Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 mai 2012

UN MESAJ DE LA RA


(1 mai 2012; channeler: Rosalie Muir)

Eu sunt Ra.
Salutări dragi și preaiubiți pământeni!
Sunt onorat să mă pot manifesta în energiile voastre în această perioadă a anului 2012.
Ce timpuri interesante v-ați ales să trăiți în această viață! Îndeplinirea misiunilor voastre pe Pământ apare în prim-planul activităților voastre cu o viteză a schimbării incredibil de mare. La un moment dat, am avut impresia că vă veți afla chiar în spatele Maeștrilor Ascensionați, în această viață umană………pe măsură ce vă veți trezi și vă veți recupera amintirile adevăratei voastre naturi, unde găsiți toate răspunsurile care v-ar fi ajutat să redeveniți lideri și maeștri.

Trebuie să cunoașteți, dragilor, că mulți pleiadieni au devenit lemurieni, și au pus bazele Spiritualității Egiptului Antic, de mai târziu. Mulţi dintre voi au fost instruiţi de ghizi veniți din dimensiuni superioare, ființe care s-au încarnat pe Pământ pentru a vă fi maeștri. Multe dintre aceste suflete au revenit pe planetă pentru a relua și continua acea muncă începută în vechiul Egipt.


În cele ce urmează, vă voi oferi o modalitate simplă prin care voi să puteți intra în legătură cu Sinele vostru Superior și cu conștiința colectivă:

1. Mergeți în natură, stabiliți-vă un mic loc pe care intenționați să vă așezați. Cu un băț sau cu orice altceva, curățați acel loc intenționând și gândind că prin aceasta eliberați locul de orice energii dăunătoare.

2. Așezați-vă cât mai confortabil pe locul astfel curățat, închideți ochii, faceți câteva respirații de curăție (Nota C.M.: expirație puternică pe gură, inspirație lentă, profundă și completă pe nas, fără însă a vă crea o stare de disconfort). Stați concentrați pe procesul de respirație.

3. Gândiți-vă la Sinele vostru Superior, aflat în ființa voastră, și cereți-i să fie cu voi în acest exercițiu,

4. Vizualizați Pământul ca fiind un balon foarte mare care plutește și transportă pe el toată omenirea. Vizualizați cum oamenii devin îngeri ce încep să plutească în și în afara balonului-pământ.

5. Pronunțați cu voce clară: "Vreau să mă conectez la conştiinţa colectivă"

6. Vizualizați cum acest mesaj încărcat de dragoste și o energie galben-aurie, se transmite și ajunge la marele câmp energetic al conștiinței colective de unde revine în ființa voastră, încărcat de iubire și accepătare.

7. Când aveți senzația că acea legătură s-a realizat, exprimați-vă dorința de pace și iubire pentru întreaga planetă, întreaga umanitate, care vă acceptă și vă primește cu aceeași iubire și împăcare.

9. Gîndiți și doriți ca toată suflarea umană să se alinieze în gânduri, fapte și simțire pentru binele cel mai inalt al omenirii și al planetei, și pentru realizarea Planului Divin privind conștiința colectivă.

10. Vizualizați cum o lumină alb-strălucitoare și galben-aurie, de pace, bucurie și împăcare se răspândește în întreaga lume.

11. Rămâneți în această stare de meditație și contemplare atât cât doriți.

12. Deschideți ochii, mișcați degetele de la mâini și de la picioare și rămâneți în credința că ați fost în contact ci conștiința colectivă a umanități, prin ajutorul nemijlocit al Sinelui vostru Înalt.

Mulți dintre voi au fost instruiți în Orașele de Cristal în timpul somnului corpului fizic. Aceștia pot trăi anumite stări specifice care le vor induce impresia că, uneori, se văd într-o lume nouă, necunoscută.

Unii dintre voi aveți ghizi nemateriali, care vă îndrumă în evoluția voastră spirituală. Urmare acestor sfaturi induse, puteți constata uneori că aveți o dorință fermă de a face ceva neobișnuit sau a merge într-un loc pe care nu l-ați avut în vedere până atunci. Este indicat să încercați a da curs acestor porniri, deoarece există un scop precis pentru care v-au fost induse.

Trebuie să vă spun că, în mjoritatea cazurilor, tiparele karmice pe care ființa voastră a fost calată în această viață, sunt prevăzute a avea finalitate până în anul 2013, inclusiv.
Aceasta înseamnă că, pentru unii, ascensiunea în a 4-a sau a 5-a dimensiune, va cunoaște o etapizare diferită.

Alții au hotărât ca momentul ascensiunii să-i prindă dincolo de văl, de unde, ei consideră că își vor putea exprima mai eficient abilitățile permise de nivelul de evoluție la care a ajuns sufletul lor. Ei doresc ca, în momentul tranziției, să-i poată ghida mai bine din starea lor nematerială, pe cei dragi, aflați pe Pământ.
Pe înțelesul tuturor, în perioada procesului de ascensionare în care vă aflați, mulți dintre voi au ales să moară (să-și părăsească corpul fizic) din diverse motive care sunt în avantajul evoluției ființei lor totale. Un asemenea eveniment nu ar trebui să fie privit cu teamă, cu tristrețe și cu păreri de rău, sau cu desnădejde.

Dimpotrivă, el ar trebui să fie un moment de bucurie, de sărbătoare, atât pentru cel care pleacă cât și pentru cei care rămân. Nu vă faceți griji, știu că în realitatea voastră, un asemenea punct de vedere este cel puțin nepotrivit. Asta nu înseamnă că nu exprimă un înalt adevăr.

Emoția este o caracteristică umană exprimată prin același tip de energie. (Nota C.M.: Diferența dintre bucurie și tristețe o dă numai sensul, direcția fiind aceeași. Gândiți-vă, de ex., la plâns: poți plânge de bucurie sau de tristețe). Bucuria și tristețea, iubirea și ura, sunt sentimente, emoții care se „vând la pachet” (Nota C.M.: nu degeaba se spune că între ură și iubire nu este decât un pas. Pentru a mai divaga un pic pe aceeași temă: fiecare dintre noi a asistat măcar o dată la o masă de pomenire, după ce cineva a fost înmormântat. Dacă la început mai toată suflarea participantă se manifesta evident în suferință, după un timp de la începerea mesei, o nepotrivită bunădispoziție se instalează printre meseni. Credeți că asta se datorează doar unui pahar consumat în plus? Nicidecum. Explicația este mult mai profundă și ține de însușirile ființelor care au și un corp emoțional.Totul se datorează unui drenaj energetic hotărât, la modul inconștient, de ființa totală, pentru a reactiva sentimentul de supraviețuire).

Timpul este o iluzie și doar în dualitate are valoare. În dimensiunile superioare, către care vă îndreptați, totul (trecut, prezent,viitor) se întâmplă în eternul moment de ACUM. Voi treceți dintr-un corp în altul, dintr-un mod de existență în altul și, uneori, fără a vă limita la o carcasă materială. De fapt, voi nu ați fost creați pentru a vă închide într-un corp material. Când o faceți, aveți în vedere crearea unei interfețe care să vă permită adaptarea la condițiile pe care vi le poate oferi planeta pe care v-ați hotărât să experimentați. Din cauza limitărilor pe care vi le-a impus dimensiunea a 3-a, voi ați ajuns să considerați că învelitoarea, interfața, sunteți chiar voi. Ori, asta este o mare eroare!

Atlantul, Lemurianul sau anticul Egiptean, și-au pus amprenta și se regăsesc, ca esență energetică, în umanul de astăzi, și nimic din ceea ce știa cândva să facă sau să simtă nu s-a pierdut. Sinele vostru Înalt vă va ajuta să scoateți la suprafață această cunoaștere și să o recuperați, pentru a fi folosită în viața cotidiană pe care o veți avea în viitor. Dacă însă vă veți închide în voi și nu veți demara acest proces, care presupune în primul rând deschidere și acceptare a ceea ce aveți ascuns în voi, vă veți limita posibilitățile de a deveni pe deplin treziți pentru a vă urma evoluția.

Aceia dintre voi care sunt interesați de evoluția lor și de realitățile momentului, ați aflat multe despre trecutul vostru și planul de viitor în care este cuprinsă omenirea, de la multe ființe de lumină sau reprezentanți ai unor civilizații ale universului, care țin legătura cu voi.
 
Eu, Ra, am ales această modalitate de intra în legătură cu voi, chiar dacă o fac mai târziu. Am considerat necesar ca, la rândul meu, să vă încurajez pentru a vă continua călătoria. Notați-vă visele și interpretați semnificația lor, punând cap la cap frânturile. Vă vor ajuta să refaceți tabloul pe care-l admirați în visele voastre dar de care vă amintiți foarte puțin după trezire. Păstraţi-vă inimile deschise către tot ceea ce este nou în spiritualitate. Sufletul vostru primește de la sursele de lumină, în timp ce corpul fizic doarme, informații pe care le depozitează în subconștientul vostru, în vederea scoaterii lor la suprafață la momentul când conștiința voastră va fi complet trezită. 
 
Nașterea (n.m., de fapt, inaugurarea) Noului Pământ va avea loc în acest an, 2012, și voi veți fi invitați să-l luați în stăpânire. Nu veți putea ajunge acolo dacă veți fi încărcați cu tarele trecutului, cu sentimente de teamă, cu egoismele omului din dimensiunea a 3-a. Aruncați-le, curățați-vă de ele, dacă vreți să pășiți în Noua Eră.

Binecuvântări divine,
Eu sunt Ra.

SURSA: www.thecrystalgateway.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu