Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 aprilie 2012

Mesaj de la FGL - 8 april.2012

Star Gazer-Cheryl

(10 april. 2012; channeler: StarGazer - Cheryl)

Salutări Cheryl.
Îți mulțumim pentru sprijinul tău de a ne ajuta să transmitem mesajul nostru despre ceea ce se întâmplă acum pe planeta voastră care progresează pe calea ascensiunii sale. Nu avem noutăți deosebite a vă comunica, doar că dorim să menționăm încă o dată că suntem aproape de voi pentru a vă oferi tot sprijinul de care aveți nevoie, dacă ni-l veți solicita.
Membrii Cabalei Întunecate au înțeles că existența lor pe planetă a ajuns la final, ceea ce ne oferă nouă posibilitatea de a trece la următorul pas, cel al înfăptuirii practice a contactului cu civilizația voastră.

Mulți dintre voi urmează să primească din partea noastră mesaje, prin diferite forme de comunicare, cum ar fi: în vise, perceperea unor voci, scriere mecanică sau printr-o intuiție neobișnuită. Scopul este de a ne face cunoscute intențiile viitoare și programul acțiunilor pe care dorim să le inițiem, în ceea ce vă privește. Rugămintea noastră ar fi legată de necesitatea ca aceia care consideră că ar putea fi susceptibili de asemenea contacte, să își sporească nivelul de atenție, adică să încerce a rămâne în starea de stand by, iar înainte de culcare să se gândească și să-și dorească să intre în legătură cu noi, în timpul somnului. Poate că nu din primele zile și nopți vor putea intra în contact cu noi; trebuie însă să persevereze în această intenție și, dacă nivelul lor vibrațional va fi suficient de înalt, vom putea comunica. Sunt de un real folos și participările la cercurile de discuții și analize pe care le fac channelerii, între ei.

Permiteți-ne să dăm unele explicații. Raționamentul pentru care dorim niște apropieri preliminare, înaintea contactului care va urma în momentul debarcării, este acela de a vă determina să treceți și să acceptați mai ușor și fără șoc acea primă întâlnire istorică. Suntem conștienți că de modul în care va decurge această primă întâlnire vor depinde toate înâlnirile ulterioare și complexitatea programului acceptat de colaborare cu civilizația planetei.

Facem tot ceea ce depinde de noi pentru a vă înlătura orice fel de teamă și suspiciune în legătură cu scopurile noastre și dorința de a ne întâlni față în față. Nimic din ceea ce ar pute fi numit act răuvoitor sau subversiv nu există în intenția noastră. Nu stă în credința, educația, cultura și caracterul nostru ceva care v-ar pune în pericol planeta, pe voi sau familiile voastre. Sperăm ca această multdorită întâlnire să decurgă într-o atmosferă de fraternitate, bucurie și deplină încredere reciprocă. Durata ei va depinde de modul în care se va desfășura, de atitudinea voastră și a reprezentranților voștri. Oricum, probabil că va avea o durată cuprinsă între minute și câteva ore.
Cu siguranţă, voi veți fi mult mai mulți adunați pentru a ne înâmpina, decăt vor fi solii noștri care vor debarca. Este bine ca, voi cei convinși de existența și bunele noastre intenții, să vă aduceți cât mai mulți dintre prietenii care au încredere în convingerile voastre, în ceea ce ne privește, pentru a se putea păstra o atitudine de cordialitate și pace , astfel ca acel eveniment unic în istoria voastră să fie un succes deplin.

Pentru că nici noi nu cunoaștem cu exactitate când va avea loc acest eveniment, vă sugerăm să priviți cerul, în timpul zile și al nopții, ori de câte ori o puteți face, pentru ca un număr cât mai mare dintre voi să poată imortaliza momentul vizitei și debarcării noastre. Apariția noastră este astfel gândită încât să aibă um impact maxim asupra umanității iar forțelor ostile să le fie imposibil să acționeze, pentru a face ca evenimentul să fie un eșec. Va fi o dovadă convingătoare asupra veridicității acelor apariții, astfel încât nici măcar o ființă umană martoră să nu aibă nici cea mai ne]nsemnată idee că ar putea fi ceva ireal sau „aranjat”.


Primele noastre întâlniri cu mulți dintre voi vor fi filmate, fotografiate și înregistrate, pentru ca prin mass-media să fie difuzate în întreaga lume. Cu toate acestea, este probabil ca la acel moment, încă să mai existe ființe umane neconvinse de realitatea care li se prezintă. Vor fi însă mult mai puțini ca în prezent, iar numărul lor se va reduce repede până la zero. Este adevărat că răuintenționații nu vor „sta cu mâinile în sân” și vor scoate la bătaie toate mijloacele de dezinformate și manipulare de care vor mai dispune la acea oră. Când vor constata că lumea nu va crede că este doar o apariție holografică, vor încerca să vă îngrozescă spunându-vă că am venit să vă cucerim planeta, să vă distrugem ca ființe sau măcar să vă rupem de credința în Dumnezeu. Se va pune la bătaie și propaganda că suntem trimiși ai deavolului, doritori să vă exorcizăm și să vă trecem în tabăra necuratului. Vă rugăm să acționați în conformitate cu ceea ce vă va spune inima și cu ceea ce vor percepe simțurile voastre.


Totul va deveni mai ușor după ce primul șoc se va fi consumat. Neîncrederea și teama se vor spulbera și vor fi înlocuite de un val de entuziasm de nedescris.

În tot acest timp, noi vom aștepta cu răbdare să treacă emoția inițială și vom acționa apoi cu atenția și solicitudinea necesare. Dacă veți găsi de interes, unii dintre voi vor putea urca la bordul navelor noastre pentru a le vizita sau, la cererea voastră, pentru o scurtă croazieră în jurul planetei sau mai departe.

Știm că mintea umană, care acum lucrează doar la 10% din capaciutate, va primi un puternic impuls, extinzându-și repede cuprinderea. Mintea voastră subconștientă va deversa în conștient multă informație, pe care o are depozitată și în care se regăsește esența evenimentelor și experiemtelor din toate viețile prin carte ați trecut. Această creștere va fi exponențială. Cunoaștem din propria noastră experiență că acest proces de „reamiuntire” necesită un oarecare timp pentru ca să se evite orice deregare în planul psihic și mental. În acest sens, avenm un program de ajutorare și consiliere a celor mai susceptibili de a face sincope, astfel ca programul de readucere a umanității pe linia de plutire să se desfășoare fără eșecuri.

Aceste contacte vor fi evenimente sociale în care ne vom întâlni cu familiile voastre, într-un cadru mai larg sau prin vizite la domiciliul celor care o vor dori, vă vom prezenta ființe inteligente care trăiesc în diverse locuri din univers, pentru a le cunoaște gândurile, năzuințele, ele prezentându-vă, dacă va fi cazul, filme cu locurile din care provin și cu familiile lor.

Vă vom spune lunga și fascinanta poveste a umanității de pe Pământ prezentându-vă adevăratele stadii de evoluție etc. Va fi, cu siguranță, o poveste complet diferită decât cea încropită de arheologii și oamenii voștri de știință. Un lucru este sigur: va fi ceva fascinant, chiar dacă unele etape prin care ați trecut au fost dureroase. Veți înțelege atunci că atunci când spunem că sunteți frații și surorile noastre, exprimăm un adevăr al originii noastre comune.

Multora dintre voi li se vor face oferte de a lucra împreună cu noi pe navele noastre spațiale sau pe diverse corpuri cerești în programe de cercetare și ajutorare a diverselor civilizații. Desigur, vor exista oportunități multiple de a desfășura activități în diverse domenii chiar pe planeta voastră unde foarte multe lucruri trebuie să fie făcute sau refăcute, în așa fel încât să se consolideze sănătatea, vigoarea și frumusețea Pământului.

Orice fel de muncă va fi prestată doar ca urmare a dorinței și acceptului celui în cauză, evident, în funcție nivelul său de expertiză în domeniu. Vă veți găsi multe locuri de muncă pe numeroasele flote și flotile spațiale de care dispunem în întreeaga galaxie.

Unii dintre voi vor avea posibilitatea de a reveni pentru anumite perioade de timp, sau doar în vizită, pe planetele unde, în trecut, au mai trăit. Cine știe, poate că unii dintre voi vor alege să revină pe una dintre aceste planete pentru tot restul existenței lor. Posibilitățile și perspectivele vor fi numeroase pentru voi, din moment ce veți deveni ființe multidimensionale. Până atunci însă, va trebui să parcurgeți drumul care v-a mai rămas.

Dragilor, emoțiile și nerăbdarea, aflate în creștere pentru mulți dintre voi, sunt de înțeles, pe măsură ce momentul întâlnirii noastre se apropie. Și noi suntem marcați de această proiectată și iminentă întâlnire. Știm, de asemenea, că perspectiva ascensiunii voastre într-o dimensiune superioară este un motiv de speranță, despre care noi am spune că este foarte justificată.

Cunoașteți că scurtarea timpului până la întâlnirea cu noi, dar și înălțarea voastră, este condiționată și de creșterea nivelului vostru de vibrație. Vă propunem să priviți cu încredere și deschidere evenimentele perioadei următoare.

Suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://lightworkers.org


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu