Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 martie 2012

MESAJUL LUI MATEI pentru luna martie (3)


(1 mart. 2012; channeler Suzanne Ward)
(ultima parte)

Matei
23. Tot în legătură cu durerea pe care o resimte o familie căreia i-a murit un copil, recent , un prieten de-al mamei mele a întrebat dacă le-ași putea spune cîte ceva despre fiul lor Philip, care a murit la vârsta de patru ani de leucemie, după o lungă suferință. Esmeralda, pe care aș putea-o numi fina mea, se ocupă în Nirvana de îngrijirea copiilor, așa că nu mi-a fost dificil să îndeplinesc rugămintea care mi s-a adresat prin mama.
Voi reda mai jos chiar cuvântul Esmeraldei în legătură cu ceea ce am fost solicitat, cu speranța că multe familii de pe Pământ, aflate în situații similare, vor găsi o clarificare și o mângâiere pentru pierderea suferită.

Esmeralda:
Bună ziua, bunica mea dragă de pe Pământ. Este o bucurie să mă pot adresa ție, pentru a transmite un mesaj familiei lui Philip. 
Am mers să-i fac o vizită micuțului Philip, în zona alocată creșterii și îngrijirii celor mici, veniți de pe Pământ. Băiețelul se află în convaleșcență, recuperând după lunga boală care l-a chinuit când era în corp uman. Este un copil frumos, vesel și zâmbitor, având o strălucire aparte în ochi.
În curând el va merge cu mine să vizităm mai multe modele de case, dintre care să-și aleagă una în care să se mute pentru o perioadă.  Aici casele au dimensiuni, culori și arhitectură diferite și sunt amplasate într-un spațiu individualizat, foarte frumos amenajat. În ceea ce priveste clima, el poate să-și aleagă una tropicală, sau una cu pajiști verzi, unde pasc diverse animale precum : cai, vaci etc, ori o casă la marginea unei ape, într-un mediu muntos etc. Îl voi lăsa pe Philip să facă alegerea acelui mediu și acelei case în așa fel încât să se simtă cel mai bine. Excursia o vom putea face, la alegere, cu barca, cu autobuzul sau cu trenul sau chiar cu avionul. Probabil că îți este cunoscut că în privința creării și alegerii habitatului, posibilitățile sunt multiple aici.

Trebuie să vă spun există două grupe principale de copii: cei care provin din ființe umane, cum ar fi Philip, care au fost foarte mult iubite şi îngrijite și cei ale căror vieţi s-au consumat în condiții îngrozitoare, cum ar fi zonele de război, taberele de refugiaţi, sau zone în care bâtuie sărăcia și boala. Cei din a doua grupă trec mai întâi printr-un program de vindecare, în care amintirile terifiante ale vieții pe care au avut-o pe Pământ se estompează, după care se șterg complet. După acest program, ei se alătură celor din prima grupă, pentru ca împreună să formeze o colectivitate fericită și activă.
Ambele grupuri sunt subdivizate la rândul lor în funcţie de vârstă, pentru ca fiecare să primească îngrijirea și atenția corespunzătoare vârstei. De exemplu, sugarii şi copiii mici au nevoie de îngrijiri de specialitate şi unele tipuri de atenţie de care cei mai mărișori, de vârsta lui Philip, sau mai mari, nu mai au nevoie.
Grupa mare” are alte necesități, toate gândite pentru a le stimula creativitatea și aptitudinile. În programul unui copil nu există nimic rigid, forțat sau lipsit de iubire și atenție.

Toată alimentația rezidenților din Nirvana este în concordanță cu natura corpului nostru care este diferit de cel grosier al pământeanului, aflat în dimensiunea a 3-a. Dar să nu vă închipuiți că aici ființele sunt fără corp.
Avem corp, dar unul mult mai rafinat, mai ușor, dar sigur tot atât de vizibil precum al vostru. (n.m.,Un pământean, cu simțurile lui nerafinate, n-ar putea vedea un corp al unei ființe din dimensiunea a 4-a; numai reciproca este valabilă).

Pentru hrană, avem multe tipuri și soiuri de fructe delicioase, legume şi cereale, condimente, semințe. Nimeni nu se hrănește aici cu carne, dar există plante cu gust de carne.
Copiii învață aici compasiunea și iertarea și nu-i urăsc pe cei care i-au exploatat, înfometat, molestat, abuzat etc. atunci când erau pe Pământ.
Programul de școlarizare este stabilit nu în funcție de vârsta copilului ci de aptitudinile, înclinațiile și nivelul său de dezvoltare intelectuală și spirituală. Philip va începe programul de școlarizare cu copiii de vârsta lui.

În funcție ce vârstă, există multe forme de divertisment, teatru, muzică, filme, spectacole de comedie și o mare varietate de jocuri în aer liber sau în săli de sport. Cele mai obișnuite sporturi practicate în Nirvana sunt: înotul, tenisul, patinajul și drumețiile.
Adesea, copiii mai mari îi învață pe cei mai tineri modul de comportare în societate, bunele maniere, elemente de modă, jocuri constructive cum ar fi aeromodelismul, costrucția și lansarea zmeelor, dar și basme și povești care să le stârnească imaginația.

Aici toata lumea poate comunica telepatic, dar se folosește și vorbirea, mai ales între tineri, cărora le face deosebită plăcere să audă timbrul diferitelor voci.

În ceea ce-l privește pe Philip, el va crește mai repede și mai înalt comparativ cu un copil de vârsta lui pe Pământ. Nivelul său de înțelegere, va fi, deasemenea, mai înalt în comparație cu al unui confrate pământean.
Treptat, el va începe să-și amintească din ce în ce mai clar despre toate viețile pe care le-a avut în întreaga sa existență.
Va realiza la un moment dat că el aparține unui suflet cumulativ, deși personalitatea Philip va rămâne totdeauna distinctă.
El va deveni mult mai înţelept şi mai inteligent și cu o conștiință mai înaltă, comparativ cu ceea ce ar fi putut fi în cazul în care ar fi trăit pe Pământ.
Niciodată nu va uita sejurul său petrecut pe planetă, unde era înconjurat de dragostea și grija părinților săi pământeni.

Suzanne
Bunica mea dragă, vă mulţumesc pentru că ați acceptat să înregistrați ceea ce am spus și sper că veștile pe care le-am dat despre Philip, vor bucura inimile părinților lui pământeni, pe care-i îndemn să nu fie triști deoarece nu au niciun motiv.
Philip trăiește și este fericit, îi privește și le ascultă vocea ori de căte ori dorește.

Acum îmi iau rămas bun; cu dragoste Matei.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu