Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 martie 2012

Copilul Programelor Secrete Negre (CPSN)(3)

(continuare)            

Montauk Point
Itinerariul straniu al unui copil ce a fost inclus într-un «Program Secret Negru» (Black Program)

R: Ne puteţi da, fără să depăşiţi anumite limite inerente, câteva exemple de activităţi desfăşurate în cadrul unor astfel de programe secrete?
CPSN: Iată câteva exemple de aceste gen:
‒ Anumite materiale sunt fabricate de către ființele extraterestre undeva departe în spaţiu, iar, în final, ele ajung pe Pământ şi servesc apoi la fabricarea unor aparate foarte performante;
‒ Sunt elaborate anumite tehnologii pentru comunicarea în spaţiu ce vizează stabilirea unor contacte permanente între anumite baze şi unele zone din Univers ce sunt deja populate (printre altele, sunt selectate şi apoi modificate unele făpturi extraterestre, care după aceea pot trăi aici pe Pământ);
‒ Transportul trupelor prin intermediul unor zboruri regulate, ce se realizează între anumite puncte ale acestei galaxii. Aparatele pe care cei mai mulţi le numesc OZN uri există de mai mult timp şi sunt utilizate cu regularitate încă din anul 1920, pentru a face cu putinţă deplasarea între planeta Pământ şi alte planete unde există viaţă. La bordul unor asemenea OZN-uri călătoresc împreună fiinţe din mai multe rase (atât oameni, cât şi făpturi extraterestre);
‒ Explorarea diferitelor locaţii din Univers, ceea ce face cu putinţă călătoriile pe alte planete şi chiar în alte galaxii unde există viaţă, descoperindu-se astfel diverse forme de viaţă ce există în Univers.
În acest sens, ufologia, aşa cum o cunoaşte la ora actuală marele public, nu este altceva decât o banală bâlbâială, căci domeniul ei este în realitate cu mult mai vast decât pare, fiind de o complexitatea uimitoare, chiar gigantică. Ufologia constituie pentru omul terestru doar un mic punct în cadrul multiplelor dimensiuni existente în Univers, a căror realitate este aproape imperceptibilă pentru fiinţele umane obișnuite. Treptat, ufologia va intra până la urmă în domeniul firesc al cunoaşterii umane, în care va avea un loc bine stabilit atunci când anumite realităţi de acest gen vor fi cunoscute şi studiate aşa cum se cuvine.

R: Să revenim acum la perioada în care v-ați aflat în acea bază secretă a US Air Force.
CPSN: În acea perioadă, în care am fost chiar foarte bine tratat, am avut ocazia să vizitez patru locaţii ultrasecrete ce se află pe planeta noastră şi care oficial figurează ca baze militare obișnuite din cadrul US Air Force şi US Navy. În aceste locaţii se pregătesc multe dintre modulele programelor secrete. Aici mi s-a cerut să aprofundez şi să pun în practică anumite cunoştinţe ce mi-au fost puse la dispoziţie în legătură cu fiecare modul în parte. Aş putea spune că mi s-a încredinţat o muncă titanică, deoarece personalul existent în astfel de locaţii nu este cel mai adesea în măsură să utilizeze toate datele, care sunt uneori mult mai avansate, şi tocmai de aceea ele trebuie să fie atent prelucrate în fazele intermediare.
Cua acea ocazie, am primit gradul de colonel (grad ce este în mod obligatoriu necesar pentru a avea acces la astfel de programe). Totodată, mi s-au oferit mai multe acreditări, printre care aceea de UCTS-E6, care înseamnă Ultra Cosmic Top Secret Extraterestrial ‒ nivelul 6 (care este cel mai înalt nivel). Pentru a putea să am acces pretutindeni, acolo unde îmi era necesar, mi-au fost introduse patru implanturi subcutanate. Nu este vorba despre vreo insignă sau despre identificarea pe baza analizei irisului. Nu este nimic care să fie vizibil. Astfel pot să mă deplasez oriunde, doar că sunt monitorizat în permanență, chiar şi mesele îmi sunt direct contabilizate prin intermediul acestor implanturi. În aceste baze, birourile şi laboratoarele sunt puternic securizate, fiind echipate cu tehnologii superfuturiste şi numai persoanele ce au anumite implanturi (E6) pot avea acces acolo. În cazul unei fiinţe umane care nu are astfel de implanturi şi care se hazardează în astfel de locaţii, ea va percepe niște sunete foarte puternice, iar la scurt timp după aceasta va suferi o hemoragie internă cvasi-instantanee.

R: După ce ați îndeplinit o anumită misiune secretă, cum se procedează când urmează să vă întoarceţi la viaţa civilă? Există o condiţionare ulterioară? Memoria dumneavoastră este după aceea modificată?
CPSN: La aceste întrebări pot să ofer mai multe răspunsuri, care sunt conexe. De îndată ce îmi închei o anumită acţiune secretă, are loc o modificare a tot ceea ce sunt, ce se realizează prin intermediul unui trup cvasi-identic. Mai precis, se poate spune că este vorba despre o sui generis clonă a propriei persoane. Am putea lua, în final, atunci când se realizează o astfel de modificare, învelişul fizic al oricărei alte persoane, dar trebuie să subliniez că întotdeauna se propune şi apoi se realizează reproducerea propriei noastre structuri biologice. Din motive ce sunt uşor de înţeles, am ales de fiecare dată această opţiune.
Prin urmare, se poate spune că după aceea vorbim de un „X modificat”, dar nu se poate vorbi despre o clonă, pentru că termenul nu este autorizat. În acest caz, conştiinţa şi memoria mea sunt limitate doar la sfera strict civilă a vieţii mele.
 După aceea, atunci când aş dori să pătrund în anumite cotloane secrete ale activităţii mele, nu voi putea să fac aceasta din cauza închiderii prealabile a memoriei care s-a realizat în acea direcţie.
Când mă reîntorc la viaţa civilă, implanturile mele sunt dezactivate şi devine cu putinţă să revin la o viaţă afectivă, cu toate problemele existenţiale şi toate neajunsurile pe care încerc apoi să le rezolv cât mai bine.Regăsesc, de asemenea, experienţa profund umană a sentimentelor, simt nevoia de a vedea într-un anume fel lumea, resimt imboldul de a dărui prietenie şi de a le fi de folos celorlalţi. 
Subliniez că toate aceste aspecte nu există în cealaltă ipostază a existenţei mele, atunci când mă aflu în cadrul acestui gen de activităţi. Atunci pot să realizez doar ceea ce este necesar, conduc anumite activităţi care îmi sunt încredinţate, dar nu simt niciun fel de sentiment sau afecțiune. În acea ipostază nu exist decât în calitate de interfaţă biologică, jumătate om și jumătate altceva.
Atunci când vorbesc despre o lume diferită, vreau să subliniez că acest aspect nu poate fi descris cu uşurinţă, căci atunci când mă deconectez temporar de la această lume pentru a reveni la lumea obişnuită, pe care noi toţi o cunoaştem şi despre care mulţi dintre noi ne imaginăm că este unică, îmi este aproape imposibil să vorbesc într-un mod complet liber şi nestingherit despre toate acestea.                                        
Dacă aş mărturisi tot ceea ce am văzut sau am trăit în cealaltă lume, s-ar crede fie că sunt nebun, fie că sunt drogat. 
Tocmai de aceea, revenirea în această lume în care trăim cu toţii provoacă în fiinţa mea o anumită discordanţă şi face totodată să apară o mare şi profundă stare de singurătate, pe care nimic şi nimeni nu o poate face să dispară. Am observat că joncţiunea dintre aceste două lumi într-o zonă a fiinţei, o influenţează într un mod direct pe cealaltă. Înclin să spun „noi” pentru că trebuie să se înţeleagă faptul că modificarea mea genetică trebuie să fie totodată acceptată şi de altceva din interiorul meu. Aş putea să spun că sunt deja câţiva ani de când nu mai sunt singur în trupul meu. Dar, cu toate acestea, mi-am asumat ceea ce se petrece şi, mai mult decât atât, accept totul aşa cum este. În cazul meu, viitorul este în desfăşurare, iar interfeţele îmi sunt necesare pentru a înainta. Aceasta nu are nimic în comun cu aspectele ce sunt difuzate în filmele de pe micul ecran. Pentru mine, tot ceea ce se petrece acolo este deja depăşit şi mai mult decât atât, aceste aspecte privesc întreaga lume, dar despre aceasta voi vorbi mai târziu.

R: Atunci când vorbiţi despre aceste lumi… de îndată ce vorbiţi despre lumea cealaltă integraţi totodată noţiunea unei alte dimensiuni?
CPSN: Este într-adevăr vorba despre o trecere de la lumea pe care o cunoaşteţi şi în care aţi existat întotdeauna la cealaltă lume, între care există o zonă de tranziţie de 25%. Percepţia mea este că aceste două lumi distincte se suprapun în această parte de 25%, iar, atunci când ne aflăm în această zonă, nu ne este în mod obişnuit posibil accesul la toate aceste informaţii într-un mod conştient.
Sunt nevoit să fac o mică paranteză: atunci când o fiinţă umană moare, ea trece prin această zonă intermediară distinctă şi, înainte să treacă în cealaltă parte, în care este programată să rămână, ea rămâne totodată într-o parte a acestei zone de tranziţie pentru a-i fi tratat şi purificat sufletul (Nota C.M.: zona de primire a sufletelor care și-au părăsit corpul fizic, și care au nevoie de tratament și convalescență, ca urmare a unor traume prin care a trecut pe Pămâmt, ea fiind prima zonă a Nirvanei cu care ia contact sufletul sosit de pe Pământ). 
Aceasta este o parte de 25% ce este rezervată trecerii din această lume către o altă lume. Bineînţeles, acolo nimic nu este material. Căci totul este în întregime compus din energii distincte, din câmpuri de undă ce sunt specifice. Toate acestea vă fac să vă regăsiţi pe nesimţite acolo, în acea lume, iar la puţin timp după aceea vi se pot petrece multe fenomene ce sunt total inexplicabile. S-ar putea ca unii dintre voi să vă întrebaţi: „Este vorba, oare, despre un fel de vortex energetic?” Alţii vă veţi întreba: „Are loc cumva o translaţie integrală?” Răspunsul meu este: depinde!
Anumite programe foarte bune reuşesc să deschidă accesul la acestă zonă de tranziţie de 25%. Există deci anumiţi vectori tainici de forţă ai energiei timpului legaţi de această zonă. Astfel de vectori de forţă sunt numeroşi care, uneori, sunt greu accesibili (mai ales pentru om). 

Articol preluat din Caietul Taberei Spirituale Yoghine de Vacanţă Costineşti 2011, vol. 3

SURSA : yogaesoteric
19 ianuarie 2012
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu