Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 aprilie 2012

Chemare Generală la Acțiune


Mesaj de la Pleiadieni

 (10 april.2012; channeler Jenna Freer)

Salutări, dragii noștri. Vă mulțumim pentru ajutorul pe care ni l-ați dat până acum prin creșterea frecvenței voastre de vibrație. Unii dintre voi au început să comunice telepatic cu familiile voastre din stele, ceea ce reprezintă un mare succes în plan spiritual. Încrederea voastră în autenticitatea mesajelor noastre ajută evoluției voastre, dovedind deschidere față de universalitatea lumilor. Ne simțim mândri de rezultatele pe care mulți dintre voi le obțineți pe calea devenirii voastre ca ființe multidimensionale. Mulţumesc! Strădania voastră pe calea evoluției vă apropie cu încă un pas de Unitate. Acest tip de activitate activează puternic chakra inimii, ființa voastră preferând din ce în ce mai mult să se conecteze cu noi prin acest centru de forță. Este timpul să învățați a vă descurca și în..... ape mai adânci.

Să trecem acum la mesajul nostru pentru ziua de azi. Am ezitat să spunem că acesta este destul de "urgent", dar vă solicităm, pentru perioada care a mai rămas din acest an, mai multă atenție și acțiuni mai rapide, care să ne ajute pe toţi, adică pe voi și pe noi, cei aflați în derularea procesului vostru de ascensionare. Suntem foarte aproape de momentul când se va suna trezirea.

Obiectivul nostru principal în acest moment este noul sistem financiar care se implementează pe Pământ.
Ajutorul pe care voi îl puteți da este unul de natură energetică, în sensul că ar fi util dacă un număr cât mai mare dintre voi și-ar focaliza gândurile pentru ca acest program financiar să aibă succes.
O puteți face prin meditații individuale sau colective, în care să vă exprimați dorința de a se obține un rezultat pozitiv al acțiunii.

Este important ca voi să aveți o atitudine pozitivă față de apariția unei unice monede la nivel mondial.
Cunoaștem că față de realizarea acestei măsuri există multă îndoială, multe suspiciuni, multă teamă. Toate acestea sunt provocate de aproape unanima necunoaștere a avantajelor pe care le-ar reprezenta, pentru întreaga umanitate, introducerea unei monede globale.

Vă oferim o listă cu avantajele și benericiile unui sistem financiar global pe planeta voastră, și de fapt, oriunde s-ar implementa el.

1. În primul rând, o monedă globală creează un mediu concurenţial echitabil, care ar pune capăt dominației corporatiste, naționale și transnaționale.

2. În prezent, prin speculații financiare mai mult sau mai puțin sofisticate, multe economii, grupuri de interese sau speculanți bursieri câștigă imense sume de bani prin acțiuni de vânzare-cumparare de acțiuni sau de valută, bazându-se pe o cunoaștere profundă a tendințelor care apar ca urmare a unor evenimente care se produc, sau urmează a se produce, în anumite locuri din lume și în diverse domenii, unde speculanții au rețele de informare.

3. O monedă mondială va necesita un nivel foarte ridicat de transparenţă, care va pune capăt înşelătoriei şi fraudei, în sistemul monetar putându-se angaja persoane cu înaltă calificare, competență și de mare probitate morală, indiferent din ce țară, căci va fi vorba de un unic sistem, nu de o multitudine.

4. Unicitatea sistemului va oferi posibilitatea unui control încrucișat efectuat din diverse puncte ale globului planetar. Mai ales că se va crea facilitatea înființării de terminale de control financiar pe o largă arie, practic, neconturbată de granițele naționale.

5. Pentru crearea unui sistem de înaltă eficiență, în care să lucreze funcționari cu cea mai înaltă expertiză, se vor putea înființa rețele de școlarizare și instruire unde să predea un corp profesoral de elită, la aceste cursuri de formare putând fi trimise persoane din terțe țări, selectate pe criterii de abilitate și calități psihice și morale reale.

6. Acest sistem, cu totul nou, va anula toate sistemele vechi, ceea ce va însemna o foarte mare reducere a cheltuielilor care se fac cu vechiul vostru sistem, extrem de încărcat, fărămițat și cu multe paralelisme. 
Gândiți-vă numai la armata de funcționari angajați în sistemul bancar și financiar, pentru a corela și face toate operațiunile de interfațare dintre economiile diverselor țări.  
O resetare globală a tuturor sistemelor vechi și un re-start pe noul sistem mondial, va fi de la început, o limpezire și curățare în rețeaua bancară și financiară a lumii. Relația creditor-debitor ca fi simplificată și eficientizată. Gândiți-vă la puzderia de formalități care se îndeplinesc pentru a menține evidențe și reactualizări, încasări, plăți și regularizări între clienți, bănci și servicii financiare, fiecare cu sistemul său, cu funcționarii săi, cu erorile care apar inerent sau cu intenții de fraudare etc.

7. Odată ce averile acumulate de cabala întunecată și acoliții ei, vor fi confiscate, se va putea face o redistribuire la nivel global a bunurilor, în mod operativ, transparent și cinstit. Fiecare om de pe planetă va putea primi acele drepturi, în care se regăsește, într-un fel sau altul, și valoarea muncii sale, sau a predecesorilor săi. Sistemul financiar și monetar unic, care credem că va fi implementat până atunci, va face această vastă muncă de redistribuire mult mai ușor de realizat pe întreaga planetă.
Ceea ce vă cerem să faceţi în acest moment este să vă obișnuiți cu această idee, acest concept, și să încercați a semăna această sămânță a unificării monetare și financiare în mintea celor cu care relaționați în viața cotidiană. Răspândirea acestei idei este bine să o faceți cu calm și cu o atitudine relaxată, poate chiar hazlie, zicând interlocutorului: „ Ce ar fi dacă…..”. 

Efortul de însămânțare a acestei idei este cumulativ, în sensul că energia de aceeași vibrație și nuanță, se adună la nivel de grup, de comunitate, de națiune și, până la urmă, la nivelul planetei. Cu cât acest cumul de energie va fi mai mare, cu atât evenimentul inplementării noului sistem va fi mai aproape.

Nu trebuie să credeți că până ce contribuția voastră energetică va deveni sesizabilă, nu se face nimic pentru acest nou sistem. Bazele lui sunt puse și forma sa completă este aproape de definitivare.
Ceea ce urmează să facem acum este să testăm gradul de pregătire a oamenilor pentru a accepta acest sistem.
Echipele de la sol ale Lucrătorilor în Lumină sunt rugate să ne ajute în acest demers, adoptând o atitudine de totală deschidere față de acest program, prin metodele cunoscute de meditație, contemplare, imvocație, binecuvântări etc.
Toate tehnicile și metodele care au ca rezultat creșterea frecvenței de vibrație a ființei umane și planetei sunt binevenite.
Doriți-vă să vedeți implementat acest sistem, cât mai curând pe planeta voastră. 
Ştim că aceasta sarcină nu este ușoară, mai ales acum când lumea este strâmtorată din punct de vedere financiar. 
Presupunem că mulți dintre voi vor avea tendința de a spune: „ Numai de asta nu-mi arde mie acum..., să mă gândesc la cai verzi pe pereți..! 
Și totuși, vă rugăm să credeți că știm bine ce și de ce vă cerem să faceți acest efort. Credeți-ne, n-am luat-o...razna!

Când spunem că este abundență pe planeta voastră, care va trebui redistribută, nu vorbim ca să ne aflăm în treabă. Un singur exemplu: enormele sume acumulate în golf (n.m. petro-dolarii). Bogăția care a fost exploatată era a planetei Pământ, și revine fiecărui locuitor al ei, nu numai celui care a făcut forajul și a pus robinetul pe..țâșnitoare.
Jenna
Odată ce majoritatea dintre voi (51%) va ajunge să considere, la unison, că abundența financiară este un drept al fiecăruia, și la care se va gândi cu bucurie și acceptare, ușa acestei bunăstări se va deschide către fiecare.
Avem încredere în voi, în fiecare ființa umană trezită. Știm ce este capabilă ființa umană să facă. Am simţit puterea voastră. Am simţit dragostea voastră. Sunt imense.
Imaginați-vă o lume, lumea în care veți trăi, o lume a bucuriei, bunăstării și iubirii, o lume în care nu va exista lăcomia, ura, nedreptatea, boala.

Aşteptăm cu nerăbdare să măsurăm nivelul vibrațiilor pe care le veți produce săptămâna aceasta și următoarele.

Vă mulţumim pentru munca voastră plină de dăruire din ultimele săptămâni.
Mulțumesc!
Fratele vostru iubitor Pleiadian,
Peter.

SURSA: www.freerspirit.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu