Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 septembrie 2011

DEJA A INCEPUT (2)

Mesaj de la Arcturieni.

(5 septembrie 2011; channeler Suzann Caroll Ph.D).

Combustibilul şi orientarea în călătoriile inter-dimensionale.

Ce combustibil veţi utiliza şi cum vă veţi orienta în călătoriile inter-dimensionale ? Corpul vostru emoţional va furniza acest combustibil, în sensul că aceste călătorii vor fi realizate printr-un act de voinţă iar orientarea va fi o consecinţă a menţinerii concentrării asupra locaţie spre care doriţi să vă îndreptaţi. (Notă C.M.: Este vorba, evident, despre călătoriile în afara corpului fizic. O descriere a unei astfel de călătorii găsiţi în cartea “Povestea unui lama tibetan” de Lobsang Rampa). Călătoria va dura atâta timp cât vă veţi păstra concentrarea şi veţi rămâne în domeniul vibraţiilor înalte, al iubirii necondiţionate, al credinţei şi certitudinii asupra acestui act de voinţă. De îndată ce vă veţi teme sau nu veţi mai avea încredere în reuşită, călătoria se va întrerupe şi voi vă vei regăsi în locul de unde aţi plecat (adică, veţi reveni în corpul fizic). Călătoria se poate încheia şi din cauza unor constrângeri privid lipsa de timp.

Este de înţeles că, la început, asemenea călătorii vor fi făcute cu oarecare stângăcie şi ezitare, fapt pentru care este indicat să vă propuneţi deplasări de scurtă durată şi pe distanţe mici. Explicaţia decurge din faptul că, având o lungă experienţă în mediul existenţial al dimensiunii a 3-a, creierul vostru va avea nevoie de un oarecare timp pentru a şterge vechile tipare şi a se reprograma după cele noi, ale dimensiunii a 4-a şi a 5-a. Pentru o reuşită deplină şi apropiată în atingerea acestui obiectiv, este bine ca încă de pe acum să vă propuneţi obţinerea unui control căt mai deplin asupra emoţiilor voastre, al stăpânirii de sine şi al concentrării (Nota C.M.: cel mai indicat este să practicăm meditaţia. Accesaţi şi http://www.youtube.com/user/suzannelie. )

Pregătirea pentru accesarea dimensiunii a 4-a.

Puterea emoţiilor .

Aşa cum am mai spus, atunci când călătoreşti în conştiinţă, “fără combustibil”, orice emoţie negativă, orice sentiment de teamă şi neîncredere trebuie excluse, pentru că asemenea trăiri vă scad brusc frecvenţa de vibraţie şi vă readuc “cu picioarele pe pământ”, uneori fiind posibil să coborâţi chiar până în planul astral inferior.

Dacă totuşi, simţiţi că nu vă mai puteţi menţine concentrarea şi un sentiment de teamă vă dă târcoale, apelaţi imediat la Ghidul vostru Interior, la Sinele vostru Înalt. Dacă simţiţi că nici acest apel nu vă ajută, deschideţi imediat ochii fizici pentru a reveni în lumea voastră fizică.

Frecvenţa iubirii necondiţionate vă poate oferi cea mai fluidă şi plăcută incursiune in lumile dimensiunilor superioare deoarece înaltele vibraţii ale iubirii vă conectează instantaneu la familea voastră galactică şi universală, care vă va monitoriza şi proteja călătoria.

După ce veţi fi experimentat suficient această tehnică de voiajări, veţi putea trece dintr-o dimensiune în alta, dintr-o realitate în alta, totul ca urmare a schimbărilor de conştiinţă care vă vor fi la îndemână.

Noi vă spunem că toate acestea nu sunt plăsmuiri ci realităţi pe care le veţi putea trăi, dacă fiinţa voastră totală va fi convinsă că are cuprindere universală şi deţine abilităţile cu care a fost învestită de la început de către Creator.

Când faceţi asemenea călătorii, încredinţaţi-vă totalitatea fiinţei voastre celei mai înalte expresii a Sinelui vostru Superior şi fiţi convinşi că sunteţi fiinţe multidimensionale.

Fiecare călătorie adăugată experienţei voastre va face ca încrederea în această practică să crească, în final, a ieşi în alte lumi va fi tot atât de uşor ca a te plimba pe stradă.

Trebuie să înţelegeţi că voi sunteţi, în esenţa voastră, o conştiinţă şi că aceasta se exprimă ca cea mai înaltă formă de energie din univers. Voi sunteţi o formă de energie care, pentru o anumită perioadă de timp şi pentru a putea experimenta, v-aţi luat un corp fizic care mijlocitor între voi şi realităţile dimensiunii a 3-a. Altfel nu aţi fi putut inter-relaţiona cu această dimensiune materială. Aspecte ale fiinţei voastre totale se regăsesc in toate dimensiunile create. Ele sunt părţi indestructibile ale SURSEI, ale UNICULUI.

SURSA: http://www.multidimensions.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu