au trimis încurajări, pentru care le rămân îndatorat. Păstrați toată lumina credinței voastre și nu vă lăsați dezorientați de mesajele negative pe care le-am postat din necunoaștere. Ne va fi învățare de minte pentru viitor, când, atât voi cât, mai ales eu, vom trebui să dăm dovadă de mai multă vigilență, pentru a depista la timp incercarea unor surse răuintenționate, de a ne induce în eroare.

Eu sunt mândru de felul în care a reacționat majoritatea dintre voi. De asemenea, doresc să le mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, dragostea și lumina pe care mi le-au transmis în aceste câteva zile în care s-a încercat zdruncinarea credinței noastre în ființele de Lumină. Primiți toată recunoștința și iubirea mea.
Păstrați-vă în lumina!
Greg.

SURSA: http://ascensionearth2012.org

Nota C.M.:
În data de 29 sept. Greg Giles a primit un lung mesaj telepatic, sursa pretinzând că reprezintă F.G.L. 
În acel mesaj se spunea că, în anumite situații, lui Greg i s-au furnizat și informații false, pe care channelerul le-a considerat autentice. De ex., a susținut acel comunicator, ideea că, după ascensionare, oamenii vor putea crea printr-un act de voință, ar fi complet falsă și că, de fapt, va trebui să treacă mulți ani, zeci, poate sute, până când să fie construită Noua Lume a dimensiunilor superioare către care, prin ascensionare, umanitatea se îndreaptă. "Dar pentru asta, va trebui să puneți osu' zdravăn la treabă", ni se transmitea.
Cei care au făcut comunicarea au afirmat că toate inadvertențele, toate minciunile, pe care le-ar fi trimis prin Greg, ar face parte dintr-un plan de testare a omenirii, pentru ca ei să-și dea seama de nivelul de credulitate al pământenilor.
Spre sfîrșitul acelui lung mesaj, ca urmare a suspiciunilor lui Greg, sursa a dat de înțeles că ar putea să nu facă parte chiar din F.G.L. dar că intenția lor este onestă și reprezintă adevărul.
Bulversat, Greg a acceptat să posteze, totuși, acel mesaj pe blog, însă a declarat că îl va retrage după 72 de ore, timp în care va lua o pauză de reflecție, după care, probabil, spunea el, nu va mai accepta să fie canalul F.G.L.și al Comandamentului Ashtar.
Greg dorea să renunțe pentru că nu putea accepta ideea că în cei aproape doi ani de când colaborează cu F.G.L și Comandamentul Ashtar, a fost mințit, și el, la rându-i, și-a mințit cititorii, fără a cunoaște că este manipulat.

Sute și mii de cititori fideli ai mesajelor postate de Greg, au reacționat promt. Mulți l-au acuzat, dar majoritatea l-au încurajat și l-au rugat să revină, mai ales că el nu cunoscuse adevărul.
Până la urmă, s-a dovedit că sursa acelor articole (se pare că au fost două, dintre care unul poartă titlul FINALUL, și pe care l-am “prins” înainte de a fi retras) s-a dovedit una a întunecaților (care-și spun Iluminați), care, nu se cunoaște, deocamdată, cum, au reușit să spargă barajul energetic al canalului telepatic utilizat de Greg în comunicarea sa cu F.G.L. 
Greg a revenit la …postul său de channeler, Lucrător în Lumină, pentru care s-a încarnat (așa cum declara el) pe Pământ, în această viață, spre marea satisfacție a cititorilor săi.
Am copiat câteva sute din comentariile care i s-au trimis lui Greg și, dacă veți considera util, le voi traduce și posta pe acest blog. Pe mine m-a impresionat solidaritatea de care au dat dovadă cititorii americani, care au făcut front comun în jurul lui Giles.
Este un exemplu de urmat, care te face să fii mândru că faci parte din specia umană. 
Poate că voi reda și unele pasaje din acel articol descurajator, pentru a înțelege care sunt armele energetice ale întunecaților, cu care luptă împotriva umanității.
C.M.

3 comentarii:

  1. MULTUMESC DOMNULE C.M PENTRU ACEASTA POSTARE SI PENTRU ACEST BLOG PE CARE IL GASESC FOARTE INTERESANT. DE FAPT AMANDOUA BLOGURILE SUNT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos, astept cateva mesaje traduse-va voi citi cu drag in continuare,iar Greg sa fie binecuvantat de Dumnezeu -si noi ceilalti la fel,florentina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PENTRU MAYA
      Se pare că memoria vă joacă feste: v-am comunicat cu câteva săptămâni în urmă că nu vă voi mai raspunde la nicio întrebare din cauza predilecției dv. de a aduce injurii și de a face comentarii peiorative la adresa surselor de informare și comunicatorilor. Prin aprecierile denigratoare pe care le faceți,nu ajutați pe cei care au dorința sinceră de a evolua. Am o întrebare (la care NU doresc să-mi răspundeți): totdeauna ați fost un fel de "Ghiță contra"?
      Vă rog, orientați-vă asupra altor bloguri!
      Vă mulțumesc!
      C.M.

      Ștergere