Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 7 aprilie 2012

SaLuSa, 2-aprilie-2012


Channeler, Mike Quinsey.
Mike

Schimbările care au loc acum pe Pământ se derulează într-un ritm alert și scot la lumină fapte și nereguli extrem de elocvente. Cei întunecați sunt copleșiți de viteza cu care aliații noștri s-au mișcat și i-au luat prin surprindere. În orbirea lor, ei se credeau invincibili iar acum trăiesc stări de panică. Noi le-am blocat căile de scăpare căci ei trebuie să răspundă de crimele săvârșite împotriva voastră. În plasa întinsă de noi, au căzut membri de vârf ai Illuminaților; de această dată ei nu vor mai putea corupe pe nimeni pentru a li se reda libertatea și a-i scoate nevinovați. Puteți fi siguri că seria de evenimente începută va continua rapid și nu va mai putea fi oprită.

Tot ceea ce vă cerem este încă puțină răbdare și încredere că acțiunile de curățire vor face completă lumină. Despre ceea ce s-a întâmplat și a fost descoperit veți afla nu peste prea multă vreme căci trebuie să cunoașteți în detaliu cum ați fost furați, spoliați, manipulați și nedreptățiți de forțele întuinericului. Toate vor fi desecretizate, după ce acțiunile vor fi fost încheiate și orice tentativă de scăpare va fi anihilată.
                                      

Cam tot atunci, oamenii vor vedea cum navele noastre vor survola la mică înălțime cerul planetei voastre, pentru a ne dovedi prezența și implicarea în marea acțiune de curățenie care la acea oră va fi fost încheiată. Acele manifestări vor arăta și faptul că vă aflați doar la un pas de Ascensiune.

Unii oameni de știință de pe Pământ au ajuns la concluzia că sistemul solar, căruia-i aparțineți, se află într-un program de tranformare profundă iar Soarele vostru este centrul  transformării. N.A.S.A. este responsabilul principal pentru ascunderea adevărului și lansarea unor informații false. În lunile următoare se va vorbi despre această politică de tăinuire a adevărului.

În capul listei noastre privind schimbările, se va afla scoaterea la lumină a adevărurilor care v-au fost ascunse, pentru a nu se produce acțiuni destabilizatoare în societatea umană. 
Mult prea mult timp ați fost forțați să trăiți în minciună ca urmare a politicilor de deformare a faptelor și evenimentelor care se produceau. Starea voastră de necunoaștere a convenit de minune forțelor care și-au impus voința asupra popoarelor. Totusi, Forțele Luminii nu au dormit și, cu ajutorul ființelor din tărâmurile superioare, au reușit să stopeze acest proces de izolare a ființei umane de civilizațiile înaintate ale galaxiei și universului, în prezent ajungându-se foarte aproape de momentul în care omul va deveni o ființă multidimensională, așa cum a fost proiectată de către Creator. Veți deveni liberi să experimentați înalte sentimente de fericire deplină, care acum nici nu credeți că pot exista. A trăi în deplină siguranță, în iubire și pace, beneficiind de posibilități nelimitate de a călători în univers, iată deziderate la care aveți acum tot dreptul să vă gândiți că vă vor caracteriza existența. Nu veți mai fi nevoiți să reveniți în următoarele vieți pentru a vă stinge datoriile karmice; aceasta, deoarece Legea Karmei, care a caracterizat dimensiunea inferioară 3D, în care, pentru moment, mai existați, nu va mai avea aplicabilitate în dimensiunile superioare, către care vă îndreptați. Lunga voastră călătorie în dualitate se încheie în acest an, 2012 (desigur, ne referim la cei aflați în procesul de ascensionare).
În ceea ce ne privește, continuăm să monitorizăm planeta voastră, concentrându-ne asupra potențialelor focare de conflict și asupra reducerii la zero a influenței forțelor întunecate în toate domeniile vieții, în care s-au înfiltrat și unde au dus o politică de destabilizare și frânare a progresului. Am mai spus-o și cu alte ocazii că lăcomia, dorința de îmbogățire și mai ales de control asupra celorlalți au fost repere după care s-au ghidat permanent întunecații și lacheii lor. Învrăjbirea popoarelor, a raselor, a religiilor au fost permanent modalitatea prin care forțele malefice au reușit să vă țină în sclavie materială și spirituală. Razboaiele au fost create ca mijloace de producere și menținere a sentimentului de frică, de instabilitate a oamenilor. De această dată, pacea mondială va fi instaurată pentru totdeauna pe planeta voastră.

Federația Galactică este o forță a binelui extraordinară, în cadrul Universului. Există și alte organizații de o natură similară, însă a noastră are o zonă de cuprindere imensă, și tot mai multe civilizații planetare i se afiliază.

Mulți dintre voi cunoașteți că în alte universuri există o largă diversitate de forme de viață, ajunse la nivele de dezvoltare foarte înalte. De mii de ani ele știu să călătorească în universul lor sau între universuri, folosind așa-numitele găuri de vierme, care le dă posibilitatea să scurteze mult timpul călătoriei între foarte îndepărtate puncte aflate la distanțe de ani sau mii de ani lumină. Dar forme de viață diferite există și în universul căruia-i aparțineți, tot așa cum unele dintre ele vă seamănă destul de mult. 
Călătoriile pe care le fac sunt de explorare, de descoperire a unor pământuri, a unor forme de viață sau  civilizații noi.
Multe dintre aceste călătorii sunt pur și simplu forme de agrement. Ce poate fi mai minunat, mai incitant decât să vezi alte planete, alte lumi din infinitul Cosmos creat de Marele Strateg?!
Este însă adevărat că unele dintre civilizațiile universurilor au ca obiectiv cucerirea de noi planete, pentru bogățiile lor și, mai ales, pentru a fi pregătite pentru colonizare. Multe dintre înaltele civilizații ale Cosmosului trăiesc pe planete sau sisteme solare extrem de bătrâne, unde soarele lor este în ultima fază a existenței sale. Consecințele asupra planetelor care gravitează în jurul lui sunt ușor de intuit, dacă astrul lor se va stinge. Din acest motiv, acele civilizații se îngrijesc ca, din timp, să găsească locuri în universul lor sau unul apropiat în care generațiile viitoare să se mute. 
Sunt doar câteva dintre motivele care stau la baza călătoriilor spațiale.
Cei care au adus viața pe planeta Pământ, din care s-a creat omenirea de mai târziu, și-au asumat și sarcina de a o proteja de eventuale invazii. Tânăra și incipienta civilizație umană n-ar fi avut nicio șansă să se dezvolte, dacă nu ar fi fost cineva care să o apere și să o ajute. De fapt, nici la ora actuală, după mii și mii de ani, șansele voastre nu ar fi prea mari.
Este adevărat că Pământul a fost, într-un fel, laboratorul de testare a unei civilizații născută superioară, dar lăsată să se descurce singură, în conformitate cu Legea Liberului Arbitru, cu care a fost dotată de la început. Din acest motiv, experiențele pe care vi le-ați ales, pentru a putea supraviețui și a evolua, au o valoare inestimabilă. 
S-a dovedit totuși că, lăsată să aleagă, fără niciun fel de ingerință exterioară, civilizația umană a cunoscut o curbă descendentă a nivelului său de vibrație coborând până la nivelul vibrațional al dimensiunii a 3-a.
Viața în vibrațiile joase a fost o experiență pe cinste, încărcată cu tot felul de pericole, acesta fiind motivul pentru care voi ați învațat foarte repede cum să supraviețuiți.

Această vastă și valoroasă experiență vă va transforma în adevărați maeștri ai acelor civilizații din univers care vor merge, în viitor, pe calea pe care ați mers voi. Este încă unul dintre motivele pentru care Divinitatea vă consideră foarte valoroși. 
Și mai este încă un motiv care justifică prețuirea de care vă bucurați: ascensiunea unei civilizații care literalmente este în plin proces de a sări dintr-o dimensiune inferioară la una superioară. (Nota C.M.: Asupra acestui subiect am mai discutat și cu altă ocazie când am menționat că treceri de la o dimensiune superioară la o alta tot superioară, se întâlnesc frecvent în toate universurile și acesta nu este un proces extrem de complex, dat fiind fapătul că fondul energetic necesar, deși mare, nu este nici pe departe comparabil cu acela reclamat de saltul de la o dimensiune inferioară la una superioară. Cine are cunoștințe de Fizică Atomică, înțelege mai ușor procesul acesta care este comparabil cu cel al fisiunii/fuziunii nucleare).

Toate civilizațiile evoluiază (e adevărat, cu viteze diferite) căci țelul a tot ceea ce a fost creat este revenirea la SURSĂ. (Nota C.M.: Depinde de nivelul vibrațional de la care pornești și de sensul deplasării pe care o intenționezi; adică, să urci sau să cobori frecvențial. Coborârea în vibrație poate atinge nivele dintre cele mai joase, însă, până la urmă, va exista un moment când entitatea se va redresa și va începe să dorească cu ardoare să se întoarcă la Lumină, altfel, o așteaptă disoluția).

Voi ați hotărât să nu mai coborâți și v-ați îndreptat spre o dimensiune superioară care vă apropie de SURSĂ. Ați părasit (majoritatea dintre voi, sperăm) adâncurile separării cu dorința de a vă muta în Unicitate.
În această minunată acțiune veți fi tot mai mult ajutați și de Maeștrii Înălțați care încep să revină acum pe Pământ (Nota C.M.: Amintesc că pe 5 mai 2012, a fost anunțată nașterea pe planetă a unui AVATAR)
În ceea ce o privește, Mama Pământ continuă să își realizeze propriile sale obiective referitoare la trecerea în dimensiunea a 4-a (Nota C.M.: Vă amintiți că în urmă cu ceva timp s-a anunțat că Gaia, adică partea nematerială a planetei, a ascensionat deja, partea sa fizică, Pământul, continuând acest proces, care se va încheia în luna dec.2012). Aceasta înseamnă că energiile întunecate au fost eliberate din mai toate zonele planetei, ceea ce se traduce practic prin corectarea înclinației față de păropria-i axă și stabilizarea mișcării în jurul Soarelui.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și vă transmit iubirea mea, dorindu-vă grabnică înălțare în dimensiunea superioară pe care o intenționați.

SaLuSa.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu