Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 februarie 2012

SaLuSa, 1 feb.2012


Channeled by Mike Quinsey.

Rasa umană se dovedește a fi una capabilă de a experimenta adâncimile întunericului, după care să se ridice din nou, ghidată de Scânteia Divină. Această experiență dură a fost intr-adevăr menită să vă testeze foarte puternic abilitățile, în timp ce voi erați supuși unor condiții extreme, impuse asupra voastra de către cei întunecați.
Dacă nu ați fi câștigat această luptă, astăzi ați fi avut parte de un eveniment catastrofic de proporții care la încheierea ciclului actual v-ar fi aruncat înapoi în adâncurile unui nou început civilizațional. Practic, totul trebuia luat de la capăt.

Nu-i mai puțin adevărat că se aștepta ca voi să reușiti să ieșiți din această fundătură non-evoluționistă, în care ați ajuns utilizându-vă greșit liberul arbitru cu care ați fost dotați de la început. Din fericire, tocmai acest liber arbitru v-a ajutat să vă orientați spre lumină și să decideți să părăsiți sumbrele dimensiuni ale întunericului spre care acceptaserăți să  le experimentați.
Trebuie totuși spus că reușita voastră se datorează mai ales imensului ajutor care vi s-a pus la dispoziție, din momentul în care Mama Gaia l-a solicitat. Tot acest ajutor ar fi fost inutil dacă voi nu ați fi fost dispuși să vă treziți și să înțelegeți că salvarea nu poate veni decât în măsura în care o acceptați și o doriți.
Imensele cantități de lumină care vi s-au trimis și hotărârea voastră de a vă salva, au determinat forțele întunericului să bată în retragere, înțelegând acum că partida este pierdută pentru ei. Aceste forțe nu au fost complet înfrânte, dat toți știu că nu mai există posibilitatea revenirii lor. Ceea ce mai încearcă acum întunecații este să capituleze “onorabil”, deși pozițiile lor actuale nu le mai permit asemenea pretenții. Matrița planetei în vederea ascensiunii este terminată și toate pregătirile aproape încheiate.

Cu adevărat, acest eveniment a stârnit interesul întregii vieți din univers care urmărește îndeaproape cum o civilizație aflată într-un plan existențial inferior va putea face saltul într-o dimensiune superioară [Nota C.M.: În alte comunicări se spune că saltul între două dimensiuni superioare este mult mai lesnicios și puțin consumator de energie, comparativ cu saltul de la o dimensiune inferioară la una superioară, care necesită consumul a mari cantități de energie, implantarea lui întâmpinând numeroase impedimente legate de : structura materiei, care trebuie să fie trecută de la carbon la cristal, ridicarea la o vibrație foarte înaltă, modificarea structurii ADN, modificarea matricei energetice din jurul planetei, pentru a face posibilă trecerea spre Pămmânt a unor energii cuprinse într-o anumită bandă de frecvențe, rolul acestei rețele fiind și de a nu lăsa să treacă acele energii (de fapt, entități) venite din univers cu intenții de destabilizare etc.]

Știm că ființa umană nu poate accepta ușor ideea că tot ceea ce se întâmplă cu ea, această mare zbatere, nu este decât un joc ce se regăsește în tot universul și în întregul cosmos. Este ca și cum ați apărea pe scenă pentru a interpreta un rol, după care, vă retrageți în culise și în cotidian. Dar acest rol este o experiență care vă îmbogățește ființa totală și vă ridică la un nou nivel de conștiință.

Din moment ce nu există moarte, vă puteți permite să experimentați multe tipuri de vieți și multe stări existențiale în diferite nivele de densitate.
Deși, în principiu, totul vă este permis, există un fel de cod comportamental înafară limitelor căruia ființa umană va trebui să suporte inevitabil prevederile Legii Karmei. (Nota C.M.: Încărcătura karmică apare atunci când entitățile acționează cu încălcarea unor legi cu valabilitate universală.) De exemplu, luarea unei vieți este împotriva legilor imuabile ale Creatorului fiind considerată o ofensă gravă adusă ordinii cosmice, aceast comportament atrăgând sancțiuni karmice, dacă nu cumva actul criminal a fost prevăzut într-un program de viață parafat de cele două suflete înainte de naștere. Din nou subliniem că repercursiunile karmice nu sunt o pedeapsă, ci un mod de experimentare a unor situații de viață care pot ajuta un suflet să înțeleagă că poartă întreaga responsabilitate a actelor sale.

Vorbind despre succesiunea vieților voastre, vom spune că voi veniți și plecați din aceste vieți cu “mîna goală” dar cu cunoașterea a ceea ce ați experimentat în fiecare dintre ele. Voi construiți un lung lanț în care zalele sunt viețile pe care le adăugați de fiecre dată. În unele vieți puteți fi o personalitate, un savant, un personaj cu mare influență; alte ori vă alegeți o viață în sărăcie și lipsuri etc. Bogăția materială este un non-sens, o lipsă de înțelegere a ceea ce sunteți voi cu adevărat. (n.m. Lăsând la o parte faptul că bogăția este cea care te face mai nefericit decăt sărăcia). Cu timpul veți înțelege că o viață decentă, în care-ți poți asigura atât cât îți este necesar, și nu mai mult, poate fi secretul unei stări permanente de bucurie. Cea mai bună cale de rămâne fericit este să împarți cu cel care nu are, ceea ce nu-ți este absolut necesar. Altfel spus, a munci pentru binele tuturor este abordarea cea mai dumnezeiasă pe care fiecare ființă ar trebui s-o îmbrățișeze.  

Dragilor, voi ați învățat foarte mult prin experiența dualității, și aceasta vă va fi de un real folos la alegerea viitorului. De fapt, după ce veți atinge un nivel suficient de înalt în conștiință, nu va mai fi necesar să vă gândiți la detaliile vieții voastre viitoare, deoarece acest nivel presupune și un fel de “servicii incluse”. Înțelegerea voastră va fi atât de cuprinzătoare încât îi veți percepe pe toți ca fiind Unul. Barierele care până acum vă separau vor fi desființate și oriunde vă veți afla veți fi la voi acasă.

Noi, cei din Federația Galactică nu putem decât să aplaudăm tenacitatea și hotărârea voastră, de a parcurge lunile care au mai rămas din acest an pentru a aduce schimbările care vă vor conduce la recupera suveranității voastre ca ființă multidimensională. In aceste acțiuni veți avea susținerea noastră necondiționată. Îndeplinim rolul unor arbitri care au grijă ca regulile jocului să fie respectate, protejând echipa purtătorilor luminii de orice intenție de agresare din partea celor rău intenționați.
Regulile sunt specifice în ceea ce privește dualitatea și aceasta include Lagea Universala care le interzice Ființelor Spațiale să vă abordeze, pe voi sau pe Mama Pământ.
Trebuie spus însă că există unele excepții cum ar fi situația în care unele dintre aceste civilizații au primit invitații, cum ar fi cazul Micilor Cenușii.
Există în istoria voastră și episoade în care unele civilizații au fost invitate să vină pentru a vă sprijini. Altora nu li s-a cerut, și, totuși, au venit.

Trecutul nostru s-a intersectat uneori cu al vostru fapt pentru care, considerăm ceva firesc ca noi să nu vă abandonăm acum când aveți atâta nevoie de a fi sprijiniți. Până la urmă, atitudinea noastră poate fi asimilată cu a unor părinți care nu-și vor abandona copiii. Majoritatea dintre voi aveți rude în Federația Galactică, mai cu seamă printre Siriusieni și Pleiadieni. Aceia dintre voi care aveți suflet de extraterestru, cunoașteți foarte bine acest adevăr, săpat adânc în memoria voastră subconștientă. Cunoaștem căt de greu le-a fost unora dintre aceste suflete să se adapteze la densitatea grea a Pămîntului. Cauza voastră a fost salutară, am spune chiar salvatoare, și pentru aceasta, popoarele noastre au numai cuvinte de mulțumire.

Dragilor, Europa încă se chinuie să salveze Euro, iar noi vedem că există o șansă, adevărat, nu foarte mare. Dolarul este slab, iar unele țări renunță la el în favoarea altor valute mai sigure.Toate acestea sunt calculate să forțeze schimbările care să fie acceptabile și grupurilor bancare.
Intreaga zonă a fost manipulată de cei puțini al căror tren a rămas în stație.
Voi veți experimenta cum este să trăiți în condițiile în care banii vor fi un bun cu o valoare relă. Veți învăța apoi să vă descurcați fără bani, toate schimburile bazându-se în viitor pe schimb de servicii sau de bunuri.

Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și sunt fericită să împărtășesc gândurile mele cu voi, cu speranța că veți învăța ceva din ele, mai cu seamă în această perioadă de transformări rapide și furtunoase.
Dacă ar fi să vă dau un sfat, ar fi acela că este important să faceți mereu căte ceva pentru sufletul și spiritul vostru, care să vă permită o acumulare cât mai importantă de lumină necesară înaintării voastre și a celor din jurul vostru și care au nevoie de ea.
Oriunde ați fi imaginați-vă că sunteți un far de lumină care-i cuprinde pe semenii voști aflați pe planetă. 

Până la urmă, voi toți sunteți ființe de Lumină și lucrul firesc pe care ar trebui să-l faceți, în această calitate, ar fi să vă străluciți lumina în jurul vostru și cât mai departe posibil. Nu uitați că lumina voastră trezește și vindecă.

 Sunt SaLuSa.

SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu