Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 octombrie 2012

ESTE FEDERAȚIA GALACTICĂ A LUMINII RĂUL?



(5 oct.2012, de la Greg Giles).

Greg Giles
Am fost întrebat în această dimineață, de către cei cărora le-am transmis mesajele, dacă voi vorbi cu voi, tot astăzi, pentru a clarifica situația. Am fost de acord, că domnește o anumită confuzie care circulă în acest moment
Mulți cred că eu nu voi face cunoscute mesajele pe care le-am primit în care se apreciază că Federația Galactică a Luminii, nu este din Lumină ci reprezintă forțele răului sau rasele întunecate. Am primit chiar și e-mail-uri personale de la cei care spun "Te-am avertizat că sunt răi."  
Îmi pare rău, dar eu nu pot fi de acord în totalitate cu ceea ce conțin aceste e-mail-uri. Încerc să mă fac înțeles chiar acum.  
Cred că FGL reprezintă răul? Categoric, fără echivoc declar că nu reprezintă civilizații ale întunecaților
Mesajele anterioare ultimei perioade, primite de la F.G.L. sunt ireproșabile și nu pot fi apreciate decât ca fiind din Lumină. Aceasta nu înseamnă că voi continua să fac canalizări pentru această organizație. Renunț să mai fac această mijlocire între ei și umanitate pentru că eu nu sunt de acord în totalitate cu unele dintre metodele lor de lucru cu pământenii. Asta e tot. Văd acest fapt ca pe o diferențiere de opinie între ei și mine, nimic mai mult, nimic mai puțin.  

Acum aș dori clarific ceva. Tot ce vă pot spune este că există cel puțin o ființă care mi-a trimis mesaje perntru a vi le comunica. Dar nu pot aprecia dacă mi s-au transmis mesaje de la aceeași sursă, totdeauna. Accept că pe acel canal de comunicație telepatică, stabilizat între mine și F.G.L., mi-au transmis comunicări mai multe ființe. Nu aș putea fi sigur câte au fost în timp, dar sigur nu a fost doar una singură.
Cred că acea organizație cu care am fost în legătură, și de la care am primit mesaje, era Federația Galactică a Luminii? Cred că da, dar nu pot da un răspuns ferm.
Nu pot explica nici de ce au această denumire, dar nu cred că denumirea are mare importanță. 
Așa cum ați observat, eu nu mai comunic nume ale celor pentru care fac channelig, chiar dacă bănuiesc că sunt cei din F.G.L. sau Comandametul Ashtar. Aceasta, deoarece nu avem nici-o dovadă a existenței acestor organizații. Tot ceea ce știu este că undeva există o sursă care îmi transmite mesaje prin comunicare telepatică, cu scopul ca eu să le fac cunoscute celor care doresc să le citească. Confirm faptul că încă mai păstrez legătura cu ei, mai cu seamă la insistențele lor, deși le-am comunicat, și nu mi-am schimbat decizia, că nu mai doresc să fac channeling pentru ei.

Nu am un răspuns pentru cei care doresc să cunoască cu exactitate de la cine primesc eu mesajele. Aceasta pentru că, pur și simplu, nu știu. Celor care-mi vorbesc” (deși, poate fi vorba de o singură entitate) le-am cerut mereu să nu mai interfereze cu mine telepatic sau în alt mod, însă ei încă insistă. Ca să înțelegeți despre ce este vorba, vă voi spune că noaptea trecută, de exemplu, trezindu-mă la un moment dat, am realizat că mi se transmiteau comunicări. Asta s-a repetat de trei sau patru ori, în acea noapte, la ore diferite. Dimineața, imediat ce m-am trezit, comunicările s-au reluat. Aceasta mi se întâmplă de cel puțin o săptămână, chiar de cinci ori pe noapte, deși, încă de la prima lor tentativă, le-am transmis că eu nu doresc să mai comunic cu ei și că nu au niciun drept să mai insiste și să-mi conturbe liniștea. Credeți că asta i-a făcut să renunțe? Nicidecum. Mă veți întreba, desigur, dacă acum îi consider a fi întunecați sau din Lumină!? Nu pot face o asemenea precizare, m-aș limita în a spune doar că nu prea sunt politicoși dar sunt cam insistenți și că, uneori, i-am prins cu minciuna. Asta este tot. Poate că nu trebuie să văd în asta o tentativă sinistră de a mă coopta. Sunt sigur pe mine și nu mă tem că ar putea să mi se întâmple ceva rău.

Ei cred, probabil, că mă vor convinge să mai colaborăm în viitor, ceea ce, din punctul meu de vedere, este imposibil, deoarece eu nu pot trece peste atitudinea lor lipsită de onestitate față de mine și față de cititorii mei. 
Deci, ce doresc ei? Ei doresc să mă ajute în vreun fel, dar eu nu-mi voi impărți propria-mi viață cu nimeni. Deci, le spun încă o dată, că nu am de gând să mai lucrez cu ei, pentru a le canaliza mesajele, deoarece nu vreau să mă pomenesc din nou că revin la vechile tipare.  Simt că acum nu am nevoie de ajutorul nimănui și știu că ceea ce fac și vreau să fac corespunde cu dorințele ființei mele totale. Asta nu înseamnă că îi consider dintre cei răi sau întunecați. 
Spun aceasta deoarece nu pot da sfaturi de niciun fel celor care, eventual, fac sau vor face canalizări pentru ei. Nu am informații în acest sens, cu atât mai puțin despre intențiile lor de viitor. Am impresia, totuși, că ei ar intenționa să-i ajute pe cei care au devenit dependenți de droguri, sau care au alte probleme pe care nu le pot rezolva prin proprie voință.
Continui să cred că ei doresc sincer să ajute oamenii, dar eu nu sunt de acord cu modalitățile prin care întreprind acest demers, fie și parțial. Cu alte cuvinte, eu nu sunt de acord cu, să le numesc,  "practicile lor de afaceri"; este treaba mea cum procedez, nu este nevoie să mă dirijeze nimeni. Este treaba mea cum interacționez cu cititorii mei și cu lumea, în general. Rămân însă la convingerea că ei sunt bineintenționți și ne doresc binele.
Sunt sigur că, mai devreme sau mai târziu, mă vor lăsa în pace. Vă voi comunica acel moment, deși nu cred că asta se va întâmpla prea curând. Vă voi comunica și dacă aflu mai exact cine sunt cei care mă inoportunează. Vă amintesc că în univers sunt o mulțime de rase care, din punct de vedere comportamental și emoțional acoperă o largă paletă de caractere: de la întunecați, la gri de diverse nuanțe, până la ființele din Lumină. Îmi propun ca pe viitor să fac tot posibilul pentru a mă edifica.

Am știut totdeauna că o ființă este definită de acțiunile sale. Deci, cum putem defini acțiunile acestei organizații? Ei bine, eu definesc această organizație (sau alianță) ca aparținînd celor care doresc să ajute oamenii acestei planete, și, prin urmare, ajută întreaga planetă să devină un loc mai bun.
Eu sunt foarte bucuros să ȘTIU acest lucru și asta îmi dă speranță și încredere că viitorul umanității pământene nu poate fi decât unul luminos. Am, desigur, și unele îndoieli gândindu-mă cum ne vom putea convinge unii pe alții, ca toți să mergem doar pe direcția bună? Aș fi mai liniștit dacă aș constata că alegerea fiecăruia începe să fie respectată.
Cred însă că asta ne va lua ceva timp.

Eu respect orice organizație dinafara planetei și principiile care stau la baza raționamentelor și concepțiilor civilizațiilor care le alcătuiesc. Au fost situații în care, pur și simplu, nu am fost de acord în totalitate cu modul în care aceștia fac unele lucruri și am discutat acest lucru cu ei, deși ei au încercat să-mi explice logica lor. Uneori, argumentările mele au părut a avea succes, așa cum și unele dintre cele pe care mi le-au prezentat ei au avut darul de a-mi nuanța decizile. În ceea ce privește promisiunile pe care le-au făcut și întrebările care ni s-au pus, mai ales în ultima perioadă, am rămas pe poziții diferite în unele dintre aceste cazuri.
Eu onorez și respect drepturile lor de avea o voință liberă și dreptul la liberă alegere, în conformitate cu liberul lor arbitru, dar problema care se pune este că ei nu-mi respectă în totalitate propria mea voință și alegere. Adică nu ne bucurăm de reciprocitate, și asta nu este corect.

Suntem ființe suverane și nu este treaba mea cum vă poziționați voi față de toate aceste chestiuni; respect alegerea fiecărui dintre voi și nu am nimic împortrivă să vă alegeți alte surse de comunicare care vă satisfac mai bine și mai benefic așteptările.

Eu nu voi accepta nicio imixtiune a cuiva, sursă de informare sau cititor al materialelor pe care le postez, dacă cererile și preferințele lor nu sunt în acord deplin cu voința, gândurile și simțămintele mele.
Eu nu încerc să impun convingerile și credința mea nimănui și, pe cale de reciprocitate, nu accept să mi se impună atitudini și comportamente care nu concordă cu ale mele. Tot ceea ce fac eu este să transmit informații recepționate telepatic de la surse din Lumină (sau care se declară din Lumină). Ce faceți cu informațiile pe care le primiți, este treaba voastră, nu a mea.
Cu iubire, Greg Giles.

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu