Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 septembrie 2011

MESAJUL LUNII SEPTEMBRIE 2011 (2)

De la Matei.

(9 sept. 2011; channeler: Suzanne Ward).

(continuare).

15. Multe suflete umane se roaga pe teme diferite: pentru binele individual, binele colectiv, pentru familie, pentru sanatatea planetei, pentru a li se indeplini diverse dorinte materiale sau spirituale etc. In general, insa, rugaciunea nu este corect inteleasa si, din acest motiv, de foarte multe ori, nu este eficienta.

Rugaciunea trebuie facuta cu traire interioara si formulata nu ca pe o petitie, o cerere, de a ti se rezolva ceva anume, pe care ti-l doresti si nu-l ai. Rugaciunea trebuie sa fie o declaratie catre Dumnezeu caruia sa-i multumesti pentru ca ceea ce-ti doreai s-a infaptuit. Indoiala ca ceea ce ceri poate sa nu ti se dea (pentru ca ar fi prea mult, pentru ca nu ai merita etc.) reduce pana la zero efectul cererii. Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu, totul este sa ceri cu toata fiinta ta.

Pentru ca ceri ceva, Dumnezeu nu-ti cere nimic in schimb, nu te vamuieste. Poti primi chiar si ceea ce este impotriva firii, impotriva celorlalti, dar ATENTIE, fapta ta nu poate ramane inafara aplicării legilor elaborate de catre Creator, pentru intreaga creatie. Legi precum cea a cauzei si efectului (Legea Karmei) vor lucra pentru fiecare caz in parte, neexistand posibilitatea eludarii lor.(Nota C.M.: dupa parerea mea, nu exista o lege a compensatiei in sensul: “pentru ca ai făcut binele acesta, iti iert, parţial sau total, raul pe care l-ai produs anterior”. Dar, nu-i mai putin advarat ca un comportament plin de iubire necondiţionată, de compasiune, ridica vibratia fiintei si, in acest mod, incidenta cu eveneimente nedorite se diminuiaza).

16. Rugaciunea nu este decat o tehnica de concentrare a energiei si focalizarea acestei energii asupra unui scop. Daca legile fundamentale ale creatiei ar urma sa fie incalcate, rugaciunea nu va avea efect.(Nota C.M.: cum ar fi, de exemplu, dorinta unor forte militare de a utiliza arma nucleara).

17. Daca te rogi pentru sanatatea cuiva suferind de o boala grea, nu totdeauna rugaciunea ta va avea efectul de insanatosire dorit. Daca rugaciunea nu contravine prevederilor contractului de viata al acelei persoane, atunci, vor aparea efecte de insanatosire. Daca insa in programul cu care acel bolnav a venit in aceasta viata, se prevede ca boala de care sufera ii va incheia ciclul actual de viata, atunci, tu nu vei putea ajuta. [Nota C.M.: Din acest motiv, cea mai corecta formulare a unei rugaciuni vizand ajutorul divin, pentru o anume persoana sau colectivitate, trebuie sa aiba cam acest continut: “Tata Ceresc si Suprem, cu umilinta te implor, daca fiinta umana pe nume (scrieti numele) merita, miluieste-o, revarsand asupra ei Gratia Ta Suprema! Faca-se voia Ta! Amin! ”].

18. Vibratiile de iubire si lumina sunt identice deoarece sunt facute din acelasi fel de energie, exprimata diferit, si numai pentru ratiuni de context vorbim despre lumina sau despre iubire. Energia iubirii este cea mai puternica si cea mai pura energie din intregul Cosmos.

Cand te gandesti cu iubire la cineva drag, te conectezi la infinitul rezervor de energie luminoasa din care prelevezi o mica parte pentru a i-o trimite acelei persoane. Energia iubirii/luminii este vindecatoare, eliberatoare si inaltatoare.

19. Energia iubirii este cheia care se potriveste la toate usile, este panaceul universal pentru toate bolile si suferintele.

La acest remediu universal trebuie sa apelati si atunci cand va ganditi la cei care faptuiesc acte antisociale, cei care sunt plini de ura si de rele intentii. Ei au cea mai mare nevoie de lumina voastra, caci in ei mai palpaie doar o slaba lumina care-i insoteste pentru a le arata calea revenirii. Lumina pe care le-o trimiteti ii poate ajuta sa scape din bezna necunoasterii si de adormirea in care zac.

20. Este momentul sa aduceti cunoasterea legilor universale in zona de interes a colectivitatilor din care faceti parte. Concentrarea energiilor la nivel de colectivitate, poate avea puteri incalculabile, mai ales in aceasta perioada, cand vitreza de schimbarea este extrem de mare, evenimente care se produceau in trecut in ani de zile, putandu-se manifesta acum chiar si instantaneu.

Matei.

Sursa: www.matthewbooks.com.

( C.M.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu