Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 18 mai 2012

BAZĂ SUBTERANĂ A ÎNTUNECAȚILOR LICHIDATĂ.

(Federația Galactică nu trebuie confundată cu Federația Galactică a Luminii)
(prima parte)

Într-un mesaj din 25 martie 2012, Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ) ne anunța că urma să aibă loc o acțiune de mare importanță pentru planeta noastră: trebuia să fie distrusă complet ultima bază submarină a Reptilienilor, acțiune întreprinsă, ca și cele precedente, de către frații noștri din sistemul stelar Procyon, care fac parte din Consiliul Andromeda. Acest important eveniment urma să fie insoțit de apariția unei imense sfere de energie luminoasă (ORB). Sfera luminoasă putea fi obsevată în preajma unor coaste de litoral, semnificând faptul că acțiunea se producea.

În cadrul unui interviu audio, acordat online pe internet, Tolec a făcut unele precizări uluitoare: această ultimă bază submarină a reptilienilor din constelațiile Draco și Hydra putea gazdui 35.000 de reptilieni, cu o autonomie de 6 luni! Era construită sub platoul oceanic, și era mascată cu mare dibăcie cu ajutorul unor tehnici imagistice holografice, astfel încât echipa de 100 de oameni a Consiliului Andromeda (dintre care 75 erau din sistemul Procyon) au reușit localizarea exactă a acestei ultime baze, abia dupa 7 zile de minuțioase căutari și scanări ale platoului oceanic.


Baza submarină cuprindea o clădire centrală de 10 etaje, cu rol de comandament operational, în jurul careia erau dispuse multe alte zeci de clădiri, pentru logistică și depozitare. Aceste consttucții formau 6 rânduri sub formă de raze, care porneau din clădirea centrală.


Dar cea mai uimitoare descoperire a fost când echipele au găsit în acel complex subteran 10.000 de ființe, dintre care 2000 erau cadre militare reptiliene cu grad superior (ofițeri). Unul dintre aceștia avea, prin echivalare, gradul de general cu 5 stele, iar un altul, general cu 2 stele. Personalul administrativ număra 5.000 de ființe care asigurau toate serviciile unei bune desfășurări a activității.


Au fost descoperiți 3.000 de oameni care făceau parte din Cabala criminală și grupul Illuminati, mulți cu rang înalt, personal administrativ superior, alte cadre active. Dintre acestia, 50 erau personalități marcante ale Cabalei și grupului Illuminati iar 100 erau manageri de rang înalt.


Dintre cei 3.000 de oameni, 2.000 erau hibrizi reptilieni-umani, creați prin manipulare genetică. Aceste ființe aratau ca niște oameni normali, dar pupila ochilor era poziționată vertical (ca la pisici).

 

 Peste 8.000 dintre reptilienii găsiți acolo, au fost teleportați printr-o poartă stelară ("stargate") către marginile îndepartate ale Universului cunoscut, iar cei 2.000 de oameni ai Cabalei și grupul Illuminati (inclusiv hibrizii reptilieni-umani) se află acum pe principala biosferă a Consiliului Andromeda, în vederea unor învestigații suplimentare pentru judecarea lor sub incidența Legilor Curții Universale de Justiție, pentru crime de război împotriva oamenirii de la suprafată.

Ultima acțiune programată va fi distrugerea completă a bazei submarine, dupa ce se va încheia procesul de căutare amănunțită a eventualilor reptilieni și umani care s-ar mai putea afla în numeroasele clădiri din vasta bază submarină.


Deocamdată, nu se pot da detalii despre localizarea exactă a acestei uriașe baze submarine, din motive strategice.


Raportul final pe care Tolec îl pregătește va fi publicat după ultima acțiune prin care se va distruge complet această bază.

După ce această ultimă acțiune de curățire va fi încheiată, vor putea începe primele vizite prietenești ale celor 4 rase aflate pe biosferele Consiliului Andromeda.


Întrebare: Care este costul uman și material pe care cei din Consiliul Andromeda au trebuit sa-l suporte pentru acțiunile militare eliberare a Terrei? Care este motivul pentru care ei au acceptat să-și asume această importantă sarcină de eliberare?

Tolec: Mulțumesc pentru întrebare, este binevenită! Reptilienii din Draco și Hydra au reușit să convingă grupul Illuminati și Cabala criminală să le accepte "serviciile". S-a ajuns astfel la o situație foarte, foarte gravă, aici pe Pământ. Trebuie să știți că așa cum un șarpe are un cap, grupul Cabalei criminale și Illuminati sunt conduși de către acești reptilieni. Consiliul Andromeda decisese să decapiteze acest "monstru" criminal... pentru a-l lăsa fără puterea de a mai manipula și controla lumea voastră.

Pentru ca oamenii de pe Pământ să poată evolua în siguranță spre cea de-a patra dimensiune, odată cu Pământul, clica criminală malefică condusă de reptilieni trebuia să plece.


Cei din Consiliul Andromeda, care au capacitatea recunoscută de a privi în viitor, arată că dacă ar fi continuat această manipulare criminală, condusă de reptilieni împreună cu micii cenușii din Orion, s-ar fi declanșat un eveniment catastrofic și terifiant care ar fi afectat puternic majoritatea civilizațiilor din galaxie. Această sumbră perspectivă a fost un motiv în plus, și extrem de serios, care a determinat Consiliul Andromeda să se implice și să-și asume sarcina de a lichida acest nucleu dur și bine organizat de sub Pământ.


Practic, Consiliul Andromeda acționează ca o Poliție Galactică, bine intenționată, care apără armonia și evoluția în galaxie. Când este necesar (cum a fost acum) această puternică forță acționează cu duritatea necesară, pentru restabilirea drepturilor civilizațiilor afectate.


Oamenii din Procyon trăiesc în dimensiunea a patra, dar, atunci când este necesar, manifestă și un corp în a treia dimensiune, așa cum au procedat în acest caz când au acționat cu un corp material.


Oamenii din Procyon au capacitatea de a manifesta un câmp energetic de protecție (gros de 20 cm) care le înconjoară corpul. Chiar și atunci când sunt răniți, ca urmare a deteriorării câmpului individual de protectie, sau dacă corpul lor tri-dimensional moare, ei, ca ființe din a patra dimensiune, pot manifesta oricând un nou corp tri-dimensional. Este o cu totul alta experiență decat suntem noi obisnuiti, ca ființe eminamente tri-dimensionale.


Pentru conformitate,


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu