Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 decembrie 2011

DEJA A ÎNCEPUT (6).

Suzann Caroll

Mesaj de la Arcturieni.
(5 sept. 2011; channeler: Suzann Caroll Ph.D).

(ultima parte)

Dragii noștri pământeni, în încheiere, dorim să vă spun că procesul deja a început! Nu mai scrutați viitorul, schimbarea are loc chiar acum.
Cu toate acestea, această grandioasă transformare nu poate fi observată de voi, din cauză că încă aveți instrumentele de percepție și înțelegere ale celei de a 3-a dimensiuni. Doar câțiva dintre voi „au primit dotările” pe care le aduce cea de a 4-a și a 5-a dimensiune.

Puteți însă acționa pentru accelerarea acestui proces, prin diversele metode și procedee care v-au fost explicate de multe ori, de către multe ființe de Lumină, și astfel veți putea avansa mai repede către acea cunoaștere și acele percepții.

Totul se mișcă în jurul creșterii vibrației ființei voastre totale care aduce creșterea conștiinței și trezirea acelor abilități proprii dimensiunilor superioare.
Totdeauna trebuie început cu voința și dorința de a vă deschide inima și sufletul primirii acelor energii noi care se trimit pe planetă pentru a fi încorporate de sistem.

Ele sunt trimise permanent de câțiva ani încoace, dar, mai cu seamă, sunt aduse prin portalurile care se deschid periodic, la anumite date și cu ocazia unor anume alinieri cosmice.

(Cel mai important și recent portal a fost cel din 11.11.11, ale cărui energii au putut fi percepute de mulți dintre voi.

Chiar dacă majoritatea dintre voi nu au avut în acea perioadă percepții deosebite, energiile au avut și vor avea în continuare un impact major asupra fiecăruia dintre voi, proporțional cu gradul de deschidere pe care o manifestați.-n.m.)

Matricea planetei a fost remodelată pentru a lăsa să treacă spre planetă energiile specifice dimensiunii a 4-a și a 5-a, așa că rămâne ca principală lucrare de efectuat și încheiat, modelarea ființei, prin modificarea structurii câmpului său energetic, aura, și a structurii ADN.
Altfel spus, fiecare ființă umană trebuie să ajungă să rezoneze pe frecvențele dimensiunilor superioare avute în vedere (Nota C.M.: pentru o mai ușoară înțelegere a procesului, puteți face analogia cu adaptarea echipamentului de emisie/recepție al unui aparat de radio, pentru a putea recepționa și/sau emite pe alte frecvențe decât cele de până atunci. Dacă, de ex. aparatul lucra doar pe unde lungi, acum va trebui echipat cu ceea ce este necesar pentru a lucra pe unde medii sau scurte). Cei care nu doresc să facă modificările adecvate, vor rămâne să rezoneze și să comunice pe vechea paradigmă, a dimensiunii a 3-a.
Pe măsură ce vă apropiați de finalul acestui ciclu cosmic (dec.2012), Sinele vostru Înalt își recapătă însușirile sale multidimensionale. 
Să nu uitați nicio clipă că voi sunteți co-creatori ai ființei voastre totale. Voi sunteți cei care decideți dacă vă îndreptați spre înalta înțelegere a veșnicului moment de ACUM sau vă cramponați de liniile timpului și spațiului, de existența în dualitate.

Trebuie să înțelegeți clar că accesul la înaltele frecvențe ale dimensiunilor superioare este prerogativa voastră, în exclusivitate, și de ea vă puteți folosi sau nu. În plus, computerul vostru biologic (creierul) va trebui să învețe să lucreze cu noile date, nolie inputuri, pe care le aduce starea de multidimensionalitate a ființei pe care o deservește. 
Sistemului de operare multidimensională va reintroduce treptat în activitate și acel 90% din capacitatea pe care oamenii voștri de știință au considerat-o inutilă sau inutilizabilă. 
Structura ADA-ului vostru se modifică de la 2 la 12 spirale iar celulele corpului vostru trec de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu, ca element chimic- n.m.).

Cunoaștem că în acest profund proces de modificări și realinieri, care se fac “din mers”, corpul și ființa voastră totală trebuie să rămână viabile și să-și continuie ciclul vieții. Tocmai în aceasta constă dificultatea lucrărilor de remodelare care se fac. Vă puteți astfel explica mai ușor și puteți avea înțelegerea că anumite disfuncționalități care pot apărea sunt inerente.
Dureri în corpul fizic, stări de angoasă, disconfort, somnolență, oarecare irașcibilitate, insomnie etc. sunt stări pe care le puteți înțelege acum mai bine (evident, nu ne referim la stări patologice, de îmbolnăvire reală). Ele sunt stări pasagere și trebuie tratate cu acceptare și chiar cu bucurie, din moment ce sunt dovezi ale desfășurării proceselor în care ființa voastră este angrenată.

Cei care consideră necesar, pot apela la ajutorul Ființelor de Lumină, ori de câte ori constată că le este greu să depășească asemenea manifestări. 
Noi, Arcturienii, dar și alți ghizi spirituali, vă vom răspunde la chemări dacă vă veți îndrepta gândul către noi și ne veți cere ajutorul.

Cel mai indicat comportament, pentru a ajuta procesul de integrare, este să rămâneți calmi și încrezători. Hrăniți-vă rațional, dormiți suficient, beți cca 2 litri de apă pură pe zi, faceți plimbări în natură, meditați și evitați aglomerațiile. Fiți blânzi și înțelegători cu toate ființele.
Veți învăța în timp cum să vă comportați cu noile energii, așa cum am învățat și noi, cândva.
Cu timpul, toate aceste vor deveni automatisme, obișnuințe, și nimeni nu va mai sta să le analizeze.

Starea de iubire necondiționată va deveni și pentru voi un mod natural de a fi, și nimănui nu-i va mai trece prin minte să urască pe cineva, să-i fie teamă de ceva sau să pretindă că el este mai deosebit și mai merituos decât altul.

Permanentizarea sentimentului iubirii necondiționate va asigura fiecăruia nivelul de vibrație necesar și rezonanța cu întreaga creație. O inimă deschisă și o atitudine de iubire și acceptare vă vor face ființa luminoasă și strălucitoare.

Noi, Arcturienii, vă vom rămâne permanent aproape pentru a vă fi de folos, atunci când ne veți invoca.

Suntem Arcturienii, membrii ai Federației Galactice.


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu