Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 septembrie 2012

PORTRET DE FAMILIE (1)



Mesaj de la F.G.L.

Greg Giles

(10 sept.2012; channeler Greg Giles)

Nedumerirea fraților și surorilor de pe Pământ, în legătură cu multele schimbări care au loc în prezent, se datorează faptului că ei nu au acces la același nivel de informare precum aveți voi, cei care primiți sau citiți acest tip de mesaje. Noi înțelegem aceasta și ne dorim ca un număr cât mai mare dintre ei să descopere aceste surse de informare. Vrem ca "publicul larg", cum vă exprimați voi, să aibă o cunoaștere cât mai extinsă asupra comunicărilor pe care le facem.
Acest tip de cunoaștere este foarte eliberator, aduce calm și siguranță și scoate lumea din starea de stres și de teamă. Este ca și cum o mare agitată devine calmă și suprafața ei este unduită de valuri mărunte și încântătoare. Cei care înțeleg corect realitățile și cauzele evenimentelor, devin mai predictibili asupra viitorului, cunosc adevăratele motivații, și înțeleg mai bine rolul nostru și scopul pentru care am venit aici. Teama și neîncrederea cedează repede locul dorinței de cunoaștere, sentimentelor de prietenie și acceptare. Se evită, în acest mod, posibilitatea de a se crea panică și haos, atunci când evenimentele legate de întâlnirea noastră se vor derula.
Populația planetei voastre trebuie să devină conștientă de intențiile noastre pașnice și să fie sigură că noi nu avem planuri de cucerire sau distrugere a umanității. Cum ar putea fi altfel, din moment ce frații și surorile așteaptă să se întâlnească și să se îmbrățițeze?

De-a lungul timpului, mass-media, manevrată și plătită direct sau din umbră de Cabală, a lucrat cu sârg pentru a escalada sentimentul de teamă, de ură, în tot ceea ce era legat de civilizațiile extraterestre.
Sub influența nefastă a forțelor întunericului, s-au scris multe cărți, multe scenarii, s-au turnat filme, s-au făcut emisiuni la radio sau s-a scris în presă despre o ipotetică intenție de agresiune a civilizațiilor din univers asupra planetei voastre. Prin anii  ‘50 s-a atins un punct paroxistic privind o iminentă invazie extraterestră.
Ni s-au atribuit tot felul de intenții criminale menite să curețe Pământul de ființele umane pentru că am fi avut nevoie de bogățiile voastre. Este trist că aceste gogomănii au prins la mari mase ale populației căreia niciodată nu i s-a spus adevărul.

Acest adevăr v-ar putea spune despre sentimentele noastre de frăție, de iubire și de într-ajutorare. Nouă ne pasă de ceea ce vi se întâmplă vouă și dorim să vă ajutăm în toate modurile posibile, pentru a depăși lipsa voastră de cunoaștere din cauza celor care v-au ținut izolați de lumile universului.
Nu stă în firea noastră, în principiile, în credința noastră și în educația civilizațiilor noastre să avem porniri de cucerire, de jefuire, de înrobire ale altor ființe. Mereu sarcina noastră și atitudinea au fost de a ocroti toate ființele, care, undeva, sunt rudele noastre și au aceeași Sursă Primară ca și noi. Noi credem cu adevărat în unicitatea creației. Niciodată nu am revendicat ceea ce nu era al nostru și nu ne-am impus prezența acolo unde nu am fost doriți.  
 Avem nevoie să știm că acolo unde ajungem suntem considerați frați și suntem bineveniți.  

Acesta este unul din motivele pentru care vă trimitem mereu mesajele noastre și vă solicităm să intrați în dialog cu noi. Urmărim constant comentariile și opiniile voastre căci ele ne spun cam care este nivelul vostru de percepție, care sunt credințele voastre, care este gradul vostru de înțelegere a realităților universale.
Intenția noastră este de a vă scoate din izolare, din gândirea stereotipă care vi s-a format de multe generații cum că civilizația umană este unică și dincolo de ea nu mai există nimic sau dacă există, este ceva care nu vă vrea binele.
Echipele noastre de monitorizare a rețelelor voastre de socializare on line fac o muncă migăloasă de stocare și interpretare a mesajelor voastre.
Deși am mai spus-o și cu alte ocazii, voi trebuie să cunoașteți că dacă vreți să ne transmiteți cerva o puteți face numai prin acele articole, comentarii și anunțuri la care nu există restricții. Noi, de exemplu, nu ne vom permite nicodată să citim corespondența pe care o purtați pe adresele voastre de email, deși aceasta nu ne-ar crea greutăți. Vom respecta totdeauna intimitatea dintre voi.

Acesta este unul dintre lucrurile care ne despart de cabală, deoarece întunecații tocmai de asemenea relații și comunicări sunt interesați. Singura lor politică în această direcție este aflarea prin orice mijloacele a tuturor secretelor voastre, pentru a le putea folosi în diverse situații, în care ei doresc să vă constrângă, să vă șantajeze. Aflându-vă intimitățile și secretele, ei le folosesc ca arme de estorcare și convingere a unora dintre voi, cărora le cer să săvârșească acte ilegale sau împotriva normelor acceptate de societate, uneori chiar și crime. Cabala întunecată dispune de rețele de informare care adună date compromițătoare pentru anumiți indivizi, pe care le centralizează și le folosec atunci când au nevoie de ele.

În ceea ce ne privește, avem propriile noastre metode de contra-informații și tehnici, mult mai sofisticate și mai eficiente, de cercetare, depistare și investigare a actelor pe care ei le săvârșesc. Despre aceasta sunt conștienți și întunecații.

Investigațiile noastre făcute de-a lungul anilor, ne-au arătat cât de mult a fost jefuită omenirea de către forțele întunecate și slugile lor. Sunt sume imense obținute prin furt, înșelăciune, și forță. Secole de-a rândul vi s-a furat rezultatul muncii voastre cinstite și pline de sacrificii.  În programul nostru de restabilire a dreptății, sunt prevăzute modalități de recuperare a pierderilor pe care le-ați suferit plecând de la multe generații anterioare. Făptuitorii vor trebui să plătească nu numai valorile care vi le-au luat dar și daunele care vi s-au adus, din cauza lipsei acelor valori. Conturile îmbogățiților din furt și acte de nedreptate vor fi bine scuturate pentru ca valorile să fie returnate celor îndreptățiți. Aceasta va fi una dintre marile surprize la care ei nu s-au așteptat. Nu are importanță prin ce bănci și-au ascuns banii și alte valori, noi le cunoaștem cu mare exactitate.
Fondurile recuperate prin această acțiune vor acoperi în totalitate lipsurile celor păgubiți. Cunoaștem exact cursul care s-a dat bunurilor furate (lingouri de aur, bijuterii, pietre prețioase, acțiuni, fonduri imobiliare, opere de artă etc).  
Pe de altă parte, munții de arme de toate calibrele, procurați din munca voastră, vor fi distruși pentru a nu mai prezenta niciodată o amenințare. Însă și valoarea acestor armamente va fi recuperată din ceea ce deținătorii au acumulat.
Trebuie spus aici că toate armele de foc vor fi adunate de la toți deținătorii planetei, căci în dimensiunile superioare nicio armă nu mai are utilitate. Cei care dețin arme pentru a se apăra de agresori, pentru a-și proteja propria persoană sau familia, vor beneficia de un program anume de instruire sau vor primi anumite echipamente cu acțiune de apărare, dar neletale. Și acest aspect este cuprins în programul nostru.
Nu peste mult timp voi toți, locuitorii planetei Pământ, veți fi invitați să predați în anumite locuri de colectare, toate armele ce pot avea acțiune letală, primind, în schimb, echipamente de apărare care să vă asigure integritatea, în caz că, la început, vor mai putea exista tentative de săvârșire a unor acte de agresiune.
 De ce este necesară o asemenea acțiune? Pentru că o lume fără arme este un loc mai pașnic, mai lipsit de pericole. De această măsură vor beneficia toate viețuitoarele, căci vânătoarea (de fapt, uciderea) fie ea și „sportivă” tot crimă se numește, și nimănui nu-i este permis a elimina viața dintr-un corp fizic. Viețuitoarele n-au fost create pentru a fi făcute friptură de către om. În dimensiunile superioare, în relația dintre animale nu va mai exista rolul de pradă și prădător. Toate ființele vor fi vegetariene (Nota C.M.: Așa cum există în Telos, unde leii sunt ierbivori).

Lumea nouă va fi o lume a păcii și armoniei.
Am vrea să vă spunem că, din păcate, noi am întâlnit și civilizații ale unor planete din univers, cu un nivel de dezvoltare mai scăzut, civilizații care nu au acceptat sub nicio formă să renunțe la arme. Cum și la ei se aplica Legea Liberului Arbitru, noi
ne-am făcut bagajele și i-am părăsit”, renunțînd la orice intenție de a le ridica nivelul de conștiință. Oricum, până în ziua de azi, noi nu am mai revenit la acele civilizații.
Se pare că, pentru ei,  menținerea arsenalului militar a contat mai mult decât oferta noastră foarte generoasă de le pune la dispoziție tehnologiile noastre moderne, care i-ar fi ajutat să facă un important salt în evoluție. Sperăm să nu va fi cazul și la voi.

În zilele care vin, cei din lumea voastră vor trebui să-și declare clar obțiunea. Vor trebui să declare clar și public că renunță la arsenalul militar. Aceste declarații vor trebui comunicate prin mijloacele voastre media pentru ca fiecare ființă umană să aibă posibilitatea de a afla despre această decizie.
De această decizie depinde întreaga derulare a programului nostru viitor. Fără acest angajament, nu vom putea înainta în realizarea multelor noastre programe pe care ni le-am asumat în fața Creatorului.
O asemenea decizie ne va permite nouă să nu mai punem condiții de secretizare a acțiunilor noastre comune planificate. Credem că nu este necesar să dăm explicații suplimentare, totul fiind pe deplin justificat.

Prin cele de mai sus am dat răspuns și celor care ne-au întrebat de ce trebuie să ținem secrete anumite date legate de viitoarea noastră activitate comună.
Din momentul în care competențele voastre militare vor declara că sunt gata să renunțe la arsenalul lor militar, noi vom putea diversifica comunicarea cu mari mase de oameni, nu doar cu un număr restrâns, așa cum se întâmplă în prezent.
Vă asigurăm că, pentru a comunica cu voi,  noi nu avem nevie de tehnica și echipamentele voastre, dar aceste comunicări vor putea avea loc numai în situația în care vom fi convinși că cei cu care vom relaționa nu vor avea de suferit din partea celor răuintenționați.
O declarație de dezangajare militară ar întări mult traficul relațiilor noastre cu Pământul și ar face dovada sincerității pământenilor în relația cu noi. Am putea afla mai simplu ce gândesc forurile voastre militare dar nu ne putem permite să trecem peste liberul lor arbitru.

SURSA: http://ascensionearth2012.org/- English

(C.M.)

2 comentarii:

  1. Sunteti minunati! Odata ce primii pasi de apropiere si de creere a comunicarii directe intre noi vor fi facuti, sunt sigura ca noi ne vom autodepasi prin deschidere, intelegere, daruire. Acum citim cu nerabdare tot ce ne transmiteti, ne cresc sperantele si gindurile pozitive, chiar daca in jurul nostru totul este inca invizibil. Cuvintele voastre cladesc in noi o lume noua, la care inainte doar am visat! Va iubim si va multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema nu este că noi, oamenii de rând, nu vrem să ne situăm de partea păcii și a luminii (cu excepțiile de rigoare, desigur), ci că decidenții de la cele mai înalte niveluri ale clasei politice, militarii și toți cei care au această posibilitate de a opta (și) în numele nostru, să o facă clar și fără echivoc, atunci când va veni timpul! Și cum peste liberul arbitru nu se poate trece, om trăi și om vedea, nu-i așa?! :)

    RăspundețiȘtergere