Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 aprilie 2012

SaLuSa, 11-aprilie-2012


(Channeled by Mike Quinsey)

Mike
Pe măsură ce vestea despre schimbări se răspândește, mulți dintre voi începeți să vă întrebați când, totuși, mass-media se va hotărî să facă desvăluiri despre dovezile existenței noastre și despre ceea ce se întâmplă cu adevărat pe Pământ, în această perioadă.
Detalii despre faptele lăudabile ale aliaților noștri și ale Federației Galactice au devenit de notorietate și aceasta a crescut mult încrederea în încheierea cu succes a programului  divin.
A devenit evident și faptul că, dacă nu se vor produce schimbări, civilizația umană se va afunda tot mai mult în mizerie existențială și, până la urmă, în uitare.
În ceea ce ne privește, Ordinele Divine sunt urmate cu sfințenie, ceea ce ne dă garanția că forțele întunericului vor fi înlăturate.
Procesul de arestare a celor responsabili de deplorabila stare materială și spirituală a popoarelor nu s-a încheiat. Este foarte important acest act pentru a scoate din circulație pe cei care execută ordinele Illuminati.
Programul este în grafic dar sunt sectoare ale vieții și realităților de pe planetă unde este necesar a se declanșa evenimente de o mai mare amploare și frecvență, pentru a aduce totul la același nivel.
Vrem să nu fie nici un fel de neînțelegere în legătură cu intențiile noastre.
Unii oameni cu așteptări și dorințe religioase nu ne vor accepta, pentru că ei vor vedea sosirea noastra ca fiind diferită de cea care li s-a spus să aștepte.
Intr-adevar, unii au lăsat să se înțeleagă că noi suntem în alianță cu Diavolul. Noi dorim să dizolvam aceste sentimente și îndoieli, deoarece suntem iubitori de Dumnezeu și vă ajutăm cu scopul de a vă scoate din robie.

Toleram diferitele voastre credințe, însă, în final, vor fi doar două linii temporale. Una va duce către Ascensiune, atunci când vă veți apropia de natura voastră divină și o alta va fi o continuare a ceea ce deja experimentați.
Vom folosi fiecare oportunitate de a face adevarul cunoscut despre viitorul vostru care însă nu va putea fi schimbat decât prin alegerile voastre.
Noi nu facem nici un fel de presiune asupra nici unui suflet, dar vom aduce dovezi ale misiunii noastre, susținute de către Marii Maeștri, atat cei de pe Pământ, cât și de cei care nu sunt de pe Pământ.

Multe dovezi ale adevărului universal, ale existenței altor civilizații și ale Ierarhiei Divine v-au fost oferite și totuși, o mare parte dintre ele, au fost distorsionate și răstălmăcite cu bună știință sau transformate în neadevăruri flagrante.
In trecut, voi ați fost obedienți celor care v-au stăpânit, fără să fiți conștienți de intențiile lor malefice.
Ați intrat acum într-o perioadă a înălțării spre nivele ale conștiinței din ce în ce mai înalte, ceea ce vă face capabili să manifestați un mai mare discernământ. Cu bucurie constatăm că din ce în ce mai mulți vă luați ca prieten și aliat ADEVĂRUL.
Știm că veți dori deovezi care să ne confirme declarațiile, în ceea ce privește istoria civilizației umane. Este o dorință justificată și firească, iar noi nu vom avea nicio dificultate în a vi le prezenta.
Tot ceea ce este păstrat în Înregistrarile Akashice vi se va pune la dispoziție. Veți putea astfel afla detalii despre toate marile evenimente din istoria ființei umane, cum ar fi, de ex., Marele Potop. Arca lui Noe este o poveste minunată, încă acoperită de straturi ale mitului care s-a depus în timp. Sunt multe astfel de exemple si noi deja ne-am pregatit cursurile de instruire.

Până ce vă vom putea contacta în direct, cel mai bine este ca voi să mergeți mai departe ca și până acum fără a vă lăsa conturbați de perspectivele care vi se anunță. Important este ca voi să vă concentrați efortul și voința pentru a înainta pe calea Ascensiunii spre dimensiunile superioare. Ramâneți calmi și ancorați în activitățile care vă ajută să vă păstrați echilibrul.
Urmați-vă îndemnurile inimii și observați cu calm și aprobare acțiunile de curățare morală a societății voastre, aflată în plină desfășurare, prin deconspirarea și arestarea celor care au trăit din jaf, corupție și minciună.
Amintiți-vă dragilor, că întregul Pământ se deschide influxului energiilor inalte. Mama Pământ dorește cu ardoare să scape, în sfârșit, de energiile joase, care i-au cauzat atâta durere și întristare.
Până acum nu a existat nici un motiv pentru care procesul de purificare să  mai necesite evenimente catastrofale și noi anticipam că nici în viitor nu va fi nevoie de ele.
Totuși, Mama Pământ se transformă și se adaptează la noile energii care o pătrund. Prin urmare, vor mai fi necesare unele acțiuni, unele manifestări mai dure în zonele în care mai trebuie curățat.
Noi vom monitoriza toate aceste eveniumente și le vom dirija astfel încât pierderile materiale și umane să fie cât mai mici, fără însă a ne opune scopului urmărit de către Gaia.

Deși până acum, mass-media, în marea ei majoritate, a servit forțelor oculte ale întunericului, anticipăm că în viitorul apropiat, aceste surse de informare vor scăpa de această subordonare nefastă, devenind unul din factorii importanți de la care se va putea afla adevărul.
De fapt această schimbare de atitudine a început să se manifeste, chiar dacă bascularea nu s-a produs încă. Subiectul face și obiectul preocupărilor noastre și, pentru o deplină reușită vom pune la dispoziție, într-un fel sau altul, tehnici și tehnologii eficiente în domeniul informării și popularizării. Sperăm ca lucrurile să avanseze sufiucient de repede pentru ca umanitatea să poată beneficia de ele cât mai curând posibil.

Faptul că timpul continuă să se accelereze este observat de mulți dintre voi fiind evident ca ceva major urmează a se petreace.
Desigur, cei care citiți mesajele recepționate prin channeling sunteți foarte conștienți de motivele din spatele acestui fenomen. Voi părăsiți vechile vibrații care nu mai servesc unor Ființe Galactice, așa cum vă pregătiți voi să deveniți.
În vremea Evului Mediu voi ați suportat crunte condiții existențiale bazate pe vibrații foarte joase și totuși nu v-ați despărțit complet de luminița care v-a însoțit mereu. Acum ființa voastră începe să se scalde în din ce în ce mai multă lumină, cu o frecvență de vibrație în creștere continuă. Acest proces descurajează și alungă forțele întunericului care înțeleg tot mai clar că nimic nu le mai este favorabil pe Pământ.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și de fiecare dată când transmit un mesaj știu că el este primit cu bucurie și aceasta ajută rezultatelor activităților noastre.
Aliații noștri se apropie de sfârșitul misiunii lor și, cum aceasta nu este departe, se fac pregătiri de ultim moment pentru întrevederea noastră. Se așteaptă momentul energetic potivit pentru această acțiune.
Vă mulțumim pentru că sunteți atât de răbdători.
Dumnezeu sa va binecuvânteze pe voi toți!

SaLuSa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu