Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 septembrie 2011

MESAJ PLANETAR DE LA HATHORI (2)


(25 august 2011 ; channeler Tom Kenyon)

(continuare)

Tehnica de bază.
Această metodă se adresează începătorilor, nefamiliarizaţi cu imensitatea conştiinţei lor lăuntrice. Deşi simplă, este foarte eficientă.
Vă recomandăm să cultivaţi“ în mod regulat această stare coerentă în “grădina“ minţii voastre.
 Pentru a realiza acest lucru, încercaţi să aveţi cât mai des sentimente de apreciere sau recunoştinţă, fără a vă aştepta la o recunoaştere din partea cuiva. Cu alte cuvinte, nu trebuie să aveţi această atitudine cu gândul ascuns că veţi fi recompensat pentru acest comportament.
Faceţi din el felul vostru de a fi, în orice împrejurare, cu sau fără martori. De ce ? Pentru că această atitudine binevoitoare, deschisă şi pozitivă, vă creşte frecvenţa de vibraţie. Starea aceasta va fi transmisă fiecărei celule care vă compune fiinţa, şi prin aceasta, mesajul de gratitudine, bunăstare, fericire şi linişte va fi preluat de fiecare particulă din voi. Va fi semnalul verde pentru fiecare celulă că dispune de toate condiţiile pentru a putea aplica programul ei cel mai ambiţios de dezvoltare armonioasă. Starea de înaltă vibraţie crează o coerenţă mai bună între toate componentele fizice şi mentale care ţin de voi, rezultatul fiind o funcţionare generală foarte bună a corpului vostru total.
Vă recomandăm să introduceţi această stare emoţională de mai multe ori pe zi. Chiar reprize scurte de câte un minut sau două, de mai multe ori pe zi, pot fi suficiente pentru a intra într-o stare vibratorie superioară. În acest mod, vă obişnuiţi mintea să intre din ce în ce mai uşor, aproape instantaneu, în această stare, ceea ce vă va ajuta să depăşiţi momentele în care apar intempestiv energiile haotice. 

În lunile care vin, nu puţini dintre voi vor fi încercaţi de anumite stări de frustrare, care pot deveni persistente. Din cauza energiilor haotice care se vor revărsa din noduri, vor putea apărea blocaje de raţionament, acţiuni imperfecte, reacţii nepotrivite sau lipsă de reacţie, situaţii intempestive, lipsă de anticipare, absenţa oricărei manifestări de sincronicitate pozitivă etc. Toate acestea pot fi evitate într-o foarte mare măsură dacă veţi fi pregătiţi să vă puteţi schimba uşor starea prin ridicarea nivelului de vibraţie.
La voinţă, veţi putea crea în jurul vostru un câmp de energie care vă va proteja de energiile nebenefice existente la un moment dat în mediul înconjurător.
Gândiţi-vă că această tehnică  simplă poate fi colacul de salvare de care să vă prindeţi ori de câte ori va fi cazul. Acest refugiu vă asigură odihna şi liniştea minţii, permiţându-vă să luaţi decizii potrivite şi să vă recentraţi (sau să rămâneţi centraţi) în chakra inimii.

Tehnica avansată
A doua tehnică pe care dorim să v-o prezentăm se adresează acelora dintre voi care au deja o anumită experienţă în practica meditaţiei, introspecţiei şi izolării la voinţă de ceea ce se petrece în jurul lor. Despre prima parte a acestei metode am mai discutat într-un mesaj anterior numit” Ecstasy and the Heart” (Extazul şi Inima).

Tehnica presupune concentrarea atenţiei pe inima fizică, nu pe chakra inimii. În timp ce vă concentraţi atenţia asupra inimii fizice, emiteţi sentimente de iubire, apreciere şi recunostinţă către întreaga creaţie, către fiinţele dragi vouă dar şi către cele care nu vă sunt prietene.
Păstraţi această stare preţ de câteva minute. Veţi constata că apare o schimbare mentală în bine, o bună dispoziţie, pe care nu o aveaţi înainte.
Se întâmplă aceasta deoarece în acest proces apare un schimb între realitatea cuantică şi mediul fizic înconjurător. Sentimentele de iubire şi recunoştinţă menţinute în timp ce vă concentraţi asupra inimii fizice, crează o stare de fericire, chiar de extaz, dacă mentineţi această simultaneitate câteva minute bune.

După un timp de la crearea stării de extaz, veţi începe să deveniţi conştienţi că între corpul vostru fizic şi mediul înconjurător are loc un schimb de particule atomice. Acest schimb, perceput mental, se bazează pe realitatea cuantică, cunoscută şi vouă, că materia fizică nu este compactă ci că 99% din spaţiul ocupat de ea este gol.
Evident, cu simţurile voastre care vă ajută să vă descurcaţi în realitataea fizică, nu veţi percepe această interfaţă între corpul fizic şi mediu, datorită limitărilor sistemului nervos cu care sunteţi dotaţi şi care este specializat pentru 3D.

Etapa finală a acestei tehnici implică o schimbare de atenţie. Pe măsură ce deveniţi conştienţi de existenţa acestui spaţiu, începe să apară un efect paradioxal de conştiinţă, cu care nu v-aţi mai întâlnit. Trimiteţi aprecierea, recunoştinţa şi iubirea voastră acelei noi realităţi pe care o vedeţi cu ochii minţii, încărcând cu aceste sentimente toate acele particule aflate în acea zonă de graniţă.
În zona aceasta dintre corpul vostru şi mediul înconjurător, se vor manifesta vibraţii concordante cu sentimentele pe care le-aţi trimis acolo, şi veţi conştientiza că acel interstiţiu poate fi asimilat unei fiinţe vii, care dispune de identitate şi conştiinţă proprie.

Celor care vor insista în experimentarea acestei metode li se va deschide, în cele din urmă, o uşă miraculoasă care le va revela profunde aspecte legate de ascensiune.

Prima metodă, deşi simplă, este extrem de efcientă în protejarea fiinţei de influenţele contagioase ale iraţionalităţii umane şi vă poate folosi ca o importantă pârghie de propulsare în zona superioară a spiralei evoluţiei , chiar dacă fiinţele din jurul vostru vor fi antrenate spre partea descendentă a acestei spirale.
Cei care ajung să stăpânească prima tehnică, o pot aborda pe cea de a doua, totul necesitând a fi făcut fără grabă şi fără a sări peste etape.
Cel mai important este să găsiţi timp pentru a trimite acele sentimente de apreciere, recunoştinţă şi iubire către oricine şi orice, fără discriminare sau preferinţe.
Zona de pace şi iubire care se crează în jurul vostru vă va ajuta foarte mult să depăşiţi orice situaţie dificilă care va apărea în perioada efervescentă a tranziţiei.

Un alt aliat care vă poate ajuta în această tranziţie este tehnica de meditaţie, despre care am făcut vorbire într-o comunicare anterioară. Noi o numim “Palatul Interior de Cristal”. Vă încurajem să o folosiţi cu încredere. 
În cazul în care reuşiţi în acest mod de comunicare, utilizarea ei frecventă vă va conecta la izvorul nesecat de înţelepciune al Mamai Gaia şi se va permanentiza un canal de comunicare cu tărâmurile înalte ale aspectelor voastre din univers, prin utilizarea glandei pineale, pe care noi o supranumim „perla capului”.

Celor care doresc să ni se alăture  pentru planificata Meditaţie Mondială, având ca subiect portalul 11.11.11 (11 nov.2011), le solicităm să efectuieze căt mai intens, până la acea dată, meditaţia “ Palatul Interior de Cristal ”.

La sârşitul lunii septembrie şi începutul lui octombrie, veţi primi indicaţii suplimentare în ceea ce priveşte Meditaţia Mondială, când se va utiliza sunetul ca instrument de ancorare a energiilor înalte, ce vor fi trimise prin portalul 11.11.11.

Hathorii.
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Ma poate orienta cineva, catre acel mesaj al hatorilor in care se vorbeste despre meditatia "Palatul interior de Cristal"?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere