Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 mai 2012

Prognoza Energetică – Noul Pământ.


(1 mai 2012 ; de la Emmanuel Dagher)

Bună, prieteni minunați!


Multe se întâmplă în vieţile noastre personale şi la nivel global, în această perioadă. Eu mă consider un norocos că sunt aici și particip la aceste modificări unice.

În această lună va continua extinderea acțiunilor necesare înaintării sistemului nostru pe calea ascensiunii, începute mai de mult.

În luna mai există un potențial de materializare a unora dintre dorințele pe care ni le-am exprimat anterior. Aceasta se va întâmpla atât la nivel individual cât și global. Mă refer în special la primele dovezi ale creșterii nivelului de conștientizare și măsurile care încep a fi luate pentru responsabilizarea companiilor de petrol în formă corporatistă, extinse dincolo de granițele unui stat. În primul rând că se fac puternice presiuni pentru a determina aceste companii să-și mărească transparența în ceea ce privește planurile lor de forare și exploatare și evaluarea nivelului de poluare a mediului, datorat acestor exploatări. Se influențează din ce în ce mai mult gândirea factorilor de decizie din industria extractivă, făcând să crească gradul de conștientizare a acestor oameni.

Aţi observat cât de multe companii se împlică în programul de protejare a arealelor vizate pentru lucrări de extracție și exploatare a zăcămintelor planetei? Se introduc și se urmăresc mai strict acțiunile și tehnologiile care să crească siguranța în funcționare și să se diminuieze cât mai mult riscurile de apariție a unor focare de poluare. Deși cercetările pentru protecția mediului, precum și tehnologiele sunt mult mai costisitoare ca altă dată, nu se va mai admite ca pe viitor să se neglijeze acest aspect atât de important.


Preocuparea pentru ceea ce dorim cu adevărat.

La nivel personal, perioada este propice pentru a obține clarificări asupra planurilor noastre pe termen scurt sau mediu.
Dacă mă refer la Lucrătorii întru Lumină, putem spune că cei mai mulți dintre ei cunosc ceea ce urmează să întrreprindă perntru îndeplinirea obiectivrelor personale și de grup, în ceea ce priveste ascensiunea. Dacă unii dintre voi au încă unele neclarități, sunt sfătuiți să încerce să răspundă cu onestitate la întrebările care urmează:
- "În ceea ce faci, obții aprobarea intimă a inimii tale ?"
- "Acționezi pentru a aduce din ce în ce mai multă bucurie în viața ta și a celor dragi??"
- "Acțiunile și planurile tale aduc atingere, în sens negativ, intereselor și fericirii celorlalți?"

Răspunzând cu responsabilitate unor asemenea întrebări, putem afla cam pe unde se află nivelul nostru de evoluție și crerștere a vibrației ființei noastre. Următorul pas ar fi ca în funcție de răspunsurile pe care ni le putem da, să ne stabilim obiectivele care să ne ajute să recuperăm eventualele restanțe sau să ne accelerăm programul de evoluție. Dacă, anterior, constatăm că ne-am stabilit obiective prea ambițioase, la care nu am obținut rezultatele scontate, putem să reajustăm programul la nivelul posibilităților noastre actuale, dar, oricum, nu trebuie să ajungem la concluzia decurajatoare că nu suntem capabili să progresăm. În tot ceea ce intreprindem, putem apela la sprijinul ființelor pe care le considerăm mai avansate spiritual, sau la cele de notorietate certă (Maestri Înălțați, Arhangheli, Avatari, Ghizi, Îngeri etc), indiferent dacă aceștia sunt în planul Pământului sau în alte planuri. Pentru ca asemenea ajutor să vă fie dat, este extrem de important ca voi să-l considerați posibil. Dacă veți aprecia că solicitarea voastră nu va fi auzită sau onorată, puține vor fi șansele ca dorința să vă fie împlinită. (Nota C.M.: În comunicările sale, Dumnezeu spune că trebuie să fim dominați de o asemenea credință încât, chiar înainte de a primi ajutorul solicitat, să ne exprimăm recunoștința pentru că l-am primit. Altfel spus, dorințele noastre nu trebuie formulate ca o solicitare pentru ceva ci o recunoștință că acel ceva deja ni s-a dat).


Universul are tot ceea ce ne-am putea dori și este gata să o facă, dacă știm cum trebuie procedat și, mai ales, dacă suntem total deschiși pentru a-i primi darurile.
 
Noul Pământ.
Mai toată lumea vorbește despre Noul Pământ. Fiecare are convingerile lui legate de acest tărâm.
Din experiența mea, am ajuns la concluzia că Noul Pământ este mai mult o stare de a fi decât un teritoriu. Convingerea mea este că, la nivel personal și global, ar trebui să considerăm că Noul Pământ este nouă paradigmă pe care o punem la baza existențialității noastre, în care iubirea, compasiunea, respectul și integritatea morală sunt ingredientele care vor da structura și consistența ființei umane evoluate, capabilă să trăiască într-o dimensiune superioară.
Noul Pământ poate exista numai în momentul prezent. El nu poate exista în trecut sau în viitor, deoarece, o minte care în mod constant trăieşte în trecut, este dominată de energii de regret, vinovăție și rușine iar o minte, care în mod constant trăieşte în viitor, se calează pe îngrijorări privind edificiile timpului care urmează, și, în orice caz, nu poate conferi pacea unui prezent pe care-l vezi, îl ai și-l poți aprecia așa cum este, știind că trebuie să-l accepți ca pe un dat. Regretele sau așteptările nu-ți pot aduce liniștea și împăcarea care să te apropie de tot CEEA CE ESTE. Când accepți prezentul, frica și stresul călătoriei dispar căci ai ajuns în locul în care nu mai apar surprizele.

Ancorarea Noului Pământ.

Noul Pământ nu este o utopie a viitorului, este ceva care există deja aici și acum. Mulţi dintre noi își schimbă starea de conștiință pentru perioade determinate (o noapte, de ex.) Pentru a fi din ce în ce mai mult pe Noul Pamant, pur şi simplu trebuie să te străduiești a trăi doar în prezent. Când gândul îți zboară la acțiuni trecute sau viitoare, nu mai poți fi amplasat cu conștiința pe Noul Pământ. Din acest motiv, apreciez că a fi ancorat în energiile Noului Pământ este echivalentul unei stări de meditație profundă. Când această stare existențială se va permanentiza, vom putea spune că ne-am ancorat în Noul Pământ. Tehnologiile moderne: telefonia mobilă, televiziunea, radioul, internetul, deși au oferit umanității facilități la care nu de mult nici măcar nu puteam visa, aceste tehnici zic, ne îndepărtează de starea necesară accesării Noului Pământ. Ele nu sunt modalități de a aduce liniștea minții, trăirea doar a momentului de ACUM. 
Emmanuel
În mod explicabil și justificat, cu cât înaintăm în tehnologii mai avansate, cu atât trebuie să ne întoarcem la tehnicile vechi ale meditației, contemplației, ayurvedei, yogăi etc., ceea ce revine la ideea că sofisticarea tehnologică (care privește latura materială a vieții) trebuie să existe în tandem cu tehnicile de adâncire în spiritualitate. Altfel, dezechilibriul care se crează nu ne poate duce decât la situația care a făcut ca Lemuria și Atlantida să se sinucidă.

Revenind, cred că Noul Pământ este mai degrabă o stare de a fi nu o destinație anume către, care poți călători.


Rămâneți în iubire!
Emmanuel

SURSA:
http://www.magnifiedmanifesting.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu